Delta Force beslagtar IRS vapenleverans

Michael Baxter

https://realrawnews.com/2022/08/delta-force-seizes-irs-weapons-shipment/


IRS, Washington DC

Delta Force Operatörer avlyssnade på måndagsmorgonen en 18-hjuling packad med pistoler och som var på väg till Internal Revenue Service Building i Washington, D.C., säger en källa på general David H. Bergers kontor till Real Raw News.

Timmar efter Kamala Harris oavgjort omröstningen om regimens klimat-, hälso- och skattelagstiftning bemyndigade IRS att anställa och beväpna 87 000 nya agenter – till ett belopp av 80 miljarder dollar – lämnade en oansenlig traktorsläp ett statligt hyrt lager i Jessup, Maryland. En inte iögonenfallande släpvagn svängde genom stadens industridistrikt och förberedde sig för att svänga in på Baltimore-Washington Parkway när den stötte på ett hinder: fyra stadsjeepar, var och en lika svart som släpet, blockerade dess väg, två på vägen och en på varje sida. Under vanliga omständigheter kunde trailern ha ångvalsat blockaden. Men det var inga vanliga omständigheter. Bakom varje SUV stod fyra män klädda i militärkläder, var och en av dem viftades med gevär riktade mot förarhyttens vindruta.

När lastbilen stannade närmade sig fyra av de 16 Delta Force-operatörerna och beordrade föraren och passageraren att visa sina händer och lämna fordonet. De följde det och fick en munkavle och knöts fast med dragkedjor, och trycktes sedan in i den ledande SUV:n. Ordlöst klättrade två operatörer ombord på det nu gripna fordonet och knappade in tändningen. Inom några sekunder hade fordonen skingrats. Avlyssningen och beslagtagningen tog bara några minuter att slutföra.

Traktorsläpet hade lämnat Maryland kl. 02.00 och, under rådande trafikförhållanden, var det planerat att anlända till D.C. senast kl. 04.00. Då hade dock specialstyrkorna kört släpvagnen till förvaringsutrymmet/lager som de hade förberett i förväg och inventerade redan lasten mot ett fraktmanifest som hittades i hytten.

Enligt manifestet rymde trailern 23 500 Sig Saur P229:or i lådor och 160 000 patroner av kaliber 0,40 ammunition, skenbart avsedda för IRS:s utökade polisstyrka.


Chuck Schumer och Joe Manchin

En vecka före beslaget hade U.S. Army Cyber ​​Command avlyssnat kommunikation mellan IRS-kommissionär Charles Rettig, Chuck Schumer och Joe Manchin. Rettig hade sagt på ett konferenssamtal att ”köpet har gjorts”, vilket fick en något upprörd Schumer att oavsiktligt avslöja försändelsens natur. ”Varför nu? Du skulle vänta tills vi godkände lagförslaget och dess lagar. Du hoppade över pistolen och menar det bokstavligt och bildligt, och det här kan komma tillbaka på oss, sa Schumer. Manchin bugade sig ut ur konversationen och sa: ”Jag behöver verkligen inte höra något av det här,” och kopplade bort sig. Men Schumer och Rettig skämtade vidare. ”Vi vet att lagförslaget kommer att gå igenom, Kamala kommer att se till det. Det är inget problem. Vi ska bara säga senare att vi köpte vapnen efter att lagförslaget antogs och ratificerats, sa Rettig. ”Ta inte i besittning dem förrän Biden gör det till lag,” sa Schumer, till vilken Rettig uttalade, ”De kan inte sitta där de är så länge, för riskabelt. Jag flyttar hit dem från Maryland-förrådet när de passerar. Om det blir något bakslag, kommer det att falla på mig.”

U.S. Army Cyber ​​Command vidarebefordrade genast en inspelning av samtalet till både marinkårens general David H. Berger och en Delta Force-befälhavare vars namn fortfarande är hemligstämplat. Tillsammans startade de ett uppdrag för att konfiskera IRS:s tänkbara arsenal. Forskning avslöjade att den federala regeringen hade kontrakt med flera frakt- och lageranläggningar i Maryland-området, och Delta Force Operators började snart övervaka dessa platser, och träffade betalningssmutsen ganska snabbt. Jessup-lagret, upptäckte de, bevakades av ett myller av finansagenter vars blå vindjackor med IRS Special Agent tryckt på ryggen på ett påfallande sätt förrådde deras identiteter.

Delta Force hade ett val att göra: plundra lagret och riskera en eldstrid, eller fortsätta övervakningen tills lagrets innehåll hade lastats på en trailer, och beslagta det på väg till sin destination.

Enligt vår källa hade Delta Force sett hur finansagenter fyllde trailern med rektangulära trälådor, vars innehåll hade stämplats med blankt bläck på träet – pistoler, massor av dem och ammunition.

”Delta förväntade sig att säkerheten skulle följa med lastbilen, men det var bara föraren och en IRS-agent i passagerarsätet. Inga efterföljande fordon. IRS är en fiende till folket, och de där pistolerna … varför skulle de behöva dem? Tänk på det? Det här är en seger men den är liten eftersom de har 80 miljarder dollar att spela med. Vi är fortfarande med i kampen”, sa vår källa avslutningsvis.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: