Något stort kommer när sommarens dödläge tar slut

2022-08-29

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/
KM = Khazariska maffian
DS = Deep state


Sommarens dödläge i det pågående, men odeklarerade, tredje världskriget är på väg att ta slut, det är flera källor överens om. Detta beror på att det kollektiva väst är på väg att möta ett katastrofalt systemfel om händelserna fortsätter på sin nuvarande kurs.

Frågan är nu: kommer den khazariska maffian att försöka kapitulera eller planerar de en ny offensivt ledd afrikansk slavpåve, möjligen involverad i en falsk utomjordisk invasion?

Det största tecknet på att något stort är på väg att hända är detta tillkännagivande från Vatikanen:

Heliga stolen och de institutioner som är kopplade till den heliga stolen som är innehavare av finansiella tillgångar och likviditet, oavsett av den form de innehas, i andra finansiella institutioner än IOR måste de informera IOR och överföra dem till den så snart som möjligt inom 30 dagar från och med 1 september 2022.

IOR = Index of Refraction (bryningsindex)

https://www.vatican.va/content/francesco/it/events/event.dir.html/content/vaticanevents/it/2022/8/23/rescriptum.html

Detta verkar signalera slutet för Rothschild och andra khazariska maffiafamiljers kontroll över denna institution. Detta är historiskt eftersom de har varit Vatikanens privata bankirer åtminstone sedan 1800-talet.

Detta är också oerhört viktigt eftersom nästan alla så kallade ”världsledare” som dyker upp i FN får ett Vatikanbankkonto när de tar makten. Ledarna blir sedan tillsagda ”välkommen i klubben för rika personer. Du är fri att använda dessa pengar som du vill, men om du inte lyder oss kommer vi att döda dig.”

Hela Covid-mardrömmen, visar det sig nu, involverade användningen av en artificiellt skapad ”pandemi” för att tvätta över 1 biljon dollar roliga pengar från FRB (Federal Reserve Board, red.anm) till världsekonomin. Detta gjordes genom att muta regeringsledare med pengar från Världsbanken, IMF, etc. för att gå med i KM:s försök att skapa en totalitär världsregering. Mindre ledare fick andelar i vaccin-, mask- och handdesinfektionsföretag etc. för att inrätta sig i kören.

Dessutom dödades eller avlägsnades många ledare som vägrade att följa, såsom Tanzanias president.

Detta blåser nu upp i den khazariska maffiosons ansikten när biverkningar från vacciner och vetenskaplig granskning avslöjar hela ”pandemin” som ett av de största krigsförbrytelserna i världshistorien.

Denna rubrik är typisk för vad som nu börjar dominera även företagsnyheterna om ”pandemin:”

A person walks past a Pfizer logo amid the coronavirus disease (COVID-19) pandemic in the Manhattan borough of New York on April 1, 2021. (Carlo Allegri/Reuters)

”Advokater för Pfizer Whistleblower säger att företaget kan vara ansvarigt för 3,3 biljoner dollar i skadestånd.”

https://www.theepochtimes.com/exclusive-pfizer-vaccine-whistleblower-responds-to-motion-to-dismiss-false-claims-suit_4685709.html

Nu när rädslan för konkurs, fängelse eller avrättning väger tyngre i ledarnas sinnen än frestelsen av mutor, upphör möjligheten att använda Covid för att tvätta roliga pengar till världsekonomin.

Som vedergällning för den ”pandemi”-attacken är de flesta av världens länder ännu mer flitiga med att vägra acceptera alla former av ”pengar” som skapats ur tomma intet av den khazariska maffian och Vatikan-kontrollerade Federal Reserve Board. Detta är den verkliga anledningen till att det Vatikan-kontrollerade kollektivet ”Väst” står inför en energikris och överhängande social kollaps.

Frågan är nu om de khazariska maffiosos som kontrollerar Vatikanen kommer att försöka förhandla fram en kapitulation eller dubblerar de med en ny offensiv?

Det är därför allas ögon riktas mot denna veckas stora samling av kardinaler i Rom.

Efter att ha utnämnt över 20 nya kardinaler (främst från utvecklingsländer) i helgen, har Franciskus valt 83 av de 132 kardinaler som är kvalificerade att välja en ny påve. Detta räcker för att välja en ny påve. https://news.yahoo.com/rumours-swirl-pope-francis-names-015637032.html

Vatikanens övervakare noterade att när påven reste till Aquila den 28 augusti för att besöka St. Celestine V:s (bilden) grav (han avgick från påvedömet 1294 e.Kr.) sa han att, genom att ge upp makten visade Celestine den styrka som kommer från ödmjukhet.

”I mäns ögon ses de ödmjuka som svaga och förlorare, men i verkligheten är det de verkliga vinnarna eftersom de är de enda som helt och hållet litar på Herren och känner till hans vilja,” sa Franciskus.

Popes who resign are humble, Francis says in central Italy visit

Det två dagar långa mötet med kardinaler som ägde rum den 29 och 30 augusti är den enda gången under Franciskus nio och ett halvt år som påve (mars 2013 till idag) som alla kardinaler har träffats och pratat på detta sätt, säger Vatikanexperten Dr. Robert Moynihan (bilden).

Enligt P3 Frimurar-källor är det verkliga syftet med detta möte att bereda vägen för en individ som de har utsett att spela rollen som ”Messias”. Påven planerar att resa till Nordkorea, Kina och Moskva för att försöka övertyga dessa länder till att stödja denna plan.

Andra P3-källor säger dock att påven kommer att avgå ”eftersom han inte gjorde tillräckligt för att stoppa pedofili.” Detta andra scenario är det mest sannolika vilket kommer att leda till en ”afrikansk påve”.

I vad som kan vara ett tecken på intriger på hög nivå insjuknade den ryktade nya afrikanske påven, ghanesiske kardinal Richard Kuuia Baawobr, 63, (bilden) vid sin ankomst till Italien i fredags och tillbringade lördagen på sjukhuset.

Nordkorea, å andra sidan, slutade samarbeta med det KM-kontrollerade G7 efter att deras ledare Kim Jong Un mördades med elektromagnetiska vapen vid det andra toppmötet mellan Kim och USA:s dåvarande president Donald Trump 2019, säger nordkoreanska källor. Kims syster Kim Hye Kyung arbetar med alliansen för att störta den nuvarande KM-ledningen inom G7 och FN etc, säger källorna.

Ryska FSB-källor noterar att Vatikanen har kontaktat Ryssland och Nordkorea angående ett påvligt besök i Kazakstan, Donbas, Ukraina och Ryssland i början av 2023. De spekulerar i att besöket kommer att vara för att främja stödet för deras nya påve och eventuella ”Messias”. Men upprepade offentliga uttalanden från ryska ledare gör det klart att de inte längre kommer att acceptera en västerländskt ledd unipolär värld, även om de sätter in en marionett från tredje världen som nominellt har ansvaret.

White Dragon Society-källor säger att Ryssland, Nordkorea, Afrika och andra regioner lärde sig sin läxa om svarta husslavar med Barack Obama och att de inte kommer att luras igen av ett sådant drag.

Förresten, enligt FSB-källorna är den ukrainska konflikten ”ett krig mellan oligarker angående resurser som vetefält, olja, kol, mineraler, elkraftverk etc.” Detta krig gynnar Europa ”eftersom de nu har billiga arbetare från Ukraina, för att inte tala om 7 miljoner vita människor för att balansera muslimerna”, säger de.

FSB hävdar också att genetiskt förbättrade och ”cyborgiska supersoldater” testas av väst i Ukraina.

Artificial Super Intelligence

Smarta vapen, supersoldater etc. kommer i alla fall inte att stoppa varken ryskt artilleri eller den världsomspännande ekonomiska bojkotten mot KM och deras roliga penningkontrollerande regeringar. Händelserna går fortfarande mot total ekonomisk kollaps i USA och Västeuropa, i höst och i vinter.

Situationen har nått den punkt där över 20 miljoner hushåll – eller ungefär 1 av 6 amerikanska hem – ligger efter med sina elräkningar. Det beror på att elpriserna har stigit med nära 50 % jämfört med förra året. https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-23/can-t-pay-utility-bills-20-million-us-homes-behind-on-payments-facing-shutoffs#xj4y7vzkg

Ändå bleknar denna situation i jämförelse med de prishöjningar som europeiska konsumenter står inför. Till exempel: ”Storbritanniens energitillsynsmyndighet höjde energipristaket med 80 % till 3 549 pund den 1 oktober (från 1 971 pund), och lade till en varning om att priserna kan bli ”betydligt sämre” fram till 2023, säger Bas van Geffen, senior makrostrateg på Rabobank.

https://www.zerohedge.com/markets/europe-now-powerless-and-its-inflation-and-recession-are-about-get-even-more-brutal

Pubs are unlikely to survive the Winter (Image: Getty/Imgorthand)

Situationen är sådan att tre fjärdedelar av de brittiska pubarna inte förväntar sig att överleva vintern.

https://www.morningadvertiser.co.uk/Article/2022/08/23/Three-quarters-of-pubs-likely-to-close-in-energy-crisis?utm_source=copyright&utm_medium=OnSite&utm_campaign=copyright

Det är därför den brittiska regeringen talar om covid-liknande räddningsaktioner för energiräkningarna för att undvika civila oroligheter. Problemet är att präglingen av roliga pengar inte kommer att fylla oljetankers, så dessa räddningsaktioner kommer bara att orsaka inflation.

https://www.telegraph.co.uk/business/2022/08/25/covid-style-bailouts-energy-bills-considered-government-warned/

Situationen i andra västeuropeiska länder är något värre än den här historien från Polen visar:

”I Polen, där kol är kungen, står husägare i kö i dagar för att köpa bränsle”

https://www.reuters.com/world/europe/poland-where-coal-is-king-homeowners-queue-days-buy-fuel-2022-08-27/

Populär ilska är vid denna punkt där bedrägligt placerade ledare som Justin Castro, Joe Biden, Emanuelle Macron och den tyske förbundskanslern Olaf Scholz inte kan dyka upp offentligt utan att bli attackerade, utom vid ett mycket noga planerat falskt evenemang. Om du är intresserad, se Scholz och Macron som flydde från folkmassorna i förra veckan, som nya exempel.

Väderkrigföringen verkar också intensifieras i Europa, USA och Kina. Det är därför vi hela tiden ser rubriker som säger ”en gång på 500 år” torka, översvämning etc.

European Corn Yields Expected To Plunge Amid Worst Drought In 500 Years

Som ett tecken på att väderkrigföring kan förekomma mellan Kina och västvärlden och inte mot dem båda utförd av en tredje part, utfärdade den Rockefeller-kontrollerade tidningen Foreign Affairs detta beslöjade hot mot Kina i förra veckan:

…vattendrivna störningar som börjar i Kina skulle snabbt genljuda genom livsmedels-, energi- och materialmarknader runt om i världen och skapa ekonomisk och politisk turbulens under många år framöver.

China’s Growing Water Crisis

Dried-up riverbed of Jialing river, a Yangtze tributary, China, August 2022

Utöver den pågående öst/väst-konflikten finns det också tecken på intensifierade strider i väst när regimskiften hägrar.

Till exempel säger den franske Rothschild-underhuggaren Emmanuelle Macron att Frankrike och Storbritannien kan vara på väg mot ”allvarliga problem” efter att Liz Truss berättade under de nästsista konservativa ledarskapsvalkampanjen att ”juryn fortfarande är ute” angående huruvida den franska presidenten var ”vän eller fiende”.

‘Serious problem’ if France and UK can’t tell if they’re friends or enemies, says Macron

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/26/serious-problem-if-france-and-uk-cant-tell-if-they-are-friends-or-enemies-says-macron-liz-truss

I USA, under tiden, kan USA:s president Donald ”Trump förbereda sig för en konstitutionell utmaning mot hela underrättelsenätverket”, säger CIA-källor på hög nivå.
Samma källor säger att ”White Hat Alliance” arbetar med Högsta domstolen. Domstolen följer nu konstitutionen. Överdomare Roberts arbetar med Alliansen. Det gällde antingen att arbeta med alliansen eller att bli dömd och avrättad för hans inblandning i mordet på justitiemannen Antonin Scalia 2016”.

I Kanada sa MI6 till denna författare att han inte behövde vidta åtgärder mot den kommunistiske (KM) förrädaren Justin Castro eftersom ”Kanada har fallit och är avverkat, ny tillväxt kommer att ske.” De sa att förändringar i Kanada koordinerades med dem i USA och på andra håll och att de vita hattarna är ansvariga.

Det är förmodligen därför det också växer ett tecken på att desperata KM planerar någon sorts rymdopera för att ersätta ”pandemin”, som ett sätt att tvätta pengar. Rymdteleskopet Webb och samtal om ett nytt NASA-månuppdrag är exempel på pågående försök att använda ”rymden” för att tvätta pengar.

https://www.axios.com/2022/08/23/nasa-artemis-rocket-space-launch-system-launch

”Se live när NASA lanserar sin nya megaraket på 50 miljarder dollar.”

https://www.msn.com/en-us/news/technology/the-artemis-i-moon-mission-is-set-for-liftoff-monday-watch-live-as-nasa-launches-its- ny-50-miljarder-mega-raket/ar-AA117sMq

”Webb-teleskopet utmanar redan vad astronomer trodde att de visste”

Pentagon-källor bekräftar att detta bara är ett försök från NASA (Not A Space Agency) att tvätta pengar,

En CIA-källa beskriver situationen så här:

KM pressar verkligen på för ett Project Blue Beam-scenario innan mellanårsvalet enligt min ödmjuka åsikt. Kom ihåg vad Wernher von Braun sa skulle vara det sista avsnittet: ”den falska utomjordiska invasionen.” Vilken perfekt ursäkt för att skjuta upp mellanårsvalet. När MSM-kontrollerad media skriker – ”Vi är under attack från utomjordingar”

Denna rubrik

”Kongressen erkänner UFO:n som inte är ”man-made”, och säger att ”hot” ökar ”exponentiellt””

https://www.vice.com/en/article/3adadb/congress-admits-ufos-not-man-made-says-threats-increasing-exponentially

då är det det senaste offentliga tecknet på att KM kommer att försöka med sin sedan länge planerade ”utomjordiska invasion”.

Så, med den noteringen, återigen denna vecka kommer vi att avsluta med de senaste bevisen på att Projektet Blue Beam är på god väg.

Star wars-strid äger rum

En UAP från utanför den här världen.

En flotta av rymdskepp över Kina.

En off-world drönare

Vi bad våra hemliga rymdprogramkällor att bevisa att detta är sant genom att skicka en antigravitationsanordning för att plocka upp den här författaren, men än så länge har vi bara fått filmer och observationer på himlen. Kanske kommer vi som bor på jorden i höst äntligen få ett efterlängtat ”avslöjande”.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: