Cornelia unfiltered- Episode 23- QFS II och skuldavskrivning

23. När kommer QFS- det nya finansiella systemet och skuldavskrivning att kicka in? Beror det på oss, hur mycket vi lidit eller hur egennyttiga vi är? Skuldavskrivning har pågått i flera år och flera länder har eller är redan på gång att införa ett nytt finansiellt system. Hur många lögner har vi gått på historiskt och inte minst i detta stingoperationsbaserade folkbildningsprojektet. Är vi för många på jorden vad säger Elon Musk och vad säger Bill Gates?

Vi avrundar med Andrew Breitbart som förklarade krig mot den djupa staten innan han blev mördad och jag låter Andrew ge en speciell hälsning till alla som ljuger, smutskastar, hånar, karaktärsmördar oss som står upp för sanningen. Följ Cornelia unfiltered på Rumble där finns alla episoder som Youtube censurerat: https://rumble.com/v19tq98-cornelia-u…

Man kan med fördel göra ett kryss över hela och skicka in sin valsedel till Wallenberg direkt: Investor AB, Arsenalsgatan 8 C, 103 32 Stockholm

Länk till dropbox som kommer fyllas på: https://www.dropbox.com/sh/yklxnpgkep…

Vid förfrågningar kontakta mig på: corneliaunfiltered@gmail.com

Tack för gåvor på Swish: +46763055789 eller

Paypal: paypal.me/CorneliaGustafzonKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

  1. Svårt att dela det tas bort, man har svårt att få ut fakta. Så är det all sanning den är svår att få ut. Sitter och skriver mycket som jag läser på nätet om alla konspirationer och alla de lögner som är vår media sen många år tillbaka . pandemi och vacc mm . har fåt mycket skit för min övertygelse , men vet att allt detta för sin sanning tillslut. Så hjälp oss med Sverige och valet i sep. Jag är räd att det kommer att krassa som USAs val gjorde och vårt 2018. jag ser hur de ljuger om sanningen i Ukraina och rysslands kamp mot de fruktansvärda onskan mot dess folk och alla barn. hjälp oss som vaknat att klara nästa steg. Tack kram.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: