President Trump motverkar WWIII, general Berger till Kina – skjut ner henne!

I dag kom nationen närmare ett kärnvapen Armageddon än den har gjort sedan Kubakrisen 1962.

När utrikesdepartementets C-32 – en modifierad Boeing 757 – som påstås bära Nancy Pelosi skrek mot Taiwans Air Defense Identification Zone (ADIZ), kämpade fyra kinesiska Chengdu J-20 5:e generationens jaktplan på Huian Airbase för att avlyssna inkräktaren, enligt uppgift med order om att förstöra C-32 när positiv visuell identifiering hade gjorts. Medan J-20:orna kom till Taiwansundet, kom amerikanska

F-35 Lightning II från U.S.S. Ronald Reagan, som hade upptäckt hur J-20s, trängde in i efterbrännaren i hopp om att fånga upp de kinesiska jaktplanen innan de kunde skjuta mot C-32, en provocerande handling som kunde ha utlöst en termonukleär konflikt.

De motsatta styrkorna var minuter ifrån att möta varandra på natthimlen ovanför Taiwan. Det otänkbara verkade oundvikligt.

Men i Palm Beach, Florida, gick president Donald J. Trump, som hade skrivit sitt huvudtal för helgens CPAC-konferens i Dallas, in i sitt Mar-a-Lago ”War Room” när han fick veta att en potentiell strid höll på att utspela sig på den andra sidan av jordklotet. Som RRN har rapporterat tidigare, härmar Trumps ledningscentral i Florida den tekniska kapaciteten i Vita husets situationsrum: satelliter strömmar in med realtidsdata till terminaler som övervakas av Trumps handplockade personal, och krypterade radiosändningar fångas och dechiffreras av White Hats som har svurit på att upprätthålla grundlagen.

Okaraktäristiskt bad Trump till personalen om att få Xi Jinping på linjen.

”Jag behöver prata med president Xi just nu, inte om en sekund,” sa Trump enligt uppgift.

En Mar-a-Lago-källa som är bekant med krisen sa till RRN att en försiktig Xi Jinping tog emot Trumps samtal.

”De amerikanska och kinesiska stridsflygplanen var mindre än en minut från att gå samman när Trump vädjade till Jinping att backa sitt flygplan. President Trump sa att han kunde desarmera, deeskalera situationen utan att gå i krig. Jinping pratade vidare om hur han hade varnat USA för att Kina betraktade Pelosi som en krigsförbrytare men gav Trump en chans att förklara och beordrade sina plan att svänga bort från stridsområdet, säger vår källa.

Trump släppte ett par bomber i Xi Jinpings öron, tillade han. Trump påstod sig ha bevis, som han senare skulle ge Jinping, att personen ombord på C-32 egentligen inte var Nancy Pelosi utan en dubbelgångare som Deep State hade skickat i hennes ställe. Dessutom sa president Trump till president Xi att även om den riktiga Nancy Pelosi var ombord på planet, hade hon absolut ingen behörighet att förhandla med Taiwan på uppdrag av USA. Motvilligt erkände Trump att hans åberopande av upprorslagen från 1807 hade fråntagit Pelosi och hennes allierade makten i Deep State. Den enda anledningen till att Biden-regimen verkade ha makten över världsfrågor, sa Trump, var för att de bemyndigades av en korrupt mainstreammedia.

”Det här är enormt. Vi har haft många meningsskiljaktigheter, men låt oss inte vända världen i aska för att någon häxa försöker låtsas att hon fortfarande är relevant. Jag ska se till att du får bevis på att det jag säger är sant. Biden kanske försöker starta ett krig. Låt oss inte låta det hända idag”, sa Trump till Jinping.

Xi Jinping, sa vår källa, höll med om att världen inte behöver ta slut för den amerikanska djupa statens hybris. Han återkallade sina jagare, och C-32:an med en dubbelmaskerad Pelosi-dubbelgångare som landade säkert i Taipei.

”ICBM kan flyga just nu, men de gör inte det. Låt ingen säga att Donald Trump inte bryr sig om USA:s och världens överlevnad och välstånd, sa vår källa.


General Berger – skjut ner henne!

Marine Corps general David H. Berger gav ett trubbigt meddelande som svar på Kinas hot att avlyssna och skjuta ner Nancy Pelosis plan om det går in i taiwanesiskt luftrum, säger källor på generalens kontor till Real Raw News.

En källa som är bekant med situationen sa att general Berger levererade meddelandet till sin motsvarighet i Kina, general Fan Changlong, under ett samtal på lördagskvällen där Changlong bönföll honom om att omintetgöra Pelosis utlandsresa. Changlong sa att de kinesiska statliga mediernas hot att utplåna alla plan med Pelosi inte var en överdrift.

”Vi kontrollerar henne inte, hon är en förrädare. Du vill skjuta ner henne, skjut ner henne då”, sa general Berger strängt. ”Om du inte vill ha henne där, ring utrikesdepartementet. Inte mig.”

Men både Xi Jinping och höga PLA-tjänstemän hade redan fört ansträngande, improduktiva samtal med den kriminella Biden-regimen, vars tvetydiga meddelanden bara skapar förvirring för allmänheten om hur det känns ifall Pelosis potentiella resa till Taiwan blir av. I förra veckan avskräckte höga medlemmar i Biden-kabbalen en mellanlandning i Taipei; dock sa det nationella säkerhetsrådets koordinator för strategisk kommunikation John Kirby på måndagen att Biden-administrationen kommer att stödja Pelosis resa till Taiwan.

Som svar sa det kinesiska utrikesdepartementets talesman Zhao Lijian: ”Vi står vid sidan av. Nancy Pelosis närvaro i Taiwan kan betraktas som en krigshandling.”

Och det, tror White Hats, kan vara regimens slutmål.

Historiskt sett gynnar krig impopulära presidenter, åtminstone på kort sikt. När George H.W. Bush inledde Gulfkriget, skenbart för att stöta bort Irak från Kuwait, såg han en omedelbar – om än kortlivad – uppgång i popularitet. Hans son ”dubbel-idegranens” prestige ökade kort efter invasionerna av Afghanistan och Irak. Clintons misslyckade operation för att fånga eller döda Mohamed Farrah Aidid i Mogadishu hjälpte hans kraftigt sjunkande omröstningssiffror tidigt under hans presidentperiod. Likaså fick Obamas olagliga strävan att störta Libyens president Muammar Gaddafi offentligt bifall. I samtliga fall upplevde dessa så kallade presidenter en tillfällig 10-till-25-punkts opartisk ökning.

Slutsatsen verkar klar: medborgare samlar sig bakom ledare i tider av konflikter.

Biden-regimen hoppas att det historiska företrädet håller fast.

Bidens – eller hans dubbelgångare – har sjunkit markant varje dag sedan det stulna presidentvalet 2020. Han är den mest avskydde ledaren – om än en falsk sådan – i USA:s historia. Hans handläggare kanske hoppas att krig – som vanligtvis stärker en sviktande ekonomi – kan vända utvecklingen till demokraternas fördel.

”General Berger och hans råd har övervägt detta allvarligt. Om Deep State försöker antända global konflikt tar de en enorm risk, en risk som också försätter White Hats i en prekär situation. Deep State har ingen tillgång till kärnvapenuppskjutningskoderna, men den har förmågan, stödet från tillräckligt många förrädiska militärbefälhavare för att starta ett konventionellt krig. Vi har inget sätt att veta om Kina skulle hålla sig till det konventionella. I slutändan har vi en skyldighet att försvara det här landet – vilket betyder att om vi beskjuts, så måste vi hämnas. Gud, jag hoppas att det inte blir så. Föreställ dig ett kärnvapenkrig för Nancy Pelosi. Hur galet låter det. Generalen hatar henne passionerat”, sa vår källa.

Pelosi och general Berger är inte precis främlingar för varandra, och deras fiendskap är legendarisk: januari 2021, precis innan Biden olagligt svors till ämbetet av förrädaren, överdomare John Roberts, krävde Pelosi av general Berger att hans marinsoldater skulle skydda Bidens invigning, till vilket generalen svarade: ”Vi jobbar inte för dig.”

Därefter försökte White Hats i maj 2021 arrestera Pelosi anklagad för förräderi, men personen de fångade var en bedragare som bar en Nancy Pelosi-mask.

White Hats misstänker faktiskt att den riktiga Nancy Pelosi antingen är instängd på ett hotell eller skyddad i en Deep State-bunker medan hennes dubbelgångare turnerar i Ostasien.

”Av vilken anledning som helst, älskar Deep State henne, känner att hon är absolut nödvändig för deras mål. Det är extremt osannolikt att de skulle riskera henne. Vi vet att hon har flera dubbelgångare. Det är mer troligt än inte låta nån av dessa dubbelgångare utför sina diplomatiska uppgifter. Den taiwanesiska regeringen är inte tillräckligt bekant med henne för att se skillnaden, säger vår källa.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: