”Våga prata klimat med våra barn” – klimatpropaganda

fridaberryeklundpressbild.JPG

2022-07-18

Bevare oss för sådana fanatiker utan både vett och sans som Frida Berry
Eklund i Arbetarbladet den 18 juli, vilken bestämt sig för att göra nervvrak av våra barn med sin onyanserade och fantasifulla propaganda om vårt klimat. Du borde skämmas, inte endast för ditt totalt onyanserade språk. Ett ex ”vi är på väg att öka uppvärmningen med mer än tre procent”!!! För det första har Du fel i nästan i allt du påstår. Än värre är att du sprider en propaganda till våra barn som är falsk, osann och skrämmande.

Du visar ju tydligt att du totalt saknar kunskaper. om det du skriver. Jag är 90 år,
och jag vill påstå att det vi ser av klimatets växlingar inte på något vis skiljer sig från det klimat jag upplevde som barn, i min ungdom etc. Jag kan nämna att jag under 50-talet när jag jobbade i skogen under vissa somrar var med om att solhettan dödade massor av ungtallar på torra marker på någon veckas tid pga den hetta solen stod för.

För mig som levt ute i naturen under långa perioder av mitt liv är det som nu sker ingalunda särskilt anmärkningsvärt. Du borde söka hjälp för dina tydligt uttalade psykiska problem, som nu närmast tagit sig uttryck i hallucinationer.
Klart är att det du skriver är riktat till barn och oanständigt, osant, sjukligt och borde
meritera dig för en hälsoundersökning.

Olle Ljungbeck, Gävle
Som är övertygad om att solen till över 95 procent styr vårt klimat och därför kan detta inte påverkas av oss människor.Kategorier:klimatet, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. ‘Hardcore’-religioner får inte ifrågasättas …

    Gilla

  2. Jag är helt enig med dig Olle. Man gör våra barn till nervvrak med sin bisarra propaganda. Det är hybris att tro att människan kan påverka klimatet.
    Trots min låga ålder 83 år så yttrar jag mig i denna frågan

    Gilla

%d bloggare gillar detta: