The Global Alliance or White Hats and Q Team

2022-08-18

https://operationdisclosureofficial.com/2022/08/18/restored-republic-via-a-gcr-as-of-august-18-2022/

Global Alliance inkluderade ursprungligen de 17 länderna Australien, Frankrike, Ungern, Tyskland, Polen, Rumänien, Spanien, Nederländerna, Norge, Ryssland, Finland, Sverige, Danmark, Kroatien, Kanada, Nordkorea och USA. Nu tros det bestå av ledare för alla 209 nationer som deltar i den globala valutaåterställningen.
Deras militär inkluderade Stellar och QFS, Space Force, plus militär underrättelsetjänst i Arizona.
Alliansens högsta befälhavare var president Donald Trump som arbetade med Rysslands president Vladimir Putin, Kinas president Xi Jinping, Iraks premiärminister Mustafa Al-Kadhimi, Indiens premiärminister Narendra Modi, White Hats i försvarsdepartementet som leds av försvarssekten Chris Miller, undersekt för försvar Intel Ezra Cohen Watnick och general Michael T Flynn;

Q-styrkan består av cirka 800 specialoperationer som ger president Trump råd, inklusive Pentagon-generalernas vicechef John Hyten, USA:s maringeneral David Berger, chef för arméns general James C. McConville, chef för flygvapnets general Charles Q. Brown, chef för sjöoperationsgeneral Michael M. Gilday, general James McConville, general Paul Nakasone och general Jay Raymond), QAnons (frivilliga patrioter som leds av Ezra Cohen-Watnick, general Flynn och JF Kennedy Jr, som är Q. JFK Sr. troddes vara Q+, även om vissa säger att Q+ är Donald Trump) , National Security Agency som leds av vår nuvarande tillförordnade USA:s president Richard Grenell, som tillsammans med USA under krigslagar drev militära operationer i Washington DC och olika militärer över hela världen, inklusive den internationella styrka som har tillstånd att göra arresteringar i vilket land som helst, Interpol.

Q: Vad som än händer bakom kulisserna är en del av en mästerlig plan. Trump är skyddad och isolerad. Du tittar på en film. Allt har mening.

Förra året pratade jag med en känd militärpersonal i Tyskland. Han sa ”Vad jag hör kan Trump arresteras när mörkrets dagar faller över oss. Trump måste vara långt ifrån vad som än kommer att hända och vara säker. Av goda skäl kan han inte kopplas till något som händer i världen Jag hör till slut att militären kommer att gå in och hämta Trump och befria honom från bojorna. Det är tänkt att vara ett mycket dramatiskt slut – som leder till början av en ny Trump-era efteråt.”
Massor av händelser bakom kulisserna som vi inte kan se med White Hat Operations och det dolda kriget.
Inne i Pentagon råder djup kaos i ett krig.
Inuti FBI var det kaos eftersom de vet att Militär underrättelsetjänst spårade deras rörelser.
Inom 14 amerikanska underrättelsetjänster var det turbulens. De vet att en kollaps ägde rum i hela världsekonomin.
Alla Deep State-skurkagenterna var i massförvirring.
Det var panik bland Deep State-infiltratörer från amerikanska underrättelsetjänster när världens militära operationer kollapsar USD.
Det måste vara så här. IBLAND måste du gå genom mörkret innan du ser Ljuset. Q

White Hat Intel:

SOROS har inte setts på flera månader. Hans barn delar offentligt hans framtid. Han är bara en internetfronten representerar nu Rockefellers agenda, WEF, Davos. Det sista talet han gav antogs vara från Davos, men det avslöjades att den filmade videon var från Francisco (tidigare filmad på sommaren).
Kina/Taiwan når ett SECRET-avtal för att återförena Taiwan/Kina och arbeta tillsammans. Men TAIWAN kommer att behålla sina väpnade tvång och demokrati och sin egen val. (Japan kommer inte att bli inblandad i falskt krig). TAIWAN kommer att hjälpa till att hantera Kina. Försök att skapa ett KRIG i Kina kommer att falla. Deep State Cabal Rothschilds är skyldig ytterligare 23 biljoner till asiatiska kaballedare. Rothschilds, i panik, betalade inte tillbaka 1 januari deadline och det är en del av anledningen till det pådrivna kriget i Ukraina och Kina. För närvarande säljer familjerna Rothschilds av sina innehav!
Efter Kazakstans infiltration av landet, försök att skapa vaccin pass och kontrollera maten Putin fick nog. Det kazakstanska folket gjorde uppror med hjälp av ryska Militära Intel och Ops. De sparkade ut Davos Group, installerade företag och ledare. Det var en av anledningarna till att Putin inte kunde vänta på Ukraina som Davos/ HRC/ Obama [DS]-gruppen tittade därefter på Ukraina för att släppa lös biovapen som riktade sig mot slaviska etniska grupper.
George Bush var chef för att skapa implementering/skapa biovapen (projekt för new American Century som riktade sig mot vissa etniska grupper som slaviska och hjälp skapa SARS för att rikta in sig på kinesiska och asiatiska etniska grupper, men det mänskliga immunförsvaret återhämtade sig mycket snabbare än väntat. (Fågelinfluensa. Ebola SARS var biovapen).
Räkna med att Ryssland avklassificerar serverdatabevis på Ukrainas biovapenlab och Nuclear Dealings (att skapa kärnvapenbomber från anskaffat Middle East Deep State operatörer).
Tidvattnet vänder mot Switzerland Deep State Operations som kontrollerades från Genèvesjön. Särskilda amerikanska militära styrkor har tränat de schweiziska militärstyrkorna på hur man kan omringa lägret och få ner sina egna Deep State Operations och CIA-baser.
Fukushima-händelsen orsakades av Deep State Military Operations guidad av Rothschilds. En härdsmälta: Netanyahu ringde upp Japans ledare och hotade dem/ utpressning på pengar och vill att Japan ska flytta över 40 miljoner människor till NORDKOREA och Rothschilds ville upprätta en ny världsordning. Med hundratals MSM-nyheter butiker och sammankomster för att höra Japans ledare svara på Fukushima-evenemanget, Japan nämnde utpressningen och hotet att flytta 40 miljoner (men inte en enda nyhetsbyrå tryckt berättade historien). Kraften hos ROTHSCHILDs (Khazarian) tystade lätt media och kanaler. Just nu sitter Netanyahu i skyddsfängelse och har gett upp information och servrar.
Deep State vs. Deep State: Ett djupt statskrig i Asien och Mellanöstern har börjat. Rothschilds sålde av sina tillgångar och betalade inte tillbaka sina skulder till andra Elitenheter – orsakar en krusningseffekt. Flera ledare som Netanyahu, ukrainaren President och flera afrikanska presidenter hoppade fartyget och avklassade information.

Death Star visas över CERN, Schweiz, CIA:s hem

Som ursprungligen avbildades i rapporten från Truther.org den 1 augusti 2015 med titeln ”Death Stjärnan dyker upp över CERN, Schweiz, CIA:s hem, redan i mars 2015, Schweiziska medborgare började lägga märke till en lysande ny stjärna på Schweiz västra himmel. Livligt ljusare än Venus som flankerade den, var den uppenbarligen konstgjorda stjärnan lokaliserad cirka 100 miles över jorden i Lower Earth Orbit (LEO). Intressant nog konstgjord stjärna var tillfälligt placerad ovanför CERN som ligger strax utanför Genève, Schweiz, underjordens de facto huvudstad. Av en slump, den CERNs geometri efterliknar exakt Dödsstjärnan från Star Wars. Det här är nej slumpen för CIA:s högkvarter under Genèvesjön har varit ansvarig för
verkställer praktiskt taget alla mord, terrorattacker och krig som bevittnats i underjorden under de senaste 715 åren. Exakt vad CIA Death Star är eller hur den kom ovanför CERN ännu inte känt, men dess utseende råkade bara sammanfalla med omslaget av att schweiziska CIA sprängdes för första gången i historien den 31 mars 2015, som avbildas i Truther.org-rapporten med titeln ”10 Reasons Why Switzerland is Home to the CIA”. Även om det bara är gissningar, verkar det som om planeten jordens enda makt (dvs den romerska Empire in Greenland) beslutade att höja kommandodelen av sitt CIA-högkvarter till CIA Death Star ovanför CERN för att förhindra att CIA-minions på marken upptäcka att de faktiskt inte har ansvaret. Med andra ord, CIA i Schweiz driver underjorden på uppdrag av det grekisk-romerska riket på Grönland. Följaktligen, när CIA:s operativa täckmantel för första gången blåstes in historia flyttades CIA:s högkvarter därefter till CIA Death Star, ut på skadans sätt. Oavsett om den internationella rymdstationen (ISS) är i drift eller inte omslaget för CIA Death Star är ännu inte känt, men termen ”ISS” (S+S) och ”Suisse”
(S+S) är konsonant talat samma. Därför kan termen ISS i själva verket vara kod ord för CIA Death Star. Huruvida grekisk-romerska nu reser tillbaka och vidare från Grönland till Schweiz via CIA Death Star är inte heller känt, men stjärnans uppträdande i mars 2015 och dess efterföljande försvinnande runt den 15 juli, 2015, är minst sagt högst suspekt. Med all sannolikhet har CIA Death Star antingen: a) återvände till Grönland eller en annan avlägsen plats där den förblir dold från underjordens nyfikna ögon, eller b) landade någonstans inom CERN-komplexet (möjligen under Genèvesjön), en osannolik bedrift på grund av dess storlekKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: