Försöker någon störta USA, EU OCH det kommunistiska Kina?

2022-08-22

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KS =Khazariska maffian


Försöker någon störta EU, USA och det kommunistiska Kina samtidigt? Det finns säkert bevis för att härskarna i alla tre regionerna arbetar för samma människor. Detta bevisades av det samordnade vaccinet och nedstängningssvaret på en falsk pandemi. De åtgärder som den kinesiska kommunistiska regeringen gjort för att skapa sociala kreditpoäng med att ständigt övervaka befolkningen i detalj, passar också definitivt in i World Economic Forums planer. EU och den falska amerikanska administrationen Joe Biden försökte göra detsamma men stötte på starkare motstånd.

Nu står EU, Kina och USA inför samtidiga ekonomiska kriser som förvärras av samtidiga och historiskt sett aldrig tidigare skådad torka.

https://www.zerohedge.com/commodities/chinese-factories-ration-power-heatwave-disrupts-hydropower-generation

https://www.cnn.com/2022/08/17/asia/china-heat-drought-climate-yangtze-intl/index.html

https://www.business-standard.com/article/international/china-orders-factories-to-shut-down-amid-fiercest-heat-wave-in-six-decades-122081601112_1.html?utm_source=SEO&utm_medium=Prajapati

https://www.insurancejournal.com/news/international/2022/08/11/679963.htm

https://www.kristv.com/news/national/european-drought-dries-up-rivers-kills-fish-shrivels-crops

DRIED UP: Texas cattle industry faces existential crisis from historic drought

https://apnews.com/article/mexico-arizona-lakes-colorado-river-cc37e49759fabe8236a081286dfc61ee

https://www.cnbc.com/2022/08/17/london-to-face-water-restrictions-from-next-week-thames-water-says-.html

Förutom de ekonomiska kriserna står ledarna för den gamla regimen inför social oro som utlösts av den totalitära pandemiresponsen.

Låt oss först titta på situationen i Kina för att förstå varför den kommande striden om det landet är så viktig för planeten. Besöket av USA:s talman Nancy Pelosi på Taiwan var avsett att provocera fram någon form av regimförändring i Kina. Den här nyheten om hennes sons inblandning hjälper till att förklara varför:

Paul Pelosi Jr (bilden) är inte bara en stor investerare i Borqs, en aktör inom den kinesiska internet-of-things och 5G-sektorn, utan har också arbetat som konsult för företaget, belönad för sina tjänster med
700 000 aktier i företaget, där hans innehav endast överskreds av vd Pat Sek Yuen Chan…53-åringen avslöjade inte offentligt sin andel innan han följde med sin mamma på den skattebetalande finansierade resan till Taiwan.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11102491/Nancy-Pelosis-son-investor-Chinese-telecoms-company.html

Det viktiga med detta är att det är ett 5G-företag. Läsare av detta nyhetsbrev kommer att minnas att det ursprungliga utbrottet av det så kallade COVID 19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) i Wuhan, Kina kom direkt efter att den staden aktiverade 10 000 5G-överföringstorn. Den samtidiga ankomsten av ”Covid” till många andra länder trotsade ljusets hastighet och spreds därför omöjligen av en ”grodd”. Faktiska bakterier måste överföras av människor som går på flygplan etc, och kan inte resa snabbare än ljusets hastighet. Den ursprungliga starten av ”pandemin” passade dock exakt med utbyggnaden av 5G i de andra centran där ”Covid” bröt ut. Det finns mycket mer bevis som visar detta, inklusive det faktum att det inte var något utbrott i Wuhans förorter där inga 5G-torn hade satts upp. Om det var en bakterie borde folk som åkte hem till Wuhans förorter ha spridit den där.

Det faktum att det kinesiska kommunistpartiet misslyckades med att nämna 5G som orsaken till det initiala utbrottet innebär att CCP engagerar sig på hög nivå. Dessutom är den utbredda användningen av mutor för att främja bedrägliga PCR-tester runt om i landet ytterligare ett bevis på CCP:s korruption. Denna PCR-testning av fisk i Kina visar hur löjlig bluffen har blivit. Tjänstemännen använder bara en ursäkt för att göra enorma vinster på PCR genom att testa vad som helst.

Asian Secret Societies har informerats om allt detta och svarar med en stor utrensning över hela Kina. Det är därför så många människor hoppade ut från byggnader i Shanghai under deras senaste nedstängning, säger källorna.

De intensiva parallella tillslagen i Europa och Nordamerika med ”Covid” som ursäkt visar att de tre regioner som nu drabbats av torka, alla fungerade enligt samma handbok.

P3 Freemason-källor säger att den verkliga planen bakom den falska pandemin och efterföljande tillslag var att framkalla tillräckligt med folklig ilska i alla tre regionerna för att störta deras befintliga regeringar. Denna process är nu väl igång.

Här är vad en asiatisk expert från CIA behövde om Kina:

Det finns en intressant detalj i ett uttalande nyligen om Kina av Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov. Han säger att Ryssland gör det mycket tydligt att de bara erkänner Folkrepubliken Kina som den legitima regeringsrepresentanten för Kina. Detta verkar vara den liknande berättelsen som drivs av tidigare CIA-direktör Mike Pompeo, senator Chuck Grassley och andra amerikanska maktmäklare säger: Många regeringar inser nu att frågan är CCP, inte Kina. Alliansen gör det klart att det finns en skillnad mellan dessa två.

Trump, Xi och Putin arbetar tillsammans för att befria världen från KM Deep State och deras CCP

Den här artikeln från det amerikanska utrikesdepartementets propagandatidning Epoch Times visar policyn att försöka isolera CCP:

400 miljoner klippte sina band med CCP i trots av kommunistisk kontroll.

NEW YORK – Den kinesiske entreprenören Chen Quanhong hade ett meddelande han ville berätta för världen: ”Tuidang.”

Det är en kinesisk fras som betyder ”avsluta partiet.”

Epoch Times Photo

Orden var utsmyckade på en blå flagga som Chen höll upp vid en parad i Washington den 21 juli för att uppmärksamma den kinesiska kommunistregimens otaliga kränkningar av mänskliga rättigheter.

Falun Gong practitioners march down Pennsylvania Avenue to commemorate the 23rd anniversary of the Chinese Communist Party's persecution of the spiritual practice in China, in Washington on July 21, 2022. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

Chen är nu en av 400 miljoner kineser som har avsagt sig sina band till det kinesiska kommunistpartiet (CCP) och dess medlemsorganisationer.

https://www.theepochtimes.com/400-million-cut-their-ties-the-ccp-in-defiance-of-communist-control_4641067.html

Som ett tecken på hur korrupt CCP är, användes endast cirka 40 procent av landets forskningsfinansiering på forskning och utveckling inom vetenskap och teknik, och 60 procent spenderades på möten och affärsresor, enligt kinesisk statlig media Sina Finance.

Den här typen av massiv korruption har få politiska konsekvenser så länge som den övergripande ekonomin går bra. Men kollapsen av fastighetsmarknaden, där kineser behåller över 70 % av sina besparingar, har gjort kineserna intoleranta mot sådant avfall. Det faktum att CCP också genomförde den khazariska maffianagendan att förvandla landet till ett totalitärt slavläger hjälpte inte. Historien visar att det kinesiska folket kommer att stå ut med mycket men när saker och ting når en kokpunkt gör de samtidigt uppror och tar bort hela regimer.


Vad folk dock måste inse är att situationen på Taiwan och Kina påverkar hela världen. Kuomintangs kinesiska regering i Kina var en av segrarna under andra världskriget. Som sådan fick den kontrollen över Japan. Det betyder att Japan fortfarande styrs i hemlighet av Taiwan. Så, varje avtal för att återförena Kina involverar Japan och den koreanska halvön.

Detta innebär att återförenandet den koreanska halvön och avslutandet av den efterkrigstida ockupationen av Japan är en del av agendan för att återförena Kina. Förändringar av detta slag i regionen skulle döma den ”regelledda världsordningen” genom att skära av deras viktigaste penningmängd.

Det är därför tillslaget mot Unification Church (moonies) i Japan är så betydande. Moonies sattes upp av den japanska kejserliga militära underrättelsetjänsten för att fortsätta sina internationella aktiviteter efter Japans nederlag under andra världskriget. De arbetade med den khazariska maffiagrenen av CIA för att kontrollera Japan. Detta betyder att den pågående utrensningen av moonies från den japanska politiska världen verkligen syftar till japansk självständighet.

Ett annat land som inrättats av japansk underrättelsetjänst efter slutet av andra världskriget är Nordkorea. Kineserna såg alltid Nordkorea som en hemlig amerikansk militärkoloni. Så är inte längre fallet eftersom den nordkoreanska regeringen officiellt har anslutit sig till den planetariska befrielsealliansen. Detta har återspeglas i de senaste nyhetshändelserna som Rysslands president Vladimir Putin sa till Nordkoreas ledare Kim Jong Un att de två länderna kommer att ”utvidga de omfattande och konstruktiva bilaterala förbindelserna med gemensamma ansträngningar”, enligt Pyongyangs statliga media. Dessutom lägger både Kina och Ryssland nu in sitt veto mot USA:s krav på sanktioner mot Nordkorea i FN:s säkerhetsråd.

De senaste berättelserna om nordkoreanska missiler och nordkoreanska kärnvapen är alla falsk propaganda eftersom Nordkorea inte längre hjälper amerikanska vapenhandlare att sälja vapen till Japan och Sydkorea genom att skapa missil-”incidenter”. Donald Rumsfeld, (bilden) USA:s tidigare försvarsminister, berättade en gång för den här författaren att USA försåg Nordkorea med både kärn- och missilteknik. Tanken var att använda en nordkoreansk ”boogeyman” för att sälja vapen till Japan etc. sa han.

Det finns också en möjlighet att något slags krig i Ukraina-stil kan behövas för att inleda den nya tidsåldern i regionen, säger källor i det asiatiska hemliga sällskapet.

Till exempel, även om det inte sades så mycket om det i media besökte Jokowi Xi Jinping i Peking i juli, det var mycket viktigt. MI6-källor säger att den verkliga anledningen till mötet var följande:

En privat överenskommelse gjordes mellan Jokowi och Xi Jinping att om några fientligheter inträffade mellan Kina och Taiwan eller NÅGRA ANDRA länder i Sydostasien, skulle Indonesien förbli neutral och inte blanda sig i. Detta inkluderar eventuella tvister i Sydkinesiska havet om vilket land som äger/kontrollerar vilka öar eller havsområde. Under tiden, off the record, lovade Xi att investera 80-100 miljarder dollar för nya projekt i Indonesien under de kommande tre åren. (utanför protokollet)

I media rapporterade besöket att den indonesiske ledaren Jokowi var en av endast ett fåtal ledare som nyligen fick besöka Xi Jinping. De diskuterade en ”femårig handlingsplan”. De meddelade också att Indonesien och Kina också kommer att samarbeta med finansieringen av Belt and Road Initiative (BRI) och Global Maritime Fulcrum (GMF).

https://expatlifeindonesia.com/the-results-of-jokowi-and-xi-jinping-meeting-in-china/?amp

Detta betyder att den mäktigaste medlemmen av ASEAN har släppts från G7-agendan.

Det är inte den enda förlusten av en viktig allierad i regionen för den ”regelbaserade världsordnings”-gruppen som stöder den falska Biden-regimen. En ännu större chock var tillkännagivandet att Indien, Kina och Ryssland alla skulle genomföra gemensamma militära övningar inne i Ryssland tillsammans med en rad andra länder. Indien har länge utropats som en motvikt till Kina, men nu har de ställt sig på Shanghai Cooperation-gruppens sida mot folket med ”regelbaserad världsordning”.

https://www.thehindu.com/news/national/india-china-troops-to-take-part-in-russia-war-games/article65779120.ece?homepage=true

Den ryske presidentens avatar Vladimir Putin sammanfattade åsikterna från de flesta länder i världen med följande uttalande nyligen:

Västerländska globalistiska eliter, som provocerar fram kaos, vädjar till långvariga och nya konflikter och driver den så kallade inneslutningspolitiken, vilket i själva verket innebär att omstörta alla alternativa, suveräna utvecklingsalternativ.

Deras hegemoni innebär stagnation för resten av världen och för hela civilisationen; det betyder obskurantism, upphävande av kultur och nyliberal totalitarism. för att avleda sina egna medborgares uppmärksamhet från trängande socioekonomiska problem, såsom sjunkande levnadsstandard, arbetslöshet, fattigdom och avindustrialisering.

Det faktum att en talesperson för den kinesiska regeringen offentligt skyller på USA för 9/11 och en mängd andra brott är ett tecken på att de förbereder sig för någon form av militärt drag, är flera källor överens om.

Människorna som kontrollerar FN, EU, den falska Biden-administrationen och CCP blir helt klart nervösa. Det är därför som FN har förklarat krig mot ”Dangerous’ Conspiracy Theories” och varnar för att George Soros, Rothschilds och staten Israel inte får kopplas till några påstådda konspirationer.

UN Declares War on ‘Dangerous’ Conspiracy Theories: ‘The World Is NOT Secretly Manipulated By Global Elite’

FN är under attack på grund av den kriminella verksamhet man varit inblandad i, särskilt via den schweiziska baserade WHO (World Harm Organization).

USA:s hemliga rymdstyrka och många inom västerländska underrättelsetjänster säger att FN, EU, CCP och den falska Biden-administrationen alla kommer att tas ner snart med deras ledarskap som gör sig skyldiga till att framkalla en falsk pandemi som används som förevändning.

Visst, en flod av nyheter dyker nu upp i företagspropaganda såväl som medborgarbaserade medier om skadorna som orsakats av vaccinerna och den falska pandemin. Se de två filmerna nedan som exempel.

Vi får också information från CIA, MI6 och andra källor om åtgärder som snart kommer att vidtas mot den khazariska maffian, men vi har blivit ombedda att inte skriva om det ännu av ”strategiska skäl”. Vi vill med andra ord inte ge skurkarna någon chans att svara eller reagera innan det är för sent.

Men vad som är klart är att den ekonomiska krisen i EU kommer att nå den punkt där regeringar kommer att störtas mitt i gasbristen när det kalla vädret kommer under hösten.

I USA får vi under tiden höra att varken Joe Biden eller Donald Trump kommer att ha ansvaret när en ersättare för både den amerikanska och kanadensiska regimen tillkännages, säger MI6-källor.

Äntligen denna vecka, här är de senaste framträdandena av mystiska flygande farkoster som är kopplade till det hemliga rymdprogrammet och deras pågående operation blue beam-kampanj för att inleda en ny tid.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: