Tankar kring situationen i Sverige, nr 28 

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Eftersom det händer så mycket ute i världen har denna sida blivit helt eftersatt med vad svenskarna tycker om Sverige.


Våra politiker

Tänk på det när du ska fundera över vem som får din röst!


Alla är släkt med varann..


Här finns Wallenberg…

 


Åsikter…


Media


Miljö och naturDet blev lite fräckare än vanligt den här gången, men våra politiker förtjänar nog inget bättre 😉

Hoppas ni har haft det lika kul som jag! Vi ses snart igen!Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: