Kriget om planeten jorden kommer att leda till en ny kambrisk explosion

2022-08-01
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KM = Khazariska maffian


Meddelande till läsarna: De kommande tre rapporterna kommer att vara förskrivna så att jag kan ta min årliga digitala detox och fasta i Kanada. Med undantag för några oväntade Black Swan-händelser kommer regelbundna rapporter att återupptas den 22 augusti. Din förståelse och ditt stöd uppskattas.


Ibland är det viktigt att ta ett steg tillbaka från den dagliga kampen för planeten jorden och titta på helheten. Här är bevisen tydliga. Planeten jorden är på väg mot någon sorts kambrisk explosionstyp av händelse och mörka krafter försöker förhindra att detta händer. Vi har med andra ord att göra med något mycket viktigare än bara en politisk kamp på 2000-talet.

För att förstå vad som står på spel, låt oss titta igen på den kambriska explosionen. Under cirka 3,5 miljarder år var livet på jorden i mikroskopisk skala. Det vi skulle ha kunnat se med blotta ögat skulle ha varit brunt avskum eller kanske mattor av alger. Sedan plötsligt, för cirka 530 miljoner år sedan, exploderade makrolivet till varande. Haven var fyllda med en bländande variation av livsformer som var biljoner gånger större än något som fanns tidigare. Det var den evolutionära motsvarigheten till en big bang.

Vi står nu inför en liknande typ av evolutionär big bang. Anledningen är att människor har lärt sig att kontrollera och kanalisera livskraften. Vi har nu teknologin för att använda livets grundläggande genetiska byggstenar för att skapa nya livsformer. Vi är också nära att uppnå odödlighet och superkrafter.

Till exempel kan vi nu ta en vanlig kyckling och förvandla den till en T Rex-liknande varelse som väger många ton med bara några genetiska justeringar. Huruvida vi vill skapa jaktreservat fyllda med muterade T rex-kycklingar är en annan fråga; poängen är att vi nu har makten att göra sådana saker.

https://www.science.org/content/article/mutant-chickens-grow-teeth

https://www.theguardian.com/science/2000/jul/31/genetics.internationalnews

Vi kan också förändra våra egna gener så att vi kan ha styrkan som en myra, ögonen från en örn, radar som fladdermöss, ekolod som delfiner, elektrosinnen från ål etc. Vi kan också bli praktiskt taget odödliga. Så vi kan alla bli odödliga superväsen. Det här är inte science fiction, det är nu faktiskt möjligt. Detta betyder att vi behöver en öppen debatt om vad vi ska göra åt denna nyfunna gud-liknande makt som vi har. Åtminstone tror jag att de flesta av oss hellre skulle leva mycket längre än vi gör nu.

Standardargumentet som vi hör mot odödlighet är att ”planeten skulle bli överfull. Det är en lögn. För det första, för närvarande, om vi gav varje person en försörjningsfarm i kinesisk stil, skulle vi kunna passa hela jordens befolkning i delstaten Texas. Dessutom, med energiteknik som har förtryckts, skulle vi kunna skapa helt nya ekosystem i öknarna, de frusna ödemarkerna och under jorden. Vi behöver inte ens åberopa ”fri energi”. Detta kan göras med väte som tas från vatten med hjälp av till exempel solenergi. Det betyder att vi skulle kunna stödja många gånger fler människor – som lever i harmoni med naturen – än vi har nu, även om vi hindras från att kolonisera rymden.

Men något, eller någon, försöker förhindra att detta händer. När vi tittar på vad som har hänt oss, särskilt i västvärlden, under de senaste två åren, kan vi se att en mäktig grupp har försökt förändra våra gener med vacciner utformade för att förvandla oss till tama djur. Som Henry Kissinger en gång berömt skröt: ”I framtiden kommer det att vara lika omöjligt för vanliga människor att göra uppror mot oss som det är för ett får att göra uppror mot en bonde.” Vi kämpar mot en stamgrupp som vill monopolisera förmågan att bli övermänsklig. De vill att vi andra ska ha korta, okunniga liv av ofrånkomligt och permanent slaveri.

Med andra ord står mänskligheten vid ett vägskäl. Antingen går vi på vägen för permanent förslavning eller så stiger vi till en helt ny nivå av existens. Ingen jag känner vill bli ett husdjur som lever under omänskliga förhållanden så vi har en kamp i våra händer.

För att besegra psykopaterna på hög nivå som kontrollerar oss, låt oss titta på vad en rättsmedicinsk, faktabaserad undersökning kan berätta för oss om vem eller vad som försöker förhindra den nya kambriska explosionen.

Det är därför jag vill dela med mig av mina egna direkta erfarenheter (till förmån för många nya läsare som kanske inte har hört historien) med denna illvilliga varelse som försöker hindra mänskligheten från att utvecklas.

Mitt inträde i den hemliga striden om planeten jorden började när jag läste FN-rapporter från 1990-talet som sa att fattigdom och miljöförstöring skulle kunna stoppas till år 2000. Allt som behövdes var 200 miljarder dollar om året för att utrota fattigdomen och 400 miljarder dollar om året att stoppa miljöförstöring, sa rapporterna.

Jag insåg att detta kunde åstadkommas genom att övertyga japanerna att agera. Japan hade tjänat 7 biljoner dollar på att exportera bilar, TV-apparater etc. till resten av världen sedan andra världskrigets slut. Det innebar att de kunde utrota fattigdomen, stoppa miljöförstörelsen och fortfarande ha 6,4 biljoner dollar i pengar att spendera på att kolonisera universum eller vad som helst.

Det var därför jag började försöka övertyga det japanska folket att spendera sina pengar för detta ändamål. Som Asia Pacific Bureau Chief för Forbes Magazine, brukade jag vara en stamgäst på japansk TV på bästa sändningstid. Men när jag började prata om att Japan bestämt sig för att spendera sina egna pengar på att rädda planeten, hamnade jag på en svart lista. TV-producenter sa till mig att de ville ha mig men att de hade fått order om att inte göra det.

I Japan skapades den svarta listan av Junichiro Koizumis regering, hans hantlangare Isao Iijima vid japansk underrättelsetjänst och finansminister Heizo Takenaka. När jag började avslöja dessa brottslingar på hög nivå i den japanska regeringen, sa många japanska journalister till mig att om en japansk person hade rapporterat den sortens saker jag gjorde, skulle jag ha blivit dödad för länge sedan. Det är väldokumenterat att ockupanterna i Japan sedan andra världskriget använde japanska organiserade brottsliga gäng för att mörda oliktänkande journalister, politiker etc.

Vid det här laget för att försöka förstå vad som verkligen hände, hade jag odlat källor i japanska nikyo-organisationer (de kallas vanligtvis yakuza men det är ett nedsättande). De berättade att de bara fick döda japaner och att de hade underleverantörer för CIA och Mossad.

Hur som helst började den riktiga resan in i kaninhålet efter att jag började rapportera att Takenaka hade överlåtit kontrollen över alla Japans börsnoterade företag till utländska ”gamfonder”. En kriminalteknisk undersökning visade att dessa medel kontrollerades – via stiftelser – av människor som Rockefellers och Rothschilds. På den tiden (cirka 2004-6) fanns det bokstavligen inte en enda värld om den verkliga kraften hos dessa kontroller på hela internet. Det närmaste jag kunde hitta var en enda mening på en israelisk chatboard som sa ”det fanns ett rykte om att Rothschilds bidrog till skapandet av Israel.”

När jag fick chansen att intervjua Takenaka (han trodde att det var för att marknadsföra hans bok), konfronterade jag honom med det faktum att han hade överlåtit kontrollen över alla Japans börsnoterade företag till Rockefellers och Rothschilds.

Det var då jag öppnade en Pandoras ask. Takenaka (som nyligen var i Davos) skickade senare en självbeskriven Ninja-mördare för att träffa mig. Han sa till mig att jag skulle få jobbet som finansminister i Japan, men bara om jag gick med på en plan att döda 90 % av världens befolkning. Han förklarade att detta var nödvändigt för att ”skydda miljön” och att eftersom kriget inte dödade tillräckligt många människor, den här gången skulle de använda sjukdomar och svält (jag har det på band). Om jag inte följde med skulle jag bli dödad, tillade han. Den här självbeskrivna lönnmördaren gav mig senare – med stor personlig risk – en bandinspelning som sa att människorna bakom denna komplott att döda 90 % av mänskligheten var ”Sions äldste”.

Vid ungefär den här tiden kom Kaoru Nakamura, en kusin till kejsar Hirohito, också fram till mig och gav mig ett videoband som visade bevis på att 9/11 var ett internt jobb. Vid den tiden tänkte jag ”det här är den ”antisemitiska” konspirationsteorin jag hade läst om i New York Times.

Men när jag äntligen var övertygad om att titta på bevisen blev det uppenbart att 9/11 var ett internt jobb. Som utbildad journalist började jag följa bevisspåret till dess källa.

Hur som helst, för att göra en lång historia kort, undersökningen ledde mig via Heizo Takenaka och hans hanterare Henry Kissinger direkt till David Rockefeller. När Rockefeller kom till Japan för att marknadsföra en japansk översättning av sin självbiografi kunde jag få en intervju. Han trodde tydligen att det var arrangerat av hans folk för att publicera hans bok.

Efter att ha intervjuat Rockefeller, dök en hel parad av hemliga sällskap och grupper ut ur träverket. Den gnostiska Illuminati skickade Sasha Zarik (bilden) aka Alexander Romanov för att träffa mig. Zarik sa att han hade värvats av den tidigare schackmästaren Bobby Fischer. Denna grupp rekryterar 6 000 inflytelserika personer från varje generation som inte är en del av den forntida härskande blodlinjeeliten. Han sa att deras grupp var ansvarig för de amerikanska, franska och ryska revolutionerna. Vad dessa revolutioner hade gemensamt var ett angrepp på blodslinjearistokratin. De är särskilt inflytelserika i meritokratiska organisationer som den amerikanska militären och bland självgjorda miljardärer. Det är därför det är bra att gissa att personer som Elon Musk och Jeff Bezos är medlemmar. De gnostiska illuminati berättade för mig att de skulle arrangera en världsrevolution den här gången,

Sedan blev jag uppsökt av P2 Frimurarna via Leo Zagami (bilden). De berättade för mig att de hade styrt planeten under de senaste 26 000 åren baserat på en komplott som de fått av utomjordiska varelser. Handlingen kalibrerades efter månens och planeternas rörelser, sa han. Zagami sa att handlingen tog slut 2012 men kontrollanterna bestämde sig för att ad lib på egen hand efter det datumet för att hålla fast vid makten. Denna grupp påstår sig kontrollera Vatikanen, maffian och världskommunismen. De sa till mig att de skulle bli av med premiärminister Silvio Berlusconi och påven Ratzinger och det gjorde de.

P2 gjorde också ett avtal med asiatiska hemliga sällskap. De lovade att sätta en svart kommunist vid makten i USA 2008 i utbyte mot fortsatt finansiering från Asien. Detta ledde till en överenskommelse om att använda 700 ton asiatiskt guld för att skapa 750 000 ton guldsäkrade obligationer. Detta ledde till skapandet av 23 biljoner dollar som höll den amerikanska företagsregeringen flytande fram till 2020 när medlen tog slut.

Här kan du se Lord Blackheath prata om port of this i det brittiska parlamentet.

P2 tog också åt sig äran för Fukushima-attacken mot Japan den 11 mars 2011. Detta användes för att tvinga Japan att lämna över de 7 biljoner dollar som de tjänat sedan andra världskriget.

Under årens lopp fanns det en hel lång lista av andra grupper som dök upp, inklusive: Drakfamiljen, det japanska trebenta kråksällskapet. Mossad, CIA, NSA, ryska FSB, MI6 det röda hakkorset, olika kinesiska hemliga sällskap, Röda draken (kommunistiskt Kina), Blå draken (det urgamla Mellanösternskrået av mördare) USA:s hemliga rymdstyrka etc.

I varje fall träffade jag faktiskt personligen representanter för dessa grupper som gav tydliga bevis på att de var verkliga och kraftfulla.

Dessa grupper har nu bildat en allians för att befria planeten jorden och initiera den nya kambriska explosionen. Gruppen känd som den khazariska maffian som vill döda 90 % av mänskligheten och förslava resten kämpar nu för sin överlevnad.

Så nu försöker KM desperat genomföra sin agenda att döda 90 % av mänskligheten med händelser som pandemin, vaccinkampanjen, den tekniska livsmedelskrisen, kriget i Ukraina etc.

Alliansen slår tillbaka genom att jaga KM-agenter och iscensätta en internationell bojkott av USA och andra länder som fortfarande är under KM-styre. .

Nästa vecka kommer vi att ta en djupdykning i x-files aspekten av detta krig.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: