Det största guldrånet i historien

2022-08-02

Peter B. Meyer

https://finalwakeupcall.info/en/2022/08/02/the-biggest-gold-robbery-in-history/

Familjen White Dragon

De tilltalade inblandade

85 procent av världens guld hamnade i Asien

Bretton Woods-avtalet

Varför president Kennedy dödades 1963

 

Hur man avslutar tyranni

Chiasso är en kommun i kantonen Ticino i Schweiz. Det ligger på gränsen till Italien.

Det började en dag i augusti 2009 i Chiasso 40 km norr om Milano:

”Vid den italiensk-schweiziska gränsövergången beslagtogs obligationer värda 134,5 miljarder från två japanska medborgare. Dessa inkluderade 249 amerikanska Federal Reserve-obligationer värda 500 miljoner dollar vardera, plus tio Kennedy-obligationer och andra amerikanska statspapper värda 1 miljard dollar vardera. Det som fångade polisernas uppmärksamhet var en miljard dollarsedlar. Sådana stora valörer finns inte på de vanliga finans- och bankmarknaderna. Endast nationalstater handlar med sådana summor pengar.”

edan denna bisarra händelse har historien bara fortsatt i form av en omfattande mängd ”insiderinformation”. För att göra en lång historia kortare; här är en kort sammanfattning.

Japanerna släpptes kort därefter och åtalades aldrig. Det visade sig senare att detta var en fälla för att en stämningsansökan skulle kunna väckas mot Federal Reserve. Den 23 november 2011 lämnades ett omfattande juridiskt klagomål på 111 sidor in till USA:s distriktsdomstol i New Yorks södra distrikt. ”Det här klagomålet har nu blivit ett offentligt bevisfall, som uppföljaren förklarar.”

Hovreportern Dan McCue började ställa samma frågor som du nu kanske tänker. Han var den första mainstream-journalisten som rapporterade om denna historia i Courthouse News Service (informationen togs bort sedan dess), som är en nationell nyhetstjänst för advokater och nyhetsmedia. McCue personligen är inte nödvändigtvis övertygad; artikeln har rubriken ”Bizarre Claim for $1 Billion” (innehållet har tagits bort) – men med tanke på att detta är ett verkligt fall, är detta verkligen tillräckligt intressant att skriva om.

”En amerikansk utvandrad till Bulgarien, Neil Keenan, hävdar att FN, World Economic Forum, Office of International Treasury Control och den italienska regeringen samarbetade med en mängd andra för att stjäla mer än 1,1 biljoner dollar i finansiella instrument avsedda att stödja humanitärt bistånd. 

Det federala åtalet på 111 sidor täcker en rad enheter som är gemensamma för konspirationsteoretiker, inklusive Vatikanen Illuminati, jesuiter, frimurare, ”Trillenium Tripartite Pact Gold Commission” och US Federal Reserve.

Familjen White Dragon

Målsägande Neil Keenan hävdar att 2009 anförtroddes honom finansiella instrument – ​​inklusive US Federal Reserve Notes värda 124,5 miljarder dollar, två japanska statsobligationer med ett sammanlagt nominellt värde av 19 miljarder dollar och en amerikansk ”Kennedy”-obligation med ett nominellt värde på 1 miljard dollar. till honom av en enhet som kallas ”White Dragon Family”, som är en grupp av flera rika och anonyma asiatiska familjer.

”The White Dragon-familjen avstår från allmänhetens syn och kunskap, men agerar, enligt information och övertygelse, till det bästa och bättre för världen i ständig samordning på hög nivå med globala finansiella organisationer, i synnerhet Federal Reserve System,” hävdar Keenan.

”Under sin existens under de senaste århundradena har familjen Dragon samlat på sig stora rikedomar genom att ha försett (mot säkerhet) Federal Reserve Bank och USA:s regering med tillgångar i guld och silver genom vissa konton som innehas i Schweiz, som den har fått i form av en mängd olika Sedlar, Obligationer och Certifikat enligt beskrivningen ovan; som är en skyldighet för Federal Reserve System.”

Keenan säger att med den upplupna räntan är instrumenten nu värda mer än 1 biljon dollar. Han säger att familjen utsåg honom till chef i ett försök att välja ut vissa registrerade och auktoriserade investeringsprogram för privata placeringar (PPP) till förmån för ospecificerade globala humanitära insatser.

I sin anmärkningsvärda stämningsansökan hävdar Keenan att den amerikanska regeringen för många år sedan mottog enorma summor pengar – levererade i guld och andra ädla metaller – från White Dragon Family, och att pengarna placerades i Federal Reserve System till förmån och stöd. av dollarn, ”som skulle bli, och för närvarande förblir, världens reservvaluta.”… Keenan hävdar att Dragon Family anförtrott honom miljarder dollar i obligationer som stals när två japanska agenter försökte korsa gränsen vid Chiasso, i en resväska.

De tilltalade inblandade

[Keenan] hävdar att när konspirationen utvecklades, erbjöd flera högre tjänstemän honom flera gånger mutor i storleksordningen 100 miljoner dollar, för att ”släppa” instrumenten utan att avslöja deras stöld till Dragon-familjen, och för att tillåta instrumenten att omvandlas till ett -kallat FN:s ”Sovereign Program”, helt under överinseende, skydd och paraply av den suveräna immunitet som åtnjuts av de tilltalade.

Andra åtalade är FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon, Italiens förre premiärminister Silvio Berlusconi, Giancarlo Bruno, som utsetts till World Economic Forums bankchef, Italiens FN-ambassadör Cesare Maria Ragaflini, Ray C. Dam, ordförande för Office of International Treasury Control och David A. Sale, biträdande chef för OITC Cabinet Council.

Keenan kräver att de stulna instrumenten ska återlämnas, skadestånd och rättegångskostnader för flera påståenden om bedrägeri, avtalsbrott och brott mot internationell lag. Om du är intresserad, besök Courthouse News Service, (länk borttagen) för att läsa resten av fallet som sammanfattats av McCue.

”På information och tro har dessa obligationer [hålls av Dragon Family] värden som sträcker sig till tusentals biljoner amerikanska dollar, varav en relativt liten del är inblandad i anspråken som ger upphov till denna handling.

Var och en av dessa valutor, liksom DFFI [Dragon Family Financial Instruments] som är inblandade i denna åtgärd, var och förblir korrekt registrerade inom Federal Reserve System – och är direkt verifierbara av Federal Reserve genom dess effektiva verifieringssystem och screeningprocess.”

Det är häpnadsväckande, tusentals biljoner dollar, eller hur? Som nämnts i introt ville familjen Dragon att dessa obligationer skulle bli stulna för att kvalificera stämningen. Dessa obligationer representerade bara en liten andel av de totala tillgångarna… alla hemligt registrerade hos Federal Reserve och Bank of International Settlements! Stölden av obligationerna var en välarbetad stingoperation som förde den här historien fram – nu har en enorm internationell allians av 117 länder ett lagligt sätt att avsluta den gamla världsordningens finansiella tyranni, bättre känd som Deep State-kabbalen som planerar att implementera den nya världsordningen – NWO.

Otroligt även om det kan tyckas, är att hela den här historien är sann. Absolut sant!

Till denna dag är detta det största verkliga problemet för Federal Reserve och makteliterna i Deep State. Å andra sidan är detta de allra bästa nyheterna för hela mänskligheten i världen. Dokumenten refererar mycket tydligt till en grupp västerländska eliter, som planerade att starta tredje världskriget och minska jordens befolkning med 90 %, för att förverkliga sin NWO.

Det asiatiska hemliga samfundet var fullt medvetet om planen för tredje världskriget som kabbalen ville starta, och de gjorde sitt yttersta för att stoppa den. Det asiatiska hemliga sällskapet inkluderar Indonesien, Filippinerna, Thailand, Japan, Taiwan och Korea. I själva verket går det direkt till gruppen bestående av 77 alliansfria nationer.

85 procent av världens guld hamnade i Asien

Familjen Dragon är en uråldrig grupp av familjer vars kopplingar sträcker sig långt bortom tillfälliga politiska strukturer, ett samhälle av olika dynastiska familjer och klangrupper baserat på familjeband. Till skillnad från i väst, där de olika grupperna gör saker mer förvirrande, eftersom alla kallar sig Illuminati.

85 procent av världens guld har hamnat i Asien, ackumulerat under de senaste två till tre tusen åren. En uppföljande uppsats kommer att förklara detta fantastiska stycke historia, som det har publicerats lite om hittills.

Andra världskriget handlade om greppet om detta guld. De västerländska makteliterna ville äga och kontrollera allt guld i världen. Så de planerade att ta allt guld ur privata händer och göra det till sin egendom.

1934 förbjöd USA:s president Roosevelt privat ägande av guld, förmodligen på grund av den stora depressionen och behovet av att rädda ekonomin genom att samla allas guld i Federal Reserve. Det var en uppenbar lögn. Judarna ville inte ge upp sitt guld. Det var en av anledningarna till att de samlades ihop och skickades till koncentrationslägren.

 

Bretton Woods-avtalet

Fed tog guldet ur valven i varje bank; de plundrade de privata valven för att ta bort guldet ur privata händer. Det mesta av guldet drogs tillbaka från marknaden 1944. Fram till Bretton Woods-avtalet gjordes för att upprätta det guldstödda internationella monetära systemet. Efter att kabbalen hade konfiskerat nästan allt guld.

Det mesta av det guld som inte ägdes av västmakterna togs bort från marknaden. Den var svartlistad, gömt i grottor, eller begravt i sjunkna fartyg på havets botten. Detta guld räknades inte med i de mynt som skapades över hela världen. Det drogs tillbaka från marknaden som en bestämmelse för säkerhet och kontroll.

Storbritannien, Frankrike och USA skapade Bretton-Woods-avtalet för global kontroll på basis av ett 50-årigt mandat, innan andra världskriget avslutades, varefter makteliten beslutade att avsluta andra världskriget.

Det antogs att eliten skulle utveckla och modernisera planeten enligt överenskommelse. En gång, allt tillbaka till det normala, mördades president Roosevelt genom förgiftning på uppdrag av en fascistisk kupp. Han visste för mycket och var ett hinder gentemot eliten. Istället för att utveckla planeten ville kabbalen och det militärindustriella komplexet skulle ha ett kallt krig mellan Sovjetunionen och västvärlden för att kunna fortsätta sin hemliga agenda.

1955 motsatte sig 77 länder, inklusive Kina, Indonesien, Jugoslavien och Indien, Bretton-Wood-avtalet och sa att det var en oklok plan. Denna grupp hade de historiska rättigheterna till större delen av Asiens rikedomar. Faktum är att de flesta asiatiska länder var medlemmar i gruppen av alliansfria nationer, de ville modernisera Asien och Afrika; för att finansiera detta slog de samman sin rikedom.

Indonesiens president, Soekarno, hade en stark blodsrelation med familjerna Dragon. 1950 utsågs han till undertecknaren av alla dessa pengar som tillhörde de kungliga drakfamiljerna i Fjärran Östern.

När Kubakrisen kom, och världen nästan gick in i ett totalt kärnvapenkrig, berättade en affärsman vid namn Benjamin Freedman vad som egentligen pågick bakom Kubakrisen. Han sa att de ville skapa detta krig så att de kunde ta över planeten. Det finns tillräckligt med bevis för detta.

Kennedy och många andra ledande personer i USA fördömde planen och sa högt, ”OK, det här är galet. Vi vill inte ha mer av denna galenskap i hemliga sällskap.” Så Kennedy gick med på att arbeta med de alliansfria länderna för att avsluta det kalla kriget och att finansiera utvecklingen i Afrika och Asien. Och för att hålla folket i det militärindustriella komplexet glada, lovade Kennedy att skicka en man till månen med NASA.

Kennedy köpte guld från Indonesien och emitterade amerikanska statsobligationer och obligationer kontrollerade av det amerikanska finansdepartementet, inte Federal Reserve Board.

Kennedy undertecknade detta lagförslag bara några dagar innan han mördades. Det stoppade det amerikanska finansdepartementet från att sälja sitt silver till privatpersoner och gav presidenten rätten att emittera silverstödd valuta – utan Federal Reserves godkännande.

Federal Reserve kan medvetet ha köpt upp allt finansministeriets silver så att det så småningom kunde skriva ut så mycket pengar som de ville – utan att behöva backa upp det med hårda tillgångar som guld och silver.

Genom att stoppa flödet av denna ädla metall från statskassan genom hans Executive Order 11110. I själva verket gav denna order presidenten möjligheten att ge ut dollar med silverstöd.

Finansministern fråntogs befogenheten att ge ut silverobligationer. Kennedy gjorde detta eftersom Federal Reserve kontrollerade finansministern.

Kennedy trodde att silverstödda dollar kunde dämpa inflationen orsakad av Federal Reserves ”bubbelpengar”.

Varför president Kennedy dödades 1963

Executive Order 11110 var bara det första synliga steget i Kennedys plan att besegra Federal Reserve och så småningom använda asiatiskt guld som säkerhet för ett helt nytt finansiellt system.

Makteliten dödade Kennedy och drev Sukarno från makten. Tyvärr hade de asiatiska grupperna vid den tiden inte den militära styrkan att slå tillbaka. De gick under jorden och efter Sukarnos död utsågs hans brorson att administrera rättigheterna, för att slutföra den pågående rättegången. Och för att bevisa att kabbalen hade förfalskat de ursprungliga rättigheterna för att sabotera valutaemission mot guldtäckning 1968.

De asiatiska grupperna gick under jorden, förmodligen omedvetna vid den tiden att Henry Kissinger, Rothschilds, Rockefellers och Bushes, hade förfalskat rätten till att använda pengarna för att skapa amerikanska dollar.

Faktum är att 1968 backades amerikanska dollar av 85 % asiatiskt guld från World Gold Reserve, som ägdes av asiater. Förfalskade, utan någon juridisk dokumentation!!!

Anledningen till att ansträngningen har gjorts för att presentera hela denna berättelse i ett kortfattat format, är för att detta är det enda sättet att bekämpa FED, genom att brett förse så många människor som möjligt med denna kunskap, och göra dem medvetna om detta största guldrånet i historien.

Vakna upp, läs om denna sammanfattning noggrant och sprid budskapet långt och brett.

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: