Trump: Avskaffa IRS; författar Sealed Indictment mot SCJ Amy Coney Barrett

När president Donald J. Trump gör en officiell återkomst till ämbetet kommer han att underteckna en verkställande order som avskaffar en institution som har skinnat hårt arbetande amerikanska medborgare sedan starten 1862. Den organisationen är naturligtvis Internal Revenue Service. Arkaisk och dysfunktionell, IRS, som Donald Trump har kallat den, ”det djupaste djupet av Deep State”, har lurat arbetande medborgare på oöverskådliga summor.

Källor vid president Trumps Mar-a-Lago-högkvarter sa till Real Raw News att Trump redan länge har försökt utrota IRS, och han var mitt uppe i planeringen av dess upplösning när Deep State stal presidentvalet 2020. Innan dess var Trump dock inte beredd på att utplåna IRS med ett enda drag med sin presidentpenna, eftersom han och hans närmaste rådgivare ännu inte hade beslutat om hur viktiga enheter som den amerikanska militären skulle överleva utan federala skattepengar.

Endast 20 % av den federala inkomstskatten finansierar nationellt försvar och säkerhet, och hälften av det finansierar oseriösa alfabetbyråer som onödiga TSA, FEMA och Plum Island Animal Disease Center, bland andra. Resten har finansierat illegal invandring, olagliga hemliga krig på främmande mark, betalat för lagstiftande församlingars överdådiga semestrar och sedelrullat hämndlystna federala rättegångar mot oskyldiga personer. Faktum är att om du är en skattebetalande patriot, så finansierar dina dollar (och mina) Biden-regimens illvilliga lagföring av de 800 patrioter som lagligen besökte Capitolium – Folkets hus – den 6 januari.

Källor sa till RRN att Trumps team har hittat ett hållbart sätt att finansiera de väpnade styrkorna utan att samla in en enda federal dollar. De skulle inte dela ”planen” i förtid eftersom det skulle ge Deep State tid att offentligt misskreditera den som en del av deras ostraffliga krig mot Trump.

”Det har varit år av design och han ger inte Deep State ett meddelande”, sa en källa. ”Det har alltid varit Trumps avsikt att dränera träsket. Tyvärr gjorde han misstag tidigt i sitt presidentskap genom att föra in Deep State i sin administration. Misstaget kommer inte att hända två gånger. Han kommer att ta bort den federala regeringen. IRS är en primär chef för hydra; när den skärs av kommer de andra huvudena att dö med den.”

Internal Revenue Service sysselsätter för närvarande 78 661 personer, som var och en tjänar ~76 000 USD årligen. Med andra ord betalar skattebetalarna varje år IRS-anställda 9 miljarder dollar.

”Det är Trumps åsikt att vi betalar dem för att råna oss. Föreställ dig om en inkräktare kommer in i ditt hus och du säger ‘Åh, hej! Välkommen. Låt mig betala dig för att råna mig.’ Det är analogt med vad som har pågått under en väldigt, väldigt lång tid”, sa en källa.

Korruptionen inom IRS har florerat, tillade han.

I början av maj 2022 avslöjades det att IRS-kommissionären Charles Rettig övervakade förstörelsen av data relaterade till miljontals anmälningar. I stället för att ta ansvar, skyllde Rettig dataförlusten på ”Covid-förvirring.” Hans ”fel” försenade skattedeklarationerna och var, enligt president Trump, en noggrant sammansatt plan för att befria höginkomsttagare Deep Staters från att betala alla federala skatter.

”Tiotusentals Deep State-miljonärer och miljardärer betalade inga skatter. Varför demolerade han data om 30 miljoner anmälningar? Jo, för det bästa sättet att begå ett brott är att dölja det bakom en olycka. Genom att fånga dessa 30 miljoner anmälningar kunde han lätt dölja tiotusen eller så, sa vår källa.

Trump, tillade han, har sett tillräckligt.

”Med förstörelsen av IRS kommer andra myndigheter att vissna och dö. Trump vill att amerikaner ska skörda frukterna av sitt hårda arbete; han vill att de ska behålla det de jobbar för”, sa han.


Trump författar Sealed Indictment mot SCJ Amy Coney Barrett

https://realrawnews.com/2021/03/trump-authors-sealed-indictment-on-scj-amy-coney-barrett/

På sin sista dag i Vita huset, den 19 januari, var Donald J. Trump medförfattare till en uppsjö av förseglade åtal, varav en anklagar högsta domstolens domare Amy Coney Barrett för högförräderi och förseelser mot Amerika och dess folk, sade en före detta US DOJ anställd som hjälpte Trump och dåvarande tillförordnade AG Jeffrey Rosen att undersöka ärendet.

Vår källa sa att Trump tillbringade flera dagar med att fundera på om den 49-åriga sjubarnsmamman formellt skulle åtalas, men drog slutsatsen att Barrets förräderi mot både honom och den amerikanska konstitutionen inte kunde förbli ostraffat.

”Trump är en barmhärtig man som är villig att acceptera nästan vem som helsts ursäkter, men han kunde inte ge henne ett frikort. Inte efter hennes ultimata svek”, sa vår källa.

Den 26 september tillkännagav Trump triumferande sin nominering av Amy Coney Barrett i en ceremoni i Vita husets Rose Garden inför en publik med topptjänstemän i Washington, andra dignitärer och familjemedlemmar. Barrett sågs som den konservativa affischtjejen som skulle skapa jämlikhet till Högsta domstolen och stoppa den liberala vänstern från att kapa presidentvalet 2020. Under flera veckor har Trump kämpat för henne och visat upp henne vid alla möjliga tillfällen.

Senaten bekräftade henne till högsta domstolen den 26 oktober och två dagar senare högg hon Trump i ryggen. Den 28 oktober dömde Högsta domstolen om det republikanska partiet i Pennsylvania mot Kathy Boockvar, sekreterare i Pennsylvanias samvälde, och dömde till hennes fördel. Boockvar ville förlänga tidsfristen för utebliven omröstning; Republikanerna begärde ett föreläggande.

Barrett avstod från omröstningen. Det var hennes första tillfälle att stötta mannen som kämpat med näbbar och klor för att få henne utsedd.

”Trump sa ingenting offentligt, men privat var han extremt besviken. Han tillbringade dagar med att ifrågasätta sitt eget omdöme. Även om hennes röst inte skulle ha påverkat beslutet, förväntades hon lägga sin röst för rättvisa, säger vår källa.

Den 8 december, bara några dagar efter att Biden hade stulit valet, lämnade Texas justitieminister Ken Paxton, en Trump-allierad, in stämningar mot Georgia, Michigan, Pennsylvania och Wisconsin, delstater som genomförde olagliga och grundlagsstridiga val. Paxton begärde att högsta domstolen skulle ogiltigförklara olagliga valsedlar, men domstolen avslog snabbt hans motion. I en kort promemoria sa Högsta domstolen ”Texas inbjuder denna domstol att medla i staters valprocess. Den faustiska inbjudan måste bestämt avvisas.”

Amy Coney Barretts signatur dök upp på ett memo.

”Det här var ett häftigt slag mot Trumps mage. Hans team presenterade obestridliga bevis på valfusk. Han insåg då att Amy var en Deep State-planta, och en smart, en mycket smart sådan. Trump är en bevakad man, och hon blåste ner hans försvar, lurade honom bra. Det var då man började fundera på att lägga ut ett förseglat åtal mot henne, säger vår källa.

Trump och Rosen skrev under åtalet vid 21.30-tiden den 19 januari. Anklagelserna mot Barrett inkluderar förräderi, konspiration med fienden och uppförande som inte tillkommer en domare i högsta domstolen. Trump förväntas upphäva hennes åtal – tillsammans med många andras – när han väl återvänder till makten före årets slut.

”Trump inser att Högsta domstolen är korrupt till sin kärna”, sa vår källa. ”Det är därför han har vänt sig till militären, som hjälper honom att ångra denna bedrägliga röra. När det händer kommer det att bli en beräkning när förrädarna ställs på rad och skickas till GITMO för sina militära domstolar.”Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: