Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 27

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på GitmoTV, TRIBUNALS for JUSTICE, Tribunals – Executions – Deaths på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-07-08

TRIBUNALS for JUSTICE

THE HISTORY OF THE ANCIENT KHAZARS

Sanningen – Rothschild & Khazarens historia – Dokumentär
Historien om det antika Khazarriket, en stor men nästan bortglömd makt i Östeuropa, som år 740 e.Kr. konverterade till judendomen. Khazaria, ett konglomerat av ariska turkiska stammar, var…


Japans före detta premiärminister Abe är skjuten
– LIVE BREAKING NEWS

TRIBUNALS for JUSTICE
Japans fd premiärminister Shinzo Abe ska ha blivit skjuten. Få de senaste detaljerna om Shinzo Abe som enligt uppgift blev skjuten i vår…
(Det är länge sedan Benjamin Fulford redan nämnde att Shinzo Abe ska tas bort för han tillhör Deep state. Kanske det var det som nu hände. red.anm)


Europeiska kungligheter dödar barn för skojs skull på människojaktfester

TRIBUNALS for JUSTICE

Människojaktpartier, kungliga, eLITER – kopplat till barnhandel, ADRENOCHROME, ORGANSKÖRD

HÖGFÖRRÄDERI —>>
DÖDSSTRAFF

GITMO – GUANTANAMO BAY DETENTION CENTER

🔥DÄR DE KOMMER EN
🔥KOMMER DE ALLA
🔥TILL GITMO

stöds av
@GitmoTV
@TRIBUNALSforJUSTICE
drivs av
@ExposeThePEDOSendOfTveCABAL


FULLSTÄNDIG SHOW: ‘D.U.M.B.S: DET AVSKYVÄRDA UNDER VÅRA FÖTTER.
DET ÄR INTE LÄNGRE EN KONSPIRATION. BARA SANNING OCH KALLA, HÅRDA FAKTA! Bra jobbat som alltid @InTheStormNews1

https://rumble.com/v16ygfu-full-show-d.u.m.b.s-an-abomination-below-our-feet.-show-42-many-part-series.html

⚔️☠️⚔️🔥⚔️Q⚔️🔥⚔️☠️⚔️
⚔️☠️⚔️WWG1WGA ⚔️☠️⚔️

LITA PÅ PLANEN
>>MILITÄR ÄR DET ENDA SÄTTET
Q

#GalacticFederation
#EarthAlliance
i
@DUMBSandUNDERGROUND
@SpecialQForces
drivs av
@ExposeThePEDOSendOfTheCABAL

https://rumble.com/v16ygfu-full-show-d.u.m.b.s-an-abomination-below-our-feet.-show-42-many-part-series.html


2,5 miljoner dollars finansiering för pan Beta-coronavirus vaccinkandidat

*Se till att läsa sista raden i artikeln*

Det i Noway-baserade Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) och Codiak BioSciences tillkännagav idag finansiering på upp till 2,5 miljoner USD för att fortsätta att utveckla vaccinkandidater från sitt pan Betacoronavirus-program genom prekliniska studier.

Codiak BioSciences, ett biofarmaceutiskt företag i kliniskt skede, baserat i Cambridge, MA, producerar en pan Betacoronavirus-vaccinkonstruktion som bär det receptorbindande domänproteinet från både SARS-CoV-1 och SARS-CoV-2 med hög densitet på ytan av exosomen, kombinerat med strukturellt begränsade, mycket konserverade T-cellsantigener uttryckta i lumen, och stabil laddning av en STING-agonist.

Denna innovativa design påminner mycket om de naturliga virala strukturerna, och dessa konstruerade exosomer stimulerar ett brett immunsvar som omfattar både antikropps- och T-cellsmedierad immunitet.

Sriram Sathyanarayanan, Ph.D., Chief Scientific Officer, Codiak, uttalade i ett pressmeddelande utfärdat den 5 juli 2022, ”Vi inser att samarbete är avgörande för att möta utmaningen med coronavirus, nuvarande och framtida, och är glada över att arbeta med både CEPI och Ragon Institute, som vi samarbetade med för att identifiera och hitta optimala T-cellsepitoper som är mycket konserverade och oföränderliga över alla Betacoronavirus för att utvecklas till våra vaccinkandidater.”

”Det är vår förhoppning att dessa och framtida allianser ger ett vaccintillvägagångssätt som kan skapa en väg ut ur den nuvarande coronavirus-pandemin samtidigt som de stödjer framtida utbrott.”

CEPI är ett innovativt partnerskap mellan offentliga, privata, filantropiska och civila organisationer som lanserades i Davos 2017 för att utveckla vacciner mot framtida epidemier

@leagueofextraordinarypepes

https://www.precisionvaccinations.com/breaking-news/#/2022/07/05/25-million-funding-pan%C2%A0betacoronavirus-vaccine-candidate

Precisionsvaccinationer (https://www.precisionvaccinations.com/breaking-news/)
Vaccin Breaking News
Vaccinnyheter från Precision Vaccinations.


07.07.22 – Boris Johnson avgick
BYE BYE BORIS KLON
@SpecialQForces

https://t.me/EXPOSEthePEDOSendOfTheCABAL/3062

Telegram (https://t.me/EXPOSEthePEDOSendOfTheCABAL/3062)
EXPOSEthePEDOSendTheCABAL
Tack Q USA🇺🇸🦅💥💥💥💥

Det börjar i London: London Bridge faller. Boris Johnson avgick precis som Storbritanniens premiärminister.

RÖD ALERT London har fallit! Första dominon har fallit, se vattnets krusningseffekt. Georgia Guide Stones 1/4 stone down är den första av 4 pelare på finansmarknaden. London faller och kraschar de 3 andra eftersom de alla är sammankopplade och balanserar den globala marknaden. Black Swan Event Global Reset Market Crash började. V for Vendetta profetia Slutspelet är nu. V för Hämnd! Projekt London Bridge aktiverat. …Great Awakening World Trump + Q

Stormen har anlänt! Vi var i slutskedet av Q’s Plan! – Åtal, massgripanden, militärdomstolar.


CHRISTIAN 21 INTEL! GEORGA GUIDESTONES ENERGIVAPEN?

https://rumble.com/v1bfjbx-christian-21-intel-georga-guide-stones-energy-weapon-new-rhelms-celestial-c.html

NYA RHELMS! (RHELM = Det betyder inte att du måste vara bäst och uppnå allt ensam, red.anm) HIMMELSKA RUM!

NY INTEL! CHRISTIAN 21! NYA INKÖRSPORTAR! HIMMELSKA RUM! HJÄRNAKTIVERING! SOLUTBROTT! OVAXXADE KOMMER ATT AKTIVERAS! ISVÄGG! ANDRA RHELMS! HUSRESTERINGAR KOMMER ATT BLI ALLA FÅRENS MEST ÄLSKADE… TV-”STJÄRNOR”, MUSIKER, DAG- OCH NATTVÄRDAR, UTOMJORDINAR MM…OSV…

@ExposeThePEDOSendOfTheCABAL


Q) The Storm Rider /Official Page

https://t.me/qthestormrider777

CERN hem för >CIA

_Eftersom CERN är den största och mest avancerade kärnkraften och
partikelfysiklaboratoriet i världen är säkerheten vid den topphemliga anläggningen den strängaste på jorden. Följaktligen är det den perfekta platsen att dölja ingången till den enda centrala underrättelsetjänsten (CIA).
.
Som ursprungligen beskrevs på Truther.org-rapporten den 31 mars 2015 med titeln ”10 Reasons Why Switzerland is Home to the CIA”, hårda bevis bekräftar det nu att Schweiz faktiskt hyser CIA. Men exakt var CIA-högkvarteret ligger i Schweiz har förblivit ett mysterium – fram tills nu.

https://bakomkulisserna.biz/2021/12/11/cern-schweiz-zurich-cia-hogkvarter/
.
Kort sagt, CERN fungerar som den hemliga ingången till CIA:s högkvarter som ligger i de undervattens alpina kanjonerna i Genèvesjön, en sjö så djup att den måste utforskas av Mir 1 och Mir 2, ryska ubåtar som är kända för sin förmåga att dyka ner till 6 000 meter (19 685 fot).
.
Följaktligen är CIA:s högkvarter under Genèvesjön endast tillgängligt via tunnelbanetåg från CERN, och via ubåtar som färdas genom en 275 kilometer lång (170 mil) underjordisk tunnel som uppenbarligen börjar i Genova, Italien, och slutar i Genèvesjön.
.
Även om det bara är gissningar, verkar det som att Sub-Biosphere 2 är modellerad efter CIA:s högkvarter under Genèvesjön. Denna uppfattning är baserad på det faktum att Sub-Biosphere 2 härmar Big European Bubble Chamber (BEBC) som uppenbarligen fungerar som den centrala kommandocentralen.
.
CERN:s LEP-tunnel, som är 26,659 kilometer (16,6 miles) lång, går visserligen genom Schweiz och Frankrike, troligen på väg till CIA:s högkvarter. Av en slump ligger CERN ungefär 27 kilometer från Genèvesjöns centrum (dvs. 46°27’19.8″N 6°36’01.9″E) där CIA:s högkvarter uppenbarligen ligger.
.
Därför verkar det som om CERN:s LEP-tunnel är en politisk täckmantel för den underjordiska tunneln genom vilken dagliga pendeltåg skjutsar CIA-personal från förorterna till Genève, Schweiz, till CIA:s högkvarter djupt under Genèvesjön.

.
CIA:s högkvarter är uppenbarligen känt som ”North Area”, en av CERN:s så kallade experimentella platser. North Area är enligt uppgift den största av de experimentella platserna inom Prevessin-platsen som påstås vara målstationen för icke-kolliderande experiment på SPS-acceleratorn.

Genève driver i huvudsak underjorden på uppdrag av CIA, den har fått smeknamnet ”The Global City”.

Uppfattningen att CERN är den hemliga ingången till CIA:s högkvarter under Genèvesjön bekräftas av det faktum att CERN 2013 hade 2 513 anställda och 12 313 stipendiat, kollegor och lärlingar, varav en majoritet är CIA-personal.

Med tanke på att cirka 15 000 människor pendlar till CERN och/eller CIA:s högkvarter dagligen, måste de göra det via hemliga tunnelbanetåg eftersom det inte finns några större parkeringsplatser vid CERN, vilket kan ses i flygbilden av CIA:s högkvarter i Langley, Virginia.
.
Uppfattningen att CERN:s superdator används som ett vapen förebådas i romanen ”Angels & Demons” (2000) av Dan Brown som skildrar antimateria skapad på CERN som används i ett vapen mot Vatikanen. I verkligheten används dock CERN som ett vapen mot hela mänskligheten.
.
Uppfattningen att CERN är ansvarig för att iscensätta kaoset och terrorn i underjorden bekräftas av en rapport från den 7 juni 2015, som säger att den förestående, människotillverkade asteroidattacken kommer att ”startas av CERNs Large Hadron Collider”.
.
En sekundär rapport daterad den 8 juni 2015, konstaterade att forskare vid CERN kunde ”orsaka ett svart hål” och att ”CERN-logotypen är 666 – vilddjurets tecken” teoretiskt skulle kunna åstadkomma ”ändans tid”-händelsen som förebådas i boken Romersk-katolska kyrkans Uppenbarelsebok.
.
Kort sagt, CERN är ytterst ansvarigt för varje framtida apokalyptisk-liknande händelse som teoretiskt skulle kunna förstöra planeten Jorden (t.ex. asteroidattack, biologisk pandemi, kärnvapen-terrorattack, tredje världskriget, etc.) vilket är precis vad man kan förvänta sig från Central Intelligence Agency (CIA).

_Med CIA som smugglade mest droger, vapen, människohandel, barnhandel, dödande av presidenter, premiärministrar och världsledare över hela världen, som ledde till falska färgrevolutioner under det senaste århundradet, är det konstigt att samhället fortfarande inte förstår Facebook och många sociala medier. Att medienätverk skapades av CIA- och DARPA-projekten.

Intill denna dag är EXPONERINGEN av CIA och World Deep-staten på snabb väg direkt till civilisationer och samhällen över hela världen i Great AWAKENING-rörelsen.

Genèvetunneln

Underjordiska tunnlar i Schweiz

Även om det bara är gissningar är det mycket troligt att Genova, Italien markerar ingången till en 275 kilometer lång underjordisk tunnel som tillåter ubåtar som kommer från Grönland att komma åt CIA:s högkvarter under Genèvesjön. Denna uppfattning bekräftas av det faktum att Genève (G+N+V) och Genova (G+N+V) konsonant har samma namn, vilket antyder att ”Genèvetunneln” faktiskt kan vara tunnelns officiella namn.

  Barack Hussein Obama: The Quintessential Manchurian Candidate | SOTN ...

Genovas flagga och Genovabears vapen är ett romerskt kors som liknar Schweiz flagga och identisk med Röda Korsets logotyp som av en slump har sitt huvudkontor i Genève, Schweiz. Med andra ord är namnen och symbolerna förknippade med Genova i huvudsak schweiziska.

Intressant nog, redan 1946, inleddes ett kolossalt borrprojekt för att hugga en tunnel genom basen av Mont Blanc, det högsta berget i Alperna. Detta projekt blev så småningom känt som Mont Blanc-tunneln som i slutändan skulle förbinda Chamonix, Frankrike, med Courmayeur, Italien.

Med tanke på att CERN som grundades officiellt den 29 september 1954, verkar det som om Mont Blanc-tunneln kan ha varit täckprojektet för byggandet av Genèvetunneln mellan Genua och Genève. I händelse av att båda tunnlarna byggdes samtidigt, skulle all tunnelrelaterad seismisk aktivitet från Genèvetunneln naturligtvis skyllas på byggandet av Mont Blanc-tunneln. Uppfattningen att Mont Blanc-tunneln var täckmantel för Genèvetunneln bekräftas av det faktum att Mont Blanc-tunneln tog 20 år att färdigställa, trots att den bara var 11,611 kilometer (7,215 miles) lång. Omvänt tog Gotthard Base Tunnel, som inkluderar 151,84 km (94,3 miles) tunnlar, också 20 år att färdigställa. Argumentet att förbättringar av tekniken är ytterst ansvariga för den mer än tiofaldiga ökningen av tunnelns färdigställandegrad, tänk på detta: Simplon-tunneln under de schweizisk-italienska alperna var endast under uppbyggnad i 9 år (1912 till 1921) och är 39,524 kilometer lång. (24,5591 miles) lång. Därför antyder den 20-åriga konstruktionen av den 11,611 kilometer långa Mont Blanc-tunneln att det var konstruktionsskydd för byggandet av Genève-tunneln som ligger direkt öster om den.

Uppfattningen att en tunnel på basnivå skulle kunna borras 275 kilometer (170 miles) under Alperna stöds av det faktum att av världens längsta och djupaste kända tunnlar, är Schweiz hemvist eller part för minst 11 av dem, totalt 315,937 kilometer (196.314 miles) lång. Dessa tunnlar inkluderar men är inte begränsade till: Gotthard-bastunneln (57,104 kilometer), Mont d’Ambin-bastunneln (57 kilometer), Ceneri-bastunneln (39,8 kilometer), Lötschberg-bastunneln (34,57 kilometer), LEP-tunneln (26.659 kilometer), Simplontunneln (19.824 kilometer), Vereinatunneln (19.058 kilometer), Gotthard Road Tunnel (16.9 kilometer), Furka Base Tunnel (15.407 kilometer), Gotthardtunneln (15.003 kilometer) och Lötschberg Tunnel (14,612 kilometer).

Genèvetunnelsystemet ansluter till VATIKANENS tunnelsystem som rymmer över 60 miles av böcker/underjordiska bibliotek dolda från samhället och inklusive 54 dolda böcker som ursprungligen var en del av den stora bibeln.

Dessa tunnelsystem ansluter till genom Europa till Mellanöstern och upp genom Ukraina in i Sverige och upp till Nordpolen under markbaser.

Sedan början av 2014 har MILITÄRA operationer riktat in sig på och förstört stora nätverk av de underjordiska tunnelsystemen. År 20(17) började fullständiga operationer för att förstöra världens tunnelsystem och befria de som är födda i mörker och göra ett SLUT på DEEP STATE-imperiet som sträcker sig tillbaka tusentals år till bibliska berättelser om demoner, djävuls- och ormmänniskor som föddes i undervärldarna.

*The Sun (https://www.thesun.co.uk/tech/1358274/jaw-dropping-photos-taken-above-cerns-large-hadron-collider-lead-to-wild-new-conspiracy-theories-and-prove-portals-are-opening/)
Fantastiska bilder tagna ovanför CERNs Large Hadron Collider väcker vilda konspirationsteorier och väckt rädsla för att ”nya portaler” håller på att öppnas.

Death Star visas över CERN, Schweiz, CIA:s hem

Som ursprungligen avbildades i rapporten från Truther.org den 1 augusti 2015 med titeln ”Death Star Appears Over CERN, Switzerland, Home of the CIA”, redan i mars 2015 började schweiziska medborgare lägga märke till en lysande ny stjärna på Schweiz västra himmel. Den uppenbarligen konstgjorda stjärnan var livligt ljusare än Venus som flankerade den och var belägen cirka 100 miles ovanför jorden i Lower Earth Orbit (LEO).

CERN Schweiz, Zürich CIA-högkvarter

Intressant nog var den konstgjorda stjärnan tillfälligt placerad ovanför CERN som ligger strax utanför Genève, Schweiz, underjordens de facto huvudstad. Av en slump härmar geometrin hos CERN exakt Dödsstjärnan från Star Wars.

Detta är ingen slump för CIA:s högkvarter under Genèvesjön har varit ansvarigt för att utföra praktiskt taget alla mord, terrorattacker och krig som bevittnats i underjorden under de senaste 715 åren. Exakt vad CIA Death Star är eller hur anlände ovanför CERN är ännu inte känt, men dess utseende råkade precis sammanfalla med att omslaget till den schweiziska CIA sprängdes för första gången i historien den 31 mars 2015, som avbildas i Truther. org-rapport med titeln ”10 Reasons Why Switzerland is Home to the CIA”.

Även om det bara är gissningar verkar det som om planeten Jordens enda makt (dvs. Romarriket på Grönland) beslutat att höja kommandodelen av sitt CIA-högkvarter till CIA Death Star ovanför CERN för att förhindra CIA-minions på marken från att upptäcka att de faktiskt inte har ansvaret. Med andra ord, CIA i Schweiz driver underjorden på uppdrag av det grekisk-romerska riket på Grönland.

Följaktligen, när CIA:s operativa täckning sprängdes för första gången i historien, flyttades CIA:s högkvarter därefter till CIA Death Star, ur farans väg. Huruvida den internationella rymdstationen (ISS) är det operativa skyddet för CIA Death Star är ännu inte känt, men termen ”ISS” (S+S) och ”Suisse” (S+S) talar konsonant på samma sätt. Därför kan termen ISS i själva verket vara kodord för CIA Death Star. Huruvida grekisk-romerska nu reser fram och tillbaka från Grönland till Schweiz via CIA Death Star är inte heller känt, men stjärnans uppträdande i mars 2015 och dess efterföljande försvinnande runt den 15 juli 2015 är mycket misstänkt att säga att minst. Med all sannolikhet har CIA Death Star antingen:
a) återvänt till Grönland eller en annan avlägsen plats där den förblir dold från underjordens nyfikna ögon, eller
b) landat någonstans i CERN-komplexet (möjligen under Genèvesjön), en osannolik bedrift på grund av dess storlek.

>Militära alliansoperationer för att fånga CERN SUPER COMPUTER ”Tier 0”

I början av 2012 började MiL. Operationer infiltrera CIA CERN-anläggningen och kartlägga de underjordiska tunnlarna som förband den europeiska kontinenten genom världen med hjälp av supersnabba Maglev-tåg.

År 2014 hade över 300 militära operatörer infiltrerat de djupa statliga CERN-operationerna som arbetare, tekniker, ingenjörer och vetenskapsmän och 2014 användes de första vågorna av tektoniska vapen för att kollapsade tunnelsystem som förband Frankrike, Italien, Österrike med CIA-sjön Genèves underjordiska huvud. kvartal. Operationer genomfördes från Norge via Tyskland med ALLIANCE militära styrkor. År 2017 demonterades det eventuella sabotaget inifrån CERN och utanför tunnelkorridorer som inhyste kärnenergi av specialstyrkor och en kort strid ägde rum under Genèvesjön
Och i mitten av sommaren kom superdatorn i händerna på Mil. Vita hattarna.

>SC ”Tier 0” av Worldwide LHC Computing Grid (WLCG), utförd via LHC Optical Private Network (LHCOPN). Data skickas enligt uppgift ut från CERN via LHCOPN till 11 ”Tier 1” akademiska institutioner i Asien, Europa och Nordamerika via dedikerade 10 Gbit/s-länkar.

Översättning: beställningar skickas ut från CIA:s högkvarter under Genèvesjön till 11 CIA-transformatorstationer runt om i världen, varav en ligger i Langley, Virginia. Mer än 150 ”Tier 2”-institutioner är därefter anslutna till CIA:s 11 ”Tier 1”-institutioner, vilket skapar ett nätverk av CIA-understationer som fungerar som forsknings- och utbildningsnätverk (NREN). Även om NRENs påstås vara dedikerade till att stödja behoven av forskning och utbildning inom ett visst samhälle, faktiskt fungera som CIA:s hemliga understation som utför mord, spionage och terrorattacker.

2019 tog Whites Hats militära operationer full kontroll över CERN.

Tekniken inuti CERN är djupt kopplad till ROSWELL CRASH- och TESLA CLASSIFIED-tekniken (båda kopplar samman tidsresor. Roswell UFO-teknik öppnar dörrar till portaler 400 Mile’s under jordskorpan och manteln som hyser ett annat hav och ett dolda samhälle)

Den franska ROTHSCHILDs elitfamiljen som hjälpte till att skapa FBI med ättlingar till jesuiternas armé och Napoleons blodslinjer stal tekniken från USA:s militär på 1900-talet….

>Tills nu har Q CLASSIFIED-operationerna dem äntligen tillbaka i sitt grepp om en humaniora av största maskiner som mäter 17 miles i längd och har kraften att återskapa tid/ har helande egenskaper och förbinder CIVILISATIONER över universum och genom jordens innersta mest planetariska hemligheter.


Bensinblockad i Holland

Read now: https://unitynewsnetwork.co.uk/fuel-demos-erupt-across-uk-as-angry-motorists-say-they-cannot-go-on-like-this/


Prins Andrew kan vara FBI: s mål efter att Ghislaine Maxwell fått sitt straff säger Advokater

Prins Andrew Kan Vara FBI: s Mål Efter att Ghislaine Maxwell Straff: Advokater

Med Ghislaine Maxwell fall som nu är genomfört, New York Post rapporterar FBI:s ”nästa mål” kan vara Prins Andrew.

På tisdagen dömdes Ghislaine Maxwell till 20 år i fängelse för människohandel för sexuella ändamål med Jeffery Epstein.

Annonser
 

Der Speigel rapporterade att advokater som företräder Maxwells och Epsteins offer har begärt att AMERIKANSKA myndigheter utreda andra medarbetare i denna brottsring — inklusive de andra brittiska kungliga, Prins Andrew.

”Självklart, Andrew är ett mål som de kommer att titta på,” sade advokat Spencer Kuvin enligt uppgift till New York Post.

Kuvin tillade: ”Han bör definitivt vara berörd, men … om han inte gjorde något fel, bör han sedan komma fram och berätta hela historien till FBI, inte till media.Fängelsepråmar i New York City


Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: