Abe, Johnson faller, Biden och Macron nästa när nedtagningen av den khazariska maffian fortsätter

2022-07-11

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
DS = Deep State


Det var ett samordnat nedtagande av den khazariska maffian världen över i förra veckan precis när G20-tjänstemän samlades för att diskutera hur de ska ersätta FN:s Säkerhetsråd med en ny världsgruppering.

Mordet på den fd japanska premiärministern Shinzo Abe (se nedan för detaljer) och det bökiga avlägsnandet av den brittiske premiärministern Boris Johnson och förstörelsen av Georgia Guidestones var de mest synliga delarna av denna KM-nedtagning. Det har dock hänt mycket mer. Till exempel har regeringarna i Estland, Irland, Israel och Sri Lanka också fallit. Vi har också holländska bönder som helt stänger ner landet.

Irish government faces no-confidence vote after losing formal majority

Taoiseach Micheal Martin speaks to Northern Ireland party leaders, in Belfast

Det är också tydligt att de två största kvarvarande KM-marionettregimerna, den falska Biden-administrationen i USA och Emmanuelle Macrons kriminella regim i Frankrike också är på väg att falla.

I Frankrike förlorade Macrons parti parlamentsvalet och nu ´har en brottsutredning mot Macron inletts. På ytan är det en berättelse om Macrons lobbyverksamhet för Uber men att detta, precis som i Boris Johnsons partier, är det bara en förevändning för att avlägsna en korrupt och komprometterad härskare.

Emmanuel Macron secretly aided Uber lobbying drive in France, leak reveals

Macron

https://www.theguardian.com/news/2022/jul/10/emmanuel-macron-secretly-aided-uber-lobbying-drive-france-leak-reveals

I USA har Joe Biden-showen blivit så farsartad att även KM-propagandamedier som New York Times och Washington Post börjar ifrågasätta hela showen. Det finns uppenbarligen någon grupp som medvetet använder skådespelaren (Arthur Roberts) som låtsas vara Joe Biden för att göra en rad uppenbara misstag för att väcka de sista hjärntvättade fåren.

Den ryske presidentens avatar Vladimir Putin sammanfattade världssituationen som ”början på den grundläggande kollapsen av den amerikanska världsordningen … av övergången från liberal globalistisk amerikansk egocentrism till en verkligt multipolär värld.”

Russia hasn’t really started anything yet – Putin

Russia hasn't really started anything yet – Putin

Putin sa också att de flesta länder inte ville följa den västerländska modellen av ”totalitär liberalism” och ”hycklande dubbelmoral”.

Russia on the frontline of building a new world — Venezuelan top diplomat

Venezuela's Foreign Minister Carlos Faria Russian Foreign Ministry Press Office/TASS

”Ryssland och dess president Vladimir Putin för denna kamp i mänsklighetens namn, mot den terroristiska och fientliga alliansen känd som Nato”, har Venezuelas utrikesminister Carlos Faria (bilden) sagt, vilket återspeglar åsikterna från de flesta länder.

G20-mötet i förra veckan i Indonesien bevisade att när den stora majoriteten av länderna insisterade på ett slut för USA:s (KM) ledda världsregim.

Vi kommer i alla fall att börja med en djupgående titt på mordet på Abe eftersom det händer mycket mer här än vad som har rapporterats om på andra håll. Faktum är att det som hände Abe till och med, utan att överdriva det, kan beskrivas som bibliskt.

För att vara specifik representerar det ett drag av den trebenta kråkan (Yatagarasu八咫烏), ett japanskt hemligt sällskap som delar minst en 3000-årig historia med människorna som skrev Bibelns Gamla testamente eller Toran.

Det finns bara så mycket bakgrund som vi kan komma in på här, så vi kommer att ge en mycket grov skiss. Medlemmar av den japanska kejsarfamiljen och Yatagarasu säger att de härstammar från faraonerna i Egypten, precis som medlemmarna i den schweiziska Octagon-gruppen som kontrollerar monoteismen. Som bevis på detta är de tidigaste delarna av Bibeln och de äldsta japanska skrifterna i grunden desamma.

Dessa grupper gick skilda vägar för tusentals år sedan men kom överens om att bilda en allians under Meiji-perioden, när Japan började moderniseras. Den offentliga skjutningen av Abe var menad som en signal om att avtalet som gjordes mellan Octagon-gruppen och Yatagarasu inte längre var i kraft.

Abe tillhör den södra Choshu-klanen som har lagt ut Japans styrande på underleverantörer för Octagon-gruppen. Choshu-klanen är personerna bakom Mitsubishi-gruppen som kontrollerar 10 % av den japanska ekonomin och som står nära familjerna Rockefeller och Rothschild.

Nyligen kontaktades denna författare av representanter för Yatagarasu som sa att judarna, till skillnad från dem, hade blivit utslängda från sitt ursprungliga hemland medan de fortfarande hade sitt. Yatagarasu, som kontrollerar shinto och japansk buddhism, har fattat ett beslut om att hjälpa judarna, sa representanterna.

Det faktum att Johnson och Abe togs bort samma vecka visar också på att den japanska kejsarfamiljen och den brittiska monarkin – världens två mäktigaste kungafamiljer – var på samma sida i denna fråga.

OK, med detta i åtanke, låt oss prata mer om Abe. Kort efter massmordsattacken i Fukushima mot Japan, installerades Abe i ett bedrägligt val som leddes av den Khazariska Maffian och Rothschild-agenten Michael Greenberg (bilden). Greenberg arbetar också med Jesuit CSIS-gruppen. Abe flögs sedan till Davos, Schweiz där han höll ett tal till gruppen Klaus Schab/Rothschild/Octagon. Talet sa i grunden att Kina var som Tyskland före första världskriget. Han syftade på en plan som George Bush Sr. föreslog för Rysslands Vladimir Putin 2006.

Enligt denna plan skulle ett nytt kallt krig startas mellan Ryssland och väst. Detta skulle användas som en ursäkt för en massiv militär uppbyggnad. Under denna tid skulle Ryssland låtsas vara Kinas allierade. Sedan i sista minuten skulle Ryssland, Nato och Japan, alla attackera Kina. Ett besegrat Kina skulle sedan delas upp i 5 käbblande länder så att det aldrig mer skulle vara ett hot mot det Octagon-kontrollerade väst. En kinesisk politbyråkälla har bekräftat för denna skribent att Kina var medveten om denna plan.

I vilket fall som helst så ledde Abe sedan över en massiv och hemlig militär uppbyggnad som en förberedelse för denna invasion av Kina. Det mesta av den militära hårdvaran som var avsedd för denna attack förstördes, förmodligen av Kina, i de så kallade Kumamoto-jordbävningarna 2016. Abe byggde också upp en biovapenfabrik förklädd till veterinärhögskola.

Till slut gick inte ryssarna med på denna plan. Istället förstör nu deras specialstyrkor KM:s biovapenfabriker runt om i världen.

Dessutom har västerländska militär/industriella Vita hattarna också förkastat Bush/KM/tyska DVD-planen att döda 90 % av mänskligheten ”för att bevara miljön”.

Hela Bush-klanen har nu avrättats. Det offentliga avlägsnandet av Johnson och Abe och förstörelsen av Georgia Guidestones (där planen var inskriven) är alla offentliga tecken på detta.

Istället för denna plan har en grundläggande överenskommelse nåtts mellan ostliga och västerländska hemliga sällskap. Detta kräver en polycentrisk värld och ett gemensamt mål för att öka mängden och variationen av liv, inklusive mänskligt liv.

En sak till om mordet på Abe: japanska högerkällor säger att det är mycket misstänkt, de noterar att han var omgiven av välkända japanska krisskådespelare vid tidpunkten för sin ”skjutning”. Polisen rapporterade också att han blev skjuten två gånger, men om du tittar på videon ryckte hans kropp inte ens till efter det första skottet. Det finns heller inga tecken på blod eller stänk även efter det andra skottet.

Video: Moment When Japan Ex PM Shinzo Abe Was Shot On Stage

https://www.ndtv.com/video/embed-player/?id=641751

Abe och jag har träffats vid flera tillfällen och han berättade att han läser mina böcker. Det betyder att han är bekant med det jag skriver om i det här nyhetsbrevet. Jag kommunicerar också med hans fru då och då. Så vi hoppas att hans död var falsk och att han någon gång i framtiden kommer att kunna vittna inför en sannings- och försoningstribunal.

Men innan vi kan ha en utfrågning om sanning och försoning måste världsrevolutionen fullbordas. Nyckeln kommer givetvis att vara fallet för KM-regimen som kontrollerar UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION. Det finns många tecken på att detta är nära förestående.

Det viktigaste är förmodligen det faktum att de helt har tappat stödet från folket. De senaste opinionsundersökningarna visar att endast 11 % av amerikanerna litar på TV-nyheter och endast 16 % litar på tidningar.

Trust in news collapses to historic low

Det finns också en daglig ström av verkliga nyheter som informerar folket om hur korrupt den falska Biden-regimen är. I den senaste rapporterar Washington Free Beacon att Biden-administrationen sålde cirka 1 miljon fat från Strategic Petroleum Reserve till en kinesisk statskontrollerad gasjätte som Hunter Biden har en andel i.

Biden Sold a Million Barrels From US Strategic Petroleum Reserve to China-Owned Gas Giant

Det finns så mycket annat som har rapporterats på andra håll att det inte finns anledning att upprepa det här. Men som ett långsiktigt tecken på hur USA faller till tredje världens status visar de senaste uppgifterna om att kineser lever nu längre än sina amerikanska motsvarigheter.

US Life Expectancy Has Fallen Behind China

Situationen har nått punkten av väpnat uppror. I förra veckan gav Texas guvernör Greg Abbott tillstånd för statlig brottsbekämpning, att kvarhålla migranter som olagligt har korsat gränsen från Mexiko. Detta är en direkt militär utmaning för federal kontroll. Nationalgardestrupperna i Arizona, Florida och Wisconsin har också börjat mobilisera mot den illegala Biden-regimen, rapporterar flera källor.

Det pågår också en hemlig militärkampanj som kommer att förändra spelet. Som vi rapporterade om i förra veckan, fanns det ett helt underjordiskt tunnelsystem runt Ft. Jacksons militärbas i Carolina och det ”förstördes ända till Atlanten.”

De Vita hattarna flyttar nu in i baskomplexet Fort McPherson, Atlanta, Georgia, enligt NSA-källor. Det är härifrån AT&T och CNN Rockefellers fäste driver den falska Joe Biden-administrationen.

För att se hur dåligt psyopsen går, se idioten Biden läsa citaten från sin Teleprompter. ”Slut på citat. Upprepa raden”.

Bidens fall kommer att följas av ett liknande drag i Kanada, säger källor till den kanadensiska underrättelsetjänsten. ”Justin Castro kommer att dras ut från ämbetet och förödmjukas framför världsscenen. Kanadensare med stöd av Militäralliansen väntar på signalen för att sätta igång handling” lovar de.

Nederländska bönder å sin sida varnar premiärminister Mark Rutte:

”Protesterna kommer att fortsätta. Vi har stöd från miljontals människor. Det kommer att finnas handlingar som Holland aldrig har sett förut”

Det ser ut som att det har börjat i Kina också. Folket reser sig mot CCP-maskinen. Banker har misslyckats där och polisen har inte kunnat stoppa demonstranterna genom att bedrägligt manipulera sina mobila enheter för att få det att se ut som om de har ”Covid”.

Det kinesiska folket måste inse att George Soros skröt om att hans folk tog över Kina 1987. Vi hade en video där han sa det men det verkar som att det har raderats från våra datorer och internet. Men det faktum att regimen där går tillsammans med den falska pandemin, och den åtföljande extrema sociala kontrollen, är ett tydligt tecken på att de inte arbetar för det kinesiska folket.

En MI6-källa säger ”Dagarna för G7, G20 och resten tillhör det förflutna. Deras misslyckande kommer att ses med en ekonomisk implosion som kommer att resultera i världsomspännande civil oro som vi ser på Sri Lanka.”

”Alla dessa ålderdomliga premiärministrar borde samlas ihop och skjutas, liksom alla de gamla vanorna… Rensa kortlekarna”, fortsätter källan.

När regimen äntligen faller kommer folk att få höra många chockerande saker. Här är ett par tips på den sorts hemska sanningar som kommer fram i de offentliga rättegångarna och utfrågningarna som kommer att följa KM:s världsomspännande nederlag.

Mel Gibson talade sanningen om pedofiler och barnoffer… Det kostade honom skådespelarkarriären. Han har sagt att han har tillräckligt ekonomiskt och inte behöver oroa sig.

Kom också ihåg historien om att 20 % av köttet som säljs i stormarknader kommer från något annat djur än det som står på etiketten?

”Identifiering av arter i köttfärsprodukter som säljs på U.S. Com” av Dawn Kane (chapman.edu)

Nu har vi ett fall där en begravningsbyrå ertappades med att ha sålt kroppsdelar, förmodligen i decennier.

Black market for body parts exists in America… funeral home operator just charged in criminal scheme

Du kan vara säker på att detta bara är toppen av isberget.

KM svarar naturligtvis på det enda sättet de känner till, genom att sprida rädsloporr och panik. Men likt pojken som storgrät, tror ingen dem längre när de skriker ”apkoppor”, ”omicron” ”ninjavirus” ”dödliga myggor” etc.

Mosquitoes Testing Positive to Rare, Deadly Viruses in US Months After Bill Gates Released Millions in The Wild

Äntligen denna vecka, här är några av de senaste Project Bluebeam tecken i skyarna som, som ett hemligt rymdprograms källor säger, ”något stort kommer att hända.”

Först tar vi en titt på himlen sett över Manitoba, Kanada.

Nästa är off-world drönare över Monterrey, Mexiko

Tredje är SSP-drönare över ett Latinamerika-land

Och slutligen, off-world hantverk över Japan

Håll ögonen på himlen och se om du inte kan se allt detta personligen. Det är uppenbart att världen går in i ett paradigmskifte.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: