Georgia Guidestones är nu helt demolerade bara timmar efter explosionen

AV TYLER DURDEN
TORSDAGEN DEN 7 JULI 2022
https://www.zerohedge.com/political/georgia-guidestones-now-completely-demolished-just-hours-after-explosion

Georgia Bureau of Investigation har  undersökt  händelsen vid Guidestones. De sa att  ”okända personer”  var ansvariga för att detonerade sprängämnen runt 04.00 ET. Invånare i omgivande samhällen sa att explosionen var så hög att den väckte dem. 

Ibland kallade ”America’s Stonehenge”, hade Guidestones 4 000 sandblästrade bokstäver på 12 språk, och skrivna vad som verkar vara lärdomar för att återuppbygga mänskligheten. En av de läsplattor, som råkar vara den mest kontroversiella, är att ”hålla mänskligheten under 500 000 000 i evig balans med naturen.”

Cirka 12 timmar efter explosionen twittrade Dawn White från 11Alive: ”Georgia Guidestones är nu helt utjämnade … Vi såg en grävskopa fälla ner dem runt 16:45” 

Andra twittrade videor om en grävmaskin som använder skopan för att välta de massiva plattorna. 

Vissa har påpekat att Georgia Guidestones text är kopplad till ”New World Order”. Plattorna har under årens lopp avskaffats med röd färg där det stod ”död åt den nya världsordningen”. 

Illuminati “GuideStones” vandaliserade av QAnon Army

Kandiss Taylor, en tredje plats i den nyligen genomförda republikanska guvernörsprimären i delstaten, hade en av sina tio främsta prioriteringar under kampanjen för att riva det ”onda och sataniska” monumentet. 

I ett e-postmeddelande sa Taylor till  Georgia Recorder

”Sedan mitt val har Högsta domstolen dömt till förmån för TRE av mina huvudsakliga plattformsfrågor och verkställande order ( Jesus, Guns och Babies ), och precis som religiös förföljelse, vapenkontroll och abort,  Georgia Guidestones, ett demoniskt monument  som kräver  avfolkning av jorden, såväl som för utrotning av 7,5 miljarder människor, har ingen plats i den kristna staten Georgia, eller i Amerika för den delen!  Det här ser ut som en annan Guds handling för mig. Idag är det är ännu ett  nederlag för djävulen. Underskatta aldrig bönens kraft!”

Även med Guidestones permanent raderade från en kohage, fortsätter mysteriet om vem som exakt finansierade monumentets konstruktion på 500 000 dollar. Vissa tror att Guidestones finansierades av en liten grupp filantroper och befolkningskontrollentusiaster, som Ted Turner. 

The Georgia Guidestones

Även om de återstående stående plattorna ansågs osäkra, varför skyndade utgrävningspersonalen att riva ner hela monumentet om platsen låg mitt på en aktiv brottsplats?

Varför inte spara de opåverkade plattorna, stötta upp strukturen och bygga om? Men det verkar inte vara objektivt här. Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: