Bevis bekräftar att TWA Flight 800 sköts ner av den amerikanska militären, följt av en massiv koordinerad mörkläggning

Söndagen den 14 augusti 2022 av: 

https://www.naturalnews.com/2022-08-14-twa-flight-800-shot-down-military-cover-up.html

Den officiella historien kring den tragiska kraschen av Trans World Airlines (TWA) Flight 800 den 17 juli 1996 hävdar att flygplanet bara ”exploderade” från ingenstans, och att det inte förekom något terroristiskt fulspel. Men William Henry Teele III, en 10-årig marinveteran som blivit whistleblower, erbjuder en annan version av händelser som pekar ut den amerikanska militären som boven.

Även om det inte var avsiktligt, enligt Teeles berättelse, var flera amerikanska flottans fartyg i området vid den tiden. Och en av dem avfyrade en missil som träffade TWA 800 och skickade den störtande i havet utanför Long Islands kust, NY

Jack Cashill från American Thinker skrev en bok om allt detta redan 2016. Han publicerade en artikel häromdagen där han uppgav att han anser att Teeles konto är legitim, baserat på vem han är och hans närvaro på ett av fartygen i flottan som bevittnade TWA 800-incidenten i första hand. (Relaterat: Vi publicerade också en rapport redan 2013 om andra whistleblowers som avslöjade vad de beskrev som en mörkläggning angående kraschen av TWA 800.)

”Teele gjorde inte anspråk på att vara på skeppet som avfyrade missilen”, skriver Cashill – du kan läsa en mer detaljerad redogörelse för Teeles bakgrund i Cashills artikel om ämnet.

”Han var på USS Carr , en guidad missilfregatt som var en av ”kombattanterna” i stridsgruppen som förstörde den olyckliga 747:an och dödade de 230 själarna ombord. Allt jag kunde verifiera om Teeles konto då checkade ut.”

Varför höll marinen en missilövning precis bredvid New York City?

På kvällen den 17 juli 1996, enligt Teele, testade Carr två nya radarsystem: AN/SPY-1 Alpha och AN/SPS 49. Detta involverade en simulerad luftattack som var tänkt att rikta in sig på en drönare som drogs av ett militärflygplan som använder en tusenfotskedja.

Teeles uppgift under simuleringen var att övervaka den inifrån fartygets stridsinformationscenter (CIC). Andra skepp var förmodligen i området också, inklusive USS Normandy , USS Trepang och USS Albuquerque .

Federal Bureau of Investigation (FBI) bekräftade senare att en Aegis-kryssare och en US Navy P-3 Orion också var närvarande, varav den senare bara råkade flög cirka 7 000 fot över TWA 800 när planet sprängdes ut ur flygplanet. himmel.

Teele har också uttalat offentligt att han tror att USS Leyte Gulf också var inblandad, vilket gör detta till en mycket komplex operation. Det fanns massor av rörliga delar, och med TWA 800 mitt i operationen är det logiskt att en sådan här stor olycka var möjlig.

Varför marinen valde att hålla denna övning så nära New York City och mitt i en flygbana är fortfarande okänt. Man skulle kunna tro att övningen hade varit bättre att hålla någonstans mer avlägsen, långt borta från stora flygplatser?

En annan faktor i olyckan var TSA 800:s lågflyghöjd vid den tiden. Flygledningen höll enligt uppgift planet på 13 700 fot för att låta US Air 217 passera säkert ovanför.

Det fanns flera kommersiella flygplan mitt i den här flottans operation, med andra ord. Och enligt Teele, ”hoppade han och hans medmänniskor pistolen” när de sköt ner TWA 800, och trodde att det var den ”förmodade fienden” i övningen.

”Vi hade ett spår på en kontakt som kom ut som passade den profil som vi fick”, vidhåller han. ”Det matchade övningen.”

Alla bevis kring vad som hände togs till ”shred room”, förklarar Cashill och citerar Teele som sa att de alla ”sprang till Bermuda” och gjorde sig av med sanningen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: