HATSTORMEN ÄR ETT FRISKHETSTECKEN

Malmö 20-7-2022

Den s k hatstormen mot den förvuxne och övergödde tonåringen från Etiopien som våldtog och närapå mördade en svensk nioårig flicka i Skellefteå kan utan vidare betecknas som ett friskhetstecken hos det svenska folket.

Den s k hatstormen visar att svenska folket nu har fått nog av importen av mer eller mindre primitiva vildar oavsett ålder som tydligen inte drar sig för något.

För drygt ett år sedan så mördade en 17– årig vilde från Somalia en svensk polisman i Göteborg så det är inte första gången liknande primitiva drag kommer fram. Innan polismannen sköts så åkte den aktuella vilden omkring med spårvagn i Göteborg utrustad med en 30 – 40 cm lång kniv med vilken han knivskar en motståndare från ett annat primitivt mångkulturellt och kriminellt gäng.

Det är inte heller första gången som vilden i Skellefteå ger sig på kvinnor och barn i ett försök att förgripa sig sexuellt på dom. Dessa försök visar med all tydlighet att vilden antagligen är mycket äldre än dom 13 -15 år som uppgivits i PK– media som
f ö gör allt för att mörka denna händelse genom att inte uppge varifrån han är kommen, samt andra uppgifter som kan avslöja att det återigen är frågan om s k mångkulturell import och rasism och våld mot svenskar.

I dessa båda fallen kan man helt avvisa s k flyktingstatus och liknande skäl som lett till att man fått beviljat uppehållstillstånd. Seriösa flyktingar som flyr undan våld och förföljelse tackar inte för skyddet genom att man skjuter svenska poliser eller våldtar och nästan tar livet av en svensk nioårig flicka.

Vilden som sköt polismannen skulle för länge sedan ha förpassats tillbaka till den primitiva kultur han och hans familj har kommit från.

Likaledes med Skellefteå-vilden och hela hans familj.

Jag vill passa på att tacka alla dom som på något sätt deltagit i den s k hatstormen, det är inte en dag för tidigt att visa våra makthavare att det svenska folket fått nog av förstörelsen av Sverige.

Nu räcker det med mördade, skändade, våldtagna, rånade, och misshandlade svenskar. För att inte tala om all den materiella förstörelsen genom anlagda bränder och sprängningar av byggnader och bilar.

Nu kan man bara hoppas att tillfrisknandet fortsätter och inte förblir en tillfällighet.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

1 svar

 1. Vad vet vi om de här barnen ? Kanske matas de med någon medicin som utlöser beteendet.
  Sådant är olika för olika människor. För de flesta slutar det med självmord.
  Kanske har de här barnen bråkat för de fick lämna sitt hem och land och blivit satt på mediciner.
  Det skulle vara intressant att veta ?

  Ni gnäller över det här men är tysta om pandemin?
  Många äldre fick ett förkortat liv för de skrämdes för en smitta som i sig inte är farlig.
  Sen kom giftiga vaccinet. Skulle vara intressant att veta hur många barn och ungdomar som gått åt av det?

  Om ni protesterar mot pandemin och vaccin behöver ni inte ta åt er av min kommentar.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: