Sandor och Olle har ordet…

2022-07-22

Till Yasmine Abdullahi, Arbetaren

Angående din artikel, ” När blir vi bjudna till lantstället” i  Arbetaren som också beskrivs av Bitte Assarmo i ”Det goda livet” så kan jag nog på rak arm svara att ni troligtvis aldrig kommer att bli det.

Lantstället eller sommarstugan är troligtvis den sista fredade platsen för svensken där han slipper se det förfall som drabbat hans land p g a av massinvandringen av varelser komna från kulturer som inte hör hemma någonstans i Sverige eller ens någonstans i Europa.

På lantstället eller i  sommarstugan  slipper han uppleva sådana mångkulturella upplevelser som skjutningar, våldtäkter, anlagda bränder, rån, misshandel, sprängningar mm så varför skulle han bjuda in dom som står för detta och förstöra det sista som finns kvar av det som en gång var det genuina Sverige.

Inte ens svensken är så korkad så att han frivilligt  medverkar till att förvandla lugnet på lantstället eller i sommarstugan till det som numera dagligen pågår i dom svenska städerna och tyvärr även i mindre samhällen.

Är du nöjd med förklaringen eller behövs ytterligare information i ämnet?

M V H

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten


Jag vädjar om er hjälp!

Jag hennes man, Olle Ljungbeck (90 år), vädjar om er hjälp att få Stroke-enhetens verksamhetschef Stefan Soneberg att berätta sanningen om min hustrus hemska död på Gävle sjukhus. Jag har bett honom tala om när, var, hur olyckan inträffade och sedan ledde till hennes död, men han vägrar. Sannolikt är det för att han
är ansvarig för detta. (Anställd vid enheten har verifierat att enheten var vållande men inte vågat berätta av rädsla för Soneberg). Han har för övrigt förbjudit personalen att yttra sig om händelsen.

Troligen vill Soneberg inte berätta därför att han är den ytterst skyldige till hennes död.

Jag vet inte hur länge till jag klarar denna ovisshet. Jag ligger sömnlös varenda natt och kan inte få det skedda ur hjärnan. Det kan jag möjligen när jag fått sanningen. Han vägrar göra någon Lex Maria anmälan trots att Anna-Grethas död måste vara en självklarhet för en sådan.

Jag har bett honom gång på gång att berätta sanningen men han vägrar. Hur kan det vara möjligt att man får hemlighålla orsaken till hennes död, inte minst för de närmast anhöriga?

Sedan första reportaget i lokaltidningarna har fyra personer ringt mig och berättat om liknande händelser för anhöriga till dem.

Detta borde väl vara en händelse där media borde göra allt för att få fram sanningen.

Jag ber er alla rubricerade att hjälpa mig att få fram sanningen. Själv är jag helt slut av sorg men också av vrede över att inte få fram sanningen.

Den som kan påverka att sanningen kommer fram är själv medskyldig om denne inte bryr sig.

Olle LjungbeckKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: