SwebbTV-nyheter 30 augusti 2022: Svenska storbanker svartlistas av Texas och misstänkt valsabotage mot SD & AfS

2022-08-31
Var precis för att rösta på huvudbiblioteket i Karlstad och fann att det fanns inga blanka valsedlar, sedlar till AfS eller Knapptryckarna i lådorna. Ringde Valsamordningen i kommunen om detta. Kolla även ni som är ute, att dessa finns! Försök till valbedrägeri?


https://swebbtv.se/w/1U2NBVZShHQHfY6iz4Utau

Hej och välkomna till Swebbtv Nyheter. Dagens huvudnyhet är: Texas tar strid mot klimatalarmistiska finansbolag och valsabotage mot nationalistiska partier.

Men först till Danmark där den danska regeringen vill ge barn som inte ens har fyllt ett år möjlighet att byta juridiskt kön. Förslaget som kommer från den socialdemokratiska regeringen går tvärs emot rekommendationen från det etiska rådet och kommer att läggas fram i oktober med mindre än att ett folketingsval kommer emellan. Lagförslaget kommer att innebära att den danska lagstiftningen blir en av de mest liberala i hela Europa. Vi ringde upp partiledaren för det danska partiet JFK21 Mads Palsvig för en kommentar.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE14312831/regeringen-trodser-nu-det-etiske-raad-og-vil-give-0aarige-lov-til-at-skifte-juridisk-koen-fuldstaendig-vanvittigt-mener-de-konservative/

I Skåne har misstänkt valsabotage uppmärksammats mot det nationalistiska partiet Alternativ för Sverige vars valsedlar till regionvalet flera gånger saknades i en vallokal. Det var en partimedlem som konstaterade att partiets valsedlar fattades och uppmärksammade då en av valförrättarna på detta varpå han fick svaret att AfS inte kandiderar till regionvalet, vilket inte stämde. Valsedlarna fattades två gånger och vid det första tillfället tog det ett helt dygn innan valsedlarna återigen lagts ut.

https://nyheter.swebbtv.se/alternativ-for-sverige-utsatt-for-valsabotage-i-skane/

https://www.youtube.com/watch?v=afYJO3L_14M

Även Sverigedemokraterna uppger att de blivit utsatta för sabotage i form av en hackerattack från främmande makt i syfte att göra intrång i partiets mejlservrar. Uttalandet kom i ett pressmeddelande under gårdagen och baseras på information som partiet har fått från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. MSB tillbakavisar dock påståendet både om avsändaren av sabotaget och att det är tal om en hackerattack och hävdar att MSB inte jobbar med hot från främmande makt. Sverigedemokraterna står dock på sig och vidhåller att MSB varit mycket tydliga och varnat för en hackerattack från främmande makt.

https://via.tt.se/pressmeddelande/sverigedemokraterna-utsatt-for-hackerattack-av-frammande-makt?publisherId=3236128&releaseId=3328942&lang=sv

https://samnytt.se/msb-sd-ljuger-om-hackerattack-av-frammande-makt/

Den amerikanska delstaten Texas tar strid mot klimatalarmismen. Flera finansbolag som är en del av den klimatalarmistiska rörelsen kommer till följd av en ny lag att förhindras göra vissa affärer i delstaten. Till de klimatalarmistiska företagen hör hela tre svenska banker; Nordea, Svenska Handelsbanken och Swedbank.

https://nyheter.swebbtv.se/texas-tar-strid-mot-klimatstolleri-blackrock-och-svenska-banker-svartlistas/

I Frankrike har en mjölkbonde fått problem med sina kor efter att en mobilmast satts upp 200 meter från hans gård. Korna rapporteras producera betydligt mindre mjölk efter att 4g masten sattes i drift i juli 2021 från 25-30 liter mjölk per ko och dag till tio liter mjölk per ko. Utöver detta sägs korna ha fått ändrat beteende med hälsoproblem, onormalt rörelsebeteende och enligt bonden ska 50 kor ha dött av totalt 200. Om detta rapporterar Strålskyddsstiftelsen. Bonden Frédéric Salgues tog strid mot telecomföretaget och domstolen i Clermont-Ferrand ansåg att bevisläget var sådant att man i maj dömde att masten skulle stängas av under två månader för att studera om kornas hälsotillstånd förbättrades. Överprövningsdomstolen upphävde dock beslutet den 17 augusti vilket enligt mjölkbondens advokat innebär att det är förbjudet att efterforska huruvida korna skadats av strålningen eller inte. Beslutet har fått mjölkbonden att agera på eget bevåg och dagen efter överprövningsdomstolens beslut meddelades, stängde han av strömmen till mobilmasten i närvaro av ett tiotal personer samt byns borgmästare. Tidigare har ett schweiziskt forskarteam konstaterat en ökad förekomst av grå starr hos kalvar efter aktivering av mobilmast i närheten av en gård och en fransk domstol har dömt ut 460 000 Euro i skadestånd till en mjölkbonde efter att magnetfält från en högspänningsledning orsakat skador på boskap.

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2022/08/29/50-kor-har-dott-mjolkbonde-slackte-mobilmasten/

https://www.lefigaro.fr/conjoncture/tres-haute-tension-rte-condamne-a-verser-plus-de-450-000-euros-a-des-eleveurs-20220603

https://sat.gstsvs.ch/fileadmin/media/pdf/archive/2012/02/SAT154020082.pdf

Swebbtv önskar en trevlig kväll!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: