General Michael Flynn avslöjar sitt åtal på 50 miljoner dollar mot FBI och DOJ; $40K åtal mot Pentagon

https://ept.ms/3yW0Wul

Jag satte mig ner med den tidigare chefen för nationell säkerhet, general Michael Flynn, för att få hans åsikt om det aktuella tillståndet i vårt förbund, inklusive den växande invandringen och drogproblemen som sveper över nationen.

Flynn delar med sig av detaljer om stämningsansökan på 50 miljoner dollar han har lämnat in mot FBI och DOJ för deras ansträngningar att avsätta honom som nationell säkerhetsrådgivare under president Donald Trump.

Vår diskussion avslutas med Flynns analys av femte generationens psykologiska krigföring där våra fiender använder bedrägeri och distraktionstekniker för att omforma amerikanska medborgares tänkande bort från våra traditionella värderingar av privatliv och oberoende.

Vad hände egentligen den 6 januari? ”The Real Story of January 6”, en dokumentär av Epoch Times, avslöjar sanningen som har varit gömd för det amerikanska folket.👉👉https://ept.ms/3J4INR1Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: