Militären arresterar general som konspirerar mot Trump

White Hat-avdelningen för den amerikanska militären arresterade i måndags en av sina egna officerare efter att de fått veta att hon hade missbrukat sin position för att injicera vilseledande och falsk data i Trumps Mar-a-Lago-datornätverk och konspirerat med FBI-chefen Christopher Wray för att skärma av Trump från 2024-års presidentsträvanden med alla nödvändiga medel, säger källor på general David H. Bergers kansli till Real Raw News.

Ungefär klockan 10:30 stormade amerikanska marinsoldater under general Bergers myndighet vid Fort Gordon – hem för U.S. Cyber ​​Command – konferensrum där installationensbefälet, general Maria B. Barrett, och kadern ironiskt nog diskuterade ett sätt för att skärma president Donald J. Trump från olaglig förföljelse. De beväpnade marinsoldaterna höll deltagarna i schack medan plutonens befälhavare, en underlöjtnant (O-1) överlämnade till general Barrett en militär arresteringsorder som anklagade henne för uppvigling, ett uppträdande som inte bekommer en officer samt för förräderi. Hon sattes i handbojor och eskorterades från basen. Marines omhändertog också Ronald W. Pontius, civilt biträde till befälhavaren för den amerikanska arméns cyberkommando.

Det är viktigt att notera att Fort Gordon har varit ett White Hat-fäste ända sedan Biden stal presidentvalet 2020, och dess personal har spelat en nyckelroll i att samla in bevis som hjälpte JAG att säkra fällande domar mot avskyvärda Deep Sate-provokatörer. Vid ett tillfälle fördömde general Barrett Bidens uppstigning till Vita huset som en kränkning av demokratin och sa att hon skulle använda alla resurser som stod till hennes förfogande för att bevisa att Donald J. Trump hade vunnit valet 2020. Hennes agerande stred dock emot uttalanden hon hade gjort.

Enligt en faktadeklaration från JAG infogade general Barrett den 9 augusti – en dag efter FBI:s grundlagsstridiga räd mot Trumps egendom – ett dokument i Mar-a-Lagos nätverk med en förfalskad signatur av president Trump. Dokumentet, som efterliknade Trumps retorik, där man uppmanade patrioter över hela landet att genomföra en våldsam kupp mot personer som stödde FBI:s razzia mot Mar-a-Lago. ”Ta till vapen nu och förbered dig på att slåss, döda Deep State”, skrev en del av brevet. Barrett hade inplanterat ett ”Cron-jobb” i meddelandet som skulle ha – om det inte hade fångats – distribuerat e-postmeddelandet till nästan alla personer på var och en av president Trumps e-postlistor. Hade budskapet getts offentligt, kunde det ha utlöst en falsk flagga som resulterat i dödsfall för hundratusentals gudfruktiga, patriotiska amerikanska medborgare.

”Barrett är en produkt av identitetspolitik. Hon har begränsad kunskap inom området. Hennes oerfarenhet hjälpte till att få henne på fall, säger en marinofficer till Real Raw News.

Lyckligtvis upptäckte en US Army Cyber ​​Command officer med en faktisk examen i cybersäkerhet Barretts förrädiska meddelande bara timmar innan det skulle ha skickats till 70 miljoner människor. Generalmajor Neil S. Hersey, (bilden) ställföreträdande befälhavande general, U.S. Army Cyber ​​Command, informerade omedelbart både president Trump och Mar-a-Lagos säkerhetsteam om det felaktiga meddelandet, som omedelbart utrensades.

”Barrett är en dubbelagent”, sa vår källa. ”Bland sina kamrater stödde hon Trump men arbetade i hemlighet för hans bortgång. JAG har solida bevis.”

Några av bevisen inkluderar ett brev som Barrett hade skickat till FBI:s direktör Christopher Wray. ”Trump är lurad. Vi fick honom”, löd en del av det.

General Barrett, sa vår källa, har fråntagits rang och skickats till Guantanamo Bay, där hon kommer att invänta en militärdomstol. Samtidigt har patrioten General Hersey utsetts till tillfällig befälhavare för US Army Cyber ​​Command.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: