Nästa generation säger adjö till Ursula von der Leyens Europa


Av Dr. Eric Beeth
Global Research, 23 augusti 2022
https://www.globalresearch.ca/next-generation-says-good-bye-ursula-von-der-leyen-europe/5790974

När jag körde tillbaka till mitt kontor en septemberkväll förra året stannade jag för att ta en bild av denna enorma affisch som pryder sidan av EU Berlaymont-byggnaden. (Kolla bilden). 

Vid första anblicken trodde jag att det tillkännagav en dystopisk framtid med europeiska barn som varje år får någon slags ”uppgradering” från de flitigt hyllade experimentella genetiska produkterna som utvecklats av företag som BioNTech med stora mängder pengar som flödar in från biokrigsprogram med dubbla användningsområden utspridda över hela världen och förstärkta av fanatiker av bio-interconnectivity som stöds av aktörer som tenderar att samlas runt organisationer som World Economic Forum.

Det visade sig vara ett offentligt tillkännagivande om ett ambitiöst projekt, +/- 820 miljarder euro som EU lånar över en lång period (med början i slutet av maj 2020), för att hjälpa till att kompensera för de enorma förluster som europeiska medborgare utsattes för under covid säsong som startade i mars 2020.

Utan tvekan kommer det att återbetalas till spelare på de internationella finansmarknaderna som BlackRock eller Vanguard genom att européer betalar skatt, inklusive framtida koldioxidutsläppsskatter och de hypotetiska vinsterna med att implementera 5G och länka hela Europa till cybermoln av information till stor glädje. teknik som Google, Amazon, Facebook och Apple (GAFA).

Men min första magkänsla var tyvärr en förutseende antydan om vad som var i pipelinen av hemska utvecklingar som vi alla måste sätta ett brådskande slut på. Detta kommer att vara vår nästa generations européers uppgift, och du kan läsa skriften på väggen genom att lyssna på den här 11-åriga tjejen i Storbritannien .

https://www.brighteon.com/c03a390a-fbfa-42f7-a32c-5ce4d5b83ff1

Den 1 december 2021, tre veckor efter att EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen kom tillbaka från sitt möte på Atlantic Council i Washington, där hon charmade Pfizers vd Albert Bourla genom att ge honom ”Distinguished Business Leadership Award” för grek-amerikanens djärva drag som ledde till hans företags enorma ekonomiska framgång (som hennes man också tjänar på) – hon uttryckte sin lättnad på Pfizer-BioNTech med pediatriska doser av den nya experimentella genetiska produkten att injicera i Europas 5 till 12-åringar i mitten av december ’21.

Ända sedan dess har jag inte kunnat förlika mig med hur denna sjubarnsmamma, en före detta allmänläkare, kunde sjunka ner i korruption på offentliga ämbeten så djupt att hon tappade kontrollen på sin vältränade läkares invanda ed att inte göra skada, och fortsatte att främja experimentella genetiska injektioner på oskyldiga barn till förmån för hennes vänner i den politiska och affärsvärlden.

Jag blev förvånad när jag fick reda på att hon bor i en lägenhet intill sitt officiella kontor på en av de översta våningarna i den avbildade Berlaymont-byggnaden under veckan. På senare tid har hon setts runt institutionerna i Bryssel som högljutt stöder president Volodymyr Zelenskys enträgna och högljudda krav på att hjälpa till att beväpna västukrainare under ett hett inbördeskrig mot den östrysktalande minoriteten som stöds av Ryssland. Den 24 februari, inledde Ryssland en speciell militär operation som främst syftade till att militärt neutralisera västra Ukraina som beredde sig för en mer fullfjädrad attack mot det rysktalande öst. Det andra uttalade målet med denna operation var att ”avnazifiera” Ukraina. Även om det inte är ett problem man ofta stöter på i Europa, är Ukrainas historia full av Stepan Bandera (bilden)-anhängare vars fiendskap mot ryssarna är legendarisk.

USA:s karriärambassadör Victoria Nuland förklarade 2014 att USA hade skänkt 5 miljarder dollar under de föregående två decennierna för att hjälpa Ukraina att gå med i Atlantblocket.  Det är tänkbart att en stor del av den här typen av pengar kom ut från kassor som ”Black Eagle Trust”, en amerikansk politisk aktionsfond som inrättats under president Truman för att bekämpa kommunismen. Förutom att korrumpera politiska processer till förmån för USA:s (politiker) vänliga resultat, delar denna typ av fond också ut hårdvaluta och guld till Natos hemliga arméer av Gladiotyp. I (västra) Ukraina kan pengar ha flödat till att stärka en inneboende starkt nationalistisk uppfattning om sig själv, och, via vissa oligarker, finansiera en rad nazistiska ideologiinspirerade stridsgrupper (mer än trettio så kallade frivilliga bataljoner som Aidar och Azov).

När det gäller det före detta Sovjetunionen med vilket landet brukade vara helt integrerat, kan ryssarna förståeligt nog vilja avskräcka ett uppror av typen Stepan Bandera eftersom denna rörelse varken är bra för demokratin i Ukraina eller fruktbar för att upprätthålla goda grannförbindelser med dess (ofta rysktalande) ukrainska bröder och systrar. Före det USA-stödda Maidan-upproret 2014 var 70 % av Ukrainas ekonomiska utbyte med Ryssland, och de flesta ukrainska soldater hade en solidarisk känsla för sina ryska kamrater. (En ny video intervjuar motiven för soldaterna som gick med i Azov ”Warriors of Light”)

Innan Ursula von der Leyen bokstavligen flyttade in i Berlaymont-byggnaden minns jag att jag såg tillkännagivandet av en stor händelse som också prydde byggnaden: Europeiska unionen hade tilldelats Nobels fredspris för sex decennier av främjande av fred, försoning, demokrati, och mänskliga rättigheter i Europa tio år tidigare, i oktober 2012.

Många av mina patienter arbetar i Europeiska unionen, och även om de var mycket stolta över det prestigefyllda priset vid den tiden, känner de mycket annorlunda om EU:s nuvarande president.

Efter 60 år av framsteg när det gäller fred, försoning, demokrati och mänskliga rättigheter, var Ursula von der Leyens häftiga ställningstagande till den USA-installerade ”post-Maidan” naziststödda ukrainska regeringen ett dåligt missförstånd för Europa. Det är självklart att Europa borde ha varit mycket mer proaktivt och beskyddande av Minsk-avtalen, snarare än att beväpna Ukraina till tänderna, och att uppmuntra dem (särskilt deras nazistvänliga element) att ta tillbaka de upproriska Lugansk, Donbas och Krimregionerna. Ursula von der Leyen och Josep Borell (bilden) har båda förklarat att Ukrainas krig mot ”de ryska inkräktarna” är Europas krig. I vems namn talar de? För Europa eller för Nato? Är det samma? De representerar i alla fall inte mitt val av företrädare, och absolut inte nästa generation av EU-medborgare.

I grund och botten är Ryssland en östlig granne som Europa har all god anledning att hålla sig på god fot med, men i och med att Nato kontrolleras från Washington har Europa successivt drivits till att skapa sin egen järnridå för att skilja sig från sin östliga granne. På så sätt saboterade den sin tillgång till en av de mest spännande växande ekonomiska marknaderna under de kommande decennierna.

EU:s stöd till Zelenskijregimen kommer bara att förlänga kriget i Ukraina. Ungefär
50 000 unga ukrainska soldater har dött sedan den 24 februari 2022
 , och många fler har lemlästats eller lider av PTSD.

Var är de europeiska fredsmäklarna, dessa Nobelprisbelönta ledare för att främja fred, försoning, demokrati och mänskliga rättigheter?

Ukrainakriget 2014-2022 hade kunnat undvikas om Europa varit mer noga med att inte låta Washington och London röra om i grytan. Att tilldela sig Nobels fredspris gav de ut en falsk känsla av visdom och säkerhet. Än i dag har ingen klok ledare stått upp för Europas sanna intressen – som Olof Palme eller Charles De Gaulle skulle ha påpekat, inte nödvändigtvis är i linje med USA:s intressen. Dagens generation, inklusive EU:s nuvarande klumpiga president, har inte bara missat många viktiga möjligheter till försoning med sin kritiskt viktiga granne i öster, utan har lyckats bränna sina broar till sitt ekonomis framtida maktpaket. Det är snart vi som ber om en chans om att återupprätta en livlig ekonomi, men det finns inga enkla eller snabba lösningar för att vända kursen efter att så mycket skada har skett.

Tillsammans med vår nästa generation kommer vi att ha gott om tid att reflektera över vad vi gjorde fel. Vi måste börja denna process snarast.

Chefen för Europeiska unionen som levererar ett pris från ”The Atlantic Council” i Washington borde få varningsklockor att ringa om vilket geopolitiskt territorium vi befinner oss på. Att ge den till en personlig bekant efter att ha lagt en mångmiljard-beställning hos dess företag med hjälp av europeiska skattebetalares pengar borde höja beredskapsnivån till rött. Det är fullt möjligt att Ursula von der Leyens avsikter var autentiska och syftade till att säkra vad hon trodde var något effektiva vacciner för den europeiska marknaden. Hon kan också betrakta digitala covid-certifikat som en underbar uppfinning som leder till ekonomisk rationalisering, med långsiktiga ekonomiska fördelar för Europa som World Economic Forum skulle få henne att tro.

Problemet är att det är vi européer som betalar priset – inte bara med våra skattepengar, utan ännu mer oroande med vår personliga kroppsliga integritet och vår kollektiva hälsa.

Dessutom skulle det planerade kontantlösa och QR-kodinbäddade samhället beröva européer all fysisk autonomi samtidigt som de utsätts för informations-teknologialgoritmer (GAFA!) och 5G-beroende tillbehör som mobiltelefoner och datorer.

Även om hon kanske inte vet det, så säljer EU-presidenten ut europeiska medborgare som en boskapshjord medan Världsbanken slänger in en dryg miljard euro för att säkerställa det digitala ID:t med dina ”biosäkerhets”-uppgraderingar mot nyfunna eller uppfunna biovapen som kommer att krävas för att du ska kunna handla. Ursula von der Leyen verkar tro på propagandan som leverantörerna av digital tillgång till hennes medborgare, som Pfizers försäljningsslogan ”Science Will Win”, men ingen tar ansvar för vad som händer med individernas fysiska och mentala hälsa i hennes flock som utan tvekan har en helt annan uppfattning om vad som gynnar deras egen hälsa och välbefinnande bäst.

Ingenstans kan du se hennes farliga vanföreställningsbeteende tydligare än när den här läkaren som blev politiker ropar att hon är lättad över att (experimentell genterapi) sprutorna från Pfizer äntligen är tillgängliga för 5-åriga småbarn.

De senaste covid-åren har visat oss vilken typ av samhälle vår nästa generation med rätta kommer att förkasta:

 • Kroppsskada från osäkra mediciner: alla myndigheter och medicinska etiska institutioner som var tysta medan leverantörerna av covid-”scamdemin” spelade ut sin ”expertis” bör granskas noggrant från topp till botten för att säkerställa att de aldrig mer tillåter något så giftigt som dessa ofta föreskrivna mRNA-skott, och de ekonomiskt självmordsbenägna ”Lock-Downs”.
 • Läkemedelsföretag vars affärsmodell består av att göra farliga sjukdomar och sedan tjäna miljoner som utger sig för att skydda oss från de biotoxiska ämnen de själva har patent på. (Till exempel: Moderna, som aldrig hade tillverkat ett godkänt vaccin i sin historia, utvecklade sitt covid-shot baserat på ett patent som det redan hade på SARS-CoV-2 spikproteinet 2016).
 • Icke-läkare som insisterar på att de vet bättre än du om din personliga hälsa. Ta den franske miljardärens VD för Moderna, Stéphane Bancel, som nyligen sa att han förväntade sig att hans ”vacciner” skulle erbjudas som årliga ”uppgraderingar” på iPhones. Bancel är naturligtvis inte läkare, vilket är sant för den andra experten på ”uppgraderingar”, datornörden som blev världsomspännande vaccinations-”expert” Bill Gates. Chefen för Världshälsoorganisationen som gärna kallar sig doktor Tedros är inte heller läkare. Herr Tedros Adhanon Ghebreyesus är en före detta medlem i en gerillaorganisation som blev befordrad till den högsta ”medicinska” positionen i världen som ett resultat av att ha varit skyddsling till en datanörd – samma Bill Gates som bestämde att hela världen behövde att bli vaccinerad eftersom det gynnar hans filantropverksamhet och intressenterna,
 • World Economic Forum utbildade politiker som har manipulerat massorna till att betala WEF:s ”Intressenthållare”-bönder, som det finns många av. En rättegång mot folkdomstolen i Nürnburg-2 har satts igång av advokat Reiner Füllmich för att offentligt dokumentera WEF:s brott mot mänskligheten, såsom kriminellt mandat till experimentella genetiska behandlingar utan tillräcklig säkerhets- eller effektdata mot ett virus som har genomgått dödlig och olaglig ”vinst av Funktionsförbättring för att komma in i den mänskliga befolkningen. (Se artikeln i mars 2016 av University of North Carolina Chapel Hill PhD mikrobiolog Ralph S Baric ”SARS-liknande WIV1-CoV redo för mänsklig uppkomst” ).
 • Andra politiker, som har en meritlista av korruption inom sin politiska karriär, eller som drivit på för tydligt totalitära och ogrundade åtgärder under covid-perioden för att sprida rädsla och straffa medborgare som inte ville ta den så kallade ”säkra och effektiva” anti -covid-sprutor.
 • Precis som tyska tjänstemän varnas för att inte använda Facebook och Gmail eftersom denna information filtreras av amerikanska NSA, bör alla europeiska medborgare följa efter och vara mycket försiktiga med allt som kan äventyras av Big Tech.

Majoriteten av svenskarna kommunicerar via Facebook varje dag och Facebook censurerar och manipulerar sina sidor enligt geopolitiska algoritmer som Atlantic Council godkänner. När medborgarnas spontana samtal justeras på detta dikterade sätt, och Reuters och AFP bara skickar ut nyheterna som dess ägare och olika ”intressenter” vill att du ska höra, blir det en barnlek att påverka det kollektiva medvetandet hos de svenskar som efter en lång historia av en överraskande välvillig demokrati, inser inte att deras statliga institutioner äventyras.

När man ser på Sveriges medborgare som vill gå med i Nato, en kollektiv ”försvarspakt” som nyligen har deltagit i flera valkrig efter att artikel 5 trädde i kraft baserat på det obevisade påståendet att Al Qaida attackerade USA den 11 september, en måste undra vad som skulle få det landet att ge upp sina långvariga principer om alliansfrihet och neutralitet. Sveriges Nato-medlemsgranne Danmark gick 200 år utan krig före den 11 september 2001.. I ett hårt försök att leva upp till sina NATO-åtaganden förlorade Danmark, per capita, fler soldater i de skandalösa och onödiga ”krigen mot terrorismen” efter 11 september. än USA förlorade under hela Vietnamkriget.

 • Medierna som överdrev covid-rädslan och såg till att censurera alla nyheter om effektiv behandling mot den – förutom de ”effektiva och säkra” ”förebyggande åtgärderna” som regeringen och Big Pharma sa åt dem att glorifiera.
 • Detta är samma media som bara driver den västatlanticistiska versionen av kriget i Ukraina, medan de journalister som korrekt rapporterar om krigsförbrytelser från Donbas kriminaliseras* av europeiska regeringar och alla ryska kanaler, såväl som det officiella ryska ministeriet för Utrikesfrågor har tystats ner i hela Europa. Hur kan europeiska medborgare bli informerade i denna typ av partisk och kontrollerad mediemiljö? (*Se intervju med Max Blumenthal med den tyska frilansjournalisten Alina Lipp 13 juli 2022 )
 • När 21-årsdagen av 9/11’s State Crime Against Democracy (SCAD) närmar sig måste vi påminna våra europeiska ungdomar om att västvärlden fortfarande inte på allvar har undersökt dödandet av 3 000 medborgare i New York, Washington och Pennsylvania den 11 september 2001.

Eftersom de verkliga brottslingarna hittills har kommit undan med en sådan avskyvärd SCAD, kommer de och media som hjälpte dem i mörkläggningen att få mod att göra ytterligare skada om vi inte kollektivt beslutar att avslöja de uppenbara lögnerna som de fortsätter att föreviga angående dessa evenemang. Vi kommer att behöva någon sorts ”sannings- och försoningskommission” för att befria oss själva, som ett folk, från den överfulla septiktanken av lögner som håller européer skyldiga till en falsk bild av verkligheten, vilket gör sunt förnuft och sanningsenlig diskurs till en kvasi-omöjlighet.

 • Ingen ingenjör eller universitetsakademiker med självrespekt borde acceptera den uppenbara omöjligheten som Atlantic Council-medlemmen Philipp Zelikov skrev i rapporten från den 9/11-kommission han ledde – att  två plan störtade i tre stålramerade skyskrapor den 11 september . [1]
 • Inget medicinskt universitet skulle tillåta experimentella genetiska behandlingar att pressas på sina studenter eller befolkning i fertil ålder i framtiden. Alla universitet eller medicinska institutioner som har gjort det måste granskas noggrant för att säkerställa att detta aldrig händer igen.

Lavinen av totalitära absurditeter som vi har tvingats genomleva under de senaste två covid-åren har den silverkanten att människor vaknar till det faktum att det finns något ruttet under taket på den där Berlaymont-byggnaden, och dessa absurditeter har bara varit möjliga pga. till GAFA:s (Google Amazon Facebook Apple typ Big Tech) och media som följer en korrupt elits utvalda doxa för att påverka hur vi ser på verkligheten.

 • Dessutom har avsaknaden av en verklig rättsmedicinsk brottsutredning av de massiva statliga brotten mot demokratin 9/11 för 21 år sedan fortfarande i dag en försvagande effekt på det europeiska folkets förmåga att tänka klart och att fatta beslut baserade på verklighet och sunt förnuft.

Låt oss tillsammans välkomna detta nästa generations Europa varmt. Efter ett så nära samtal med det förflutnas totalitarism, låt oss återuppliva det Europa vi brukade känna och vårda.

För att göra detta kommer vi att behöva rensa bort de skändliga influenserna, missuppfattningarna och direkta lögnerna som hade gjort att den nuvarande europeiska generationen inte kunde fatta de bästa besluten för vår egen framtid.

Nästa generations Europa, HÄR KOMMER VI!!


Note

[1] For more background information on the advancement of inquiry into the events of 9/11: check the Lawyers’ Committee for 9/11 InquiryRichard Gage’s web site, and Architects and Engineers for 9/11 Truth.

Architect Richard Gage gave a presentation in Indianapolis on July 9th 2022 analysing parallels that exist between the two events, 9/11 and covid, and how these events changed the world politically, culturally, economically and geo-politically.

COVID UPDATE: What is the truth? (Dr. Russel Baylock, April 22, 2022) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: