GITMO GÅR ÖVER till ”STRIDSPLATS” MITT I MAR-A-LAGO BELÄGRING

https://realrawnews.com/2022/08/gitmo-goes-to-battle-stations-amid-mar-a-lago-seige/

Aldrig tidigare hade FBI samlat på sig vapen dragna vid Mar-a-Lagos portar förrän en U.S. Navy SEAL, en av fyra tilldelade för att skydda president Trumps Florida ledningscentral, ringde U.S. Naval Station, på Guantanamo Bay, med ett kortfattat meddelande: ”Vi” är under attack.”

The Seal hade följt order. Han kunde inte på något veta att attacken mot Mar-a-Lago var en isolerad händelse. För allt han visste var att Deep State kunde samtidigt ha angripit White Hat-institutioner över hela landet; eller så kunde Mar-a-Lago ha varit en skenmanöver.

400 miles från Mar-a-Lago, på Kubas sydöstra kust, internaliserade GITMO:s patriotiska vice befälhavare, den amerikanska arméns överste Matthew Jemmott, (bilden) scenariot ett ögonblick och började sedan väcka stationens snabbinsats-säkerhetsteam och ringde telefonsamtal. Det första gick till marinkårens general David H. Berger vid Camp Pendleton, som konstigt nog ännu inte hade fått reda på intrånget. När överste Jemmott informerade honom frågade general Berger om GITMO utförde en övning.

”Nej, sir. Detta är inte en exercis. Jag upprepar: det här är ingen övning. Det här är den ”verkliga världen.” Mar-a-Lago är under attack”, sa överste Jemmott. ”Befälhavaren är inte på basen och kan inte nås.”

”Stridsstationer”, sa general Berger till honom. ”Det här kan vara en attack mot konstitutionen.”

Fyrtiofemhundra soldater och marinsoldater vaknade plötsligt av ljudet av ljudande sirener som jämrade sig på den fortfarande mörka himlen. Hälften av Marine Corps Security Force Company (MCSF Co) bemannade stridsplatser – maskingevärsbon och luftvärnsartilleri – längs stranden. Den andra hälften, med stöd av Joint Detention Group, flyttade för att skydda GITMOs inre, som inkluderar Camp Delta, där US Navy Judge General Advocate Corps håller Deep State-fångar i väntan på militärdomstolar.

JAG:s seniorofficer vice amiral Darse E. Crandall väcktes av bilhorn och ringde överste Jemmott för en lägesrapport. Överste Jemmott informerade honom om att Mar-a-Lago hade hamnat under belägring, och att general Berger var orolig för att Deep State skulle kunna attackera GITMO för att rädda andra Deep Staters fängslade på Camp Delta. Han bad om bekräftelse på hur många fångar som för närvarande var inlåsta. Amiralen svarade: ”Tolv, inklusive 3 HVT”, en akronym för High Value Targets. Säkerheten vid Camp Delta hade tredubblats, varje cell bevakades av fyra tungt beväpnade marinsoldater.

Dessutom tror Real Raw News att två av de tre HVT:erna är Avril Haines, vars tribunal hade planerats till den 10 augusti, och Paul Pelosi, som Delta Force grep den 6 augusti. Vi har inte fått någon information om vare sig den tredje HVT eller övriga nio fångar.

I GITMO:s kommando- och kontrollcenter diskuterade med överste Jemmott och personal hur Deep State kan landsätta trupper på ön; med flyg eller till sjöss, eller båda. ATC på GITMO:s Leeward Point Airfield såg dock inga tecken på en flyginvasion, men erkände att flygplan som flyger utan läge C, vilket betyder utan en aktiv transponder, eller flygande under 500 tum över marknivån, kunde hindra snabb upptäckt. Marinobservatörer på stranden skannade horisonten efter inkommande snabba attackbåtar, medan andra soldater tömde ”stinger” axelavfyrade missiler och satte in sina stora cylindriska batterier i brunnen.

I kommandocentret kom ett namn upp: brigadgeneral Curtis Taylor, (bilden) befälhavare för Kaliforniens Fort Irwin och en före detta White Hat, hade nyligen fördömt konstitutionen som ett föråldrat dokument och svurit trohet till Joseph Biden, och förkunnade att hans trupper var ”beredda” ” att försvara administrationen från inhemska hot”.

Överste Jemmott uttryckte oro över att förrädaren General Taylor kan ha tvingat män under sitt kommando att tro att White Hats var det verkliga hotet mot nationen. Taylor, om han fick stöd av den federala regeringen, hade tillräckligt med arbetskraft och ammunition för att föra ett litet krig, konstaterade överste Jemmott.

I fem timmar stod GITMO på hög beredskap, redo för strid, tills general Berger ringde med nyheter om att inga andra basers befälhavare hade anslutit sig till Förenta staternas konstitution och hamnat under belägring. Mar-a-Lago verkade vara en engångsföreteelse, sa han.

En ”standdown”-order utfärdades och livet på GITMO återgick till det normala.

Både överste Jemmott och vice amiral Crandall enades om att skjuta upp militärdomstolarna i avvaktan på ”säkerhetsförbättringar”.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: