Det hemliga fredsavtalet mellan Storbritannien och Ryssland innebär att kriget i Ukraina avvecklas

2022-07-25
Benjamin Fulford, Veckouppdatering
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KM = Khazariska maffian


Boris Johnson and Vladimir Putin at the International Libya conference in Berlin, Germany, January 2020

I förra veckan nåddes en hemlig överenskommelse mellan de ryska och brittiska regeringarna för att avveckla kriget i Ukraina. Detta är en del av ett bredare förlikningsavtal som kommer att leda till en fullständig översyn av befintliga internationella institutioner i höst, säger MI6 och ryska FSB-källor.

Men i ett desperat försök att införa medicinsk krigslag på planeten, inleder den khazariska maffian en hård motoffensiv genom att rulla ut en massiv biovapenattack. Detta innebär att en internationell jakt på khazariska maffia-agenter kommer att fortsätta under hela sommaren för att förhindra att detta händer, är flera källor överens.

OK, låt oss börja med de synliga tecknen på att något slags fredsavtal har kommit överens om. Det mest uppenbara tecknet var tillkännagivandet att den ”helt vaccinerade och två gånger boostade”, så kallade presidenten Joe Biden ”testade positivt” för covid i torsdags och har gått i isolering.

Mossad-källor säger att den saudiarabiska ledaren Mohammed bin Sultan (MBS) ”slog med knytnäven när pedon Biden testade positivt för Covid och skickades hem tomhänt.”

CIA-källor, å sin sida, frågade ”Hur kan det komma sig att Pedo Joe har testat positivt? Han måste ha fått en AI-uppgradering eller något ännu värre. Alliansen behöver inte förhöra denna utslitna marionett…”

Det finns många spekulationer om att ”Biden” inte kommer att dyka upp igen och antingen kommer att ersättas av vicepresident Kamala Harris eller av Donald Trump, beroende på vem du pratar med. Faktum är att det inte spelar någon roll om Biden-showen återupptas eller om en ny ”president” installeras eftersom UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION är i konkurs och kommer att avvecklas, säger CIA-källor.

MI6-källor hade för sin del följande att säga ”Vi upphörde med den amerikanske presidenten med valfusket. Vi har installerat en ny regering i London om än under fullständig militär krigslagstiftning.”

I vilket fall som helst, ytterligare ett tecken på att något grundläggande har förändrats är att Ryssland har återupptagit sändningen av gas till Tyskland via Nord Stream 1-rörledningen efter ett tio dagar långt ”underhållsuppehåll”.

Nord Stream 1 pipeline

https://www.bbc.com/news/world-europe-62249015

Ukraine, Russia agree to resume grain exports amid soaring prices

Enligt P3 Freemason-källor var det som hände att ledarna i Västeuropa beslöt att ignorera order ”som kommer från rabbiner i New York som tror att de är inblandade i ett heligt krig mot Ryssland.”

Det andra stora tecknet på att något fundamentalt förändrades var denna nyhet:

Russia about to run out of steam in Ukraine – MI6 chief

Rescuers and servicemen work at a school building damaged by a Russian military strike, amid Russia"s invasion on Ukraine, in Kramatorsk, in Donetsk region, Ukraine

Representanter från Ukraina och Ryssland undertecknade i fredags en överenskommelse om att återuppta spannmålsexporten i ett möte som förmedlats av FN, då rädslan ökar över en livsmedelskris som utlösts av stigande råvarupriser.

Överenskommelsen, som nåddes i Istanbul under ett fyrpartssmöte som även inkluderar FN och Turkiet, kommer att garantera säkra sjövägar efter att passagen genom Svarta havet blockerats på grund av Rysslands invasion av Ukraina.

Det betyder att det västerländska svältutpressningskortet har tagits bort. Detta var ett av de starkaste korten som innehades av människorna som kontrollerar G7-gruppen av länder, så att dess borttagande från bordet är ännu ett tecken på att ett fredsavtal har nåtts.

Det är under dessa omständigheter som MI6-chefen Richard Moore gjorde ett sällsynt offentligt framträdande vid en säkerhetskonferens i Aspen, Colorado, där han antydde att ett tillfälligt avtal om vapenvila hade träffats i Ukraina genom att säga: ”Vår bedömning är att ryssarna i allt större utsträckning kommer att finna det är svårt att hitta arbetskraft och materiel under de närmaste veckorna.”

Han avslöjade sedan den verkliga situationen genom att erkänna att ”vi befinner oss i en tuff tid” och behöver hjälpa ukrainarna ”åtminstone att förhandla från en position av betydande styrka”, eftersom Kinas ledare Xi Jinping ”ser på som en hök”.

Bakom kulisserna informerade MI6 Asian Secret Societies ”Om Zug, Schweiz, grundorsaken till all världsterrorism, inte är avdunstad och att faktiskt hela Schweiz och alla som är kopplade till den, antingen nu eller inom en snar framtid, så kommer vi att avsluta all kontakt mellan öst och väst.” Källan varnade vidare, ”Om det så kallade White Dragon Society inte kan avsluta en global smutskolonn KM, kommer vi att ta saken i våra händer och det kommer att vara termonukleärt.”

Det är många som undrar varför området kring Genèvesjön i Schweiz inte redan har drabbats av ett kärnvapen. Det finns över 200 organisationer där som delar ut pass som ger människor immunitet mot åtal var som helst på jorden. Vem gav dem den rätten?

Deras Davos World Economic Forum och deras ledare Klaus Schwab Rothschild vill vaccinera alla människor på jorden med genförändrande substanser som är designade för att förvandla dem till tama djur. De som accepterar denna regim kommer att få matransoner. De som inte gör det kommer att elimineras.

Ta en titt på deras agenda nedan:

Lyssna på ett monster när han talar:

Dessa internationella brottslingar planerar naturligtvis inte att gå tyst ut i natten. Den schweiziskt baserade World Harm Organization (WHO) har beslutat att motverka alla vetenskapliga bevis för att förklara en aldrig tidigare skådad ”global hälsonödsituation”, baserad på ”Monkeypox”. WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus åsidosatte beslutet från expertkommittén som röstade emot förklaringen”.

WHO Admits Everyone Who Receives a MonkeyPox Vaccine is Part of a “Clinical Trial” to Collect Data on its Effectiveness (VIDEO)

Tedros är inte läkare och är medlem i ”Tigray People’s Liberation Front” som förklarades som en terroristorganisation av USA:s regering på 1990-talet och är intill denna dag katalogiserad som en del av Global Terror Database.

https://www.bbc.com/news/health-62279436

Här kan du se det ryska försvarsministeriet prata om biolabben och biovapen som ryssarna hittade i Ukraina. Många av dem var under kontroll av den så kallade presidentens son Hunter Biden.

Det faktum att deras massiva Covid-vaccinprogram nu har visat sig utom allt tvivel ha gjort mycket mer skada än nytta, blåses dessa upp i deras ansikten. Att försöka igen med ”monkeypox” kommer inte att rädda dem. ”De är så misslyckade. Den här charaden kan inte pågå mycket längre”, kommenterar en Mossad-källa.

Världens regeringar har fått ovedersägliga bevis för att den så kallade FN-infrastrukturen i Schweiz är en täckmantel för brottslingar på hög nivå som har beslagtagit de flesta civila regeringarna i väst.

Till exempel, som ett tecken på hur korrupt den så kallade Biden-regimen i USA är, röstade det demokratiska partiet i förra veckan enhälligt för att låta USA:s energidepartement sälja olja från den strategiska petroleumreserven till ett rabatterat pris till ett kinesiskt företag som Hunter Biden har en andel i.

https://www.theepochtimes.com/house-democrats-block-legislative-amendment-to-prevent-us-oil-sales-to-china_4612313.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Larry Fink, VD för BlackRock och marionett för KM marionettmästarna, säger ”marknader gillar totalitära regeringar och gillar inte demokratier” som i Amerika. Han säger det öppet.

Black Rock, för er som fortfarande inte vet detta, kontrollerar, tillsammans med Vanguard och State Street and Banking, de flesta av världens transnationella företag. De är fronter för de riktiga kontrollerna som familjerna Rothschild och Rockefeller.

Avlägsnandet av premiärminister Mario Draghi från makten i Italien är ett tecken på att P3:s frimurare äntligen vidtar åtgärder. Goldman Sachs ättling Draghi är tidigare chef för Europeiska centralbanken och en av de sista kvarvarande KM-ledarna i Västeuropa. När Emmanuelle Macron, Rothschilds slavpresident i Frankrike avsätts, kommer det verkligen att vara över för kabbalen i Europa.

Dragi

Dessa människor, som insåg att de riskerade att förlora kontrollen över västvärlden, har försökt överlämna allt till Kina i utbyte mot skydd. Lyssna på Klaus Schwab Rothschild nedan. Hans verkliga betydelse är, ”låt oss böja oss för Kina och ge dem ett stort uppsving på världsscenen och försvaga och förstöra USA inifrån.”

Naturligtvis är kineserna inte dumma och inser, att ta dessa människor på orden, skulle det vara som en larv som tar in ett ägg från en parasitgeting.

Det finns redan tecken på att Kina har blivit uppätet inifrån och ut av det babyloniska skuldslaverisystemet som KM använder för att kontrollera samhällen.

Det kinesiska kommunistpartiet, som skapades av KM, har legat i framkanten när det gäller att driva ett rikstäckande system med ansiktsigenkänningskameror. Dessa tillåter myndigheter att identifiera en individ inom några sekunder. De kan sedan hämta deras sociala kreditpoäng och andra uppgifter. De som inte är lydiga hindras från att åka kollektivt mm.

Detta system blåses nu upp i deras ansikten. I Henan-provinsen fick demonstranter som började närma sig en bank, efter att deras sparpengar hade stulits, sina mobila enheter avstängda för att det skulle verka som att de hade ”Covid” och var tvungna att isoleras. Detta uppenbara missbruk av något som var menat att skydda människor gjorde dem så arga att regeringen tvingades placera ut stridsvagnar på gatan.

Problemet är att det inte bara är en bank. Hela det kinesiska finansiella systemet imploderar nu. Detta kommer sannolikt att fälla den kinesiska regeringen. Här är varför:

Fastigheter står för nära 80 % av alla kinesiska besparingar. När priset steg kändes folk rika och nöjda. Men priserna blev så höga att i vissa städer måste genomsnittsarbetarna spendera hela sin inkomst i 44 år och gå utan mat eller kläder för att köpa ett boende. Samtidigt var nära 30 % av alla lägenheter obebodda eftersom deras rika ägare inte ville hyra ut dem och därmed se dem bli devalverade som ”second hand”, fastigheter.

Nu, när priserna börjar falla över hela Kina, vägrar privatpersoner och företag att betala sina bostadslån. Vid det senaste räkenskapen påverkade detta över 600 fastigheter i 50 städer.

I november var det meningen att Kinas president Xi Jinping skulle bli invigd som diktator på livstid. Det ser allt mer osannolikt ut.

En källa till det asiatiska hemliga sällskapet baserad i Sydostasien säger att Kina är ”mycket nära en fullskalig resning av folket.  Bankerna som tar folkets pengar vilket är droppen efter att Covid, BS hade redan lämnat dem sjudande.” Regeringen i Peking var redan tvungen att avbryta obligatoriska vacciner inom 48 timmar efter en massiv motreaktion.

Dessutom tvingades regeringen backa efter att den försökte tvinga invånarna att bära elektroniska övervakningsarmband, som bärs 24 timmar om dygnet. Armbandet är anslutet till internet och övervakar kroppstemperaturen var femte minut. Motsvarande app har tillgång till telefonens plats, kamera och mikrofon, säger det statligt sponsrade mediet China Daily.

Beijing COVID surveillance bracelet, source Weibo

https://www.theregister.com/2022/07/15/beijing_tracking_wristband/

De härskande klasserna i de västerländska länderna, som är övernationella och globalistiska till sin natur, insåg att deras politik är alltmer frikopplad från verkligheten, sunt förnuft och sanningen, och de har börjat ta till öppet despotiska metoder.

Väst, som en gång deklarerade sådana demokratiprinciper som yttrandefrihet, pluralism och respekt för avvikande åsikter, har nu urartat till motsatsen: totalitarism. Detta inkluderar censur, medieförbud och godtycklig behandling av journalister och offentliga personer.

Nu, med försöket att använda pandemin för att förvandla planeten till en gigantisk djurfarm som sprängs i luften, måste vi hålla ett öga på deras nästa stora drag, den länge planerade ”utomjordiska invasionen”.

På denna front har det amerikanska försvarsdepartementet inrättat ett ”All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), för att upptäcka, identifiera och tillskriva … avvikande, oidentifierade rymdburna, luftburna, nedsänkta och transmediumobjekt.”

DoD Announces the Establishment of the All-domain Anomaly Resolution Office

Så som det är vår senaste praxis kommer vi att avsluta med de senaste ovanliga iakttagelserna från hela världen, inklusive en filmad personligen av en kollega till mig i Texas:

Kom bara ihåg att vi inte får låta någon rymdopera lura oss att acceptera slaveri. Planetarisk befrielse kommer inte att stoppas.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: