Hur mycket bevis finns det på att det högsta ledarskapet på planeten jorden är icke-mänskligt?

2022-08-08
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KM =Khazariska maffian


Medan Benjamin Fulford tar sin semester kommer vi att fortsätta att tillhandahålla de senaste bilderna relaterade till Projektet Blue Beam.

Under åren av rapportering om den pågående striden om planeten jorden, insisterar många typer av underrättelsetjänster på hög nivå att vi håller på att befrias från utomjordisk kontroll. Det här låter galet men det finns många bevis på att något utomjordiskt är inblandat på de högsta regeringsnivåerna på denna planet. Så låt oss den här veckan ta oss en titt på några av bevisen som denna författare personligen har stött på.

Första gången ET-ämnen kom upp var efter att asiatiska hemliga sällskap bad mig att kontakta västerländska hemliga sällskap.

Det första västerländska hemliga sällskapet som skickade någon för att träffa mig var det gnostiska Illuminati. Deras representant berättade för mig att deras organisation bildades efter förstörelsen av Atlantis av den grekiske matematikern Pythagoras. Denna grupp bildades för att de tror att vilken entitet som än orsakade Atlantis förstörelse var den illvillig och behövde störtas. De hävdar att de rekryterar 6000 av de bästa genierna i varje generation för att ansluta sig till dem. Enligt den gnostiska Illuminati var deras slutsats att fienden var en ”skurk artificiell intelligens”.

Nästa grupp att skicka någon var P2 Frimurarna. De skickade Leo Zagami som sa att hans grupp också påstod sig vara Illuminati. Historien om att de hade varit och att de var överlevande från en civilisation som förstördes för 26 000 år sedan. Utomjordingar gav dem en komplott för att hantera historien som var kalibrerad enligt planeternas rörelser. Den här komplotten tog slut 2012 och ända sedan dess har de uråldriga härskande kulterna utan föregående förberedelse hållit fast vid komplotthandlingen för att behålla kontrollen.

När jag besökte P2 i Italien under 2009 träffade jag många av dess medlemmar. De påstår sig ha varit i kontakt med utomjordingar i årtusenden. Enligt dem känner de till det vi nu kallar för utomjordingar som änglar, djävlulska djinn etc. För att komma i kontakt med dessa entiteter genomför de olika ceremonier. De mäktigaste och ondaste varelserna kunde bara kontaktas via människo- eller djuroffer, hävdar de. Zagami och hans kollegor bjöd in mig till Schweiz för att träffa utomjordingarna som de rapporterade till. Jag tackade nej för att jag kände illvilliga avsikter.

Den högst rankade personen Zagami sa att han kunde presentera mig för i Italien fanns Vincenzo Mazzara, som påstår sig vara ansluten till en enhet som kallas den svarta solen (BlackSun). Inte långt efter att jag träffade honom, förresten, fångades Mazzara av CIA utanför hemmet till en medlem av Bank of International Settlements i Schweiz med en pistol och en sofistikerad låsplockanordning. Han misshandlades och skickades tillbaka till Italien.

I Mazzaras version av händelserna lever den svarta solen i ett svart hål i mitten av galaxen och kommunicerar med sin grupp via gammastrålar.

När han tog mig till en katedral i Milano ”för att möta den svarta solen” fick jag den kraftfulla subjektiva upplevelsen av att katedralen försvann. Jag kom på mig själv med att stirra in i en svart avgrund. Det var inte bara mörkt och kallt utan det verkade suga livskraften ur mig. Intrycket jag fick är att precis som det finns materia och anti-materia så finns det liv och anti-liv. Gemensamt för dem är information.

I vilket fall som helst, den natten dog jag nästan när mina lungor gav upp. Nästa morgon när Mazzara inte dök upp till vårt möte ringde jag honom. Han blev mycket förvånad och han utbröt ”du lever fortfarande!” Jag var sjuk som en hund i flera dagar efter detta och trodde att jag aldrig förväntades leva för att berätta för världen vad jag upplevt.

Vissa asiatiska hemliga sällskap hävdar också kontakter med utomjordingar. När chefen för MI6 ordnade så att jag skulle träffa en representant för Asian Dragon-familjen sa han ”om du vill prata med Kina är det så högt som det går.” Introduktionen arrangerades via familjen till den tidigare siste kejsaren av Kina. Denna grupp hävdade också en utomjordisk anknytning. De sa att om mänskligheten inte tog sig samman, skulle människor ställas under en mycket strikt styrande regim. Detta verkar vara precis vad de har försökt i Kina nyligen med sina super lockdowns.

En annan asiatisk grupp, känd som det röda hakkorset, tog mig till ett av deras tempel där de hade altare i massivt guld täckt med främmande skrift. De sa att general Douglas MacArthur hade varit knuten till dem. Denna grupp säger sig ha tillgång till en portal på berget Tsukuba, ett heligt japanskt berg.

Ännu ett främmande anspråk kom från en vacker kvinna som skickades för att träffa vapenhandlaren Adnan Khashoggi. Hon hävdade att jätten var humanoida utomjordingar som passar gamla beskrivningar av Annunaki och hade opererat i hennes livmoder. Hon gav mig en bok på franska med titeln Judarnas egyptiska ursprung (L’origin Egyptiene des Juifs). Denna person pekade också på Schweiz som platsen för de styrande enheterna på denna planet.

Det är värt att notera att många japanska gangsters också berättade för mig att de hade personlig erfarenhet av att opereras av varelser av Annunaki-typ.

Dessa fotografier av Rothschilds ger trovärdighet åt tanken på att de inte precis är mänskliga.

Ännu en grupp som jag stötte på var Antarctic Secret Space Program-typerna. Personen jag träffade var en släkting till amiral Richard Byrd från Antarktis prospekteringsberömmelse. Denna person hade fotografier av sig själv när han skakade hand med olika amerikanska presidenter genom åren. Denna källa insisterar på att det finns portaler till andra dimensioner på båda polerna på denna planet. Dessa illustrationer och fotografier tillhandahölls av honom som ”bevis”. Antarktis är säkert utanför jurisdiktionen för någon regering på jorden tack vare Antarktisfördraget. Det är därför många företagstyper och mäktiga oligarker bedriver forskningsaktiviteter där av den sort som skulle vara förbjuden på andra ställen. När det gäller portaler kan jag bara säga att flera försök att besöka dessa sevärdheter hittills har motverkats.

Andra medlemmar i denna hemliga rymdprogramgrupp gav mig bevis på att många av ledarna och kändisarna i väst är under kontroll av ”främmande parasiter.” Många andra källor inom underrättelsevärlden instämde i denna bedömning.

https://web.archive.org/web/20131115095330/http:/vrillizards.webs.com/droning

Här är lite av vad den här källan hade att säga om ämnet:

Dessa reptilia Vril-drönare kontrolleras av off-world AI som har haft kontrollen över denna värld sedan babylons tider.

Drönande inträffar när en Vril injicerar sin fjäderpenna/snabel i det mänskliga ögat där ödleparasiten tar över den mänskliga värdhjärnan. Det är fruktansvärt smärtsamt för människan tills det mänskliga medvetandet dör och vril-parasitmedvetandet har full kontroll. Allt (eller det mesta) minnet och förmågan hos den före detta människan behålls och ödlemedvetandet härmar nu den före detta människans beteenden. Den tidigare människan är nu en drönare. Dessa är de ”människor” som används av vril för att infiltrera regeringar, religiösa, juridiska och finansiella system, organisationer och/eller företag. Det är inte ovanligt att manliga eller kvinnliga drönare tappar håret i yngre ålder. Intelligensen verkar något minskad med en minimal förmåga – om någon, att förstå sarkasm och/eller torr humor. Avkommor har en ökad risk för olika födelseavvikelser. Drönare verkar ofta oförmögna till empati/sympati och kan ganska ofta uppvisa psykotiska beteenden. Drönare njuter av perversion, sexuell avvikelse och självtillfredsställelse. Drönaren kommer att tyckas vara en sjuk människa ända tills den är helt återställd från den parasitära infektionen vilken tar olika lång tid, men vanligtvis är den minimal. Ögat som drönades med snabeln kommer att påverkas och ibland återhämtar den sig aldrig helt, vilket gör att det drabbade ögat ser annorlunda ut än det andra. De flesta drönare ser helt normala ut och går oupptäckt bland oss.

Vril snabeln ansluter till det mänskliga ögat och frigör ett skummande ämne där parasiten injicerar sig själv i den mänskliga hjärnan. Den olyckliga människan lider tillfälligt lidande. När parasiten väl är effektivt i hjärnan upphör människan att existera och Vril har full kontroll över sin värdkropp. Den urgamla symbolen ”horus öga” representerar den urgamla drönande processen som så effektivt har dolts från historieböckerna. Drönarna säkerställer att Vril-agendan fortsätter framgångsrikt och att de rädda och/eller villigt följsamma människorna effektivt hjälper dem i deras uppdrag…tills NU!

~ Drönare har INTE ödleögon. Det finns inga större eller uppenbara fysiska förändringar i människokroppen. Den enda förändringen är att det mänskliga medvetandet har upphört att existera och Vril-medvetandet har nu kontrollen över kroppen.

~ Drönare är INTE formskiftare. När ödlan väl tar över människan sker ingen överföring in eller ut ur kroppen eftersom det är en permanent engångsöverföring tills ödlans medvetande försvinner. Shapeshifting anses vara en metaforisk beskrivning av drönande eftersom det var svårt för människor och/eller deras kulturer att kommunicera existensen av Vril, än mindre drönande proceduren på ett sätt som inte skulle skada dem för att de försökte avslöja den gamla hemligheten eller att bevara vilken information som helst.

~ Överdriven eller ökad blinkning och/eller läppslickning KAN vara MÖJLIGA ödledrag som överförs med medvetandet.

~ Drönaravkommor har en ökad chans för olika syndrom och/eller födelseavvikelser.

Drönare är INTE trevliga människor. De är ett ödlemedvetande som dödade en människa via en parasit för att hjälpa Vril-agendan.

~ De flesta drönare är hänsynslösa, psykopatiska, sexuellt drivna och sadistiska.

~ Det rapporteras att Vril påverkar manliga könsorgan vilket leder till utseendet av en underutvecklad penis.

~ Håravfall rapporteras vara ett vanligt drag bland manliga och kvinnliga drönare. Fler hudavvikelser dyker upp som leverfläckar, hudtaggar, åldersfläckar etc.

Nu vet vi varifrån de svarta ögonen kommer: Vril.

Vi är inte säkra på vad vi ska göra med denna information men det är lätt att hitta många exempel i naturen på parasiter som tar över eller påverkar sinnena hos råttor, gräshoppor och till och med människor. Här är ett exempel på en parasit som är känd för att förändra mänskligt beteende och utseende

Brain-altering parasite makes infected people MORE attractive to others, study says

Vi har också hört otaliga vittnesmål om dessa parasitiska enheter som skiftar från en klonad kropp till nästa. Kommer du ihåg att Hillary Clinton stoppades in i en skåpbil under 2016 bara för att några timmar senare bli 20 kilo (cirka 44 pund) lättare?

Vi har också bevis på detta bland ”kändisar”. Ta en titt på den här artikeln om Tom Cruises kloning som ett exempel.

https://www.ournewearthnews.com/2022/05/21/tom-cruise-cloning-program-goes-into-damage-control-as-his-ever-changing-height-makes-international-news/

Hur som helst, hur ovanliga dessa påståenden än kan verka, är dessa grupper som hävdar utomjordiska kopplingar mycket kraftfulla och påverkar regeringar runt om i världen.

Men även om allt är sant, är dessa ”väsen” helt klart svaga eller så skulle de inte behöva förbli gömda för oss.

Sammanfattningsvis, när denna kamp för att befria planeten jorden äntligen tar slut, måste vi ha ett fullständigt offentligt avslöjande och vetenskaplig undersökning av all detta ”främmande” typ av saker som pågår. Summan av kardemumman är att vi inte behöver hemliga eller främmande kontrollanter för att bestämma hur vi lever och vad vi gör. Vi människor måste vara fria att bestämma vår egen framtid.Kategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: