Kämpar enheter inom den amerikanska militären i hemlighet för världens frihet?

2022-07-21
https://stopworldcontrol.com/military/?inf_contact_key=4974c1c44081823acffbdb1ad03aad127e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09

Kan det vara så att vissa avdelningar inom den amerikanska militären arbetar bakom kulisserna för att rädda världen från tyranni?

Den tid vi är i kräver ärlighet att titta på fakta, och visdom att skilja mellan korrekt och falsk information. Vi har inte råd att låta känslor och åsikter sudda ut vår syn. Min uppmaning till alla som läser detta är att lägga känslorna åt sidan och försöka se objektivt på verkligheten. Vi måste vara korrekta i våra observationer, så att vi inte faller offer för de kriminella enheternas planer som försöker splittra och förstöra oss.

 

INFILTRATION
AV FRIHETSRÖRELSEN

Den tid vi är i kräver ärlighet att titta på fakta, och visdom att skilja mellan korrekt och falsk information. Vi har inte råd att låta känslor och åsikter sudda ut vår syn. Min uppmaning till alla som läser detta är att lägga känslorna åt sidan och försöka se objektivt på verkligheten. Vi måste vara korrekta i våra observationer, så att vi inte faller offer för de kriminella enheternas planer som försöker splittra och förstöra oss.

Oavsett det finns en stark rörelse för frihet kommer tyranner att använda sina mäktigaste tillgångar – utbildade av CIA, Mossad, MI6 och andra kriminaliserade underrättelsetjänster – för att infiltrera frihetsrörelsen och sabotera dem inifrån. Detta kallas kontrollerad opposition .

Kontrollerad opposition är enheter som verkar kämpa för frihet, medan deras mål i själva verket är att samla så många frihetskämpar som möjligt under sina vingar, så att de kan kontrollera, försvaga och sabotera frihetsrörelsen.

Några av de största namnen i den världsomspännande frihetsrörelsen är kontrollerade. I ett framtida inlägg kommer jag att förklara på djupet de olika strategierna för kontrollerad opposition, så att vi kan lära oss att urskilja dem.

I det här inlägget vill jag diskutera en stor operation av kriminella underrättelsetjänster (CIA, MOSSAD, MI6,…) som syftar till att avskräcka och förstöra den världsomspännande frihetsrörelsen. Jag uppmuntrar dig att läsa till slutet, då särskilt de av oss som har drabbats av denna operation kan ha starka känslor när vi läser följande information. Låt inte negativa känslor hindra dig från att få en mer exakt förståelse för vad som verkligen händer. 

DET STÖRSTA UPPVAKNANDET I HISTORIEN


2017 startade en amerikansk militär underrättelsegrupp av högnivåpatrioter den största militära operationen genom tiderna, för att rädda världen. De började posta anonymt på offentliga styrelser som mestadels besöktes av patrioter. Underrättelserna avslöjade en enorm mängd hemligstämplad information om hur allvarlig korruptionen är i den amerikanska regeringen och i hela världen.

Ett internationellt nätverk av ondska avslöjades, med en nivå av militär intelligens som allmänheten aldrig hade sett tidigare.

DERAS UPPDRAG VAR TVÅDELAT:

1) Väck patrioter till det faktum att ett stort kriminellt nätverk har infiltrerat alla regeringar och utgör ett allvarligt hot mot mänskligheten


2) Träna och aktivera bra människor för att bli en ostoppbar armé av medborgarsoldater, som skulle avslöja denna ondska för mänskligheten, vilket skulle initiera detta kriminella nätverks undergång

I tre år publicerade denna grupp militära underrättelseofficerare tusentals meddelanden på flera internettavlor. Deras budskap blev viralt över hela världen och orsakade en oöverträffad aktivering av miljontals människor i alla länder i världen.

Ljudet av sanning började som en droppe och blev snart en rasande storm som sköljde över alla världens nationer.

DET STORA UPPVAKNANDET HADE BÖRJAT

Den militära underrättelsegruppen som antände detta stora uppvaknande undertecknade sina inlägg med bokstaven ”Q”.

 

TYSTNADEN FÖRE STORMEN


Direkt efter att det amerikanska presidentvalet 2020 stals tystnade Q, till stor bestörtning för alla patrioter som hade hämtat kraft från hans poster.

Sedan satte de kriminella underrättelsetjänsterna igång och inledde flera operationer genom populära ”frihetskämpar”, som i själva verket är kontrollerad opposition. Samtidigt sprider de samma budskap:

”Q var en psyop för att lura oss alla.”

En förödande besvikelse svepte genom leden av miljontals frihetskämpar, och många tog livet av sig i fullkomlig desillusion.

De mer mogna patrioterna som verkligen kände Q, stod på sig. De hade en solid grund, som inte lätt kunde sopas bort av denna anklagelse.

Samtidigt startade ytterligare en operation, där Q-bedragare steg i förgrunden. Dessa bedragare påstod sig ha samma sorts militära intelligens som Q. De hade omedelbart miljontals anhängare och en astronomisk räckvidd. Detta är typiskt för en viss typ av kontrollerad opposition: de kommer från ingenstans, och helt plötsligt ser man dem överallt. De har massiv finansiering och tillgång till högkvalitativ utrustning och personal för att skapa uppmärksammade produktioner för att locka till sig patrioterna i stort antal.

Dessa Q-bedragare började ge många spektakulära löften om hur militären med ”vit hatt” skulle ta ner kabalen på nolltid. Miljoners förhoppningar höjdes skyhögt… Inget av det kom dock att ske, vilket återigen orsakade allvarligt missmod i patriotrörelsen och ytterligare misskrediterade den verkliga

Q.

Det var ett mångfacetterat angrepp på patriotrörelsen över hela världen:

1) Påstå att Q var en psyop

2) Ersätt Q med bedragare

Båda hade samma mål: 

misskreditera, splittra och avskräcka patriotrörelsen.

Under tiden förblev Q tyst.

Den 24 juni 2022 skrev Q äntligen igen:

”Är du redo att tjäna ditt land igen?
Kom ihåg din ed.”
Q

 

ÄR Q LEGITIMT ELLER EN PSYOP?


Vi behöver hitta ett solidt svar på frågan: finns det eller finns det inte en amerikansk militär underrättelseoperation som motverkar korruptionen i världen? Finns det en plan för att rädda världen, av underrättelseofficerare på hög nivå, som inte har böjt sig för kabalen? Eller är Q inget annat än en psyop för att lura patrioterna?

Det enda sättet att ta reda på det är att titta på frukten av Q. Vilket träd som helst kan kännas igen på dess frukt. Ett bra träd bär inte dålig frukt, och ett dåligt träd kan inte ge bra frukt. 

VAD ÄR FRUKTEN AV Q?

För att se deras frukter måste vi återigen förstå det dubbla uppdraget med denna Q-operation:

Väck upp de goda människorna över hela världen genom att visa dem hur mycket ondska det finns i varje aspekt av vårt samhälle.


Aktivera  dem för att bli en världsomspännande armé av sanningstalare, som skulle väcka mänskligheten.

I huvudsak var Q:s uppdrag att resa MÄNSKLIGHETEN mot kabbalen.

Q förklarade att den största rädslan för det världsomspännande kriminella nätverket är att allmänheten skulle bli medveten om deras existens. När väl mänskligheten förstår att kriminella enheter kontrollerar nyhetsmedia, regeringar, hälso- och sjukvård, rättssystemet, det finansiella systemet, etc. skulle detta vara slutet på deras terrorvälde. Det var därför Q om och om igen sa att ett vaket folk är den största rädslan för dessa onda varelser. Det här är ett Q-inlägg från 7 december 2019:

Kunskap är makt.
Tänka själv.
Lita på dig själv.
Gör rimliga steg
Att du är vaken och tänker själv är deras STÖRSTA RÄDDA.
Får inte längre.
DET STORA UPPVAKNANDET.
Q

Att väcka mänskligheten var därför det primära syftet med den militära operationen som genomfördes under bokstaven Q.

Var de framgångsrika? Ja. De antände bokstavligen det största världsomspännande uppvaknandet genom tiderna. I bokstavligen alla länder i världen finns det nu otaliga människor som har väckts, direkt eller indirekt på grund av Q-operationen.

Det finns ett utbrott av sanning så stort att kabbalen är i panik och desperat försöker stoppa denna världsomspännande tsunami av exponering… men de är för sent.

Naturligtvis är majoriteten av människor världen över fortfarande blinda och sover, men det är bara en tidsfråga. Faktum är att hundratals miljoner nu är medvetna om vad som händer i vår värld, och detta antal växer explosivt dag för dag.

KABBALENS FALL

falla kabal

Ett exempel på effektiviteten av Q:s militära strategi är den världsberömda dokumentserien FALL OF THE CABAL , skapad av forskarna Janet Ossebaard och Cyntha Koether. Dessa dokumentärer avslöjar i detalj den kriminella verksamheten i det världsomspännande kriminella nätverket som kallas ”kabbalen”. Hundratals miljoner har sett Kabbalens fall på dussintals språk, och de har en enorm världsomvälvande effekt. 

Tillverkarna inspirerades direkt av Q att göra denna fenomenala forskning och exponera kabbalen för världen. https://stopworldcontrol.com/cabal/

Q lyckades. Världen håller på att vakna. Det stora uppvaknandet har börjat.

 

SYNLIG FRUKT AV Q-VERKSAMHETEN


Förutom att aktivera de goda människorna för att motsätta sig kabalen , uppmuntrade Q också patrioter att de inte är ensamma. En hängiven grupp patrioter på hög nivå inom militären och i nationer runt om i världen, arbetar hårt bakom kulisserna för att avslöja ondska, bekämpa korruption och bana väg för en bättre värld. I framtiden kommer vi att se enorma effekter av deras verksamhet, men här är några av de senaste frukterna av deras verksamhet.

CNN är den största korrupta nyhetsbyrån i världen, ansvarig för outsäglig förstörelse orsakad i vår värld, genom deras pågående spridning av falsk information för att styra mänskligheten i riktning mot kabalens agenda. Deras nyhetsmonopol verkade oomtvistat och okrossbart. Nyligen fälldes dock den ena CNN-chefen efter den andra, eftersom deras sexuella perversion plötsligt avslöjades.

 

Tittarna på CNN har sjunkit till det lägsta någonsin och fortsätter att rasa. De lögnaktiga mainstream-nyhetsmediernas grepp om vår värld försvagas.

Twitter har under många år varit den ledande sociala medieplattformen, särskilt för den mer utbildade delen av mänskligheten. Plötsligt avslöjades det att Twitter har miljontals falska botkonton som ständigt manipulerar de riktiga användarna med programmerade kommentarer och inlägg. Det blinda förtroendet som världen en gång hade för Twitter håller på att falla sönder.

Truth Social är en ny social medieplattform, inrättad av Q:s militära nätverk, som växer explosivt. Syftet är att ersätta Twitter och återställa yttrandefriheten i Amerika och över hela världen. Inom en snar framtid kommer den att lanseras för hela världen.

Ett viktigt verktyg för att kontrollera världen är valfusk, som används av kabbalen för att placera sina kriminella marionetter i regeringarna i varje land. Q pratade ofta om valfusk och förutspådde till och med att Biden skulle stjäla valet. ow valstöld avslöjas i Amerika, vilket i slutändan kommer att leda till säkra val över hela världen i framtiden.

Se denna rapport som visar överväldigande bevis på valfusk.

USA: s högsta domstol fattade plötsligt fyra stora avgöranden, alla på en vecka, som är ett fenomenalt slag i ansiktet på kabalen. Dessa avgöranden återställde offentlig bön, ett beväpnat folk, rätten till liv och blockering av klimatförändringens tyranni. Q hade meddelat detta 2018.

Det här är bara några av de många exemplen, på händelser av större omfattning än de flesta av oss inser. Mycket mer har hänt, och i framtiden kommer vi att se enorma resultat av deras hemliga operationer.

 

FULLSTÄNDIGT ANSVAR PÅ Q


En nyckelverklighet som bevisar hur Q inte är någon psyop av kabbalen, är att 2020 anföll ALLA kabbalens medier och ALLA deras sociala medieplattformar samtidigt Q-rörelsen. Tiotusentals onlinekonton raderades, och även när folk bara nämnde den enstaka bokstaven Q på sociala medier censurerades de.

 

Detta visar att Q är ett verkligt hot mot kabbalen. De är faktiskt så livrädda att de förbjuder någon att ens nämna det.

 

VARFÖR BLEV Q TYST?


Grunden för anklagelsen om att Q var en psyop är det plötsliga mörkläggningen av all deras kommunikation, vilket kom som en total överraskning och ödelade många patrioter, eftersom det hände precis efter att det amerikanska presidentvalet 2020 stals. Det kändes som om Q övergav patrioter under den värsta tiden i deras liv.

I verkligheten gjorde Q vad varje sann ledare gör: efter att ha höjt folket klev de åt sidan, så att folket kunde aktiveras. 

Deras sista meddelande innan blackouten var:

”ÄR DU REDO ATT AVSLUTA DET VI BÖRJADE?”

Om de hade stannat kvar i bilden hade folket aldrig stått upp, så som vi har sett hända de senaste två åren. Med sina hjältar utanför bilden insåg otaliga patrioter att de var tvungna att resa sig upp och göra vad de kunde för att avslöja och stoppa korruption. 

Patrioter började engagera sig i politik, skolor, media, etc.

Jag tror att de som gick i fällan, som trodde på den strategiskt injicerade lögnen att Q var en psyop, aldrig riktigt förstod Q och har det mesta av sin kunskap från hörsägen.

Sanningen är att det finns en militär operation med vit hatt som har antänt den största exponeringen av världsomspännande korruption, sedan tidernas gryning, över hela jorden: från Japan, till Ryssland, till Sverige, till England, till Nederländerna, till USA – överallt! Deras röst vrålade över hela världen, och otaliga människor reagerade på den, genom att ytterligare avslöja ondskan i sina egna länder.

Kalla det en psyop om du vill. Jag kallar det den mest lysande och mest effektiva militära operationen genom tiderna.

 

DU ÄR INTE ENSAM!


 

Mitt budskap till alla som kämpar för frihet är: du är inte ensam! Vi har otaliga krigare på vår sida, i varje nation i världen, som arbetar strategiskt för att ta ner kabalen, även om det offentligt ser ut som om kabalen vinner. Det är det som är briljansen i det.

 

Jag tror att Q är inspirerad av vår Skapare, eftersom jag ser att människor över hela världen har blivit instruerade, de senaste decennierna, att göra exakt detta: avslöja ondskan och föra tillbaka sanningen till världen. 

Whistleblowers från nyhetsmedia, Google, WHO, FN, hälso- och sjukvård och så vidare, har tagit steget framåt de senaste åren. Detta har aldrig hänt förut, men de senaste åren har plötsligt visslare kommit fram överallt. Över hela världen tas slöjan av total blindhet bort från hundratals miljoner, och snart miljarder människor som börjar se de dolda kriminella operationer som har terroriserat mänskligheten i århundraden.

Det stora uppvaknandet är därför inte idén med Q. Jag är övertygad om att det är en operation på ännu högre nivå än militären, initierad av Härskarornas Herre, Befälhavaren för Ljuskrafterna. Det är därför det är ostoppbart.

Detta är också uppenbart i följande bön, postad av Q den 20 september 2020:

Stärk min tro, Herre. Förlåt mina synder, så att jag kan bli ren i din rättfärdighet. Gör mig modig, så att jag kan stå och utkämpa de andliga striderna i mitt liv och i vår värld. Ge mig din visdom och urskillning så att jag inte blir överraskad. Tillsammans, Herre, kommer vi att vinna, för i sanning har du redan gjort det. Medan ondskan fortfarande strövar omkring, stiger kraften i Ditt namn och Ditt blod för att besegra och ge oss seger mot allt ont som planeras mot oss. Även om illvilliga handlingar kan störa oss använder vi Guds rustning som du har gett oss för att stå fast. Du kommer att ställa rättvisa i sinom tid för all skada och onödigt våld riktat mot dina barn. Tills dess förblir vi i din närvaro, i linje med dina syften, och vi ser på dig som vår högsta befälhavare och beskyddare. Hjälp oss att undvika frestelser och befria oss från det onda, Herre. Du är den Mäktige, den som i slutändan kommer att föra fram allt ont i ljuset. Hos dig, Jesus, är vi trygga. Amen.

q bön

Innan jag visste om Q fick jag drömmar och alla möjliga signaler om att jag var tvungen att sätta upp StopWorldControl.com för att informera mänskligheten. När jag väl lärde mig om Q, gav det mig kraft att fortsätta göra det jag visste att Gud hade sagt till mig att göra. Redan från början kände jag samma kallelse i min ande som Q har släppt till folket:

 

Var en krigare som delar sanningen med världen omkring dig. Sprid sanningen långt och brett. Bli inte avskräckt eftersom det är en långsam och svår process. Fortsätt slåss. Varje frö av sanning du sår kommer en dag att bryta fram och bli ett uppvaknande träd.

Med Q:s ord:

Är du vaken?
Ser du (för dig själv) Vänsterns MSM = propagandaverktyg?
Ser du att FB/Twitter/GOOG censurerar icke-VÄNSTER POV?
Ser du korruptionen?
SER DU ONDAN?
Är du en SLAV?
Är du KONTROLLERAD?
Är du ett FÅR?
ÄR DU VAKEN?
TÄNKER DU FÖR DIG SJÄLV?
LÄR DIG SANNINGEN.
FAKTA.
HISTORIA.
DET STORA UPPVAKNANDET
DE TAPPAR KONTROLEN.
RESPEKTERA Åsikter ELLER ATTACKA DEM SOM VÅGAR UTMANA BERÄTTELSEN?
DET ÄR PRECIS FRAMFÖR DIG.
VILKA ÄR DE SANNA FASCISTERNA?
VILKA ÄR DE SANNA RASISTERNA?
VARFÖR IMMERAR NAZISTERNA ANTIFAFLAGGAN ?
TILLFÄLLIGHET?
FÖR MÄNSKLIGHETEN – VAKNA UPP – LÄR.
KÄMPA KÄMPA KAMP

DÄR VI GÅR EN, GÅR VI ALLA!
Q

Om du vill veta mer om Q, läs då detta fördjupade inlägg .Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

4 svar

  1. Q TACKFÖR ATT NI FINNS. Mitt uppvaknande kom när jalämnade S. Jag la ner all min politik och försökte leva ändå. Då kom SD och mitt intresse för deras kamp gjorde att jag började att kolla på deras agenda. Så småningom så blev jag medlem , och var i politiken igen. Kampen mot deras politik har varit svår och många lögner har fladdrat förbi. men hänger fortfarande med. Idag så vet jag varken ut eller in pga. VIrus och Nato! Har inte förstått deras tysthet i dessa frågor, kanske ett slags försvar för deras kunskap i frågorna? Och som extra pålägg ,kriget i Ukraina. Men då var det dags för Historieboken och hjälp av Bakom Kulisserna för där var jag tom på kunskap.Men det har gått bra och många ,har liksom jag hittat fakta om detta sk. krig. Än en gång tackoch så tur att Tramp var den jag trodde och att valfusk var sanning . Samma hände med valet 2018 i Sverige det var också valfusk. Nu har Sverige val igen ,så vi får hoppas att det blir ärligt och inte ett nytt fusk .tack

    Gilla

  2. Fina ord och mycket snack, men nu vill vi se verkstad!

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: