Massutrotningen av den mänskliga bosättningen är nu på gång… Här är exakt hur det åstadkoms för att uppnå massutrotning

Det är såhär globalisterna PLANERAR.  VAKNA UPP GOTT FOLK!


av Mike Adams | NaturalNews.com

Globalister ser mänskligheten som nötkreatur (eller får) som ska exploateras så länge som behövs, för att sedan avlivas som boskapshjordar när de inte längre är användbara. Som den globalistiska rådgivaren Yuval Harari nu säger (omskrivet), är människornas tidsålder på väg mot sitt slut på planeten Jorden, och globalister har aktiverat en mångfacetterad plan för att ”rena” planeten från alla människor.

Om någon skulle ha någon sjuk, vriden önskan att döda en boskapshjord, kunde de helt enkelt stänga av vattnet och maten. Döden skulle komma inom några dagar eller veckor som mest. Samma sak händer just nu för människor.

Vattenförsörjningen stängs av via geoteknik , vilket orsakar global torka och omfattande missväxt. Hela städer som Los Angeles och Los Vegas hotas av att vattenförsörjningen upphör under de kommande åren.

Livsmedelsförsörjningen decimeras  genom att avbryta gödseltillförseln och få dieselbränslepriserna att gå skyhöga samtidigt som man attackerar leveranskedjan som levererar delar till jordbruksutrustning.

Resultatet? Både vattenförsörjningen och matförsörjningen stängs av. Den mänskliga besättningen avlivas på några av samma sätt som en boskapsbesättning kan elimineras.

Vacciner är utformade för att döda de godtrogna miljarderna, och svält kommer att få resten

Vacciner representerar en annan dödande vektor för global avfolkning. Eftersom vacciner är frivilliga, är de avsedda att enkelt döda de godtrogna massorna som är så dåligt informerade att de faktiskt tror att Big Government och Big Pharma vill rädda deras liv. I verkligheten är naturligtvis  vaccinerna biologiska vapen  avsedda för infertilitet och avfolkning. En stor andel – vi vet ännu inte det slutliga antalet – av dem som redan tagit vaccinerna som kommer att dö av  självmonterande blodproppar som vi nu vet innehåller höga koncentrationer av ledande ämnen  som aluminium, tenn och natrium.

De som motsätter sig vaccinerna är svårare att döda eftersom de inte ställer upp och tigger om dödssprutor som vaccinfantasterna gör. Globalister har för avsikt att svälta ihjäl dem med global matbrist.

Just nu vet vi redan att det inte finns tillräckligt med mat i pipelinen för att mata världen under 2023. Det blir helt enkelt inte planterat och skördat i tillräckliga mängder för att mata 8 miljarder människor.

Fortsatta regeringsattacker mot livsmedelsförsörjningen – som att  Nederländerna beordrar ranchägare att avliva sina hjordar  – är utformade för att förvärra matbristen och påskynda masssvält.

Relativt få människor förbereder sig med reservmat. När hyllorna är tomma får de panik.

Butikskontakt: Health Ranger Store kommer att släppa några tusen ”Ranger Buckets” under vårt Labor Day-evenemang som börjar den 1 september. Dessa är certifierade ekologiska, laboratorietestade livsmedelsförsörjningar, som inte innehåller MSG, ingen soja, inget texturerat vegetabiliskt protein, inget jästextrakt, inga raffinerade kolhydrater eller sockerarter, inga konstgjorda färger, etc. Du kan ange din e-postadress för att bli varnad när dessa finns i lager igen  på denna Ranger Buckets produktsida

Globalister vet att ett massivt civilt uppror är bara månader bort

I dagens Situationsuppdatering-podcast (nedan) förklarar jag att det  globalistiska vaccinavfolkningsprogrammet  har misslyckats med att döda miljarder människor under den korta tid som var avsedd. När matbrist, energibrist och vattenbrist nu når kritiska nivåer är massuppror bara månader bort. I synnerhet Västeuropa kommer att få se civila revolter den kommande vintern när miljoner människor fryser och svälter.

Globalisterna vet att den globala matbristen redan är inbakad. De vet också att massupproren kommer att börja när svält och brist förvärras. Det finns alltså  en nedräkningstidslinje i spel  som inte kan schemaläggas.

Som ett resultat har de enormt bråttom att döda miljarder människor innan upproren går över styr och snöbollar bortom dessa regeringars förmåga att begränsa.

Detta är det verkliga syftet bakom rekryteringen och beväpningen av  87 000 nya IRS-agenter  som får veta att de kommer att behöva använda ”dödligt våld” mot det amerikanska folket. I Frankrike  anställer inrikesministeriet tusentals ”gröna poliser”  som kommer att gå med i väpnade brigader för att påstås åtala ”miljöbrott”. Ändå är det verkliga syftet med alla dessa väpnade statliga organ i USA, Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Kanada, Australien, etc. att  genomföra massavrättningar av civila när regeringens krig mot mänskligheten sätter igång .

Syftet med att ha en oseriös FBI, beväpnade IRS-agenter (beväpnade med en enorm ny cache av ammunition och skjutvapen), beväpnade ATF-agenter, etc., är att ha  en privat armé som svarar på den verkställande grenen av regeringen  och som inte gör det. faller under den amerikanska militärens jurisdiktion, som inte lagligt kan föra krig på amerikansk mark. Federala myndigheter kan och kommer att föra krig mot det amerikanska folket. De gör redan det, med ATF-agenter som nu går dörr till dörr och kräver att civila till exempel överlämnar vapendelar som de lagligt köpt. Det kommer att vara upp till delstatsguvernörerna att försvara sina invånare mot dessa federala tyranner, och det kommer att utlösa regional krigföring med stater som bokstavligen går i krig med oseriösa federala myndigheter som drivs av den olagliga falska ”chefen” Joe Biden.

Demokrater, media och regeringar förbereder sig för att kräva massavrättningar av alla kristna och konservativa

Till och med just nu  hävdar demokrater, regeringar och media att alla konservativa är terrorister, vilket antyder att de alla förtjänar att utrotas. Som Everett Piper skriver i Washington Times:

Den senaste tisdagen kallade demokraternas rådgivare Kurt Bardella alla republikaner för en ”inhemsk terroristcell”. MSNBC:s Tiffany Cross höll med och sa att det inte borde göras någon skillnad mellan republikaner och ”högerextremister”. Samtidigt liknade Peter Wehner, en medverkande skribent för The Atlantic, det republikanska partiet med en ”dolk som pekade mot strupen på den amerikanska demokratin.” Allt detta medan FBI-direktören Christopher Wray tillade att alla amerikaner som flyger Gadsden – ”Don’t Tread On Me”-flaggan är misstänkta för våldsbejakande extremism.

Oroar det dig att en grupp demokrater som håller makten nu definierar alla republikaner som ”högerextremister” och ett ”hot mot den amerikanska demokratin?”

Demokrater, regeringar och media rustar upp för  att moraliskt rättfärdiga sin ”utrensning” av alla konservativa, kristna, vapenägare, renlevande och Trump-anhängare.

Kom ihåg att dessa demokrater är samma människor som stympar sina egna barns könsorgan i transgenderismens namn. Om de kommer att lemlästa sina barn, vad tror du att de kommer att göra mot sina upplevda politiska fiender? …Särskilt om de kan övertyga sig själva om att deras fiender utgör ett ”hot mot demokratin.”

Till skeptikerna som säger okunniga saker som, ”IRS kommer att använda dessa vapen och ammunition på det amerikanska folket,” frågar vi:  Vem skulle de annars planera att använda det på?  Naturligtvis är det tänkt att användas på amerikaner! Den som ännu inte har insett det enkla faktum kommer förmodligen inte att överleva nästa år i Amerika.

Andra vektorer för avfolkning påskyndas

Om du undrar vad som kan döda miljarder människor snabbare än masssvält och misslyckande skördar, tänk på  rutnätsscenarier. Vilken västerländsk regering som helst kan sabotera sitt eget inhemska elnät och skylla på ryssarna för ”cyberattacker”. När elnätet ligger nere stannar det finansiella systemet. Kaos uppstår. Massplundring och våld på gatorna. Polisen löser sig. Civila som är kvar blir mördade, rånade och våldtagna. Detta kommer att hända i nästan varje blå stad i Amerika.

Inom bara några månader efter ett rutnätsscenario är upp till 90 % av befolkningen döda av våld, svält, exponering eller sjukdom. Förstå att  värme och luftkonditionering inte fungerar. Kommunala vattensystem fungerar inte, vilket betyder att det inte kommer att finnas något kranvatten. Mobiltorn kommer inte att fungera. Om du behöver ladda en elektronisk enhet behöver du solpaneler och en solgenerator. Om du vill njuta av kommunikation behöver du en satellittelefon eller satellit-sms-enhet (som Bivy-stickan från vår sponsor  SAT123.com). Om du vill äta behöver du lagrad mat. Om du inte vill dö av uttorkning behöver du ett vattenfilter och en vattenkälla som du säkert och ofta kan komma åt. Du behöver också massor av behållare för att lagra och transportera vatten, eftersom du behöver mycket mer vatten än du tror. (10 liter per person och dag som ett absolut minimum.)

Förstå att  globalisterna bara har börjat sätta in sina vapen mot mänskligheten. Det finns mycket mer de kan släppa lös efter behov, och om de inte får den dödsfrekvens de vill ha, kommer de bara att sätta igång kaoset tills ett tillräckligt antal miljarder är döda.

Mänskligheten slaktas som boskap. De som inte ser det kommer att vara bland de första som utrotas av det. Men de som förbereder sig har en realistisk chans att ta sig igenom folkmordet och delta i återuppbyggnaden av den mänskliga civilisationen på andra sidan.

Dagens Situationsuppdatering podcast förklarar det ännu mer detaljerat

https://www.brighteon.com/96aca7d1-e100-4cba-a240-be171634d959

https://www.banned.video/watch?id=627994bd1a693d630b608697Kategorier:Hälsa, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: