Högsta Domstolen i USA har förkastat 2020-års val på grund av valfusk!

2022-07-08

Detta är ett utdrag ur dagens Återställd republik av Judy Byington. Tar bara med det som är nytt. Det övriga finns redan i gårdagens översättning https://bakomkulisserna.biz/2022/07/07/aterstalld-republik-via-en-gcr-fran-och-med-den-7-juli-2022/

https://operationdisclosureofficial.com/2022/07/08/restored-republic-via-a-gcr-as-of-july-8-2022/


Phil Godlewski part 2 July 6 2022: https://rumble.com/v1bd0d3-continuation-of-july-6th-livestream-intel-drop.html

NOTERA: Phil är en före detta amerikansk militär underrättelseofficer… och en av få utvalda ANON:s av White Hats som har avslöjat information enligt Alliansens önskemål.

Fakta: Valet 2020 har störts av SCOTUS på grund av väljarfusk.
Just nu väntar vi på att SCOTUS ska skyddas, såväl som hans familjer.
Förkastningen av valet 2020 är slutet på kabbalen. De har inte makten och kommer aldrig att ha den igen.

Fakta: Det kommer inte att bli ett särskilt val. Siffrorna kommer att avslöjas. Donald Trump har tilldelats presidentskapet i USA. Detta är inte ”en potentiell väg för vad som kan hända.” Detta har hänt.

Fakta: Detta val fall 2020 har funnits sedan början av allt detta. Bevis presenterades för SCOTUS i hemlighet. Det fanns en förteckning över domslut som ingen visste om, särskilt pressen.

Fakta: Roe vs Wade var en gigantisk distraktion. Medan pressen tittade på det… hanterades andra ärenden.

Fakta: Vi kommer aldrig att vara i den här situationen igen. Donald Trump kommer att återvända till makten och det är då ”stora saker” börjar hända.

TSA: Transportation Security Administration (TSA)
Det finns förberedelser för ”kontinuitet i regeringen” inom deras organisation för de högre upp i TSA. Direktivet var från 2012 (när de var på väg att rycka tag i Barak Obama). 2012 var militären på väg att avlägsna den sittande presidenten i USA… Barack Obama… och efter att han ”vann… ja, du gissade rätt, valfusk var inblandat i det… så var de bokstavligen på väg att rycka honom från ämbetet, och en kupp var på väg att ske. De hade inget annat val… men sedan gick Donald Trump med på att kandidera som president i USA 2016.

Massarresteringar:

Brittisk biträdande ambassadör och andra utländska medborgare arresterade av iranska säkerhetsstyrkor anklagade för spionage.


Prison Barge (fängelsefartyg) dyker upp i New York City Harbor.

Valfusk 2020:

Högsta domstolens regler 2020 val ogiltigt:

https://rumble.com/v1bd0d3-continuation-of-july-6th-livestream-intel-drop.html

Biden-administrationen stämmer Arizona för lag som kräver att väljare bevisar att de är amerikanska medborgare: https://resistthemainstream.org/biden-administration-sues-arizona-over-law-requiring-voters-prove-theyre-us-citizens/?utm_source= telegram

Wisconsin har avcertifierat valet 2020.

White Hat Intel:

Deep State försöker desperat att stoppa valet i november med Bidens lägsta godkännandebetyg och demokrater står inför förväntad förintelse i valet och långt över hälften av landet håller på en AGENDA som händer/ekonomikollaps/inflation/mat och varubrist…. De sovande fåren vaknar och undrar vad som händer och börjar se igenom ursäkterna för demokraternas lögner och MSM Lögner.


Mandarin Oriental Hotel där Bilderberg-mötet hölls


Vad hände på det hemliga Bilderbergmötet i DC?
Vad jag hör i Russian Cables är DAVOS, BILDERBERG GROUP, ROTHSCHILDS rädda för att valet ska äga rum. Om det amerikanska valet lyckas för republikanerna, skulle exponeringen av regeringen, CDC, NIH, WHO, FN, NATO och Great Reset Agenda Plandemic vara i fara.

Hur kunde det hemligaste Elite Bilderberg-gruppmötet hållas i DC med världens ELITER och med hemlig planering för nästa faser av PLANDEMI, KRIGEN, styrande medieinformation – speciellt i en tid då militärteknologi har makten att lyssna genom väggar, byggnader och har ekolodsljud, bild live-tid navigationssystem och teknik som samlar in all data och telefon, datorkonversationer i världen. Den här militära tekniken som används för att samla in live-data är inte känd eller har släppts till allmänhetens kännedom, varför skulle Bilderberg välja DC av alla platser för att vara värd för deras hemliga möten? (Inne på Mandarin Oriental Hotel). Eliterna som deltog var mycket skeptiska till att delta och dela information inuti fästningen av tillgänglig MILITÄR Teknik spårning, spårning och ekolodsföreställning, inspelning genom byggnaderna.

OPEC – Organisationen för de oljeexporterande länderna är en mellanstatlig organisation med 13 länder. Grundades den 14 september 1960 i Bagdad av de första fem medlemmarna (Iran, Irak, Kuwait, Saudiarabien och Venezuela), och har sedan 1965 sitt huvudkontor i Wien, Österrike, även om Österrike inte är ett OPEC-medlemsland. I september 2018 stod de 13 medlemsländerna för uppskattningsvis 44 procent av den globala oljeproduktionen och 81,5 procent av världens ”beprövade” oljereserver, vilket ger OPEC ett stort inflytande på de globala oljepriserna.

White Hat Military samlade för närvarande in all data om OPEC och gjorde övervakning i Texas Freeport längs kusten av den Mexikanska golfen där USA håller stora delar av oljereserverna.

Utan att registrera har Biden hittills sålt över 5 miljoner fat till Europa och Asien. Utan att registrera har Deep State-regimen sålt över 25 miljoner hittills. Varför skulle Biden sälja olja illegalt utomlands i en tid av olje-gaskris i USA?

Och varför tittar militären på? För att bygga ett fall. Allt är kopplat till förseglade åtal.

DAVOS (djävulens) grupp & FN hjälper till att finansiera Maxwell och skapar en ny [falsk] miljöorganisation The TerraMar Project som gav henne rätt till immunitet som chef för en falsk Ocean/Sea Country egendom – som gav Maxwell rättigheter till ubåtar och att resa världen runt utan att fråga och gå in i länder i Oceanernas underjordiska baser utan att fråga.

Detta kraftfulla elitsystem som är skapat av Deep State Cabal har infiltrerat alla nationer och militära rankningar, tagit kontrollen över Mainstream Medias VD:ar. Detta enorma nätverk når in i läkemedelsföretagens stora teknikföretag och kontrollerar Hollywood på högsta nivå.

USA:s högsta domstol reglerar att normal användning av en bil på vanliga vägar var en rättighet och inget körkort var nödvändigt:

”Rätten för en medborgare att resa på allmänna vägar och att transportera sin egendom på dessa, med häst och vagn, vagn eller bil, är inte bara ett privilegium som kan tillåtas eller förbjudas efter behag, utan en gemensam rättighet som han har under sin rätt till liv, frihet och strävan efter lycka. Under denna författningsgaranti får man därför, under normala förhållanden, färdas i sin lutning längs allmänna vägar eller på allmänna platser, och medan han uppför sig på ett ordnat och anständigt sätt, varken inkräktar på eller stör någon annans rättigheter, kommer han att skyddas, inte bara i hans person, utan i hans trygga uppförande.” https://wearechange.org/u-s-supreme-court-says-no-license-necessary-to-drive-automobile-on-public-highwaysstreets/

The Emergency Broadcast System, JF Kennedy Jr.:

https://t.me/CodezXVII

 • Inser otvivelaktigt att vi tar tillbaka vårt stora land (de frias land) från de onda tyrannerna som vill göra oss skada och förstöra den sista återstående tillflykten av lysande ljus.
 • På POTUS order har vi initierat vissa säkerhetsåtgärder som ska skydda allmänheten från det primära nedfallet.
 • POTUS kommer att vara välisolerad/skyddad på AF1 och utomlands (specifika platser klassificerade) medan dessa operationer utförs på grund av befästningens karaktär. Det är dags att ta tillbaka vårt land och göra Amerika stort igen. Låt oss hälsa och be för de modiga män och kvinnor i uniform som kommer att åta sig detta uppdrag att föra fram fred, enhet och återföra makten till folket.
 • Bekräftelse (till allmänheten) av vad som händer kommer att avslöjas och kommer inte att accepteras öppet. Offentliga upplopp organiseras i stort antal i ett försök att förhindra arrestering och tillfångatagande av högre tjänstemän.
 • På POTUS order kommer ett tillstånd av tillfällig militär kontroll att åtgärdas och speciella operationer genomföras. Falska läckor har gjorts för att behålla flera inom USA:s gränser för att förhindra utlämning och speciell operatörsnödvändighet.
 • Var säker på att säkerheten och välbefinnandet för varje man, kvinna och barn i detta land håller på att uttömmas till fullo. Stämningen inom landet kommer dock tyvärr att vara splittrad då så många har fallit för det korrupta och onda narrativ som länge har sänts.
 • Vi kommer att initiera Emergency Broadcast System (EMS) under denna tid i ett försök att tillhandahålla ett direktmeddelande (undvika falska nyheter) till alla medborgare. Organisationer och/eller människor som vill skada oss under denna tid kommer att mötas av snabbt raseri – vissa lagar har hävts i förväg för att ge vår stora militär den nödvändiga auktoriteten att hantera och genomföra dessa operationer (hemma och utomlands).
 • De primära målen är inom DC och förblir överst (på båda sidor). Spridningen på gatorna kommer snabbt att stängas av. Leta efter fler falska flaggor – var uppmärksam, var vaksam och framför allt snälla be.

Bekräftat: Militären har tränat för implementering av nödsändningssystemet.
Utlösaren för EBS kommer att vara vaccinationsmandat över hela världen med lockdowns.

 • EBS kommer att se till att alla är säkert placerade i sitt hem och kan bevittna det historiska ögonblicket som avslöjar alla sanningar, mörkläggning etc. genom EBS, som är nära förestående. Allt är planerat att hända.
 • Ett övningsprov kommer att ske, så förbered dig. Det ska vara ett test och sedan en genomgång av alla händelser och aktiviteter. De möjliga konsekvenserna på nationell och global nivå kan vara ganska komplicerade så saker måste vara i linje med protokollen. Ja, det får många konsekvenser om saker och ting inte görs med precision och perfektion. Detta är övningen som körs före de riktiga människorna för att se svar och precision på vad som är kommande som förändrar mänskligheten.
 • Schemat är nu äntligen fast, men återigen är jag bara budbäraren. Var redo att justera om det behövs med hänsyn till eventuella tidsförändringar. Endast ett fåtal utvalda känner till ögonblicket för den exakta och exakta tidpunkten för händelserna. Av säkerhetsskäl och andra uppenbara skäl måste den hållas privat.

Under dessa 10 Days of Communication Darkness kommer följande saker att hända:

 • EBS kommer att spela åtta timmars videor, tre gånger om dagen under tio dagars Communication Darkness.
 • Vi kommer att få 7 ”Trumpeter” aka EBS-textmeddelanden på våra telefoner som varnar oss för att ställa in vår TV just nu.
 • Våra telefoner kommer bara att fungera för 911. Signal-appen, som är militärkrypterad, kommer att finnas tillgänglig.
 • Våra TV-apparater kommer bara att visa tre förklarande filmer i en kontinuerlig loop under de 10 dagarna. Det kommer att täcka ämnen som arresteringar, domstolar, bedrägerikorruption, pedofili etc.
 • Vårt internet kommer inte att fungera under den tiden. Våra bankomater fungerar inte. Efter de 10 dagarna av Communication Darkness kommer vi att ansluta till ett nytt Quantum Internet.
 • Människor uppmanas att fylla på med minst tre veckors mat och vatten. Vi utlovas det nya Star-link Internet-systemet i slutet av månaden.
 • När vi pratar håller teamen som koordinerar denna viktiga historiska händelse upp EBS för att säkerställa största möjliga säkerhet för alla inblandade, så ha tålamod när saker och ting blir klara. De vill försäkra sig om att det inte finns några störningar av något slag alls. De som gör planen vill att ingen ska få panik alls eftersom det helt enkelt är att släppa ut sanningen.
  Efter EBS och 8 timmars 24/7-filmer kommer allt att förändras. Mänskligheten går mot fred och välstånd. Det är slutet på ekonomiskt och mänskligt slaveri. Gamla system för regering, utbildning, finans, hälsa, handel och handel etc. kommer alla att demonteras och ersättas.
 • Vi kommer att ha en ny valuta som heter USN US NOTE och guldbackad.
 • Det är vår förhoppning att detta budskap når tillräckligt många människor för att göra en meningsfull inverkan. Vi kan ännu inte telegrafera detta meddelande med normala metoder av skäl som jag är säker på… att alla här kan förstå.

Big Oil, Big Pharma, Medical Field and Magnetism, White Rabbit’s Army:

1910 blev John D Rockefeller (t.v) & Andrew Carnagie (t.h) STORA investerare i Big Oil & Big Pharma.

De förbjöd det medicinska området från att erkänna existensen av energi i kroppen och användningen av elektromagnetisk healing eftersom det inte finns några pengar botemedel och friska människor.

Som grundare av Big Oil, drev Rockefellers petroleumbaserade läkemedel till allmänheten för BEHANDLING för att få dem att komma tillbaka. $$$
För att hjälpa till att driva indoktrineringen framåt gav John D. Rockefeller mer än 100 miljoner dollar till skolor, högskolor och sjukhus och han grundade en filantropisk frontgrupp kallad ”General Education Board”. Alla skolor och sjukhus som INTE antog Rockefellers falska vetenskap skulle INTE få finansiering och skulle därför läggas ner.

John D Rockefeller & Andrew Carnagie grundade Big Pharma som stödjer vår nuvarande värld.

Nikola Tesla, Charles Proteus Steinmetz, Faraday, Maxwell, Heavyside och många andra som byggde 100 procent av det NUVARANDE elnätet och hela vår moderna värld, var kollektivt överens om att magnetism, statisk elektricitet och elektricitet styr vår värld och universum. De försökte lära oss detta för över 100 år sedan. Deras vetenskap sopades under mattan för att döljas för oss av korrupta, onda människor. Einstein, en man som bokstavligen uppfann INGENTING, tvingades på oss av dessa mycket onda människor att kasta mänskligheten från spåret av universums sanna metafysik.

Vi måste gräva fram läran från Nikola Tesla, Charles Proteus Steinmetz och andra för att lära oss om absolut ALLT om energins verkliga roll i vår egen biologi & biologin i vår jord och universum.

Magnetism lärs oss INTE på rätt sätt och dess ursprung finns INTE i metallen på ditt kylskåp. Det är ett snyggt attribut av magnetism, men det är inte dess primära funktion.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: