Cornelia unfiltered. Episode 21- Valspecial 9/11/Under belägring IIII

https://www.youtube.com/watch?v=miVVmCF4RKY

2022-08-27

21. Valspecial- valet 9/11 närmar sig med STORMsteg men får val verkligen hållas om Sverige är belägrat av främmande makt. Damberg pratar om krigsekonomi och blir upprörd över greedflation. Kommer Putinsmockan knocka oss allihopa eller vad ska krävas för att att det svenska folket ska vakna? Amerikansk general i Sverige för inspektion av det svenska kungliga gardet, undrar om de klarade testet? Vad innebär common law och natural law och vad innebär det i praktiken? Ska man rösta eller inte och vad händer om man inte röstar eller röstar blankt? Man kan med fördel göra ett kryss över hela och skicka in sin valsedel till Wallenberg direkt: Investor AB, Arsenalsgatan 8 C, 103 32 Stockholm

Länk till dropbox som kommer fyllas på: https://www.dropbox.com/sh/yklxnpgkep… Vid förfrågningar kontakta mig på: corneliaunfiltered@gmail.com Tack för gåvor på Swish: +46763055789 eller Paypal: paypal.me/CorneliaGustafzonKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: