Cornelia Unfiltered – videor ni måste titta på! Uppdaterad!

2022-07-09

Prenumerera på Cornelia (klicka på klockan så den skälver)

Cornelia Unfiltered -Episode 1

Premiäravsnittet av Cornelia unfiltered- vi pratar om amerikansk närvaro i Stockholm, regeringskris, Kinas åtgärder för att rädda det finansiella systemet och Cecilia Skingsley som går från klarhet till klarhet.

Cornelia unfiltered- Episode 2

2. När det här avsnittet släpps så befinner jag mig i Calcutta för att spela in podd, super spännande! I avsnittet pratar vi om vapenlagarna i USA, hur Sverige retat björnen och hur vi navigerar genom livet för att inte trampa någon på tårna.

3.Cornelia unfiltered- Episode 3 med Carl Norberg

Cornelia unfiltered med Carl Norberg I det här avsnittet pratar jag och Carl Norberg från De Fria om det gamla och nya finansiella systemet, vad som kommer hända med folks pengar och hur övergången till det nya systemet

Cornelia unfiltered- Episode 4 The Ericsson Report

4. Detta avsnitt handlar om The Ericsson Report som bygger på Michael Rae Khoury’s research. Michael är en libanesisk-amerikan som följer Ericssons korruption som också ägde rum i Libanon och flera andra länder.

Cornelia unfiltered- Episode 5- Under Belägring?

5. Är Sverige en failed state, suveränt eller belägrat av främmande makt? ”Sverige har varit under befäl av anglosaxare under lång tid,” säger Rysslands utrikesminister samtidigt som Wallenbergs piratflagga vajar i vinden och militärer spelar Highway to hell..

Cornelia unfiltered- Episode 7- BlåGult del. 2 (del 6 är borttagen)

7. Vad gjorde Lindsey Graham i Ukraina år 2016 och vad lovade han det Ukrainska folket. Hur kommer det sig att varken EU, NATO, USA eller UK håller sina löften gentemot Ukraina eller Ryssland? Varför har Minskavtalet, Budapestmemorandumet brutits och överenskommelsen gällande NATOs expansion inte efterlevts. Är Ukraina ett suveränt land ens?

Cornelia unfiltered- Episode 8- Roe vs Wade

8. Högsta domstolen i USA har rivit upp domslutet Roe vs Wade beslutet och nu väntas aggressiva protester från terroristgrupper för abort. Vilken roll spelar Big Pharma, Planned Parenthood och svenska RFSL i allt det här. Candace Owens ger oss bakgrunden till Planned Parenthood med Margaret Sanger och den rasideologiska agendan bakom Planned Parenthood. Läkemedelsindustrin undviker frågor och kritiseras nu öppet av allt fler och det med rätta. Vad handlar abortindustrin om egentligen och hur hamnade vi här?

Cornelia unfiltered Episode 9 – The Great Awakening

9. Den mest personliga och ofiltrerade episoden hittills där jag berättar om mitt uppvaknande och ger min syn på nuläge och framtiden. Systemet kollapsar till följd av ett globalt uppvaknande som kommer leda till en förtroendekris men vad kommer det att ersättas med, vilka alternativ ligger på bordet? Finns det en plan, kan man lita på planen och vad kan vi göra i Sverige om vi vill göra något?’

Cornelia unfiltered- Episode 10- Law of war del.1

10. Law of war- militärlagstiftning, del 1.Vad händer om ett fåtal svenskar på ett brutalt sätt lagt sig i USAs inre angelägenheter, USAs interna kommunikation eller varför inte det amerikanska valet? Är USA ockuperat av främmande makt? Om Kina ockuperar Washington DC och Kina i sin tur säger att ett fåtal svenskar har lagt sig i Kinas inre angelägenheter i över 200 år, vad blir då Sveriges roll? Allt handlar om det svenska rättssystemet, brottsprovokation och att se genom att uppleva.

Department of Defense Law of war manual: https://dod.defense.gov/Portals/1/Doc… The Ericsson Report: https://ericssonreport.com
Trumps EO 13848 utländsk valpåverkan:
https://trumpwhitehouse.archives.gov/… MAJIC EYES QNLY The complete LAW OF WAR: THE STORM through the Looking Glass series playlists: YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list…
Bitchute:
https://www.bitchute.com/playlist/O3l…
Romstadgan:
https://www.regeringen.se/49c842/cont…
Tack för ert stöd på swish: +46763055789 Vid förfrågningar kontakta mig på: corneliaunfiltered@gmail.com

Cornelia unfiltered- Episode 11- Law of War del II

11. Law of war- militärlagstiftning, del 2.Vad händer om ett fåtal svenskar på ett brutalt sätt lagt sig i USAs inre angelägenheter, USAs interna kommunikation eller varför inte det amerikanska valet? Är USA ockuperat av främmande makt? Om Kina ockuperar Washington DC och Kina i sin tur säger att ett fåtal svenskar har lagt sig i Kinas inre angelägenheter i över 200 år, vad blir då Sveriges roll?

Cornelia unfiltered- Episode 12 – Ekonomikollaps

12. Varför havererar det finansiella systemet nu? Hur funkar systemet monetärmekaniskt och hur länge har det gjort det? Vad är skuldmättnad, likviditetsbrist, inflation, stagflation?
Grindväktaren Andreas Cervenka får krypa till korset till slut och erkänner “på band” begreppet skuldmättnad i podden Systemskiftet =) Omnämns i podden Greenpeace podcast Systemskiftet avsnitt 1 med Andreas Cervenka:
https://open.spotify.com/episode/1Pla… Carl Norberg, De Fria: https://www.youtube.com/c/DeFriaBankr…Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: