Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 30

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på Q Selected på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


📢BREAKING: DEN STÖRSTA UPPTÄCKTEN ÄR NU EXPONERAD!

BOHEMIAN GROVE är HACKAD!! Alla bevis om ”tunneln utan ände” exponeras på denna kanal. Varje dokument och data om Bohemian Grove-besluten är nu OFFENTLIGA!
Gå med ASAP för att se allt eftersom det är skyddat och kanske inte finns där längre. Det här är stort!

GÅ MED OCH DELA
https://t.me/+b5cZX4wBhvYyZGYx

Telegram (https://t.me/+b5cZX4wBhvYyZGYx)
BOHEMIAN GROVE EXPOSED Q
Antikrist arbetar i denna dödsskymning
och bedrägeri. Vi behöver en ny GRYNING av frihet! Alla hemligheter är på väg att avslöjas. Gud välsigne Amerika🙏🇺🇸


Ditt kreditkort ska kopplas till koldioxidskatt

Såhär har de (DEEP STATE) planerat det….


MedBeds i produktion – snart klara för användning
https://t.me/JFKAwakenlngQ17

De glömde att man kunde läsa om det här…

Monkeypox A smallpox-like disease, due to a virus which occurs in monkeys kept in captivity. Since 1970, when firs reported fewer thApkoppor En smittkoppsliknande sjukdom som beror på ett virus som förekommer hos apor som hålls i fångenskap. Sedan 1970, då första gången rapporterades, har färre än 100 mänskliga fall registrerats. De flesta av dessa har varit i Zaire och alla har varit i den ekvatoriala regnskogen i Väst- och Centralafrika (Zaire, Liberia, Sierra Leone, Nigeria, Elfenbenskusten och Kamerun). Antalet dödsfall har hittills varit 17 procent. Det verkar inte vara särskilt smittsamt och det är dock inte någon större risk för människor

Monoaminoxidas-inhibitouros (MAO-hämmare) är läkemedel som förstör eller förhindrar verkan av monoaminoxidas (MAO). Monoaminer som inkluderar noradrenalin och tyramin spelar en viktig roll i…


Föreställ dig det här – postat 1896 och vi betalar för vår el 2021. Tesla rullar i sin grav. Fri energi har undertryckts eftersom det skulle skapa frihet för hela mänskligheten.

https://t.me/Q_selected


Breaking: Den 6 januari politiska fången Mark R. Aungst, 47, från South Williamsport, PA, har dött i ett uppenbart självmord.
Han hade erkänt sig skyldig till att ha demonstrerat eller paraderat i en begränsad byggnad.

🇺🇸Dela detta vitt och brett 🇺🇸!
GÅ MED 👉 TRUTH SOCIAL LIVE (https://t.me/truthsocialapplive)


Bill Gates-finansierad fabrik brinner

Ytterligare en Bill Gates-finansierad fabrik brinner mystiskt ner på natten i Nederländerna!
🇺🇸Dela detta långt och brett 🇺🇸!
GÅ MED 👉 TRUTH SOCIAL LIVE (https://t.me/truthsocialapplive)

>Finland drabbats av cyberattacker, luftrumsintrång, för tillfället talade Zelensky till riksdagen

Finland drabbades av cyberattacker mot statliga webbplatser i fredags precis när Ukrainas president Volodymyr Zelensky talade i det finska riksdagen. Den ukrainska ledaren har regelbundet hållit formella tal inför lagstiftande organ över hela västvärlden och i världen, och uppmanat han omedelbart att få ytterligare militär och humanitär hjälp till sin belägrade nation.

Attacken påverkade både försvarsministeriets webbplats och utrikesministeriets webbplats,

Försvarsministeriet skickade tidigare ut en brådskande tweet som sa att dess webbplats upplevde och attackerade och skulle behöva stängas tills saker och ting var lösta.

Attackerna misstänks komma från Ryssland, även med tanke på rapporter om att ett ryskt regeringsflygplan kan ha brutit in i finskt luftrum på fredagen.

Allt detta tas som ett ”meddelande” från Moskva, även med tanke på rapporter denna vecka om att Finland nu funderar på att ansöka om medlemskap i Nato. För några dagar sedan sa Finlands statsminister Sanna Marin, ”Ryssland är inte den granne vi trodde de var”, och kallade Moskvas pågående angrepp på Ukraina en ”flagrant kränkning”.

En fredagsrapport i Axios antydde att NATO-ansökningar från neutrala länder Finland och Sverige kan vara ”nära förestående”.

@WhiteHatsArmy


Trump är skyddad av MILITÄREN … men han togs bort från att bli president för 2024

FLERA källor från ;
_ vita HATTAR i MI6/NSA
_Ryska undergroundWIRES
_ Kinesiska äldste WIRES
_Benjamin Fulford
_Juan 0 Savin
_Jim Willie
_ ;: INOM EU .WHITE HAT militära kontakter

>>>ALLA säger samma sak och delar samma TELEGRAM de senaste 30 dagarna..

Trump är skyddad av MILITÄREN … men han togs bort från att bli president för 2024 … Av flera skäl … ( Detta betyder inte att han inte kommer att kandidera .. Men andra planer finns i spelet för att få in en annan president//)… White HATS ALLIANCE tyckte att det var bäst att börja om.. Det var för mycket civil oro i flera länder mellan dem som älskade Trump och de som hatar honom….. De vill börja med en ny era och låt Trump-sagan börja lugna ner sig…. Skakningen av regeringstjänstemän runt om i världen skulle kännas säkrare om en ny amerikansk president skulle träda in… De fruktar att han har för mycket kontroll över deras länder och människor …. Speciellt för den kommande ostasiatiska nya digitala valutan med stöd av GULD-systemet. De vill handla med USA i import/export och fruktar att deras aktieägare inte kommer att följa detta fullt ut om Trump förblir vid makten på världsscenen.

>De kinesiska äldste som avbröt ROTHSCHILDS-regimen och vände ryggen åt Obama är mycket intresserade av att rensa sin kommunistiska regim från CCP genom XI och fruktar att den KHAZARISKA MAFFIAN nu har kontroll över Ivanka Trump och har förödande Deep State-bevis på sin man KUSHNER ……(Denna [INFILTRATION] i IVANKA TRUMP fick henne att vända sig mot sin far i jnuari-6 rättegångarna)
Hennes familj hotades kraftigt/// och de kinesiska äldste som arbetar tillsammans med PUTIN, Xi, MODI tycker att det är bäst om TRUMP kliver åt sidan. Han har för många fiender över hela världen och många kommer inte att komma in i White HATS-kontroll förrän Trump kliver åt sidan och en annan ny eras president installeras….. De fruktar att han kommer att hämnas och förstör deras asiatiska system (han vann mycket en världen som följer… Mycket mycket mer än någon förväntat sig)///
___
Personlig sidoanteckning; Jag skulle älska det om TRUMP kom tillbaka nu eller 2024 …… Jag är en TRUMP-troende och hedrar honom för allt han har gjort och fortsätter….
_
Men jag var tvungen att dela denna INTEL-rapport
___
I andra INTEL-rapporter försöker U.S. DEEP STATE skapa ett falskt digitalt valutaSYSTEM och låtsas som att det kommer att backas upp av GOLD och skapar sin egen blockkedja////… Men allt kommer att vara dolt för allmänheten och kommer inte att vara överdrivet för att granska blockkedjorna och se den sanna naturen av hur den DIGITALA valutan fungerar utan korruption.

> EXPONERING av den falska kommande amerikanska digitala valutan kommer att ske när Asien, Mellanöstern, Sydamerika inte kommer att EXPORTERA till USA eftersom den KOMMANDE U.S.A. DIGITALA valutan inte är ordentligt uppbackad av GULD
(USA: 250 TRILLIONS $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$ har lämnat världens vakna regeringar rädda för USA D ))////

__
Mycket händer bakom kulisserna;

Tyskland kan vara det första landet som lämnar det EUROPEISKA systemet och går med i Kinas BRICs digitala valutasystem
… De får reda på att de inte kan få några resurser av olja, petroleum och gas om de inte följer den kinesiska/ryska valutan. (Detta drag väntas 2024 efter att en NY amerikansk president har installerats)

I. USA. 2024 års president kommer att avslöja den första falska amerikanska digitala valutan och därefter kommer den verkliga BACKED BY GULD ädelmetallvalutan//och till sist DEEP STATE FINANSIELLA SYSTEM-FALL händer

>EU:s nuvarande KOLLAPS fortsätter

Det kommer inte att finnas någon kärnvapenkrig i världen. PUTIN/Vita HATTAR har flera säkerhetsanordningar på plats… Men vi kommer att se mer eskalering i östra Europa.. Men flera militära insiders bekräftar att inget KÄRNvapen-krig (jag har sagt detta flera gånger… Vi kommer nära men det är bara en stor skrämselhändelse av flera anledningar)//// the> EVENT


_
Selena Gomez bästa vän Hollywood-komikern Bill Murrays (bilden) restaurang hittades med en död kropp av en tonåring i frysen.


Hemligt möte i Sun Valley, Idaho..

People stand outside the Sun Valley Lodge entrance where swans swim in pond

Sheryl Sandberg and Mark Zuckerberg at the Sun Valley conference in Idaho, on 8 Jul 2021.

CIA > Rothchild>VATIKAN>
Rockefeller>Världsbanken>Khazarisk maffian
_MASKIN_
GATES/ZUCKERBERG/YT Wojcicki/Anderson Cooper/CNN,NBC,ABC,CBS,NPR, <HEADS/Google PIchai/ciaFBI <<heads//och cirka 200 mainstream-mediachefer från hela världen deltog alla i den hemliga Idaho-träffen i Sun Valley.

Bortsett från den dagliga andliga matlagningen och uppoffringarna för att hedra Moloch The God of Childrens offer i det underjordiska rummet som kallas Light room (en hyllning till Luciferian Light)… Mötena överensstämde med Tech Giants som också inkluderade Anthony Fauci och medlemmar från NIAIH CDC NIH WHO .
Huvudämnena var/

; Hur man döljer alla patent som hänför sig till SARS/COVID-patent och vaccinpatent som är allmänt kända… Det går tillbaka till början av 2002_2004. 2007 (vaccinpatent för nuvarande covid-19)
; Väderförändringar och påverkan av klimatförändringar
: Klimatförändringar och inflytande på mörkläggning av val
; Klimatförändringar och påverkan på att täcka över nuvarande vacciner DÖDSFALL
: Klimatförändringar och inflytande på nuvarande amerikanska och militära operationer som äger rum för att arrestera deras världspartners och kommande beslag av företag och fastigheter och tillgångar (och en plan för att undvika militären)
; Klimatförändringar i samband med Delta Varianten för att kontrollera befolkningen och orsaka civil oro.
; Ta fullständig KONTROLL över internet/telefoner och skapa den starkaste censuren för att beteckna de som motsätter sig klimat/vaccin/covid-berättelsen som EXTREMIST

Och släpper det senaste programmet för att avbryta/datamina/påverka finansiella onlinekonton för EXTREMIST
__________________________

TELEGRAM;: MILITÄR insider
”Allt som hände måste hända.. För att fånga dem alla i ögonblicken av brottet..
Vad du ser över hela världen.. Upploppen. Explosioner. Pådrivningen av vaccinerna.. Den civila oroligheten växer.. Skapas av Deep State… Det här är deras sista ögonblick av desperation att hålla sig utanför fängelse eller dödsskvadron-avrättningar som kommer in genom Nürnberger-koden och brott mot mänskligheten RÄTTEGÅNGAR… Detta kaos vi ser nu i världen i juli och nästa veckas tillåts av militären eftersom alla misstag görs nu i varje land av den djupa staten. De försöker täcka sina spår men avslöjar alla sina element och sliprar inom sina led.
Militären är placerad i 80% av världen nu… Tro mig bror!! HAMMAREN kommer!!…”
__________________________

Håll dig starka Patrioter
TRO

SMÄRTA

Gå med i @WhiteHatsArmy


>EUROPEISKA UNIONEN >KOMMER<bli den första att FALLA

DEEP STATE CABAL Jesuits/KHAZARIAN Maffia/Rockefellers/ROTHSCHILDs/holländska kungafamiljen>BLACKROCK, Vanguard, ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT…..
Är krafterna bakom pandemin, världskrig, människohandel, vapenhandel, biovapen BIOLABS i Ukraina, Nicaragua, Australien Kongo, Nigeria, Indien, Kenya, Ghana, Haiti, Etiopien, Georgien, ect ect ect ect….

_Kabbalens tillväxt efter Israel/Egypten (KHAZARIANSK maffiadominans) [DS] börjar sitt världsherravälde från det gamla landet>EUROPA<>>Italien. Det romerska imperiet VATIKANEN som skapade de första centraliserade banksystemen genom NightsTempler en katolsk militär, den rikaste av den kristna ordningen som liksom dagens CIA skapade krig i många länder för kontroll av resurser och för att installera regimer trogna jesuiten/KHAZARIAN M. monarki.

>Det enda sättet att besegra KABBALEN är att förstöra deras regim i Europa. [ KOLLAPSA] oljan och gasen. PUTIN vet vad han gör
… Cutting off the Gas/Oil…./// DEEP STATE i EU har varit beroende av oljan av många anledningar som är kopplade till aktieägare via VANGUARD/ BLACKROCK/State Street ….. Hundratals BILLIONS € handlas dagligen genom resurserna av olja, gas och petroleumprodukter, som ansluter till sjöfart, försörjningskedjor, produktion i alla industrier genom Europeiska unionen…

Bojkotten av centralbankssystemet med stöd av USD (med skulder som närmar sig 250 biljoner $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$) sker över hela världen och EUROPEISKA UNIONENS KOLLAPS är på gång!!!!…
_________
👇 från Ben.F

Ryssar och andra har stängt av gasen till EU eftersom ingen vill acceptera deras fiat-pengar som inte har backats upp som betalning. Italien och Slovakien rapporterade att de fick mindre än hälften av de vanliga gasvolymerna från Ryssland. Frankrike har inte haft gas sedan den 15 juni. Polen, Bulgarien, Finland, Danmark och Nederländerna har redan fått sina ryska gasleveranser inställda. Tyskland står också inför ett avbrott snart.

Européerna kan inte hitta gas någon annanstans. Algeriet, till exempel, har också stängt av hälften av gastillförseln som det skickar till Europa via pipeline

Den falska Biden-regimen lovade européer att de skulle ersätta rysk gas, men deras huvudsakliga gasexportterminal har sprängts och kommer inte att återuppta sin fulla verksamhet innan årens slut.

Pressen läggs också på olja. Oljan som européerna har stulit från Libyen ända sedan mordet på Muammar Gaddafi 2011 har stängts av.

Dessutom har Ukrainas största oljeraffinaderi förstörts, vilket stängt av en annan viktig källa till europeisk olja.
__________
Hur avslöjar man den GAMLA VAKTSKABBALEN I EU som kontrollerar NATO, FN och världens AGENDA som skapade PLANDEMIN och nästan allt genom världen kopplat till jesuiterna DAVOS/VATICAN KHAZARIAN MAFFIA ROTHSCHILDS ECT. ORGS????????????

DU SAMMANSTÄLLER DERAS DEEP STATSFINANSIELLA MONOPOLISERADE INSTITUTIONER
SOM ANVÄNDER OLJA, GAS, PETROLEUM SOM BAS FÖR TRILJONER I INVESTERINGAR I ALLA BRANSCHER [DE] KÖR OCH HAR HÖGT

> Inuti VANGUARD, BLACKROCK, STATE STREET … PANIK HÄNDER OCH INVESTERARE VÄNDER SIG MOT ROTHSCHILDS>ELITERNA……


ALLA regeringar i VÄRLDEN avlägsnas av MILITÄREN.

Allt ansluter.
Händelsen – 34 byggnader bombade, dammar etc
Global börskollaps – Via
PRECISION CYBERATACK
Tänk Executive Order 1221.

När regeringar tas bort. Federal & State Etc. Vi kommer att välja folkregeringar som är 10 % av storleken på vad de är för närvarande.

Det kommer aldrig att finnas 2 Party Preferred Politics någonsin igen. Inga fler demokrater, inga fler republikaner, inga fler liberaler, inga fler arbetare.
ALLA kommer att använda dessa MYNT
ALLA kommer att få DIGITALA Plånböcker.
ALLA kommer att få U.B.I
Allt detta är resultatet av Reversal Of The 1871 Act of England. (ALLT FRÅN 1871 ÄR OLAGLIGT – NOLL & UTAN VÄRDE)
#1776 Allmän lag för ALLA.

Om valda regeringar inte arbetar FÖR FOLKET kommer de att avlägsnas av militären. De kommer bara att vara mellan 20 och 25 personer.

P.S. Jag tror att USA bara måste välja kongress.
Julian Assange sa att 98 % inte överlever.

Kina går också ÖVER till en republikansk regering.


DEN NYA MOBILEN: Q PHONE TILLGÄNGLIG NU

Q telefon
699,00 USD
Tillgänglighet: I lager

SKU: 5000443101
Q Phone är den enda 3D VR high-end mobiltelefonen med enastående inbyggd ”glasögonfri” 5,99″ skärm, High Definition 3D-kamera för obeveklig personlig 3D-foto och 3D-videoinspelning och överflöd av datorkraft för ultimata användarupplevelse. Från den vanliga användaren som älskar den verkliga nedsänkningen av stereo 3-D-filmer, och 3-D-foton och videor till den extrema 3-D-mobilspelaren, Q-telefonen ger brytande 3-D innovativ teknik och för obeveklig 3-D-underhållning och verklig fördjupning ”på språng”.

https://qoobex.plus/product/q-phone/
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: