Förtrycket

2022-07-22
Peter B. Meyer

https://finalwakeupcall.info/en/2022/07/23/the-oppression/

Schweiziska OCTOGON Tempelriddare

Deep States högkvarter

Satanistisk hierarki

Den verkliga förändringen ligger i medvetande och tanke

Den nya 5D-världen väntar på oss

Otrolig Ny Era

Det största bedrägeriet i mänsklighetens historia

Slutligen, efter 500 000 år av förtryck, är planeten Jorden på väg mot en total befrielse från dess utomjordiska förtryckare, som installerade sina egna bönder på jorden som faraoner, kungar och lägre rankade sinneskontrollerade regeringstjänstemän. Människor som upplever detta nu är de utvalda att bidra till denna befrielse. Anmälare som tycker att det tar för lång tid är ännu inte redo att bidra och kommer därför inte att gå till den nya 5D-världen.

The Deep State, som ovanstående nämner tillhör, är källan till allt som är negativt på planeten Jorden. För att överleva de svåra tider vi befinner oss i nu är det viktigt att förstå vad det handlar om.

The Deep State är organiserad från toppanställda i mer än ett dussin mäktiga byråer, såsom CIA, FBI, NSA, IMF, CFR, BIS, toppgeneraler, amiraler och andra militära tjänstemän, sedan länge parlamentariker kongressledamöter och senatorer, direktörer stora tillsynsmyndigheter och VD:ar för de flesta stora multinationella företag, vars aktiemajoritet ägs av Deep State-kumpaner. Alla statliga myndigheter är vad man kan kalla kabbalens springande marionetter.

Den satanistiska kontrollen är resultatet av en mycket organiserad långsiktig konspiration som syftar till att etablera den Nya Världsordningen, baserad på den Luciferiska revolutionen mot Gud och Naturen.

Den verkliga toppen av pyramiden bildas av de luciferiska faraonska härskarna i Octogon, baserade i Schweiz, som är kärnan i den globala bläckfiskstrukturen av styrande eliter med sina tentakler i varje nisch i ”vårt” samhälle. Dessa är de schweiziska faraoniska tempelherrarna med sina 5:e kolonnare av frimuraranhängare.

De bildar den härskande oligarkin över hela världen. De styrande faraonerna härstammar från Lucifers ockulta mysteriereligioner, som har sitt ursprung i Babylon och Egypten. De är nu identifierade som Global Elite eller Deep State-kabbalen, som ser oss som sina slavar och sin egendom, med vilka de kan göra som de vill.

Schweiziska OCTOGON Tempelriddare

Överst i pyramidhierarkin finns de schweiziska OCTOGON-tempelriddarna följt av det 2:a lagret bestående av George Soros och nazisterna. Egentligen är nazisterna en integrerad del av Octogon, och tillhör också till en viss del toppen.

Enligt den starkt rekommenderade dokumentären ” The Pharaoh Show ”. (finns även på tyska och franska språket.

Korsfararnas sista fäste, Tempelriddarna, föll den 18 maj 1291 och bara två och en halv månad senare grundades Schweiz den 1 augusti 1291. Enligt dokumentären gömdes tempelriddarnas skatt i Schweiz, med vilken de schweiziska bankerna grundades. Frimurarna utvecklades från Tempelriddarna.

Faraonerna är fortfarande närvarande och styr världen genom hemliga sällskap, trots att det sägs att ”farao och hans armé försvann i havet”. I det gamla Egypten var farao den mäktigaste personen. Faraon var det egyptiska folkets politiska och religiösa ledare och hade titlarna: ‘Herre över de två länderna’ och ‘överstepräst för varje tempel’.

Deep State högkvarter

Deras högkvarter (HQ) ligger i Schweiz, 6 000 meter under ytan av Genèvesjön, med en av dess ingångar i CERN-komplexet. Deras namn Octogon är en mycket hemlighetsfull nazistisk organisation, som grundades i slutet av Andra världskriget för att förvärva sin förmögenhet från plundrat nazistiskt guld och medel som deponerats i Schweiz, för att sedan användas för framtida krig och olagliga handlingar.

Nedan är de tio anledningarna till varför Schweiz blev högkvarteret för Deep State;

  1. Schweiz ligger i centrala Europa.
  2. Det är den enda neutrala nationen på jorden.
  3. Det är den enda suveräna nationen på jorden.
  4. Det är hemmet för Onyx Interception Systems.
  5. Schweiz är Heliga Stolens hem, dvs Heliga Stolen betyder CIA.
  6. Schweiz är hem för Bank for International Settlements (BIS).
  7. Namnen för Schweiz är CH och Suisse, vilket motsvarar CIA och SS.
  8. De schweiziska helgdagarna sammanfaller med årsdagen av spionernas tempel.
  9. Schweiz är nära förknippat med diktatorer som; Hitler, Mussolini, Jong-Un, etc.
  10. Schweiz grundades ursprungligen av Tempelriddarna och Johannesorden.

CERN fungerar som en hemlig ingång till CIA:s högkvarter, som är beläget i de undervattens alpina kanjonerna i Genèvesjön, och är endast tillgängligt med tunnelbanetåg från CERN och av ubåtar som färdas genom en 275 kilometer lång (170 mil) underjordisk tunnel som börjar i Genua, Italien, och slutar i Genèvesjön.

Satanistik hierarki

Det sanna syftet med regeringar och myndigheter överallt är att göra det möjligt för de få att utnyttja de många. Det nuvarande Deep State-penningsystemet är ett smart sätt att göra detta. Eftersom den moderna världen av industri, handel och investeringar fungerar på win-win-mjukvara.

Endast regeringar, med sin förkärlek för slagsmål, krig, skatter, tullar, gör-så-order och gör-inte-så-förbud; fortsätter att verka på grundval av primär programmering och plundrar allmänheten på allt de kan få tag på.

”Satanistika ritualer” som åberopar kraften hos demoniska och andra negativa enheter för att underkuva mänskligheten i anden. Putin sa i sitt installationstal 2013; att den nya världsordningen faktiskt dyrkar Satan.

Mörka magiska ceremonier hålls rutinmässigt vid olika energivirvlar eller ”heliga platser” runt planeten som avslöjats av många ockulta forskare inklusive Fritz Springmeier i hans bokserie, Bloodlines of the Illuminati.

Mer nyligen avslöjade Brad Olsen, en skicklig forskare och författare, många av dessa svarta magins/satanistiska metoder i sin bokserie, Beyond Esoteric.

Det finns fullständig kontroll över människosläktet; tanken var att svart magi skulle kunna användas för att kontrollera massorna vilket är oroande. Det ockulta används nu i en ny typ av fascism, för att fullständigt kontrollera varje aspekt av våra liv, från hälsa och finans till politik och utbildning.

Agenda 2030, är ​​utformad för att ge röst åt den satanistiska hierarkin och talar om för dem vem som kommer att styra världen på planeten Jorden; det är Lucifer. Och på det andliga planet, Satans världs Herre.

I dagens värld spelar girighet, sex och materiell rikedom den viktigaste rollen i livet för människorna, som Satan har inspirerat att hjälpa till att utforma planerna för den Nya Världsordningen.

De flesta av dem ser ekonomin som ett viktigt medel för att skapa en ny världsordning. Men så småningom förvandlades det till Covid-pandemin, för ett bredare och mer olycksbådande inflytande som visade sig vara mycket mer framgångsrikt. . Se den här videon ,

Samtidigt har den globala elitens pyramidstruktur, inklusive de flesta regeringar och företag, blivit dysfunktionella. Strukturen som skapade klassklyftor och matade tron ​​på ”brist” och lögnerna om ”global uppvärmning” närmar sig sitt slut.

Att ge upp fossila bränslen är nyckeln till att släppa loss en mängd alternativa gratis energitekniker, som har förtryckts sedan början av 1900-talet.

På liknande sätt kommer många andra undertryckta teknologier, såsom elektromagnetisk och holografisk healing, att släppas och ersätta de flesta av de snart misskrediterade sjukhusen, medicinska institutionerna och läkemedels-företagen.

Vilket kommer att resultera i och snart initiera befolkningens revolt mot den medicinska maffians och de stora läkemedelsföretagens obligatoriska vaccinationspolitik, som förstärker och administrerar dessa giftiga injektioner.

Den verkliga förändringen ligger i medvetande och tanke

När gratis energi, transporter och replikatorer är tillgängliga för alla, är alla likvärdiga. Ingen är längre slav, människor kan göra vad de vill, ha tillräckligt med tid att tänka och vara kreativa. Det finns ingen anledning att hamstra någonting.

Progressiva civilisationer undrar inte varifrån deras nästa måltid kommer, hur de kommer att betala sin hyra, hur de kommer att ta sig från A till B. Men i grunden ligger den verkliga förändringen i hur världen fungerar.

Men i grunden ligger den verkliga förändringen i skiftet i medvetande och tänkande. När tiden närmar sig för stora förändringar i vårt samhälle är det dags att omvandla det förflutnas smärta och lidande till glädje, frid och välstånd! En ny dag gryr som kommer att inleda en omtänksam och respektfull era för mänskligheten!

Det är värt att komma ihåg att mer än 6 000 patent har undertryckts av kabbalen på grundval av nationell säkerhet av underrättelsetjänster. De flesta av dessa undertryckta patent avser alternativ energi och medicin.

Den nya 5D-världen väntar på oss

När mänsklighetens kollektiva medvetenhet är tillräckligt utvecklad för att anpassa sig till de högre frekvenserna i den femte dimensionen, kommer den gyllene tidsåldern av visdom, kärlek och fred att börja.

Det måste göras klart för mänskligheten att den globala eliten har förlorat kampen om att ta över planeten Jorden. Den nya 5D-Jorden kan använda den antarktiska portalen för att resa till andra planeter.

QFS penningsystem, Gesara och andra projekt är redo för omedelbar implementering.

Innan kabbalens huvudkaraktärer tas bort från planeten Jorden måste människorna ha möjlighet att se sin fiende ansikte mot ansikte, för att kunna öppna sitt medvetande för sanningen. Hur smärtsam denna process är, är den nödvändig.

Otrolig New Era

En ny tidslinje har börjat där världen går till nya finansiella, hälso- och energisystem som revolutionerar våra liv.

Fler avslöjanden görs om fakta som har undertryckts i över 70 år angående amiral Byrd som flög sitt plan rakt igenom den ihåliga jorden från Nord till Sydpolen . Han kunde rapportera om det när han låg på dödsbädden. Och han berättade också om en imponerande underjordisk stad på Antarktis som heter Shamballa.

Efter amiral Byrds bortgång hittade hans son hans dagbok och publicerade den så småningom. Detta är ett litet utdrag ur boken med titeln The Missing Secret Diary of Admiral Byrd. Av Richard Evelyn Byrd. Den är fortfarande tillgänglig hos stora bokhandlare.

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis, utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: