Dokumentär avslöjar pedofiler i parlamentet och inom den brittiska kungafamiljen

2022-07-12

Fakta:

Sonia Poulton, en brittisk journalist, social kommentator och filmskapare, har undersökt det mörka nätet av pedofili under flera år.

Hennes forskning har sammanställts till en dokumentär som heter ”Pedophiles In Parliament.”

Reflektera över:
Hur djupt går detta egentligen, och hur många inflytelserika personer med ”makt” kan vara inblandade?

Om vi visste att ledare var kapabla till detta, kan vi verkligen tro att de har kapaciteten att skapa en blomstrande och vacker värld?


by Arjun Walia

November 22, 2021
https://thepulse.one/2021/11/22/documentary-exposes-paedophiles-in-parliament-the-british-royal-family/

Sonia Poulton, en brittisk journalist, social kommentator och filmskapare, har undersökt pedofilins mörka nät i flera år. Hennes undersökningar har kopplat politiker som Margaret Thatcher, ‘Sir’ Edward Heath, David Cameron, Theresa May med flera till mörkläggningen (och för vissa, själva underlättandet) av sexbrott mot barn.

Hennes dokumentär ”Pedophiles in Parliament” är ett chockerande avslöjande som kopplar många parlamentsledamöter till övergrepp mot barn. Sonia avslöjar hur den brittiska kungafamiljen också är knuten till detta, vilket kan vara av intresse för vissa läsare med tanke på att anklagelserna om pedofili och sexhandel mot prins Andrew har blivit mainstream.

Det är ännu mer relevant nu med tanke på att Ghislaine Maxwell, en nära medarbetare till Jeffrey Epstein och prins Andrew, för närvarande står inför rätta för sexbrott som involverar barn.

Anklagelser om den här typen av verksamhet är utbredda, inte bara i Storbritannien som är i fokus för just denna dokumentär, utan även i USA.

Till exempel skapade Franklin-skandalen vågor 1989. Undersökningar och whistleblower-konton (inklusive barn) hävdade att hundratals barn flögs runt i USA för att misshandlas av högt uppsatta politiska ”etablissemangsmedlemmar”.

Nick Bryant, en författare och utredare, har dykt in i Franklin-skandalen under många år. Han har talat om de många frågorna med rättegången som så småningom kom fram till att hela skandalen var en ”noggrant utformad bluff.” En slutsats många inte håller med om, inklusive offer, och en som togs fram med hjälp av brottsbekämpande och underrättelsemyndigheter.

Men är inte detta ”dåliga nyheter?” Varför är sådana här berättelser viktiga?

Enkelt uttryckt låter berättelser som denna oss ställa frågor om den värld vi deltar i och möjliggör. Så många av oss vill leva i en vacker värld och känner att vi genom våra nuvarande system och samhälleliga infrastrukturer kan nå dit. Men detta är inte sant.

Våra system är inrättat för dominans, vinst till varje pris, frånkoppling, kontroll och auktoritärism. Det är en kultur som frodas genom hela planetariskt ledarskap. För att skapa förändring måste vi kunna förstå och identifiera vad problemen är så att vi kan gå till en lösning som fungerar i kärnan. Om vi inte gör det kommer vi att fortsätta lägga vår tid och energi på ett system som inte kan åstadkomma den förändring vi vet är möjlig.

Om vi visste att många av dessa ledare var kapabla till det här, skulle vi verkligen tro att de har kapaciteten att skapa en blomstrande och vacker värld?Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: