FBI PLACERADE PENNREGISTRERINGS- OCH AVLYSSNINGSENHETER I TRUMPS MAR-A-LAGO

HAL TURNER 

Samma federala domare som undertecknade husrannsakningsordern som tillåter FBI-agenter att göra razzia hos president Trump, undertecknade också en andra arresteringsorder samma dag som tillåter FBI att installera ”Pen Registers” på Trumps datorer och elektroniska avlyssningsanordningar i Trumps hem.

USA:s domare Bruce Reinhart undertecknade båda teckningsoptionerna den 5 augusti som visas ovan i en skärmdump av Court Docket Records.   

Trumps advokat Alina Habba dök upp på Fox News med Jesse Watters. Hon sa att de hade samarbetat med National Archives angående dokumenten och att detta var helt ”konstitutionellt”. ”Vårt land borde vara livrädd – jag är livrädd”, utbrast Habba. Hon sa att FBI gick in när han inte ens var där, och  sa sedan till sina advokater att gå därifrån, att de inte kunde titta på eller vara där. ”Det låter inte bra för mig,” förklarade hon. Här, titta:

Habba sa att agenterna kom in med ryggsäckar och hon var orolig för att de kunde ha planterat saker eftersom de försökte få ut advokaterna därifrån. Habba sa att hon trodde att detta var en del av ansträngningen att försöka ta Trump, och att människor ”arbetade i tandem” med andra ansträngningar.

Habba sa att agenterna kom in med ryggsäckar och hon var orolig för att de kunde ha planterat saker eftersom de försökte få ut advokaterna därifrån. 

Det visade sig att hon hade rätt.   

Hal Turner Radio Show kan nu rapportera att ryggsäckarna som bars av agenterna innehöll Pen Register-programvara för att spionera på datorer och elektroniska övervakningsenheter för både ljud och video.

Pennregistren är av en typ som inte bara kommer att övervaka datorn de är installerade på, utan replikerar sig själv på varje annan dator i samma nätverk.

Det är inte känt i nuläget om den programvaran också kommer att spridas till andra nätverk som den lokala datorn också kan ha tillgång till. Till exempel, om det finns ”Remote Desktop” inställt så att en dator i Trumps Palm Beach Home så kan den ansluta till hans företagsdatorer i New York City. Då finns det en möjlighet att Pen Register-programvaran kan programmeras att infektera den fjärrdatorn och dess nätverk också!

Några av ljudövervakningsenheterna installerades i vägguttag, som förser enheten med obegränsad elkraft och gör att den kan använda jordledningen från hemmets elsystem som en antenn så att ljudet kan tas emot en bra bit från hemmet som övervakas.

Dessutom installerades andra enheter i lampor och taklampor. Det som ser ut att vara en typisk LED-glödlampa kan nu ändras till en övervakningsenhet eftersom alla LED-lampor har små kretsar inuti. Så om man tittar på glödlampan eller till och med röntgar den, kommer den helt enkelt att visa en liten uppsättning kretsar; utan att de  avslöjar att de faktiskt avlyssnar kretsarna förutom att de får ljuset att fungera.

Många människor uttrycker nu öppet tanken att det som har gjorts mot president Trump är ett exempel på att USA:s justitiedepartement och FBI är utom kontroll . Denna typ av aktivitet har aldrig gjorts mot en före detta president i hela USA:s historia.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: