MÅNGKULTURELL BILKÖRNING

Malmö 10-7-2022

I torsdags eftermiddag vid 15.00 tiden klippte jag gräsmattan på tomten. Trots oljud från gräsklipparen hördes plötsligt motorljudet från en bilmotor på högvarv kombinerat med avgassmällar samt däckstjut utifrån gatan.

Jag gick utanför tomten för att se vad som pågick. Bilen på bilden, en värsting AMG – Mercedes med 6,3 liters motor, höll på att köra upp och ner i gatan och bredsladdade, s k drifting, medan förarens kompis stod och filmade.

När föraren väl stannade gick jag fram till bilen, det är jag som står vid bildörren och den filmande kompisen står bakom mig, och skällde ut föraren efter noter. Både föraren och hans filmande kompis var invandrarkillar och troligtvis komna och hemmahörande i något MENA – land.

Jag var helt vansinnig och min fru som har tagit bilden sa att jag nog hördes över halva Malmö. Det kan säkerligen stämma för jag förstår inte hur man kan visa en sådan respektlöshet genom att i vansinnesfart framföra en bil på detta sättet på en villagata på blanka eftermiddagen. Skulle föraren få ett kast på bilen och den far rätt upp på trottoaren så kan det medföra katastrofala följder för en gående.

Denna uppvisning är bara ännu ett bevis på att dessa varelser tydligen inte har några som helst spärrar för vad dom är kapabla till att göra, vare sig det är i trafiken eller på någon annan plats.

Båda killarna var i 20 – års åldern och man blir ju lite konfunderad över hur dom har råd med sina leksaker som betingar ett värde i miljonklassen samt hur dom har råd med att slita ut breddäck som säkerligen kostar 3000 kr styck.

Efter att jag ordagrant bett dom fara åt h-e och aldrig mer visa sig här på gatan så gick jag direkt in och ringde polisen där jag uppgav vad dom sysslade med samt även gav polisen bilens reg-nummer samt att jag ville att dom kom ut och tog kontakt med mig där jag kunde visa dom däckspåren efter deras övningar.

När detta skrivs tre dagar efter händelsen har polisen ännu inte hört av sig.

Och troligtvis kommer dom inte heller att göra det för ärendet är väl i vanlig ordning nedlagt samma dag.

Så grabbarna kommer troligtvis även i framtiden ostört att kunna visa upp sina färdigheter i mångkulturell bilkörning.

Till saken hör att när man numera  kör bil i Malmö och ser en vansinnesmanöver eller en bil i den dubbla tillåtna hastigheten så är det så gott som alltid en mångkulturell förare bakom ratten. Den totala respektlösheten breder ut sig mer och mer och det gäller inte bara i trafiken utan i princip överallt.

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: