Vita hattarna informerar: Barn-trafficing tunnlar förstörda; Independence Day skytten var ANTIFA, Del 25

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-07-07

AMERIKANSKA militären förstör Barn-Trafficing Tunnlar som finns i South Carolina

https://realrawnews.com/2022/07/u-s-military-destroys-child-trafficing-tunnels-in-south-carolina/

White Hat-avdelningen för den amerikanska militären har hittat och förstört Deep State-kontrollerade djupa underjordiska militärbunkrar, eller DUMBs, i South Carolina, säger en källa vid general David H. Bergers departement till Real Raw News.

På torsdagen verkade MSM och USGS chockade över att en blygsam jordbävningssvärm slog till nära Columbia, S.C., ett område som inte är känt för seismisk aktivitet, med den starkaste skakningen som registrerade 3,6 på Richterskalan. Skalven, som inkluderade ett efterskalv med magnituden 3,4, var de kraftigaste som drabbat Palmetto-staten på årtionden.

Vår källa hävdar dock att de åskartande boomarna inte alls var jordbävningar. Snarare orsakades skakningarna som kändes och hördes över stora delar av South Carolina av en White Hat-operation för att kollapsa en labyrint av underjordiska tunnlar som en gång hyste offer för karteller för handel med barn utförd av Deep State.

Enligt honom nådde en icke namngiven tipsare ut den 26 juni till generalens kontor med en alarmerande anklagelse. Han påstod sig ha GPS-koordinater till ingången till en grotta med tunnlar för handel med barn, några miles från Lugoff, S.C., ett sömnigt samhälle med 7 000 själar nära Wateree River, som rinner ut i Atlanten. Tipsaren påstod att Deep Staters, inklusive avlidna Hillary Clinton, hade använt de underjordiska tunnlarna och grottorna för att tillfälligt hysa bortförda barn innan de skickade dem nedför floden, där de sattes ombord på fartyg på väg till Västeuropa och såldes till rika utlänningar. Tipsaren, som verkade ha en mängd kunskap, sa att tunnlarna hade varit oanvända sedan 2019, men att över 2 500 barn flyttades genom dem mellan 2012-2019.

General Berger, sa vår källa, avfärdade till en början tipsarens påståenden som bullshit, eftersom han hade svårt att tro att Deep State kunde ha orkestrerat en sådan operation i South Carolina, ett konservativt, republikanskt fäste. Men tipsarens fick till sist specifikt general Berger att undersöka påståendet.

Den 27 juni besökte en marin spaningspluton GPS-koordinaterna och hittade en jordbank – en grottmynning gömd bakom en massa stenblock.

”Marinsoldaterna rapporterade tillbaka till general Berger, och han kontaktade sedan White Hats i US Army Corps of Engineers. En dag senare anslöt de sig till marinsoldaterna, satte ut sprängämnen för att rensa skräpet och avslöjade en tunnel som gick ner 550 fot (168 m) ner i jordens djup, säger vår källa.

Den tunneln, tillade han, öppnade sig i ett spiralformigt nätverk av djupa jordavgrunder och kammare, som, även om de var öde, hade gott om bevis på att barn tidigare hade varit fängslade där. De hittade barnkläder, gosedjur, LEGO-leksaker, pussel, dockor och provisoriska sängar täckta av damm. Här och där hittade marinsoldaterna bojor fästade på grottväggar. Det expansiva tunnelsystemet sträckte sig flera mil åt alla håll.

”De begärde tillstånd att riva tunnlarna, så de kunde inte användas i framtiden”, sa vår källa.

General Berger berättade för S.C.s guvernör Henry McMaster om sina upptäckter och avsikten att kollapsa tunnlarna. Han sa att rivningen sannolikt skulle registreras som en liten jordbävning men att alla detonationer skulle dämpas för att undvika att skada strukturer i närliggande städer. Deep State:s intrång i South Carolina hade varit tillräckligt omfattande för att kräva flera rivningar som kan alarmera närboende.

Den 29 juni riggade U.S. Army Corps of Engineers sprängämnen och började kollapsa tunnlarna för handel med barn.

”Explosionerna registrerades som jordbävningar – det här var väntat. Men ingen kom till skada. The Deep State kan inte längre använda South Carolina för att husera och frakta barn för barnslaveri”, sa vår källa avslutningsvis.


Independence Day skytten var ANTIFA, inte en Trump supporter

Flera vanliga medier slösade på måndagen ingen tid på Independence Day mördaren, Robert Crimo, Trumf-anhängare, med hänvisning till bevis från sociala medier som visar Crimo draperad i en Trump-flagga när han går på Trump-rallyn och Qanon sammankomster. Bilderna verkade äkta, men Crimo var ingen anhängare av Donald J. Trump. Tvärtom, var den 1,80 långa, 54 kg tunga självutnämnda rapparen, som använde förkortningen “Awake the Rapper,” en ANTIFA aktivist som valde den 4 juli för att genomföra sitt mordiska upptåg eftersom han hatar Amerika och vitas privilegier.

Från ett hustak mördade Crimo sex och skadade 20 med vad MSM och den kriminella Biden-regimen har kallat för ett ”högkraftigt” gevär, en oklar term som liberaler använder för att beskriva alla skjutvapen som är kraftigare än en Airsoft-pistol. Crimos operationsteater var det övervägande vita området Highland Park, Il., inte innerstaden Chicago. Han flydde först från platsen men greps senare av lokala poliser och federala agenter efter en kort biljakt.

En fältagent från Illinois FBI som talade under villkor om anonymitet gav Real Raw News datapunkter som, om de stämmer, bevisar att MSM och regeringen konspirerar för att dölja Crimos sanna lojalitet och anledning till att mörda oskyldiga paradbesökare.

Enligt honom hittade polisen i Crimos fickor ett hastigt skrivet tresidigt manifest som beskriver hans förakt för ”White America”. I spretig text utformad som rap-strofer, fördömde Crimo ”White privilege”, krävde att ”White America” ​​skulle falla och bad Kamala Harris och AOC att föra krig mot ”White establishment”.


AOC = Alexandria Ocasio-Cortez, (född 13 oktober 1989), även känd under sina initialer AOC, är en amerikansk politiker och aktivist. Hon har tjänstgjort som USA:s representant för New Yorks 14:e kongressdistrikt sedan 2019, som medlem av det Demokratiska partiet.


”Under förhör ombads Mr. Crimo att förena sitt manifest med bilder på honom bärandes MAGA-regalier. Han sa till den ansvarige agenten: ”Kom igen, ser jag ut som MAGA för dig? Ser jag ut som om jag stöder den orange mannen?” Han erkände att han deltog i MAGA-evenemanget iklädd MAGA-tillbehör för att håna Donald Trump och hans anhängare, inte för att anpassa sig till dem. Han talade också om framväxten av ANTIFA, säger vår källa.

Dessutom, Crimo en biologisk man, självidentifierade sig som en kvinna, och berättade för utredarna att han tog progesteronmedicinering i väntan på ett godkännande för statligt sponsrad, av skattebetalare finansierad sexuell korrigeringsoperation. Även om Crimo enligt uppgift fick sin inkomst genom sin musik, var han en Medicaid-mottagare. Den 23 mars 2010 hindrade Hussein Obamas Obamacare Act försäkringsbolag från att kategoriskt utesluta rapportering om könsbyten.

”Det här är en mycket ond, mycket störd, mycket förvirrad unge,” sa vår källa om 22-åriga Crimo, som har ansiktstatueringar och delvis orange hår, säger vår källa.

Crimo, tillade han, liknade sig själv vid Joaquin Phoenixs Joker i den homonyma filmen. I den inspireras filmens titelkaraktär till en våldsam motkultur-revolution mot de rika.

Slutligen berättade Crimo för federala utredare att hans mordförsök delvis var inspirerad av Högsta domstolens beslut att häva Roe v. Wade.

”Snart kommer jag officiellt att vara kvinna, och jag vill inte att vita ska berätta för mig vad jag kan eller inte kan göra med min kropp,” sade Crimo.

”När utredarna frågade honom varifrån han fick tag i sitt vapen, skrattade Crimo maniskt och sa att det var ”en gåva”. Sedan höll han käften och krävde en advokat”, sa vår källa.

”FBI-chefen Christopher Wray blev medveten om Crimos partiella erkännande. Wray skickade ner order om att inte uttryckligen nämna ANTIFA”, sa vår källa avslutningsvis.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: