Mordförsök mot Knapptryckar-chefen Ulf Bejerstrand på Almedalsfärjan, risk att han även mördas på SÖS!

2022-07-02 23:31

Henning Witte; WhiteTV
http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/2881-mordfoersoek-mot-knapptryckar-chefen-ulf-beijerstrand-pa-almedalsfaerjan-risk-att-han-aeven-moerdas-pa-soes.html

Ca en timme efter att Gotlandsfärjan lämnade Nynäshamn kl 07:15 till Visby den
2 juli 2022 stannade den för att vänta på en ambulanshelikopter berättar Knapptryckarfunktionären Håkan Bergmark för WTV. Då var partiledaren Uffe Bejerstrand nästan död i en tung hjärtinfarkt/hjärtattack. Sedan flögs han inte till närmaste sjukhuset i Södertälje utan till oseriösa Södersjukhuset SÖS i Stockholm. Där ville man påtvinga honom ett farligt PCR-test, men han vägrade lyckligtvis. Till slut fick han ett enkelrum.

Grattis Uffe att du klarade alla utmaningar! Krya på dig och var på din vakt!

För ca en månad sedan hade Uffe och jag, Henning Witte, som sympatiserar mycket med partiet Knapptryckarna, bestämt möte i Stockholm bl a för en intervju innan jag skulle till Riga. Jag rekommenderade Uffe en mötesplats i naturen, där vi kunde gömma våra mobiltelefoner, så att ingen skulle avlyssna oss.

Jag hade viktig och känslig info till honom.

Uffe kom inte då det plötsligt hade bestämts, att han och hans vicepartiledare Bo Jonsson skulle besöka den ryska ambassaden i Stockholm för att göra reklam för Knapptryckarna. Förmodligen Bosse Jonssons idé. För att sabotera mötet?

Det jag ville säga till Uffe var följande: du sväver i livsfara då du valde Bo Jonsson som din ställföreträdare. Den djupa staten planerar samma sak mot Knapptryckarna som för partiet De Fria i början av året 2013.

Partiet De Fria grundades av en extremt vaken svensk: Peter Storm. Han forskade under 1980-talet redan på fri energi maskiner och förföljdes därför hårt i Sverige. Han tvingades då att gå i exil i Thailand. Han gifte sig där och fick ett barn.

Han intresserade sig senare för vårt kriminella banksystem (pyramidspel) och startade 2011/12 ett parti mot banksystemet som han döpte till De Fria.

Som tur var besökte min vän Jüri Lina Peter Storm över julen 2012 i Thailand. Där fick Jüri veta av Peter att min bok Den Vita Skolan i Nationalekonomi hade inspirerat honom till sitt bankkritiska partiprogram. Jüri Lina kom även över korrespondens mellan Bo Jonsson och Peter Storm, där Bo svartmålar mig, Henning Witte, oförskämt utan att någonsin ha träffat mig!

Bo Jonsson lyckades smussla in sig som Peter Storms ställföreträdare. I februari 2013 presenterades det nya Partiet De Fria på alternativ-media i Sverige. MSM teg förstås. Jag hade inte hört om De Fria och Peter Storm innan, men blev stormförtjust i deras partiprogram, särskilt bankreformen, utan att veta först att den baserade sig på min forskning. En månad senare, den 25 mars 2013 dog Peter Storm plötsligt och oväntat i Thailand. För mig var det mord för att vice Bo Jonsson skulle kunna ta över.

Det första han gjorde var att förstöra bankreformprogrammet till oigenkännlighet och sätta sig på livstid som partiordförande med argumentet att ingen infiltratör då kunde kapa åt sig partiet. Problemet var bara att han var infiltratören själv! Han är hårt styrd av mind control utan att han märker det!

Sedan blev Bo Jonsson partiet De Frias dödgrävare. Efter det dåliga valet 2014 avregistrerades partiet. Den djupa staten hade vunnit!

När jag kritiserade Bo Jonsson för några månader sedan i en intervju med Linus Noremalm attackerade Bo Jonsson mig istället för att be om ursäkt för hur han hade förstört Partiet De Fria. Då förstod jag att han fortfarande är under mind control.

Jag skickade då direkt min hårda kritik mot Bo Jonsson från 2014 med en Jüri Lina intervju till Uffe Bejerstrand, men han fattade inte galoppen! Suck!

Därför ville jag sedan möta honom på ett avlyssningssäkert ställe och varna honom att han svävar i livsfara så länge Bo Jonsson sitter också i Knapptryckarnas partiledning, i synnerhet som vice! Risken att samma sak som med Peter Storm händer med Uffe var överhängande!

Och nu hände det den 2 juli 2022 igen! För mig var det ett mordförsök mot Uffe Bejerstrand! Solklart! Det är så många som har mördats med dessa lömska strålningsvapen!

Ute på öppet hav tar det längre tid att rädda någon med helikopter och sabotage mot Uffes framträdande på Almedalen 2022 är mycket effektiva medel att tysta Knapptryckarna!

Attackerna innan från djupa statens lakejer som Fritjof Persson (mind control) eller Kristoffer Hell (MI6) hade ju inte hjälpt!

Nu är risken överhängande att Uffe mördas på SÖS!

Han bör göra sig av med Bo Jonsson fortast möjligt för att minska nya mordförsök. Han bör ta in pålitligt folk, typ Dr. Mikael Nordfors, som ställföreträdare! Omedelbart!

P.S. 5.7.22: då Uffe vägrade det farliga PCR-testet registrerades han som Corona patient, trots att han fick en stent mot hjärtinfarkten. Så förfalskas Coronastatistiken även den vägen!

Se även på WTV:

Mossad-mordattack mot Uffe Bejerstrand på Donners plats mitt i Almedalen

2022-07-06 19:23

(den 6 juli 2022 10 minuter innan han skulle hålla tal på samma plats!)

Kl 14:00 den 6 juli 2022 skulle Uffe Bejerstrand och Dr. Mikael Nordfors från uppstickarpartiet Knapptryckarna hålla tal på Donners plats mitt i Visby, som är mycket bra lämpad för politiska tal under Almedalsveckan. Kl 13:50 mördar 32-årige Theodor Engström från Ljungbyholm en kvinna i 60-års åldern precis på samma ställe. Naturligtvis ingen slump.

Fulmedia påstår att 33-åringen har anknytning till NMR, vilket är föga troligt. Nordfront har redan förnekat detta på sin hemsida. NMR mördar inte oskyldiga! Men Mossad och deras knäkt Skräpo tar gärna nazister som en falsk flagga!

Att NMR-uppgifter först spreds av Expressen passar också in i underrättelsetjänst-bilden. Blaskan är Säpos inofficiella språkrör! När ordet ”uppgifter” används i gammelmedia, så kommer de från en mestadels västlig underrättelsetjänst.

Expo har också spridit NMR-lögnen. Och vem kontrollerar Expo? Mossad så klart! Jonathan Leman är med största sannolikhet en katsa.

I kvällens Aktuellt på SVT utesluter Gotlands polischef att det föreligger en ökad risk för allmänheten. Hur kan polisen göra det så fort utan att utredningen är klar? Det är ju Säpos uppdragsgivare Mossad som ligger bakom mordet och då kan de ge lugnande besked till den svenska polisen.

Allt talar för att 32-åringen var fjärrstyrd av mind control teknologi precis som Anna Lindhs mördare. Att gärningsmannen direkt gav upp och lät sig gripas utan att hugga igen med kniven är också ett tydligt mind control indicium. Detsamma gäller att gärningsmannen erkänner mordet. Några år efter Estonia-massmordet kapade Mossad åt sig kontrollen över den svenska mind control-teknologin.

Det var alltså som vanligt Mossad som mördade en oskyldig människa och syftet är då alltid politiskt! Den Mossad-kontrollerade polisen pratar strunt!

Kvinnan som knivhöggs till döds i Almedalen var psykiatrikern Ing-Marie Wieselgren, psykiatrisamordnare för Sveriges Kommuner och Regioner, rapporterar Omni. Vilket hån och cynism av Mossad! Psykiatrin i Sverige hjälper systematiskt att mörklägga mind control-fakta! Psykiatrin hittar på psykiska sjukdomar som passar till mind control-offer, så att folk ska tro att de är sjuka i huvudet, men istället är de friska och offer för en mycket lömsk teknologi, som FN kallar för cybertorture!

Polisens misstänker att gärningsmannen lider av psykisk ohälsa. Det framgår att han ska ha uppvisat tydliga tecken på att inte må bra, rapporterar Expressen.”

WTV tänker på läkarens anhöriga och kollegor och beklagar sorgen!

Skulle Uffe Bejerstrand mördas igen efter det felslagna försöket på Gotlandsfärjan den 2 juli 2022? Eller skulle bara hans tal störas?

Katarina Janouch säger i intervjun nedan tyvärr inte om Uffe sedan höll sitt tal. Varken Bejerstrand eller Nordfors kunde hålla sina tal! I intervjun med Wilgert nämner hon inte ens att Bejerstrand skulle hålla tal 10 minuter senare på samma plats. Hon har varit bättre journalist tidigare……

AB gömmer intervjun med Katti bakom en penninggirig betalvägg!

Se även på WTV:

Mordförsök mot Knapptryckar-chefen Ulf Bejerstrand på Almedalsfärjan, risk att han även mördas på SÖS!;

FN:s Prof. Nils Melzer kallar mind control torture för cybertorture;

Expos Jonathan Leman misstänkt Mossad-agent;

Mind Control föreningen EUCACH:s historiska tal på Almedalen;Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: