Nytt från Gitmo: McDonogh avrättad

2022-07-27
Michael Baxter
https://realrawnews.com/2022/07/military-convicts-denis-mcdonough/

Den 22 juli dömdes och röstade en panel bestående av tre officerare vid Guantanamo Bay för att avrätta den kriminella Biden-regimens veteranminister, Denis McDonough, efter en kort domstolsförhandling som såg den tilltalade hålla ett tårögt inledande uttalande där han bad om ursäkt för att han skinnade VA (veteranförbundet, red.anm) på miljarder dollar men vägrade också ta fullt ansvar för sina brott.

Istället skyllde han på Obama och sa att den mörka herren ”är den djupa staten” och ansvarig för allt från det stulna presidentvalet 2020 till Demokraternas kampanj för att smutskasta Trump, från skyhög inflation över hela spektrumet till skrämseln med Covid och Monkeypox. Han skakade sina handfängsel i luften samtidigt som han till slut vädjade till tribunalen att förstå att Obama aldrig verkligen abdikerade från ämbetet när Trump rungande slog Clinton i valet 2016. Han liknade Obama vid en skjuten fängelsebesökare, en person som uppvisar en fasad av tillgivenhet och tillbakadragenhet men vars olycksbådande intriger kontrollerar gården. McDonough talade om hemliga möten där Obama, cheferna för alla amerikanska underrättelsetjänster och fasta demokratiska kongressledamöter planerade kollapsen av Amerika, sådan som vi känner till den.

”Det jag gjorde var fel, men Obama drar i alla trådar,” sa McDonough.

När han presenterade sitt försvar gick vice amiral Darse E. Crandall fram i rättssalen som en inhägnad tupp. Amiralen suckade tungt.

”Det här är allt väldigt intressant, men vi täckte det här vid ditt vittnesmål. Helt ärligt så tror jag på det du säger, men du har inga andra bevis än dina ord. Påminn den här tribunalen, om du vill, när du senast såg eller pratade med Obama,” sa vice amiral Crandall.

McDonough stirrade uppåt ett ögonblick, som om han försökte dra sig till minnes från någon gömd återvändsgränd i sitt medvetna. ”Låt mig se, senast vi pratade var 2016.”

”Men enligt dig pågår dessa hemliga Obama-möten fortfarande,” sa vice amiral Crandall.

”Självklart gör de det. Jag kanske inte har bevis. Obama ser till att bevis är svåra att komma med. Men de pågår hela tiden, svarade McDonough.

Vice amiral Crandall förde samtalet tillbaka till nuet. ”Du stal mer än 50 miljarder dollar från VA och gav dem till den ukrainska regeringen. De pengarna användes för att hjälpa skadade amerikanska soldater, för att ge vård till deras underlydande och var en del av VA:s bostadsstödsprogram.”

”Ja, jag gjorde det.”

”Och beordrade Obama dig att göra detta?” frågade vice amiral Crandall.

”Nej, inte direkt. Han är inte så slarvig. Instruktioner skickas från ett anonymt nummer till brännartelefoner som vi förstör, förbränner, direkt efter.”

”Herr. McDonough, vi har din bekännelse, vi har dina e-postmeddelanden, vi har kopior av finansiella banktransaktioner som du godkänt för att ordna överföringen av medel till den ukrainska regeringen i Kiev. Om du undanhåller information är detta verkligen din sista chans. Det kan rädda ditt liv”, sa vice amiral Crandall.

Men McDonough vek sig inte, sa att han hade delat med sig av allt han visste till tribunalen. Tårar rann rullandes nerför hans ansikte.

”Jag tror verkligen att pengarna var avsedda för att hjälpa sårade ukrainska soldater”, sa han.

Vice amiral Crandall bad panelen att överväga bevisen och att få en dom. Alla tre sa att McDonough var skyldig till förräderi, och de rekommenderade att han skulle få det maximala straffet – döden – för sina förrädiska brott.

Två dagar senare, den 24 juli, uppfyllde en amerikansk marinsoldat som hade sållats ut av Office of Military Commissions sin ed till konstitutionen. McDonough hade sagt att han ”inte ville se det komma” och fick därför ögonbindel.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: