Massmedicinsk konkurs och kollaps kommer – Dr. Elizabeth Eads

Av  den 24 augusti 2022
https://usawatchdog.com/mass-medical-bankruptcy-collapse-coming-dr-elizabeth-eads/

I maj avslöjade Dr. Elizabeth Eads att CV19-vaxet orsakade extrem sjukdom. Få läkare slog larm om dödsfallen och blodbaden från injektionerna med biovapen, och det kommer att bli mycket värre innan det är över. Dr. Eads säger, ”I hela världen förekommer det 10 000 dödsfall från dessa Covid-vacciner dagligen. Det är en kulmination av data. . . samlas in från Israel, Storbritannien, Kanada, USA och Brasilien. Så, 10 000 om dagen och de uppskattar att vi redan är uppe i 12 miljoner dödsfall över hela världen.” Dr. Eads tror att dödsfallet och skadorna från CV19-biovapnet kommer att vara storleksordningar högre under de kommande fem åren.

Dr Fauci, Dr Birx, FDA och CDC ser vad som kommer. Enligt Dr. Eads, ”De vet det här. De planerade för det. De visste konsekvenserna. De manipulerade vaccinerna allt eftersom och vad som gick in i vaccinerna. . . för att göra boosterskotten mer dödliga. . . . Ditt immunförsvar är helt förstört med dessa skott. Varje gång du får en spruta tappar du mer av ditt immunförsvar. Du tappar 30 % efter det första skottet, 60 % till 70 % efter det andra skottet, 80 % eller mer efter det tredje skottet, och du tappar 100 % av ditt immunförsvar efter det 4 :e skottet. Du har också benägenheten att utveckla vaccininducerade hjälpmedel.”

Du kan också få hjärtsjukdomar, blodproppar, stroke, hjärnsjukdomar, extrem bältros och utveckla snabbspridande extrema cancerformer, bara för att nämna några av effekterna av biovapnets så kallade vacciner, enligt Dr. Eads.

Dr. Eads fortsätter med att säga: ”Folk vaknar och säger, ‘herregud, vad har jag gjort med mitt immunförsvar’, och detta är oåterkalleligt. Det är oåterkalleligt eftersom du inte kan stänga av den intercellulära mekanismen. Du kan inte stänga av nanopartikelsystemet som gör dessa långa koagelliknande strukturer i vener och artärer. . . . Det finns inget som heter ”Sudden Adult Death Syndrome”. Dessa är biverkningar av vaccinet. Ingen dör av ”Sudden Death” när de annars är friska vuxna. Det finns inget sådant. . . . Här är siffrorna jag tog av advokat Todd Callender webbplats. (Han stämmer den amerikanska militären för CV19 vax.) Dödligheten av alla orsaker inom militären har ökat med 1 100 %. . . . De fem bästa livförsäkringsbolagen slår sig samman och kommer att lämna in en grupptalan mot Big Pharma.”

Det är inte allt, enligt Dr. Eads, eftersom hon inte bara ser Big Pharma ansvariga för skador utan sjukhus, läkare, sjuksköterskor, apotekskedjor och alla möjliga människor som hjälpte till att göra detta folkmord på biovapen möjligt. Dr. Eads säger, ”Du talar om miljarder dollar, och de kommer inte att ha råd att betala ut alla dessa krav. . . .Det kommer att försätta Big Pharma i konkurs och Big Pharma kommer att kollapsa. Sjukhus kommer också att kollapsa eftersom de var medskyldiga till döden av ventilatorer och Remdesivir. Massmedicinska konkurser kommer till 100%. Det här kommer att bli en kollaps för Rockefellers medicinska industri.”

Dr Eads säger att det finns behandlingar som kan hjälpa både vaxade och ovaxade med att ta bort skadliga spikproteiner. Två hon namngav är Ivermectin och Hydroxychloroquine (HCQ). Dr. Eads säger att det finns några andra användbara behandlingar och procedurer också.

Det finns mycket mer avancerad medicinsk information i frontlinjen i den nästan 1 timme och 19 minuter långa intervjun.

Följ med Greg Hunter när han pratar med 25-åriga veteranen Dr. Elizabeth Eads, DO, medan hon fortsätter att lyfta fram de förvärrade och nu uppenbara effekterna av CV19 biovapen vax.

https://rumble.com/v1h3to1-mass-medical-bankruptcy-and-collapse-coming-dr-elizabeth-eads.html

Efter intervjun: 

Du kan följa Dr Elizabeth (Betsy) Eads på Twitter, eller så kan du följa henne på Telegram.

Mer från advokat Todd Callender i en intervju i april 2022, klicka här. 

Pfizer-dokumenten som Dr. Eads pratade om med gravida kvinnor är här.   Börja på sidan 65.

För att ta reda på om klordioxid och dess uppfinnare klicka här.

För att beställa klordioxid ”A” och ”B” klicka här.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: