Vita hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 31

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-08-26

EXPONERINGEN av Twitter på en världsscen med falska bots, lögner för aktieägare och MILJARDER annonsörer som förlorade på grund av falska bots och kontraktsbrott< håller på att ta plats////..

Den VÄLplacerade PLANEN med vita HATTAR för att få ner TWITTER eller ta över den djupa staten finns i KILL BOXEN 🎯////

RIPPLE EFFECT träffar YouTube, Facebook och Instagram…../// Bakom kulisserna säljer investerare sina aktier….en stor MASSförvirring och rädsla drabbar aktieägarna.

Många som äger aktier i Twitter, har också aktier i Facebook och andra stora sociala medieplattformar…. Och de har PANIK och ser MARKNADERNA falla [ kollapsa]>>>> och samtidigt förväntas Twitter gå i KONKRUTS om inte MUSK  köper////…

…..Och SAMTIDIGT… håller MUSK >RED PILLING< HUNDRATALS MILJONER..
(Han har nära hundra miljoner följare och hans tweets träffar stora nyhetsnätverk i USA och över hela världen med mediestationer och människor vänder sig till hans TWITTER-sida///.. När han EXPONERAR [DS] TWITTER….. RYSSLAND kollision (DURHAM utredning)….. FBI inblandning i TWITTER… Ghislaine Maxwell, berör detta ämne….
______
Ordet i TELEGRAM; är ATT MILJARDÄRER över hela världen vet att toppteknikföretag (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram) faller och blir föremål i kommande utredningar och åtal kopplade till utländsk inblandning> militära straff/
______
PANIK PANIK PANIK PANIK
På FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE, TWITTER…….

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

DEEP STATE FÖRSÖKER DESPERT ATT SKAPA NÄSTA PANDEMI för att dölja PLANDEMISK/UKRAINA PENGATVÄTT, BIOLABS/.. BIDEN, OBAMA CLINTON ANSLUTNINGAR TILL VÄRLDEN PENGATVÄTTSRINGAR KOPPLADE TILL BIOLABS (MÄNNISKOHANDEL)
/////……
______
Jag har berättat för dig många gånger. Även förra året…BIN SALMAN är djupt kopplad till TRUMP och bin SALMAN har enorm KONTROLL ÖVER sociala MEDIANÄTVERK och har hundratals investerare han kontrollerar över hela världen som lägger bud på honom och hans dotterbolag////….
👉 TELEGRAM: I HEMLIGHET SKAPAR BIN SALMAN PANIK GENOM DE SOCIALA MEDIA NÄTVERKEN 😉 drar i trådarna


Hillary Campaign-advokaterna försöker använda en vansinnig försvarsstrategi. De begick förräderi och hävdar att de inte ska åtalas för sina brott eftersom fallet är ”osammanhängande och för komplicerat för en jury att förstå”.

Det är därför dessa brottsorganisationer på hög nivå använder så många ombud. Att krysta och förvränga deras nätverk för att göra det svårt att upptäcka och lagföra om de skulle åka fast. Samt självklart isolera folket på toppen.

Clintons juridiska team som lutar sig till denna nivå indikerar att de har slut på alternativ. Och svaret från Durham var den juridiska motsvarigheten till att säga ”Det där skitsnacket kommer inte att fungera, vi fångade dig.”

Han citerade Maxwell-fallet som ett juridiskt prejudikat att det inte behöver finnas en definierad skriftlig pakt för att bevisa en ”konspiration”. Fortsätter med att citera beviset för det större konspirationsnätverket.

Paus. Clinton-kampanjens advokater har åtalats och är inblandade i en bokstavlig ”konspiration” enligt US DOJ… Den korrupta vänsterorienterade median vägrar helt enkelt att erkänna denna verklighet. Därför vet deras får ingenting om det här fallet och deras känsla av verklighet manipulerad av utelämnandet av fakta.

Att hänvisa till Maxwell-fallet var en inte så subtil stöt till Clinton-lägret. Det var ett meddelande. En inte så vänlig påminnelse om att vi åtalar deras pedovänner i ett mycket komplext federalt konspirationsfall när vi pratar. Vi kommer för dem alla.

Alla borde känna sig otroligt motiverade av Durham-teamets hållning och deras inget-trams inställning till det här fallet. Bli inte avskräckt bara för att du inte ser rubriker på MSM. Revolutionen kommer inte att sändas på TV.

– Hemligt


VITA HATTAR har KONTROLLEN
betyder… De goda/viktiga människorna/grupperna/militären som arbetar bakom kulisserna VET END_GAME

VITA HATTAR HAR KONTROLLEN betyder inte att de mikrohanterar allt. Och kontrollera alla världens vapen eller händelser ELLER katastrofer

Du är inne i ett avgörande ögonblick i schackspelet… VITA HATTAR vet att resultatet kommer.. Men fortfarande gör svarta hattar sista drag >>Sacrifices>>döden=KLIMATFÖRÄNDRINGAR>>springer och väntar (pausar/slösar bort tid/DISTRAKTIONER) före det oundvikliga END_GAME

VITA HATTAR HAR KONTROLLEN VILKET betyder REPRESSALER.

Spelet är redan vunnet men spelet måste fortfarande spelas.

Det måste vara så här.

(AV MÅNGA ANLEDNINGAR.. VITA HATTAR LÅTER DEEP STATE GÖRA SINA SISTA MÖJLIGHETER….
MISSTAG>> ALLT ÄR INSPELAT, FÖRSEGLADE BEVIS// I BROTT MOT MÄNSKLIGHETSLAGAR….
Deras brott var tvungna att fullbordas i allt de gjorde i nästan alla länder för att militära repressalier skulle bli officiella och MILITÄREN tar över…

MILITÄREN ÄR DET ENDA SÄTTET

/)) Ha TRO… DIN INRE STORM


Telegram:;;
Kina MiL. CCP
Skär alla band och meddelanden till U.S.A.
Försvarsminister/Alla CCP:s krigsfartyg i havet har tystnat;
/U.S. Mil. har tillräckliga bevis på CCP:s inblandning i skapandet av Biow.eapon i W.uhan/; EXPONERING i MSM & msmChina uppenbar>>
>STANDOFF<
MAY_DAY
_
Förra veckan skrev jag; RU MIL. byggs upp i Keliningrad/:idag i Vitryssland Militär armé positionerar sig vid norra, västra och sydliga gränser gömda i bataljonerna{RU-styrkor}/
Putin} verkade veta sedan förra veckan/EU och Vitryssland skulle hamna i stor tvist>alla EU-flyg stoppade
: Samtal om oljesanktioner

_ Översvämningar i östra Kina fördrivna 300 000 människor Mil. Hjälper till i fyra städer och hundratals byar/lokalbefolkning som förväntar sig århundradets översvämning som rapporterades i Chinese News i maj.
Oron växer över GORGES DAM som kan utplåna 100 miljoner människor på 6 timmar
Trigger World EVENT

_Durham-rapporten kommer/
De var tvungna att undertryckas ett tag för att många händelser skulle hända först;:
MSM koncentrerar sig på FAUCI/Gates
MSM avslöjar Wuhan
Granskning. Az och andra börjar
DET ÄR ALLT EN UPPSTÄLLNING SOM LEDER TILL DURHAM-RAPPORTEN
:Därför försöker [DS] skapa KRIG i ISREAL&W ryska
NCSWIC


”Putin Orders Major Buildup of Russia’s Military Following Heavy Losses in Ukraine”

Varje gång du ser MSM-berättelsen om att RYSSLAND förlorar slaget eller betydande förluster och att de ryska styrkorna slutar eller drar sig tillbaka. Eller knuffas tillbaka…..
> Den här är FAKE BERÄTTELSEN och propagandan skapas och drivs så att fler oskyldiga civila snabbt går med i militären och känner att det är sista ögonblicket att vinna … Men de spelar och lurar och det används i fjärde generationens krigföring och gamla taktiker för att hålla ett KRIG igång….. Få sympati från allmänheten (som det också spelas med)
>>>

PUTIN spelar väldigt viktiga
♟ Schack ♟ drag som har startat RISE OF THE DEEP STATE WAR>>SURFACING
____minns förra året när alla klagade” Inget HÄNDER 😭”

och jag berättade om alla dessa HÄNDELSER av KRIG som skulle komma.. Och vi skulle gå in i NUKLÄR STANDOFF….
Nash equilibrium=Spelteori= Near Death Civilization_EVENT.

dessa HÄNDELSER som händer måste hända…. Det kommer att koppla ihop allt i världen i SLUTET… RÄTTVISA…

Tyvärr har många dött av vacciner, biovapenvirusutsläpp och ett sekel av djupa statligt kontrollerade företagsorganisationer som medvetet förgiftar vår mat, vatten, luft, mark och dödar hundratals miljoner genom cancer och andra välplacerade produkter och gifter som vi konsumerar dagligen. … Till och med våra barn kryper på golvet där kemikalier och desinfektionsmedel och rengöringsmedel används, men de har medvetet förorenats med gifter för att få barnen att krypa>>>> DU HAR VARIT I KRIGSTILLSTÅND UNDER HELA DITT LIV!!!…..

Var starka Patrioter ANONS för den svåraste delen av KRIGET KOMMER ….{hoppet förlorat}>den del som har VARNATS om många många gånger ….
> FULL CENSUR/länder hittar nu på ett sätt att skapa lagar för att stoppa all desinformation (idéer de inte håller med om som strider mot deras BERÄTTELSE,)
de kommer att vidarebefordra dessa lagar genom infektionslagar i vissa länder redan, genom FALSKA FLAGG iscensatta terrorist HÄNDELSER och skyller på patrioterna världen över
>Eftersom FULLSTÄNDIG CENSUR sätts in snabbt i många stora länder, .. kommer alla STORA medier, sociala nätverk, nyhetsstationer att gå ner i en följd och de som bryter mot [DS]lagarna kommer att bötfällas. Fängslade och spärrade bankkonton beslagtags…
>Efter FULLSTÄNDIG CENSUR kommer den djupa staten att driva sin slutliga AGENDA på sina kontrollerade oemotsagda mainstreamnyheter, mediaplattformar och världskällor för att kraftigt hjärntvätta/MK-ultra den sista regimen av människor som är dedikerade till MAINSTREAM MEDIAs masstankekontroll… [DS] kommer att uppmuntra till CIVIL Revolt/vara emot dem som inte följer MSM/DS-regeringen. Lagar>> deras plan var alltid att skapa inbördeskrig…. Av många anledningar.. Inklusive föra FN till stora länder för kontroll och använda vänstermilitära partier,/generaler för att hjälpa till med [DS] FN-operationer….
> Nästa steg är FULL CYBERATTACK>>> BLACKOUTS
( KAOS/massprotester, upplopps panik/bankomater nere, galler helt borta i dagar.. Panik..
— = [ DS] Militär krigs Law…
Det här är vad [de] PLANERADE….

Jag har stressat på med detta _EVENT i över ett år nu..

Men I SLUTÄNDAN >>> END GAME
>>> VITA HATTAR KOMMER ATT HA DE SISTA MOMENTEN<<<<
MASSARRESTERINGAR

//// mellan denna tid och SLUTSPELET… Cyberattacker fortsätter och många länder kommer att ha korta strömavbrott, ATM-problem, brister, avplattformeringar, FULLT PÅ med PROPAGANDA FORTSÄTTER EG ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT >
ALLT KOMMER ATT ÖKA..

Alla dessa HÄNDELSER MÅSTE HÄNDA…

Alla människor måste se SLUTSPELET och uppleva PAIN and near death civilisationen_ HÄNDELSER.. HÄNDELSER <<<<<<
___
INGENTING KAN STOPPA VAD SOM KOMMER (det är inte en slogan… DU ÄR inne i århundradets storm…)

MILITÄREN ÄR DET ENDA SÄTTET

AVSLUTA SPELET
-Q

Slutet kommer inte att vara för alla.
Q


Illuminati ville använda upplysningsprinciper för att skapa ett utopiskt nytt världsordningssystem. Weishaupts grupp förvisades av den bayerska regeringen 1782). Riddarna av Malta föregår Johannesorden. Ärkebiskopen av Cantebury är till och med en påvlig riddare av Francis I orden. Jacob Rothschild är riddare av det brittiska imperiets drottningorden och förtjänstorden. Drottningen skjuter upp den till påven, så att Rothschilds blir direkt relaterad till European Knighthoods (dessa Knighthoods är allierade till de påvliga Malteserriddarna. Till och med Ronald Reagan och George H. W. Bush fick utmärkelsen Knight of Malta av Order of Merit). Författaren F. Tupper Saussy fann i sin bok, ”Rulers of Evil” att Rothschilds bar titeln ”Guardians of the Vatican Treasury”. Pat Buchannan är en berömd Malteserriddare som arbetade med någon som var en del av CIA:s Operation Mockingbird Program (det här programmet handlade om att CIA kontrollerade amerikanska medier). Hertigen av Kents bror, hertigen av Gloucester, är storprior för St Johns riddare (eller den mest ärevördiga St John Orden). Han är också den första stormästaren för Supreme Grand Lodge of Royal Arch Masons of England. Påven hänvisar till jesuiternas överordnade general. Till och med kung Abdullah av Jordanien var jesuitutbildad från Georgetown University.

Denna I.H.S. symbol finns i jesuiternas världshögkvarter som finns i Rom, Italien. Den här bilden är från Jesuiternas världshögkvarter. Enligt dokumentären Eye of the Phoenix visas bon med en uppstigande Phoenix. Fenix, enligt Manly P. Hall, representerar uppståndelsen och en Kristusliknande figur. Enligt Chris Pinto representerar Phoenix den falska Kristus i den nya Vattumannens tidsålder. Dessa påvliga riddarskap, som bevisats av Troja, härskar också över många judiska och arabiska ledare i Mellanöstern. Till exempel är Nadhmi Auchis (bilden) arabisk man, inte bara en påvlig medlem av Francis I:s kungliga orden. Han är också en irakisk-brittisk miljardär affärsman som är värd minst 2,15 miljarder pund i Storbritannien. Mainstreamtidningar hävdar att Auchi hade kopplingar till Saddam Husseins gamla regering. Frankrikes president Nicolas Sarkozy har träffat Syriens president Al-Basshad. Al-Basshad är en annan riddare av Francis I:s orden. Troy säger att han är förknippad med den Konstantinska orden. Libanons före detta president Emile Lahood investerade i den Vatikanlojala Konstantinska orden (av den fransk-neapolitanska grenen). 2 medlemmar av huset i Saud (med namnen på Meckas guvernör prins Khalid al Faisal & prins Bandar bin Khalid) är medlemmar av Francis I:s påvliga orden. PLO öppnade sitt Vatikankontor 1994. Där finns jesuitutbildade Shimon Peres med stöd av Vatikanen också. 1993 överlät Shimon Peres Tempelberget till Vatikanen (efter Olso-avtalet). Shimon Peres har blivit adlad i den brittiska drottningens order av Saints Michael & George. Barry Chamish och andra skriver att Peres mördades av sabbeteaner, eftersom de agerar i Vatikanens intresse mer än i det vanliga judiska folkets intresse. I själva verket skulle det vara samma avfallna arbetarsionister (som mestadels är ashkenaziska judiska folk) som hjälpte Hitlers nazistiska imperium under andra världskriget, de skadade sefardisk judiska barn med farlig strålning, och de har fortfarande ett mäktigt inflytande i Israel idag. Många ledare i Israel är ökända frimurare (ironiskt nog respekterar frimureriet kabbalan. Kabbalan är en mysterieskola som lär ut att Toran har dolda koder. En del av kabbalans dogmer härstammar från det forntida Babylon. Det är därför det finns likheter mellan romanismen och den forntida babyloniska religionen), inte bara allierade till påvligt riddarskap.


DC TOP ELITER börjar dumpa aktier <

MILJARDER Ukraina $$$$$$$$$$$$$$$$$
Trattningen in i DELAWARE-företag som kommer till ETT SLUT! När man upptäcker att korthuset faller och visum faller (flera företag i Delaware går under) tillsammans med implosionen av FIAT SYSTEMET…. Nancy PELOSI och DC Elites börjar dumpa aktier!
_Kopplingarna mellan Ukrainas penningtvättsprogram/Delaware-företag och Capitol Hill Elitens AKTIER FALLER<

CENTRALBANKSYSTEMET som officiellt började i oktober, ÄR sedan länge i förfall. KOLLAPS kommer nu in i en obekant tidsram> APRIL, MAJ JUNI >EXPLOSION<

De FAKE/FALSE marknadsrapporterna har gjort sitt jobb och gett HOPIUM till tiotals miljoner
Sovande får .. Som är på väg att vakna upp TILL
en KOLLAPS> ( INTE EN LÅGKONJUNKTUR)> en DEPRESSION<
_________
Alex Jones SKAPAR rädsla i sin podcast
För han kommer att förlora MILJARDER med sina investerare och de kan inte DRA <

Vad Alex Jones inte berättar för sina lyssnare är att när allt [KOLLAPSAR] den amerikanska dollarn< …… Det VERKLIGA ursprunget till det amerikanska MYNTET (ädelmetaller) kommer tillbaka////

Okänd för de flesta runt om i VÄRLDEN… Den amerikanska militären som konfiskerade VATIKANENS guld och tunnlar i Schweiz med över 600 militära bärare som bär guldet har redan delats upp i STÖRRE LÄNDER….UK. EU. … KANADA (har silverSTÖD)/// men resten av världen fick GULD (OCH FINNS PÅ SÄKRA PLATSER RUNDT OM I VÄRLDEN ,)///

__________
NASARAs guldålder, GASARA ÄR ÖVER OSS

DET STORA UPPVAKET<

DET BÄSTA ÅTERSTÅR


IVERMECTIN har haft över miljarder administrerade doser under de senaste 40 åren, under den tiden har det haft en dokumenterad säkerhet. Det har använts i stora länder, sandnationer som Indien, Europa, Sydamerika, USA och i Asien. Det finns över 40 medicinska och vetenskapliga artiklar som hyllar Ivermectins framgång.
Så varför är det förbjudet i Australien? Varför censurerar mainstream media, Big pharma och Big tech Ivermektin?
Svaret är Big pharma har monopol på vacciner och Google, Facebook har direktinvesteringar i vaccinföretagen.
Under de kommande veckorna kommer du att lära dig hur Anthony FAUCI/OBAMA/Google/Facebook/har direkta band till GAIN OF FUNCTION (skapandet av viruset i Kina) och skapandet av VACCINerna.

Sanningen är Big Pharma, WHO.NIH.CDC. GOOGLE FACEBOOK FAUCI WEF OBAMA är rädda för att förlora TRILLIONER i investeringar och avkastning.

Men mest av allt har IVERMECTIN varit känt för att bota Ebola.. Och även cancer och idag botar Covid_19…. Det är ett under att IVERMECTIN är en NOBELPRISVINNANDE MEDICIN.
__________________________
INNE I ÅRhundradets STORM OCH BOTANDEN..
res dig!!!!


MASSIV deep state-kampanj börjar misskreditera >>>Tucker Carlson>> Joe Rogan>> Alex Jones>>>PUTIN//// & alltid mot Q

DET VAR FLERA ÅR SEDAN PUTIN [ INFILTRERADE ] DAVOS GROUP och fick all deras information om vem som var agenter i hans land och vilka företag som tog order från NWO (UN DAVOS GROUP ROCKEFELLERS, KHAZARIAN MAFIA MOSSAD) … PUTIN är en mästare på infiltration .. Som rensade sitt land från oligarkerna som försatte sitt land i konkurs och förföljdes av MSM , samma som DONALD TRUMP BLEV FÖRFÖLJD AV DEEP STATE MSM…. De visste båda att MSM kontrollerades av Deep State )///

PUTIN dödades nästan i Tyskland…som ung man av DEEP STATE som tog kontroll över Tyskland efter att Rysslands Deep State Oligarchs förstörde de sina tyglar över Tyskland och sitt eget land och överlämnade Tyskland till NEW WORLD ORDER banking systemet. ….
PUTIN glömde aldrig….. Hur hans fars och farfäder till Klaus Schwab/nazistfamiljen som kontrollerar FN nästan dödade honom..

TRIPPELAGENTER BEHÖVS
..
Vissa bra.. Vissa dåliga…

SE >>>>> MSM , RADIO, TV. NYHETER. KONTROLLERADE SOCIALA MEDIER ATTACKAR BARA VISSA …. DETTA KOMMER ATT LÅTA DIG VETA VILKA DEEP STATE CABAL HOTAS AV!!!!!!!

PUTIN, LIKT general Flynn>Alex Jones, de som hatar Fox-nyheterna (Tucker Carlson) .. eller tror att Joe Rogan är en spion…..//// All denna DEEP STATE FELINFORMATION
AGENDAN kommer att börja igen för att ta med Patriots, ANONS, frihetskämpar> truckers<in i kampen >>> ⚠️ Separation<<<
_
Många nya frihetskämpar, patrioter, lastbilsförare lär sig bara den verkliga historien …..

I decennier… Människor arbetade bara i ett tyranniskt system som beskattade dem till döds, förslavade dem till att arbeta i ett DEEP STATE-kontrollerat kalendersystem och allt som människor gjorde var att arbeta.. Oro för sin egen familj. Hem och självunderhållning och de fick all information från KONTROLLERADE nyheter som var designade för dem<<<

Snälla var försiktiga Patrioter, ANONS, frihetskämpar – attackera inte varandra….( Ha medkänsla.. Alla har inte full kunskap om verklig historia och de vaknar fortfarande från MOCKINGBIRD-projektet som ingjutits i dem genom tiotals år inne i [DS] kontrollerade media

De flesta människor… Till och med Alex Jones som hatar Q… inser inte att vita HATTAR kontrollerar massorganisationer i media över hela världen som inte är märkta Q eller ens vet att de är en del av Military INTEL-organisationen…
Även Truckers världen över placerades UT av vita HATTARNA. Ops

Den största ( vita HATTAR) Military Intelligence Alliance läcker information och skapar grupper genom dotterbolag Bi-standards
Att skapa en världsomspännande rörelse…….

Militär är det enda sättet – Q
____du är inne i Operationer

Århundradets storm..

ENIGA EJ DELADE


[DURHAM] utredningen av FBI>>>>>är samma FBI-AGENTER som samarbetade i den falska RYSKA SAMMANSVÄRJNINGS BEDRÄGERIET

FBI-agenter som slog till mot Trumps Mar-a-Lago fastighet ligger i samma division som dem som lanserade den falska ”Russiagate” bluffen

I en serie inlägg på den sociala mediesajten GETTR rapporterade RealClearInvestigations-journalisten Paul Sperry att, enligt hans källor, deltog några av samma personer som belastade den tidigare presidenten med den falska ”ryska maskopi”-anklagelsen och utredningen i förra veckans aldrig tidigare skådade razzia av hans Mar-a-Lago-hem i Palm Beach, Florida.

”UTVECKLING: Källor säger att FBI-agenter och tjänstemän som var inblandade i razzian mot den tidigare presidenten Trumps hem ingår i samma kontraunderrättelseavdelning inom FBI som undersökte Trump Russiagate-bluffen och befinner sig aktivt under brottsutredning av specialjurist John Durham för potentiellt intressekorruption genom att utreda Trump i det ryska bedrägeriet och har därför en potentiell intressekonflikt och borde ha blivit AVSKÄRMADE från att delta i denna förmodade ”spionage”-utredning vid Mar-a-Lago”, skrev Sperry i sitt inlägg.

”BREAKING: Rättsprotokoll avslöjar att en av FBI-agenterna som undertecknade Mar-a-Lago husrannsakningsordern också har tilldelats ”utredningen OM brottslig verksamhet i och runt den amerikanska huvudstaden den 6 januari 2001.”


Hur avslöjar du >The DEEP State inuti [PENTAGON]/CIA/UN-NATO/ DARK [DS] GENERALER, KOLONIALER/ U.S.S. & WORLD privata MILITÄRER>Rogue< Contractors?

>PUTIN visste att tiotusentals amerikanska militärer befann sig i UKRAINA olagligt utbildande och beväpnande sin MILITÄR & milis////

TRUMP, XI, MODI, Bin Salman, PUTIN visste alla…. [DS] MILITÄREN i USA beväpnade UKRAINA, Kazakstan och tränade dem för det ULTIMATA MÅLET ATT ATTACKA/TA RYSSLAND< (detta har alltid varit målet för det 3:je och nu 4:de riket…>WEF, världsbanker. CABAL. ect ECT ECT…)

DEEP STATE målet har varit flera mordförsök på PUTIN, TRUMP, XI, MODI, BIN SALMAN >alla misslyckades.

Det som händer i UKRAINA är att PUTIN VET att han kämpar mot amerikanska styrkor och högklassig MILITÄR Teknik. PUTIN är inte dum.. Han visste att han skulle gå in i KRIG mot den amerikanska militären… Men han visste också att detta var de DEEP STATE KONTROLLERADE militäroperationerna som kontrollerades av
Samma fraktioner som [INFILTRERADE] den RYSKA militären, som nu har rensats till högsta grad av någon större militärstyrka på jorden.

_Så hur [ AVSLÖJAR ] DU DEEP STATE PENTAGON / CIA/ FN – NATO//)

>Du för dem ALLA in på randen av världskriget….> Sedan kollapsar du FIAT-systemet..
( RÅTTERNA i PENTAGON,CIA, FBI, NATO, ECT.ECT.ECT……. hoppar av skepp, förlorar sitt skydd, när pengarna är borta > kollapsar< ////)>>> vita hattarnas dubblelagenter/ mullvadar/ infiltratörer inne i [DS] ops, började förstöra deras verksamhet inifrån och ut…
Från utsidan förstör du världens, Ukrainas penningtvättsprogram…

STOR PANIK I HUSEN PENTAGON, CIA, FBI, 3-bokstäversbyråer////
_______
FÖRVÄNTA dig fler droppar genom MSM vilka kommer att fortsätta….[ De] tappar mark och [ INFILTRATION ] OF DEEP STATE MSM och de vita hattarna kommer snart att synas…

Det blir ingen EBS förrän efter World Riot’s och [COLLAPSE] …

MÄNNISKOR, får, normala, måste känna att de tar världen, gatorna, regeringar tillbaka efter KOLLAPSEN och efter all EXPONERAD SMÄRTA, mörkret som de aldrig visste att de levde i.. Världskorruptionen de satt i…… …

Ibland kan man inte berätta sanningen för folk. Du måste visa dem.

BLACK SWAN_EVENT

SPÄNN FAST DIG!


Epstein/ MAXWELL<CIA, Mossad MI6 (trippelagenter) deep state elitutpressare som drev människohandel genom CLINTON Foundation med hjälp av ROTHSCHILD-gods och ansluten finansiering till Rockefellers/ GATES/ Vaccinsföretag…. ECT ECT ECT…./)/

De två (Epstein och Maxwell) Evil World elit människohandlare som utpressade nästan alla högt uppsatta tjänstemän, militärtjänstemän, underhållningsindustrin, forskarsamhällets elittjänsteman, ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT… runt om i världen med Sexuella pedofiliuppsättningar , dödshot , mutor och sammanhållningsmetoder initierade av CIA MKultra mind projects…..///
DAVOS (djävulens) grupp &,FN hjälper till att finansiera Maxwell och skapa en ny [falsk] miljöorganisation The TerraMar Project som gav henne rätt till immunitet som chef för en falsk Ocean/Sea Country-egendom*>. Vilket gav henne rättigheter till ubåtar och resor världen över utan att fråga och komma in i länder under oceaner,/ underjordiska baser utan att fråga….

Bara tills man har avslöjat för världen om den största människohandelsindustrin i världen kopplad till USA:s president CLINTON. OBAMA… Världselitorganisation > FN Nato…. Som förbinder de flesta STORA LÄNDER och presidenter inom människohandelsnätverket och mörkläggningar../)) detta kraftfulla elitsystem som är skapat av DEEP STATE CABAL infiltrerade varje nation och militär ranking.. tog kontrollen över mainstream Media vd:ar.. detta enorma nätverk når in i läkemedelsföretagen stora teknikföretag som kontrollerar Hollywood på högsta nivå….

>Exponeringen av Epstein genom Q .. White HATS Militärbataljon
har lett World Wide Movement till det STORA VAKNANDET, _ EVENTET….. Där över en miljard människor nu blir medvetna om att den djupa staten, tyranniska regeringar, och världens mörkläggning av människohandel på högsta nivå… Allt är kopplat till en FALSK PANDEMI (PLANDEMI)… Och frisläppande av biovapen för att skapa förvirring och massmord (skapa kaos) i hopp om [EXPONERING] av Deep State CABAL som kontrollerar världens regeringar och nätverk som inte avslöjats <

*BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN

Epstein och Maxwell .. trodde aldrig att de skulle sätta igång ett världskrig< som KOMMER att utlösa< ett världsomspännande kärnvapen….. Och de många dödsfallen i samband med covid_19 (SARS II) biovapenfrisläppandet.. Vaccin biovapen release (kommande dödsfall)/)))
______
Efter den nära döden civilisationen _EVENT-upplevelsen…. Världen kommer aldrig att bli densamma … Och de sovande fåren kommer aldrig att enkelt sjunga för fåren igen med vaggvisornas deep state värld CABAL…..>The Great Awakening

KABBALENS fall
______
Ibland kan man inte TALA sanningen för allmänheten.

DU MÅSTE VISA DEM.

FÖRST DÅ KOMMER FOLK ATT FINNA VILJA ATT FÖRÄNDRAS.

Brott mot barn förenar hela mänskligheten [över partigränserna]?

Svåra sanningar.

Q[EXPONERING] >>>för ljus till mörker
RÖD OKTOBER> Jägarna BLIR DE JAGADE
[KRASCH] (här syftar man nog på Hunter Biden red.anm)

_Rand Paul kommer med FBI-samverkan med [FALSK] rysk UTREDNING inför senaten och sänds. FBI-DIREKTÖREN grillad för fbi-koppling till Clintons > advokat
_DURHAM<< anklagelsen/kopplingen till Clinton börjar .. Denna RAPPORT leder till OBAMA och kommer så småningom att ansluta. Stor teknik. & FAUCI och Plandemic/// TREASON på högsta nivå
_General MILLEY, ordförande för Joint Chiefs of Staff of the U.S. MILITÄR, [avslöja TREASON]>i en planerad TYST KUPP av en sittande presidenten. Donald J. Trump
_FAUCI blir [avslöjad] av senaten för att ha skapat Gain-of-Fiction av covid-19-viruset och hans koppling till vaccinföretag och investeringar
_KAMALA HARRIS kräver utredning av Biden Administrationen för gränskris>>>Snake eat Snake
_ MILITÄRA soldater börjar slå sig samman efter avgång från amerikansk militär efter erbjudanden om vaccinmandat >> Soldaterna reser sig>>
U S. MARSCHER KOMMER//
_white HATS> Project Veritas släpper STORA BOMBER mot lögnerna om VACCIN och FDA-samverkan.
__________
White Hat Sleepers/>>> kommer ut … Mycket viktig månad <<< 💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣 💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

”Vi har bara börjat”..
”DET BÄSTA ÄR KVAR”
– TRUMP

Q-droppar kommer att bli tydligare nu….

Spänn fast er!
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: