(Läsare: TruthIsUnbreakable) Saker och ting tar fart med GG Stones förstört, och fler kontrollmekanismer exponerade

Reader Post | By TruthIsUnbreakable
2022-07-11

https://dinarchronicles.com/

Wow, det går verkligen snabbare den här veckan. Jag har sett vad andra skrivit eftersom de är lika trötta som jag på allt som händer.

Med att den förmodade Högsta domstolen har fastställt att valet 2020 är ogiltigt och att orättvisorna beror på Roms agenter som skyddas av militären och i vissa fall av den antikristliga armén Nato, eller hur? Var finns dokumenten som bevisar att Högsta domstolen avcertifierade 2020 års val? Visst, det kan finnas ett par stater som avcertifierade valet, men policyn ändras aldrig. Varför lita på det nuvarande systemet för val eftersom våra röster inte räknas, och om valet verkligen gjorde skillnad, skulle de inte tillåta oss att göra det. Människor bryr sig inte om att titta djupt på vilka enpartisystemet är knutet till, företag, lobbyister, WEF, etc. Allt handlar om blodslinjer och kontroll. Jag kommer att vidarebefordra till dig vad jag hittade av olika artiklar och videor och du kan granska dem när det passar dig.

POLITIKNYHETER Se den här videon av NeverLoseTruth1. Var uppmärksam på att efter de 20 min. om Trump fortsätter samma politik som tidigare, särskilt med Paris klimatöverenskommelser. Trump gav makten till staterna att genomdriva klimatförändringar, han gjorde inte slut på det. Efter 31 min. handlar det om ett par från San Francisco som fick böta $1500 för att ha parkerat i sin egen carport. Privata tillgångar förverkandes och kontroll gynnar de få på bekostnad av de många. Ifrågasätt allt. Allt som främjar kontroll, avfolkning och separation från Gud främjas till den nionde graden. Sätt inte din tro eller lita på falska frälsare som är där ute för att dra nytta för egen vinning. Bara prat: Verkar det klart nu – regeringar är sadistiska och människor är masochister.

Det händer: Systemnedbrytningar i alla länder, och de konservativa är fienden

Boris Johnson avgår som premiärminister efter regeringskollaps https://www.zerohedge.com/markets/boris-johnson-resign-prime-minister-after-government-collapses
BoJo slog också hårt mot sitt eget politiska parti som övergav honom på rekordkort tid och sa att ”flockinstinkten är kraftfull, och när den rör på sig så rör den sig.” Kunde inte hända ett trevligare WEF-pedo-satanistiskt avskum! Ta in nästa WEF-marionett! Titta bara på att de lägger in någon trans-drag bög. Nästa PM kommer förmodligen att starta en strävan om att gå med i EU igen. Trudeau/Castro måste också avgå. Följt av den falska Biden.

Trots vapenförbud, mördades Japans fd ledare med ett hemmagjort hagelgevär https://thefreethoughtproject.com/despite-gun-ban-japans-former-leader-was-assassinated-with-a-homemade-shotgun/

Kriminella parasiter är för vapen när bara vapnen finns i händerna på auktoritära parasitvänner och order-anhängare. Systemet med att bara regering och kriminella har vapen leder till ytterligare förslavning och folkmord. Samtidigt som de lämnar fredliga laglydiga medborgare att sitta som ankor. Japan har en av de högsta självmordstalen i världen. Allt som främjar kontroll, avfolkning och separation från Gud främjas av den nionde graden. Det enda skälet till att en regering vill avväpna medborgare är för att de vet att de har, eller kommer att göra något, som får folket att vilja skjuta dem.

Sri Lankas president avgår efter att palatset stormats av arga demonstranter https://www.zerohedge.com/geopolitical/sir-lanka-protesters-storm-presidents-house-amid-economic-meltdown

Revolt störtar Sri Lankas regering och mer – 9 juli 2022 

Inflation ÄR penningtillväxt, inte priser i pengar https://mises.org/wire/inflation-money-supply-growth-not-prices-denominated-money

CLOT SHOT NEWS Uruguay stoppar covid-19-vaccin för barn under 13 år, domaren kräver att regeringstjänstemän överlämnar Pfizer-kontrakt https://childrenshealthdefense.org/defender/uruguay-covid-vaccine-kids/?utm_source=salsa&eType=cfbbb -4b2c-b51e-3dd7f695a098 Uruguay skjuter upp covid-19-vacciner för barn under 13 år efter att en domare i torsdags utfärdade ett föreläggande om att stoppa vaccinationer i den åldersgruppen tills regeringstjänstemän lämnar över deras kontrakt med Pfizer.

Amerikanska hushåll rapporterar dubbelt så många vaccindödsfall som COVID-dödsfall: enkät https://www.lifesitenews.com/news/us-households-report-twice-as-many-vaccine-deaths-as-covid-fatalities-poll/
Om vi tittar bara på de 74,3 % som vaccinerats med minst en dos, då är siffrorna, som andel av de vaccinerade, 11,5 % skadade, 6,8 % behöver medicinsk hjälp,
4,5 % inlagda på sjukhus och 4,5 % arbetsoförmögna.

Trudeau får panik när hans regering avslöjar det helt vaccinerade antalet med 4 av 5 COVID-dödsfall i Kanada sedan februari https://expose-news.com/2022/07/06/trudeau-panics-fully-vaccinated-4-in-5-covid-deaths-5-months/

Armén stänger av 60 000 ovaccinerade vakt- och reservsoldater från träning och betalning när deadline för covid-vaccinmandatet passerar https://childrenshealthdefense.org/defender/army-national-guard-reserve-soldiers-covid-vaccine-mandate/?utm_source=salsa&elastType=Email&I =57073d10-1d9e-471c-82c6-c1a40e19066c

LAKE MEAD, NEDERLÄNDSKA BÖNDER OCH KLIMATFÖRÄNDRINGSAVTAL

Borra under Lake Mead för att dränera den sista droppen https://www.geoengineeringwatch.org/drilling-under-lake-mead-to-drain-the-last-drop/

Utforska Lake Mead Torka nedanför Hoover Dam!!! 

Nederländska bönder protesterar mot klimatpolitik som de säger skulle kunna driva dem ut ur verksamheten och driva på en global hungerskris https://childrenshealthdefense.org/defender/dutch-farmers-protest-climate-policies-global-hunger-crisis/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent =57073d10-1d9e-471c-82c6-c1a40e19066c
Nederländska bönder protesterar mot ny klimatpolitik som de säger kommer att tvinga dem att avliva boskap och driva dem ur verksamheten – politik som vissa hävdar också kommer att driva upp konsumenternas livsmedelspriser och bidrar till den globala hungerskrisen. Gud välsigne bönderna för deras ställningstagande mot den stora återställningen!!

Nederländska bönder protesterar i kanadensisk lastbilsförarstil, BIG & LOUD, mot deras WEF ”Leader”-förstörelse 

God Bless their Bravehearts!! Tack Dutch Patriots!! Fler måste resa sig!!

EU-parlamentet förklarar att fossilt bränsle är ”grön” energi när klimatförändringsberättelsen förstör sig självt https://www.naturalnews.com/2022-07-07-eu-declares-fossil-fuel-to-be-green-energy- climate-change.html
Det här är förresten ingen mening, eftersom ekologiskt jordbruk bör fokusera på att undvika GMO och bekämpningsmedel, inte förbjuda kvävegödselmedel. Det är inget fel med att använda kvävebaserad gödsel för att odla ekologisk mat. Faktum är att ekologiska grödor behöver absolut kvävegödsel. Inte ens i USA förbjuder USDA:s ekologiska program användningen av syntetiska kvävegödselmedel på ekologiska grödor. Om de gjorde det skulle den ekologiska livsmedelsindustrin inte existera.”

Ingen överraskning där. Vatikanen ansluter sig till Paris klimatavtal trots införandet av abort, befolkningskontrollagendor https://www.lifesitenews.com/news/vatican-joins-paris-climate-agreement-despite-inclusion-of-abortion-population-control-agendas/

BIDEN/BRANDON NYHETER Biden-administrationen sålde en miljon fat olja till kinesiskt företag med kopplingar till Hunter Biden: rapport https://www.lifesitenews.com/news/biden-admin-sold-a-million-barrels-of-oil- to-chinese-company-with-ties-to-hunter-biden-report/ Biden-administrationen tilldelade ett kontrakt på nästan en miljon fat olja till Unipec, Sinopecs handelsgren: ett helägt dotterbolag till China International United Petroleum och Chemical Co. Ltd.

Biden undertecknar en verkställande order som främjar abort på begäran https://www.lifesitenews.com/news/breaking-biden-to-sign-executive-order-promoting-abortion-on-demand/ Dessa onda verkställare är verkligen oberörda och driver på mord på begäran. Äckligt!

Biden undertecknar en verkställande order som skyddar abort (undersök vad han sa) 

Visar hur desperata dessa onda verkställare och deras undersåtar är när de tappar mer kontroll och makt. EO är inte lagar. Samtycke och kontrakt gör lagen. Titta på den andra videon eftersom EO inte är lagar. https://www.truthunmasked.org/p/religious-mask-exemption.html

Abort är mord! Fler tecken på ett sjunkande samhälle, eftersom mord på ofödda är smärtsamt psykiskt och fysiskt för de flesta kvinnor. Att kunna bära ett liv i din kropp är mycket mer värdefullt eftersom den där pojken eller tjejen var en del av dig. Det ska firas, inte demoniseras. Dessutom störtades Roe v. Wade från nationell nivå och lämnades till statlig nivå. Att anta en nationell lag är ett brott mot det tionde tillägget. Mord på de ofödda kommer inte att sluta förrän dessa kvinnor slutar mörda sina egna. Våra rättigheter kommer från Gud, inte regering och satanistiska överherrar. Röstning är en förslagslåda för slavar att välja ut en bankman som köpts av en annan, eftersom politiken aldrig förändras på denna världsscen. När China Joe säger ”för att försöka avsluta presidentskapet” är Kamalas ansikte muntert. Jag stöder den konstitutionella rätten att avbryta Bidens presidentskap.

HITTA EN NY KYRKA OCH KANADA NYHETER Om din pastor inte firade att Roe förlorade, är det dags att hitta en ny kyrka https://news.gab.com/2022/07/01/if-your-pastor-did-not -fira-rom-blir-omkullkastade-det-är-dags-att-hitta-en-ny-kyrka/

Miljontals kanadensare kan inte använda betalkort på grund av ”Nationwide Internet Outage” https://www.zerohedge.com/markets/nationwide-internet-outage-paralyzes-canada-millions-unable-use-debit-cards

BREAKING: Justice of the Peace nekar Freedom Convoy-ledare Tamara Lich borgen https://www.lifesitenews.com/news/breaking-justice-of-the-peace-denies-freedom-convoy-leader-tamara-lich-bail/  Ditt frihetsberövande är nödvändigt för att upprätthålla förtroendet för rättskipningen”.

GEORGIA GUIDESTONES

BOOM! Georgia Guidestones Struck Down 

VAD HÄNDE (EGENTLIGEN) MED GEORGIA GUIDETONES 

Georgia Guidestones: Not Lightening, Not God, It Was An Explosion By Explosive Device 

VARFÖR BULLDOZAR VID GEORGIA GUIDESTONES SÅ SNABBT? (+ Konstiga siffror)

Plus, se till slutet där Peggy Hall visar de mystiska ”slumpmässiga” siffrorna som används: 322 och 7/6 — är inte det KONSTIGT ?!

Den 6 juli är det George Bush Jrs födelsedag. Allt detta fångades på video, var är videorna på folket som ställer upp med sprängämnena? De demolerade också hela grejen ganska snabbt… De hittade en Time Capsule, under Guidestones. De gör sig redo för att öppna den. Jag önskar att de inte skulle göra det. Frågor kvarstår om detta var ett svar på att CERN öppnade en portal den 5 juli? Förmodligen öppnades den demoniska portalen, andra säger att portalen stängdes, vissa säger att detta är en operation med Vita hattarna, vilket det är? Du kan inte säga att Guidestones förstördes via DEW från CERN utan bevis?

Guidestones och Cern Connection To The Deonic 

Tack pastor Rhodes! Var uppmärksam vid 20 min. markeringen om Travis Scotts demoniska konsert som dödade 100 människor och fick CERN att öppna en portal där demoner hoppade in i folkmassan. Vi lever i tider av stora bedrägerier. Må deras onda planer misslyckas!

Guidestones Cube äntligen löst … pekade fram mot dess förstörelse! 

NU – Georgia Guidestones är nu helt utjämnade. https://gab.com/33Romeo/posts/108602804892452281

Explosion förstör delvis ”Creepy” Georgia Guidestones https://www.zerohedge.com/geopolitical/explosion-partially-destroys-creepy-georgia-guidestones

Video med påstådd bomb placerad vid Georgia Guidestones

Videokvaliteten kan vara dålig, men den är åtminstone bättre än Pentagons CCTV med en bild per sekund. Figuren du kommer att se är klädd i helsvart, placerar något vid en av stenarna och springer iväg snabbt. Det här är vad jag personligen tänkte på att göra med Guidestones, men med mer verkanseld dock. Ingenting har fastställts om det är de goda eller de onda som beslutat sig för att förstöra Guidestones under sken av att kontrollera informationen från tidskapseln under stenarna. Så länge portalerna med CERN, som vill säga att de Vita hattarna har kontrollen. Att bråka om portalerna bjuder in demoner. Ifrågasätt allt. Må deras onda planer misslyckas!! Prisa Jesus Kristus! Rusta upp!!

KOMEDI & TROTS MOT TYRANNI

Tjänstemän kräver att mamma betalar dem 5 000 USD för privilegiet att sälja hemgjorda kakor https://thefreethoughtproject.com/officials-demand-mom-pay-them-5000-for-the-privilege-of-selling-homemade-cookies/ “
Den goda Nyheten är att människor öppet bryter mot Somerville-förordningen och de säljer hembakade varor trots utpressningsavgiften på 5 000 USD. Och enligt My Central Jersey har ingen av ”överträdarna” fått ett citat… ännu.”

Kul att se fler trotsa tyranniska lagar. Massavvikelse är nödvändig!

Utmärkt hån mot Branch Covidians som ställer upp för sina dödssprutor. Tack komikern Jim Breuer. Det är så du avslöjar dumheten i rädslobaserad medveten lydnad. https://gab.com/a/posts/108579161909360424

Make it stop 

Pelosi nya utseende av att vara en konhövad med ögonbrynen på toppen och Trump-tatueringarna, LOL!

Vi döljer verkligheten för dig! – Nyhetsuppdatering

Elitens gasbelysning är vid punkten av absurditet. Dessa onda skådespelare är angelägna om förstörelse, och de gör ett bra jobb!

Slutsats. Med det sagt kan ingen hävda att detta är en operation med Vita hattarna eller vad det nu är utan seriösa bevis. Viktigt att tänka på om man vill och ifrågasätta allt. Från de olika artiklarna som jag har skrivit hittills får man ta reda på vilken ände som är upptill, inga fler droppreferenser eller psykologiska operationer. Hela 80 % eller mer uppvaknande innan militären går in med BS och flyttar målstolpen.

Oavsett vad som avslöjas eller inte kommer det att finnas de som är vakna, inte bryr sig, i mitten, galna, okunniga eller onda. Det minsta av två onda ting är fortfarande illa, att spela Gud slutar alltid illa. Varför ondskan blomstrar beror på att de goda män och kvinnor som vägrar att hålla onda gärningsmän ansvariga för brott mot mänskligheten. Fler lider och dör av olika orsaker gällande hälsa, ekonomiska, etc. Vi behöver alla healing, trötta fysiskt, psykiskt och andligt och trötta på den BS B-klassade filmen. Att tillåta att galenskapen fortsätter är mycket värre än vad de onda verkställarna har i beredskap för oss. Vi har inte fler veckor, månader eller år kvar av detta tyranni eftersom det inte kommer att finnas något kvar att bygga upp igen. Kommer ni bra killar att vänta tills fler lider eller dör innan ni faktiskt gör något, för det är väl en del av planen? För de kinesiska äldste att erkänna, varför tar detta längre tid, eftersom de behövde mer tid på grund av problem inom ledarskapet, eller vad det nu var som krävdes för att erkänna att man har problem och arbetar för att lösa dem. Fler behöver göra samma sak. Res dig, ägna dig åt massvist bristande efterlevnad mot odjurssystemet.

Goda killar eller vem ni nu är, om du verkligen är på Guds och Jesus Kristi sida, och på folkets sida, så bevisa det i stort sett. Men om du står i begrepp att återta makten från de onda verkställarna och blir som dem på vägen, gör du dig till en hycklare när du tar in det falska ljuset som leder till antikristsystemet. Det är därför som de, liksom jag själv, har varit på er White Hats och andra grupper för att få ett slut på detta vansinne. BS, ägna er inte längre åt att arbeta med er själva, agera enligt principer och mer. Du kan inte tjäna både Mammon och Gud. Gör era prioriteringar raka också, eftersom det konformistiska tänkesättet finns rakt framför dessa auktoritära anhängare, eftersom de skulle lyder tyranniska order till slutet.

Moralisten kommer att göra det som är rätt trots att han blir tillsagd att lyda tyranniska order. Alla på lokal nivå är inte där för att försvara farliga friheter framför fredligt slaveri. Saker måste avslöjas på EBS via TV så att fåren kan se, för de kommer inte att tro på någonting om det inte är på mind control TV och fake stream media. Vad som krävs för att du ska lyssna står bortom mig? Alla har inte orken eller tålamodet eller tiden att göra allt.

Att anta att alla måste fungera på samma sätt som du är en annan nivå av bedrägeri. Alla kommer inte att hålla med eller komma överens med varandra heller, så acceptera det. Alla är kopplade på olika sätt och har gjort det tack vare Gud som kände oss innan vi ens föddes, den levande mannen/kvinnan skapad till Guds avbild, inte till mannens. Det kommer alltid att finnas en kamp mellan gott och ont på den fysiska, psykologiska och andliga nivån oavsett vad som händer. Hur mycket eller lite man än förbereder sig är tillfälligt. En del beror på hur du stoppar onda gärningsmän och massunderlåtenhet av det fysiska avlägsnandet hos dem. Solljus är det bästa desinfektionsmedlet för att exponera kontrollmekanismen. Om du inte kan göra din del av Vita hattarna och andra grupper för att besegra dessa onda gärningsmän, anmäl mig då. Jag är trött på att leva så här, är inte du det?

Välsignelse till er alla, be om urskillning, styrka och skydd när vi står inför vad som händer.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: