Det Stora Uppvaknandet fortsätter: Holländska bönder slår tillbaka

det stora uppvaknandet fortsätter

När de kanadensiska lastbilschaufförerna i fred anlände till Ottawa och protesterade mot Jab-mandatet från Justin TrueDOH! det var uppenbart för många att något grundläggande hade förändrats. Det här var inte någon Davos Crowd-psy-op som att bränna ner Minneapolis eller en Million Vagina March.

Detta var ett verkligt uppvaknande av motståndet mot den stora återställningen. Att förstöra försörjningen för de människor som för varorna till våra butiker var ett steg för långt. Till och med den mest normalitetsorienterade shitlib var tvungen att göra en dubbel titt på vad som hände med covid jabs.

Hur kom vi hit så snabbt?

Davos agendan har accelererat de senaste månaderna när stora evenemang tvingar fram dem. Från Jerome Powells krig på offshore-dollarmarknaderna till att Putin valde om han hänger oss eller om vi drunknar, pelarna i deras maktbas faller sönder under tyngden av deras ambitioner.

De flesta människor kan inte föreställa sig vad dessa stora förändringar faktiskt betyder. Tyvärr förlitar de sig fortfarande på den lilla mängden information de får från sina överherrar för att bilda sig sina åsikter. Men den informationen har blivit så löjlig, av så låg kvalitet att den har fått tillräckligt många människor öppna för frågor som de aldrig tidigare skulle ha funderat på.

Det är en bra början. Och när de sista spåren av förtroende för vår media smälter bort, kommer vi att se mycket mer än de protester vi har sett hittills.

Ja, saker och ting kan bli värre.

Som sagt, katalysatorn för att Europas bönder reste sig var den galna felräkningen av Davos hantlangare TrueDOH! och hans ukrainska diasporabagwoman Chrystia Freeland. Att frysa lastbilschaufförers konton och trampa på fredliga demonstranter med hästar väckte alldeles för många människor.

När du retar upp bankerna, radikaliserar normer och skapar en rikstäckande bankkörning ställer du in en nedräkningstimer på dina regler.

Först kom de efter lastbilschaufförerna för att skapa en leveranskris. Folk stöttade dem i massor och de blev trampade.

Nu slog de till mot den holländska jordbruksmarken för att ytterligare utveckla en livsmedelskris och bönderna tog upp Truckers flagga.

I flera veckor har jag undrat om strömmen av bränder i livsmedelsanläggningar över hela Nordamerika var sabotage eller om de bara var den naturliga nedströmseffekten av överarbetade människor och underhållen utrustning.

Det är en rättvis punkt att överväga snarare än att bara gå ut halvt spänd om Davos ondska. För i slutändan spelar det ingen roll vad sanningen är (troligen en blandning av dem båda), dessa sammanbrott är alla deras fel ändå.

Tack för den idiotiska covid-policyn.

Men vad sägs om gödseltågs urspårningar?

Eller tusen döda kor av värmeutmattning?

När Farmers Revolution började i Nederländerna insåg jag att detta var något djupare. Och jag var glad för det. Det stora uppvaknandet som började i Ottawa och spred sig över hela världen har sedan metastaserats till en verklig politisk mardröm för Klaus Schwab och hans glada gäng nihilistiska midwitsar.

Du vet att de går på autopilot och lägger beslag på effektiva holländska bönders marker. Nederländerna hyllas rutinmässigt av Davos som ett slags hållbart jordbruksmecka.

Så varför gå efter dem? Varför inte demonisera amerikanska bönder ytterligare. Jag menar att alla vet att amerikaner är slösaktiga och smutsiga svin, eller hur?

Och så kom jag över planerna för Tristate City och för mig klickade allt på plats.

Försätt bönderna i konkurs genom lagstiftande fiat och beslagta deras mark för att bygga framtidens smarta stad i Davos. Den perfekta ”Capitol of the Corporatocracy.”

Testa att googla något om den här anslutningen så hittar du väldigt lite. Titta på en Twitter-sökning av ”Tristate City” och kom till dina egna slutsatser.

Tänk Minority Report men med tyskar.

Periodisk Revolution

Davos krig mot det periodiska systemet fortsätter med oförminskad styrka. Men lägg märke till hur de inte går efter verkligt giftiga grundämnen som kvicksilver (Hg) eller tallium (Tl) eller ens arsenik (As), på grund av deras extrema kemi är de faktiskt enkla och billiga att ha att göra med.

Nej, de går efter själva livets byggstenar – Kol (C), Väte (H), Syre (O), Kväve (N), Fosfor (P) och Svavel (S) eller CHNOPS.

Vi har det uttalade målet att ”avkarbonisera” hela världen.

Fosfor och kväve har angripits obevekligt som utväxter av kriget mot ”kemiska gödningsmedel”, utsläpp från skorstenar etc. i decennier nu.

Hela vår transportindustri har gjorts mindre effektiv, vilket höjt kostnaderna genom onödiga regler för lågsvavlig diesel och bunkerbränsle.

Nu är det meningen att vi ska heja fram LNG-drivna små torrviktsfartyg som UTVECKLING! Ja, en båt på 350 miljoner dollar för att flytta varor från Jacksonville till Puerto Rico. Lysande!

Låt oss använda det dyraste bränslet man kan tänka sig (flytande metan) för sjöfarten, en industri där bränslekostnaderna är bokstavligen allt.

Men jag tyckte DET VAR jävligt dåligt!

Allt under rubriken ren luft och modeord som ”hållbarhet.”

Nu är jag helt för en ren miljö och att ta itu med verkliga föroreningar som hämmar människoliv och till och med det större ekosystemet/födonätet, men kor som producerar kväve är en del av det naturliga kretsloppet för detta väsentliga element.

Vad kommer härnäst? Lagstifta bort vulkaner?

Anti-Transhumanism

Detta allt efter att ha övertygat så många människor att se sig själva som en förorening och att separera mänsklig aktivitet och se den som ”icke-naturlig”. Tänk på argumentationen här och det är väldigt enkelt. Mänskligheten är inte en del av den ”naturliga världen”. Våra aktiviteter är inte en utväxt av ”naturens rena design”.

Detta är bokstavligen argumentet om mänskligt skapade klimatförändringar. Synd att de var tvungna att definiera människans energitillförsel till miljön på det mest idiotiska (och felaktiga) sätt man kan tänka sig, genom att ignorera mer än 90 % av energin som solen och universum ger till vår planet.

Lägg nu till den grundläggande förståelsen att alla har en religion, även ateister. De vänder sig bara till att dyrka något annat. De går från att samlas i kyrkor till tingshus, katedraler till klassrum och tempel till landområdesbostäder.

Summan av kardemumman är denna, ” Alla tror på något , även nihilister.”

Men denna anti-humanism är mycket värre än någon kristendomsdoktrin om ”originalsynd”. Där är budskapet att vi är felaktiga men inlösenbara eftersom vi bär gnistan av det gudomliga inom oss. Vägen till upplysning är självupptäckt och en självförbättring.

Där är det existentiella hotet mot ditt eget arv, inget mer. Det är en resa inåt.

Nu har klimatreligionen smält cyniskt samman med hybris och kolonialism i Davos för att skapa något fruktansvärt och dödligt. Och eftersom de har kontrollen över de heliga texterna nu, är de nu korsfarare som inte kommer att stoppas av människor som vägrar att följa dem.

Du kommer att assimileras genom hammaren och skäran som maskerar svärdet och skölden.

Det är ju till det större bästa.

Memes är verkliga, gott folk. Vi är kolet de vill minska. Vi är boskapen som tror att de kan odla. Hela makten i deras program för att reducera oss tillbaka till när vi brukade äta insekter för att överleva är här.

Är det det arvet du vill lämna till den här världen?

Om vi ​​inte stoppar detta här, finns det inte mycket utrymme kvar att dra sig tillbaka till. Och om du tvivlar på mig, gå och prata med en bonde.

Think Global, Act Local – det fick bara en rad djupare betydelser. Det är dags att vi sätter dem i verket.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: