Globalisterna terroriserar mänskligheten med konstgjord BRIST på allt: mat, energi, gödningsmedel och mer… När vi besegrar kontrollanterna släpper vi loss ett ÖVERFLÖD för alla!

Image: Globalists are terrorizing humanity with artificial SCARCITY of everything: Food, energy, fertilizer and more… When we defeat the controllers, we unleash ABUNDANCE for all

Brighteon.com/a0994263-7e40-4750-a172-ab307a36f584

August 26, 2022 by: 
https://citizens.news/651591.html

Förstå denna stora kosmiska sanning: Universum verkar på ett ekosystem av automatiskt överflöd, där en massa finns rikligt av (och gratis), och en massa kan omvandlas till energi till nästan noll kostnad (via varm fusion, kall fusion, LENR, etc.). Automatiskt överflöd är intelligent designat i fysikens lagar.

Energi kan i sin tur användas för att skapa bränslen och gödningsmedel, två insatser som är nödvändiga för prisvärd mat. Dessutom tillhandahåller universum solen som ger oss värme, energi och fotosyntes, helt gratis.

När geoteknik inte skapar konstgjorda torka, faller regn från himlen gratis, och floder, bäckar och hav kryllar av liv och överflöd (förutom när vi förorenar dem med bekämpningsmedel, bioslam och plast, förstås).

Tack vare dessa gåvor från Gud finns alla resurser som mänskligheten behöver för att uppnå överflöd och få slut på lidande redan omkring oss och är nästan gratis för mänskligheten att utnyttja. När dessa resurser tas tillvara på rätt sätt kan varje människa vara frisk, välbärgad, rik, har kläder och mat. Ingen behöver lida av brister.

All brist i världen är konstruerad som ett kontrollmedel.

Regeringar producerar knapphet genom att stänga av pipelines, lägga ner jordbruksverksamhet, beskatta produktivitet och medvetet orsaka livsmedelsbrist och inflation. Penningtryckning stjäl besparingar från alla, vilket skapar brist på inköpsvärdet för tidigare intjänade dollar.

Övernitisk statlig reglering stänger ner jordbruk och livsmedelsproduktion, vilket leder till konstgjord brist, matprisinflation och global svält. NATO:s ekonomiska sanktioner mot Ryssland har dessutom ödelagt tillgången på gödselmedel och naturgas till Västeuropa, vilket leder till konstgjord energibrist som kommer att resultera i iskalla byggnader, kallt vatten och förödande energipriser den kommande vintern. (Se Scarcity.news för fokuserad nyhetsbevakning om bristfrågan.)

Återigen, allt detta skapades medvetet av regeringar och globalister. I en värld där energi kan vara nästan gratis vill de se till att energi är vansinnigt dyrt. I en värld där mat kan finnas av i överflöd och är ren, konstruerar de jordbruksindustrin för att se till att maten förgiftas med bekämpningsmedel och glyfosat samtidigt som den fortfarande är otroligt dyr att införskaffa. I en värld där nästan alla kan vara friska tack vare näring och vilda örter, tvingar makterna människor in i läkemedels–förgiftningscentran som kallas ”läkarmottagningar” och ”sjukhus” där de förgiftas fanatiskt med kemoterapi, antidepressiva läkemedel, statiner och vacciner. .

I en värld där alla kan ha det bra beskattar regeringar arbetarna till ekonomisk glömska, terroriserar dem med beväpnade skatteagenter som förstör företag och familjer bara för att visa sin makt att förstöra.

I en värld där regnet faller från himlen gratis, kriminaliserar amerikanska stater som Oregon bokstavligen insamling av regnvatten på lantgårdar, och nekar människorna deras gudgivna rätt att samla in regnet som faller från himlen gratis.

Om regeringar kunde hitta ett sätt att beskatta solen, skulle de också göra det. Du skulle leva i mörker om du inte betalade ”solskatten”. (Naturligtvis beskattar de koldioxiden nu, vilket betyder att de beskattar allt som är gjort av kol på ett eller annat sätt, inklusive oss alla).

Förstå att knapphet inte är den naturliga ordningen på saker och ting. Det är resultatet av ett konstruerat helveteslandskap som skapats av antihumanister som vill få mänskligheten att lida under deras tyranni.

Vägen till mänskligt överflöd kräver nederlag och nedmontering av de globalistiska ”skrämsel”-arkitekterna
Som förklaras i dagens lägesuppdatering-podcast nedan, kommer genombrottet för mänskligt överflöd att kräva nederlag och demontering av ”scare-city”-arkitekterna som arbetar för att utrota mänskligheten. Detta innebär att besegra dem politiskt, ta tillbaka ärliga pengar åt folket, avveckla alla tyranniets institutioner (FBI, FDA, EPA, etc.) och förklara frihet från tyranni på en global skala.

Viktigt är att ärliga pengar måste vara grunden för detta system av mänsklig frihet, för utan ärliga pengar kan mänskligheten aldrig vara fri.

Ärliga pengar måste decentraliseras. Inga centralbanker. Ingen fiat-valuta uppbackad av ingenting. Ärliga pengar är pengar som backas upp av guld, silver, olja eller andra riktiga varor med inneboende värde, kontrollerade av The People, inte regeringar eller centralbanker (skurkar, bedragare och karteller).

Sponsor: Treasure Island Precious Metals är en BrighteonTV-sponsor som tillhandahåller försäkrad leverans av fysiskt guld och silver till din dörr, till konkurrenskraftiga priser utan bete-och-växla taktik eller långa väntetider för faktisk leverans. Utforska deras nuvarande lager på BrighteonMetals.com.

Just nu rullar BRICS-nationer ut sina egna av-dollariseringsbörser i rekordfart. Ryssland och Indien utvecklar nu valutor utan att använda dollar alls, som RT rapporterar, och Ryssland och Kina är på väg att tillkännage samma sak för att avveckla yuan och rubel utan att använda dollar:

”Vi har implementerat mekanismen för ömsesidiga uppgörelser i rubel och rupier, och det finns inget behov för våra länder att använda dollarn i ömsesidiga uppgörelser. Och idag utvecklas en liknande mekanism för ömsesidiga uppgörelser i rubel och yuan av Kina…” – BRICS International Forum President Purnima Anand

Med andra ord, icke-västerländska nationer rullar faktiskt ut ett ekonomiskt embargo mot västerländska nationer genom att dumpa deras uppblåsta valutor och bedriver global handel utan väst. Dollarn kommer vid ett tillfälle att sjunka till ett värde nära noll. Pengarnas framtid är pengar som backas upp av ädelmetaller och råvaror, och BRICS-länderna har råvarorna, inklusive energi, medan västerländska nationer har lite mer än skulder, riggade val, regeringstyranni, läkemedelskarteller och en ”serviceindustri” som inte producerar något .

Världsekonomins framtid kommer att ledas av Kina, Ryssland och Indien, inte USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, etc. Det är nu klart som korvspad:

Brighteon.com/a0994263-7e40-4750-a172-ab307a36f584Kategorier:Hälsa, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: