”Kom till Malmö och njut av ett mångkulturellt skjut!”

Malmö 22-8-2022

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra ”ansvariga” politiker i Malmö stadshus

Eftersom en norsk turist blev skadeskjuten på Emporia i samband med att en ung mångkulturell vilde sköt ihjäl en annan mångkulturell vilde så förmodar jag att Malmö som turiststad förlorat sin attraktion för en lång tid framöver. Tyvärr så är denna norska turist och andra norska turister förlorade för Malmö att få hit som turister efter vad som hänt. Men hon har ju fått en upplevelse som säkerligen varar livet ut.

Därför har jag ett förslag som kanske till en viss del kan förbättra Malmös anseende och få tillbaka turisterna hit.

Anordna gruppresor hit under parollen ”Möt det mångkulturella våldet i Malmö”.

Detta skulle vara s k paketresor där resa och hotell samt mat skulle ingå samt att man besökte samtliga dom platser där mångkulturella skjutningar ägt rum i staden. På dessa platser skulle skjutningarna spelas upp för turisterna på ett verklighetstroget sätt med hjälp av skådespelare och statister som då naturligtvis skulle plockas från dom s k ”utsatta” områdena för att få det hela att se så verklighetstroget ut som möjligt.

Det hela skulle då avrundas med att besöka dom s k ”socioekonomiskt utsatta områdena” i staden och i samband med detta skulle turisterna också få all information om dom generösa bidragen och andra fördelar man som s k ”utsatt” invandrare har här i Malmö.

För att bidra till att göra Malmö till en attraktiv turiststad så kan jag ställa upp som tolk när det kommer ungerska turister hit. Jag kan redan nu berätta att jag informera släktingar och bekanta i mitt forna hemland så fort vissa s k nysvenskar utför sina hemländers seder och bruk i våldsutövning vare sig det händer i Malmö eller andra delar av landet. Så det finns säkert ett stort intresse för att ta del av hur man på en kort tid förstör ett land genom en vansinnig invandrings och flyktingpolitik.

Och vem vet, kanske har någon turistgrupp den stora turen att få uppleva en mångkulturell skjutning som inte är uppspelad utan sker i verkligheten.

Det skulle vara intressant att få ta del av vad ni tycker om mitt turistförslag så hör gärna av er.

Men jag vill betona att om intresse finnes så gäller det att skynda på med detta innan någon annan stad eller kommun snor förslaget. Eftersom det numera sker mångkulturella skjutningar i många andra  städer i landet så finns det underlag att införa ovanstående förslag på andra orter också.

”Kom till Malmö och njut av ett mångkulturellt skjut!

Under din vistelse här kan du leva flott medans du väntar på nästa skott!”

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: