Michelle Obama registrerade sig som en man i valet 1994; enligt Illinois State Board of Elections

Före detta Första Dam, Michelle Obama var registrerade för att rösta som en man från och med 1994 till och med 2008, enligt officiella handlingar som erhållits från Illinois State Board of Val.

https://newspunch.com/michelle-obama-registered-to-vote-as-a-man-in-1994-according-to-illinois-state-board-of-elections/

(Judy Byington hävdar samma sak idag, 2022-08-05 på sin uppdatering)

Den före detta första damen Michelle Obama var registrerad för att rösta som man från 1994 till 2008, enligt officiella dokument som erhållits från Illinois State of Elections. De officiella dokumenten avslöjar också att Obama officiellt ändrade sitt kön till kvinnligt 2008, samma år som hennes man kandiderade till presidentposten.

De officiella dokumenten erhölls från delstaten Illinois av dokumentärfilmaren Joel Gilbert som förklarar att han bestämde sig för att ”ta ett seriöst tillvägagångssätt” för att lära sig om Michelle Obamas bakgrund eftersom mainstreammedia vägrar beröra ämnet.

Men han förväntade sig inte att hitta bevis för att hon registrerade sig för att rösta som man under fjorton år.

Gilbert blev chockad när han fick Michelle Obamas officiella röstregistreringskort från 1994 och 2008. Gilbert beskriver processen med att reda ut Michelle Obamas ”föränderliga sexuella identitet”:

”Efter att nyligen ha fått officiella dokument från delstaten Illinois, här är vad jag kan säga med säkerhet: Jag hittade bevis i officiella dokument att Michelle Obama registrerade sig för att rösta som man 1994. Jag har också officiella bevis för att efter 14 års röstande som man, bytte Michelle Obama sitt kön 2008 från man till kvinna. Det här är inte mer enfald i sociala medier, det här är fakta. Jag fick dokumenten från Illinois State of Elections först i förra veckan. Här är Michelle Obamas officiella röstregistreringskort från 1994 när hon registrerade sig för att rösta som man. Bokstaven M är inringad under Sex.”

”Den 14 juli 2008, med sin man på väg att bli nominerad av demokraterna till presidentposten, bytte hon kön från man till kvinna.”

Anmärkningsvärd timing, jag är säker på att du kommer att hålla med.

Och innan du anklagar Joel Gilbert för att ha konspirerat för att sätta dit Michelle Obama och falskeligen smutskasta henne som transperson, finns det ett faktum du bör tänka på. Trots att han upptäckte att Michelle Obama registrerat sig för att rösta som man 1994, tror Gilbert fortfarande inte att hon föddes som man. Han tror välgörande att hon måste ha ”kryssat i fel ruta” och av misstag registrerat sig för att rösta som man. Han förklarar:

”Hennes väljarregistrering som man var troligen ett skrivfel av något slag som gjordes när Michelle fyllde i sin röstregistreringsblankett från 1994. Hon måste ha märkt det först 2008 och rättat till det på lämpligt sätt.”

Wow. Vissa människor vill verkligen tro på vad de säger.

Sedan Obama-administrationens tidiga dagar har medborgare över hela linjen studerat videon och foton av Michelle Obama och sagt att hon är en man.

2014 gav komikern Joan Rivers fart på båda ryktena när hon svarade på en TMZ-reporter som oskyldigt frågade henne om USA någonsin skulle välja en homosexuell president.

”Vi har det redan med Obama, så låt oss bara lugna ner oss”, sa Rivers innan han tillade: ”Du vet att Michelle är en trans.” När hon blev ombedd att förtydliga sin kommentar, formulerade hon långsamt: ”Ett trans-kön. Vi vet alla.”

Rivers kommentarer ledde till inlägg på sociala medier med foton som tydde på att Michelle verkligen är en man, och närbildsfilmer i slowmotion där hon dansar på Ellen DeGeneres Show som påstår sig visa något som lurar i hennes byxor.

Mindre än två månader senare dog Rivers som ett resultat av vad som var tänkt att vara ett mindre halsingrepp. Onödigt att säga att hennes oväntade död satte fart på ryktekvarnen, och till och med Barack Obamas egen familj satte fart på ryktet. På Twitter antydde Baracks äldre bror Malik att han vet sanningen.

Innan han plötsligt slog till, raderades den ursprungliga tweeten och vägrade bekräfta eller förneka anklagelserna om ”BIG MIKE.”

Anmärkningsvärt nog har Barack Obama själv avslöjat sig och kallat henne ”Michael”… om och om igen.

Hmm… Har du någonsin träffat en man som av misstag kallar sin fru vid en mans namn?

List är kärnan i Obamas långsiktiga strategi sedan dag ett. Barack och hans medkonspiratörer har spritt rykten om att Michelle skulle kandidera till presidentposten sedan 2016. Som ett första steg skrev power-paret på ett erbjudande på 65 miljoner dollar att skriva sina respektive memoarer så fort de lämnade Vita huset.

En annan tydlig ledtråd om demokraternas planer för Michelle kom när de gav henne den eftertraktade huvudtalarrollen vid 2020 års demokratiska nationella konvent. Som en parallell var Barack konventets huvudtalare 2004, fyra år innan han utsågs till kandidat 2008.

Senast kontrollerat hade Michelle mer än 18 miljoner följare på Facebook, 20 miljoner på Twitter och nästan 50 miljoner på Instagram. När hon twittrar, vanligtvis med en politisk inriktning, lyssnar demokraterna.

Men hon kommer att vara en sårbar kandidat eftersom hon har så mycket att dölja. Joe Gilbert, filmskaparen som fick hennes röstkort, säger ”Bara sanningen kan stoppa henne.” Sanningen är inte Michelles bästa vän.

Hon har låtsats vara något hon inte är sedan hon först dök upp på den nationella scenen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: