Militären arresterar DNI Avril Haines

Direktören för National Intelligence Avril Haines fick en skottskada i armen på tisdagsmorgonen när JAG-utredarna anlände till hennes hem i Maryland med en militär arresteringsorder som anklagade Deep State-underhuggaren för förräderi och ”mord för uthyrning”, enligt källor i U.S. Navy Judge General Advocate Corps berättade för Real Raw News.

Ungefär klockan 9:15 knackade två civilklädda JAG-agenter på ytterdörren till Haines eleganta egendom i Chevy Chase, Maryland, ett välbärgat samhälle och hem för otaliga Deep State-agenter. Källor berättade för RRN att JAG hade övervakat bostaden, fastställt att Haines bodde ensam och i hemlighet var separerad från maken David Davighi, och inte hittat några bevis för att hon hade anlitat privat säkerhet. Därför ansåg JAG henne som ett ”låg risk”-mål. Uppfattningar om hög risk har tidigare gjorts av marinsoldater, specialstyrkor, Navy Seals och till och med Delta Force. Icke desto mindre hade JAG vid enstaka tillfällen arresterat Deep Staters utan att söka hjälp från specialoperationsgemenskapen.

När Haines öppnade ytterdörren sa Haines, ”Oh shit!” och tog en pistol från ett bord precis innanför dörröppningen. Innan hon hann ladda vapnet utförde en JAG-officer en taktisk höftdragning, klippte Haines i höger axel och fick henne att släppa sitt vapen. Såret, även om det var ytligt, gjorde Haines oförmögen. Hon gjorde inget vidare motstånd. Hon fördes till ett ”bearbetningscenter” där hon, efter att ha fått sin skada behandlad och hon kommer att stanna där tills hon skickas till Guantanamo Bay för en militärdomstol.

Våra källor skulle inte avslöja omfattningen av JAG:s bevis, men sa att JAG har obestridliga bevis för att Haines ”beordrade avrättningen” av flera civila mellan 2013-2022.

Haines var inte ny på Deep State-scenen. Hon har tidigare tjänstgjort som biträdande nationell säkerhetsrådgivare och biträdande direktör för Central Intelligence Agency (CIA) i Obama-administrationen.

Real Raw News kommer att tillhandahålla ytterligare information när den blir tillgänglig.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: