Militären arresterar Paul Pelosi; Avril Haines rättegång planerad till den 10.8

U.S. Army Special Forces arresterade på lördagen Paul Pelosi – Nancys man – när han lämnade ett dyrt drog- och alkoholrehabiliteringscenter i San Diego, Kalifornien, säger JAG-källor till Real Raw News.

Paul Pelosi, 82, hade varit gäst på Aton Center, en lyxig rehabanläggning som tar ut $96 000/månad (och uppåt) för rehabiliteringsbehandling, valskådningsutflykter, gourmetmåltider, en personlig massör och andra bekvämligheter. De beskriver sig själva som ett frivilligt återhämtningshem för eliten.

Källor berättade för RRN att Paul Pelosi checkade in på Aton under ett antaget namn, Louie Lapps, ett anagram, den 25 juni, en månad efter att han arresterats – och släppts – efter att ha orsakat en motorfordonsolycka medan han var kraftigt berusad. Eftersom hans vistelse på Aton var frivillig var Paul Pelosi fri att komma och gå som han ville, men tillbringade minst 16 timmar/dag på återhämtningscentret, enligt en JAG-rapport.

White Hats har naturligtvis större fiskar att steka än rattfyllerister, och deras intresse för Paul Pelosi härrör från anklagelser om att han är en seriepedofil som utnyttjade sin frus Deep State-status för att locka till sig tonåringar och hittebarn, pojkar och flickor, till motellrum i San Francisco County, ofta i utbyte mot droger eller kontanter.

JAG:s undersökning av Paul Pelosi startade i mars när utredare, efter en ledtråd av okänt ursprung, läste på Dark Web vittnesmålet från en person som hävdade att Paul Pelosi upprepade gånger hade angripit sin 14-åriga hemlösa systerdotter, en meth-missbrukare. Det grafiska inlägget beskrev hur Pelosi, som inte kunde ”uppträda”, instruerade flickan att röra vid sig själv och föra in föremål i hennes vagina. Affischen skrev: ”Detta pågick fem eller sex gånger, med Tara som inte visste vem han var. Han var bara en gammal kille med droger och kontanter. Och hon ville ha en fix. Tills han en gång då han var så drogad och sa att han var någon viktig, Nancy Pelosis man…Vi fick veta under en familjeintervention. Jag försökte berätta för någon som kunde lyssna, nyheter, polis, men ingen ville höra något om det. Och grejen är att jag har bevis.”

Det beviset, säger JAG-tjänstemän nu, är en selfie av flickan och en naken, slarvig Paul Pelosi som ligger på en säng i ett sjabbigt motellrum.

”Efter mycket diskussion beslöt JAG att utreda påståendet. Allt jag vet är att våra medarbetare vid U.S. Army Cyber ​​Command bekräftade det, fastställde affischens identitet och nådde ut till honom. Han var ivrig att prata, men flickan är fortfarande livrädd. Efter att ha bekräftat Taras historia ägnade JAG månader åt att djupdyka i Pauls förflutna och hittade med mödosamt fotarbete tre andra unga barn med trovärdiga historier. Personen som arrangerade dessa möten – vi har honom också, och han kommer att vittna. Bevisen var mer än tillräckliga för en militär arresteringsorder i hans namn, säger vår JAG-källa.

Specialstyrkor, tillade han, hade ursprungligen planerat att gripa Pelosi efter hans DUI-rättegång vid Napa County Superior Court den 3 augusti. Men Pelosi, med hänvisning till Covid-bekymmer, fick domstolens tillåtelse att delta i en virtuell rättegång via ZOOM om förseelsen.

Så specialstyrkor satsade på Aton Center, och när Pelosi lämnade anläggningen och började gå till sin Mercedes-Maybach på parkeringsplatsen, satte de igång och tog tag i honom. När han visades arresteringsordern hävdade han sin oskuld och att han hade blivit ”frisk igen”.

JAG insisterar på att dessa bevis är heltäckande och handlingsbara, och inte hämndlystna repressalier för deras oförmåga att hittills infånga hans fru.

”Den auktoritet vi har beviljats ​​tillåter oss att skydda vår nations ungdom från barnrovdjur, särskilt när domstolar som står i tacksamhetsskuld för dem och vägrar att åtala dessa oerhörda brott”, sa vår källa.


Avril Haines militärdomstol planerad till den augusti 10

Office of Military Commissions har satt ett datum, den 10 augusti, för Avril Haines militärdomstol, säger en JAG-källa till Real Raw News.

Den kriminella Biden-regimens chef för nationell underrättelsetjänst greps på tisdagen och flögs till Guantanamo Bay efter att ha behandlats för en ytlig skottskada som hon fick när hon gjorde motstånd mot arresteringen.

När han anlände till GITMO, åberopade en stridslysten Haines Deep states mantrana ”Jag svarar inte på frågor”, ”Jag har inte gjort något fel” och ”Jag följde bara order”, samtidigt som hon vägrade att säga vems order hon följde när JAG-utredare hävdade att hon hade orkestrerat mordet på 15 civila på Barack Hussein Obamas ökända ”fiendelista” mellan 2013-2017. Istället för att svara på direkta frågor tillrättavisade Haines JAG-utredarna för att de ”bröt mot konstitutionella eder” och förde ”olagligt krig” mot den demokratiskt valda regeringen i USA.

”Jag känner knappt Obama och var inte delaktig i några mord. Vad kommer härnäst? Låt mig gissa, tortyr, sa hon.

”Vi vet vad vi behöver veta, fru Haines – det är därför du är här. Jag hoppades att du skulle få en uppenbarelse och berätta sanningen”, svarade en JAG-utredare.

”Sanningen är bara en ursäkt för bristande fantasi,” sa hon.

Enligt vår källa uttråkade Haines utredarna. Hon talade kretsloppslöst, svarade på frågor med frågor och orimligt dubbeltal.

Utredarna, tillade han, hade hoppats att plocka ur henne Barack Hussein Obamas nuvarande plats, som JAG-tjänstemän säger har medborgarskap i sex länder som inte är utlämningsbara och han reser in i USA endast när det behövs, för att minska risken för ett tillfångatagande.

”De frågade henne inte direkt eftersom de visste att hon skulle spy ut struntprat”, sa vår källa.

Haines är planerad att spela mot vice amiral. Darse E. Crandall onsdag klockan 10:00.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: