Nedräkningen till USA:s implosion börjar efter Bidens misslyckande Mellanöstern-resa

2022-07-18

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep State
KM = Khazariska Maffian


USA:s falska president Biden lyckades inte få olja under sin senaste tiggeriresa till Mellanöstern. Det betyder att nedräkningen för implosionen av USA och Västeuropa har börjat. Revolutionen ligger i luften och det finns ingen återvändo, är flera källor överens om.

Bidens hanterare hoppades kunna använda Iran som en ”fiende” för att rättfärdiga massiv vapenförsäljning i utbyte mot olja. Saudiarabiens ambassadör i Washington Remma bint Bandar Al Saud (bilden) sammanfattade regionens tänkande när hon avfärdade ”olja-för-säkerhetsparadigmet” som ”förlegat och reduktionistiskt.” Inga vapen för olja betyder ingen olja för USA och dess kundstater. Ingen olja betyder ingen ekonomisk aktivitet.

Den khazariska maffian spottar under tiden, som ett döende odjur, ut skräckporr, biovapen och hotar med krig i ett desperat försök att avvärja det oundvikliga. Men deras medicinska maffia jagas och dödas systematiskt som denna videomedia visar.

Låt oss nu titta på den verkliga innebörden av ”Bidens” besök i Mellanöstern. Hans misslyckande med att få fortsatt gratis olja i utbyte mot pengar utskrivna ur ingenting vilket kommer att få konsekvenser långt utanför USA. Det kommer att innebära slutet för BIS, FN, EU och kanske till och med påvedömet.

För att förstå varför det är så måste vi granska lite bakgrundsmaterial. Först grundades BIS, eller Centralbankernas centralbank, 1930 med asiatiskt guld. Detta guld lånades ut till tyskarna för att hjälpa dem att betala sina förpliktelser enligt Versailles-fördraget som undertecknades i slutet av Första världskriget. I utbyte lovades asiaterna att FN skulle inrättas som ett världsparlament med de gamla kungafamiljerna av East and West (drakfamiljen) som agerar som bakgrunds-handledare.

Men i slutet av Andra världskriget avbröt de segerrika allierade sitt löfte att spendera guldet som lånades ut till dem för att utveckla hela planeten. Istället utvecklades deras Marshall-plan bara de länder de kontrollerade (nu kända som G7).

Som vedergällning skar asiaterna av all ytterligare tillgång till deras guld. När USA fick slut på guld fick vi ”Nixon-chocken” 1971. Det var då dollarn frikopplades från guldet. Istället var världens länder tvungna att använda dollar för att köpa olja.

Detta var en gigantisk sockertopp för USA. Världens länder var tvungna att ha ett handelsöverskott med USA för att kunna köpa olja. Detta ledde till en stark dollar och gratis pengar för amerikanerna. Resultatet var dock att amerikansk industri tappade sin konkurrenskraft och under över 50 år av handelsunderskott gjordes USA till det mest skuldsatta landet i världshistorien.

Sedan beslutade resten av världen till slut att sluta låna ut pengar till USA 2008, vilket ledde till ”Lehman-chocken”.

Amerikanerna kunde då köpa sig tid genom att lova att sätta in en svart kommunist som president. Vid det här laget måste läsarna veta att kommunismen skapades av Vatikanen eller ska jag säga P2:s frimurare som kontrollerar Vatikanen och att Obama var/är deras husslav.

I vilket fall som helst övertygade Obama-knepet asiaterna att lämna över 700 ton guld till Federal Reserve Board under Alan Greenspan (bilden). Detta utnyttjades över tusenfaldigt för att skapa 23 biljoner dollar som höll igång United States OF AMERICA CORPORATION fram till 2020.

När pengarna tog slut i januari 2020 svarade den khazariska maffiankontrollerade västvärlden med en massiv biovapen- och vaccinattack. De hoppades kunna mörda tillräckligt många så att de kunde stanna vid makten. Denna ansträngning har misslyckats.

De lyckades också få lite finansiering till US CORPORATION genom att lova att återinföra Barack Obama med Joe Biden som sin frontfigur.

Nu, som ett resultat av allmän avsky mot den falska Biden-regimens upptåg, har dessa pengar avskurits. Detta är bakgrunden till de verkligt historiska händelser som utspelar sig framför våra ögon.

I nyheterna kan detta ses under flera regeringars fall och isoleringen av G7 från resten av världsekonomin.

Vi pratade med en representant för drakfamiljen om situationen. Han sa att det förekom en serie akuta möten i Schweiz i förra veckan mellan företrädare för Vatikanen och drakfamiljen. Som ett resultat av detta har allt guld i schweiziska bankvalv återlämnats till de asiatiska kungafamiljerna som äger dem, säger källan. ”Guldet är nu i Hong Kong”, konstaterar han. Det här var guld som lånades ut för att etablera BIS och annat relaterat guld, till exempel guldet som stulits från kungafamiljen Qing, säger han.

Påven skulle träffa en representant för drakfamiljen för att prata om situationen i förra veckan i Schweiz, men han återkallades i sista minuten på grund av Draghi-regeringens fall i Italien, sade han. Nu väntas påven träffa en representant för drakfamiljen i Kanada när han flyger dit nästa vecka, fortsätter han. ”Påven kommer snart att få en ny uppsättning marschorder”, säger han.

https://www.gainesvillecoins.com/blog/swiss-central-bank-moved-its-gold-mystery

Det andra som representanten för drakfamiljen hade att säga var att alla topphemliga finansiella koder kommer att ändras och alla de människor som inte får de nya koderna ”kommer att dödas som förrädare”, lovar källan.

3386313_highrescopy

Vi letade efter oberoende bekräftelse på att de legendariska schweiziska guldvalven var tomma och vi hittade denna partiella bekräftelse:

GE BE BUND 192

den schweiziska centralbanken (bilden) lagrar i första hand sitt guld – och det från utländska centralbanker och Bank for International Settlements – på Bundesplatz 1 i huvudstaden Bern.

GE BE BUND 180

Detta valv kan vara ett av de största i världen. Men på grund av en renovering är valvet nu tomt. Metallen har tillfälligt förts över till en federal bunker nära Kandersteg, djupt inne i de schweiziska bergen.

K20Ingången till Kandersteg

För den här skribenten låter det som en ursäkt att förklara för fysiska guldhandlare varför valven är tomma.

Vi fick också reda på att en plan gällande den österrikiska centralbanken att flytta 50 ton av sitt guld från London till Schweiz som annonserades 2015 inte har ägt rum. Den österrikiska centralbanken förklarar detta på följande sätt:

Vi kan bekräfta att omplaceringen har skjutits upp. Vi har dock inte tillåtelse att avslöja några detaljer för att uppfylla avtalsenliga skyldigheter att hålla externa partners affärshemligheter.

Infografik_gold_2015

https://www.gainesvillecoins.com/blog/swiss-central-bank-moved-its-gold-mystery

Det finns gott om nyheter med öppen källkod som bekräftar att BIS, FN, IMF, Världsbanken och deras UNADE STATES OF AMERICA CORPORATION har slut på pengar. Det är därför pengar som utlovats av IMF till platser som Pakistan och Sri Lanka aldrig förverkligats.

Sedan ser vi euron, den japanska yenen och andra valutor falla mot den amerikanska dollarn i en kurs som inte setts på över 20 år. På ytan skulle detta vara ett tecken, som att företagens propagandamedia vill ha det, att USA är starkt.

Men vad som verkligen händer är att den amerikanska centralbanken Federal Reserve Board inte kan trycka några nya dollar eftersom de inte accepteras av resten av världen. Endast de dollar som tidigare tjänats av länder som hade handelsöverskott med USA accepteras. Det betyder att det finns en begränsad mängd dollar tillgängliga och det är därför dollarn är stark.

US CORPORATE-klientstater som Japan och EU pumpar ut yen och euro för att försöka hålla sin herre flytande. Resultatet av all denna pengapumpning är dock att värdet av dessa valutor nu har upptäcks.

USA kan fortfarande pumpa in fiat-pengar i sin inhemska ekonomi, vilket är anledningen till att den reala inflationstakten, är beräknad av skuggstatistiken som

Shadow Government Statistics

nådde 17,4 % i juni. Detta är i ett land med en real arbetslöshet på 24,3 %. Situationen är så dålig att även personer med heltidsarbete tvingas av inflationen att gå till livsmedelsbanker.

Food Banks Seeing Flood Of Families Despite Low Unemployment

Samtidigt agerar den amerikanska regeringen under den falska Biden som en knarkare som tar allt i sitt hus till en pantbank för att fortsätta. Det är därför Biden har sålt olja från den strategiska petroleumreserven till Kina. Det är också anledningen till att amerikanska vapenlager säljs på svarta marknader runt om i världen under ursäkten om att de ”sänds till Ukraina”.

Som dessa bilder på de verkliga och falska Vita husen bekräftar, är hela den så kallade amerikanska regeringen under Biden en gigantisk psy-ops vid denna tidpunkt.

Vi fick ett fotografi om en Nostradamus-förutsägelse om dessa händelser som ses nedan:

Vi kunde faktiskt inte hitta detta i Nostradamus-verken som vi konsulterade online, men det återspeglar fortfarande den nuvarande situationen mycket väl.

Som ett tecken är USA på väg mot revolution; opinionsundersökningar visar ”Genomsnittligt förtroende för alla institutioner i USA är på ny lägsta nivå på 27 %. Den lägsta av de lägsta är för kongressen med endast 7 % stöd.”

https://news.gallup.com/poll/394283/confidence-institutions-down-average-new-low.aspx

Regimer rasar redan i Europa. Boris Johnson har tagits bort i Storbritannien. EU:s tidigare centralbankschef Mario Draghi har avsatts i Italien och regeringschefen i Estland har lämnat.

Nu har vi dessa nyheter från Frankrike:

Macron beordrades att AVGÅ eftersom Frankrikes president står inför brådskande utredning efter att ha ”förrått Frankrike”

Macron beordrad att AVGÅ eftersom Frankrikes president står inför brådskande utredning efter att ha ”förrått Frankrike”

Det franska parlamentet har också förkastat Macrons plan för vaccinpass utformade för att göra hela landet till en djurfarm.

Bristen på energi stänger också av Europas ekonomier.

Chefen för Chemnitz kommunala verk, Roland Warner, sa att den årliga gasräkningen på 1 500 euro kan stiga till 4 700 euro i oktober. ”Om vi får social oro kommer staten inte att klara sig.”

https://www.reuters.com/business/energy/german-firm-calls-energy-price-cap-avoid-social-unrest-2022-07-13/

”Vi står inför den största krisen som landet någonsin har haft. Vi måste vara ärliga och säga: Först och främst kommer vi att förlora det välstånd som vi har haft i åratal”, varnade Rainer Dulger, chef för förbundet för tyska arbetsgivarföreningar.

‘We will lose the prosperity that we had for years’ – President of German employers’ association warns of coming crisis over Russian gas cut

Frankrike tvingas samtidigt släcka sina gatubelysningar på natten eftersom dess energinät går sönder. Frankrikes kärnreaktorer, som producerar 25 % av all kraft i Västeuropa, har endast 46 % kapacitet. Förra veckan steg kraftpriserna med 18 % till 500 euro per megawattimme – det högsta veckoslutet någonsin.

https://www.zerohedge.com/weather/france-cuts-nuclear-power-generation-amid-record-breaking-heatwave

https://www.zerohedge.com/geopolitical/macron-announces-street-lights-will-be-turned-response-energy-crisis

Liknande situationer ses i Italien, Ungern etc.

De bankrutta västländerna använder falska miljöbestämmelser för att dölja det faktum att de inte längre har råd att betala för gödsel. Detta får bönder i Argentina, Italien, Spanien, Polen och på andra håll att gå med holländska bönder i massiva världsomspännande protester.

Krisen i Europa påverkar resten av världen när desperata européer bjuder över utvecklingsländer för gödselmedel och energiinsatser.

Europas LNG-import steg med 49 procent från början av året till mitten av juni, Pakistans import minskade med 15 procent under samma period, importen till Indien minskade med 16 procent och Kinas LNG-import minskade med mer än en femtedel.

https://www.zerohedge.com/energy/europes-insatiable-thirst-lng-causing-blackouts-developing-countries

Detta leder till social instabilitet i många länder från Sri Lanka, till Pakistan, till Panama till Kina.

I Kina leder implosionen av fastighetsmarknaden till ett medborgartillämpat jubileum eller skuldavskrivning. Det är därför som bostadsköpare i över 50 städer har slutat betala bolån på över 100 projekt över hela Kina.

https://www.zerohedge.com/economics/damage-could-be-huge-chinese-banks-tumble-swept-mortgage-nonpayment-scandal-borrowers

När detta händer är världen upptagen med att bygga upp BRICS som ett alternativ till västdominerade institutioner som G7 och FN. Det har redan rapporterats att Argentina, Egypten, Saudiarabien och Turkiet har ansökt om att gå med i BRICS-gruppen. Vår drakfamiljekälla säger att Indonesien nu också är ombord.

 

I Japan ser nu kollapsen av efterkrigstidens slavregimen oundviklig ut. I förra veckan, när den japanska regeringen höll en begravning för den ”mördade” slavens premiärminister Shinzo Abe, dök inte en enda världsledare upp. Detta betyder att världen vet att han inte var en riktig ledare utan bara en slav. Vi fick också ett samtal från någon mycket nära Abe som berättade att den riktiga Abe dog för två år sedan. Källan bekräftade att ”mordet” var gatuteater utformad för att manipulera den allmänna opinionen.

På tal om gatuteater, låt oss nu avsluta med den senaste optiken från projektet Bluebeam. En del av det ser ut som shower som arrangeras av konventionella drönare. Mycket av det förblir dock mystiskt. Som vanligt med sådana grejer, även om vi tycker att det är fascinerande, påverkar det fortfarande inte är verkliga här/nu liv. Det kommer att vara upp till oss människor att befria planeten.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , , , , , , , ,

1 svar

  1. Noone knows

    Gilla

%d bloggare gillar detta: