Cornelia unfiltered- Episode 22- Under belägring V

22. Under belägring V – Valspecial fortsättning… Är Sverige en failed state, suveränt eller belägrat av främmande makt? Valspecial- valet 9/11 närmar sig med STORMsteg men får val verkligen hållas om Sverige är belägrat av främmande makt. Vad innebär en stingoperation och hur vet man vilka som arbetar “under cover” och vilka som goda/onda/allierade eller fiender? Mer aktivitet från den amerikanska militären och hesa Fredrik visade sig vara oskyldig till VMA meddelandet. Vad säger lagen om val vid ockupation och när ska valet egentligen hållas?

Se hela det underhållande och matnyttiga programmet programmet med Conny Grewe i Drottninggatan podcast: https://youtu.be/f1yDzZLifn4

Man kan med fördel göra ett kryss över hela och skicka in sin valsedel till Wallenberg direkt: Investor AB, Arsenalsgatan 8 C, 103 32 Stockholm Länk till dropbox som kommer fyllas på: https://www.dropbox.com/sh/yklxnpgkep…

Vid förfrågningar kontakta mig på: corneliaunfiltered@gmail.com Tack för gåvor på Swish: +46763055789 eller Paypal: paypal.me/CorneliaGustafzonKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: