När känslohyckleriet blivit det naturliga..

2022-07-07
Olle Ljungbeck

När känslohyckleriet och skenheligheten blivit det naturliga istället för ett
totalt oförsonligt och ett obevekligt förhållningssätt mot alla dem som mördar, våldtar etc oavsett var de hör hemma eller vilket land de kommer ifrån.

Skam Annie Lööf.
Skam alla ni som liksom Annie Lööf söker egna poäng på andras olycka.
När Annie Lööf håller en tyst minut för att hedra Ing-Marie Wieselgren gör hon det av egoistiska skäl och inte för att hedra Wieselgren. Hon vill med andra ord låtas vara den goda människan. I detta sammanhang bör vi inte glömma de ca 10 tusen afghanska ”pojkar” som tack vare hennes röst fick vara kvar i Sverige.

Och som lönat detta med mord, våldtäkter etc etc.
Men detta är inget nytt vad gäller alla dessa politiker som i stället för att hålla tysta minuter, lägga ner blommor och kransar där offren slaktats, istället för att göra allt för att kasta ut de uslingar som kommit in i vårt land endast för att rasera det. vi byggt upp.

I stället för kransnedläggelse och tysta minuter borde politikerna göra allt för att kasta ut dem som stöder sig på bl a sin religion om att det är tillåtet att slakta, våldta, och döda kvinnor. Men också att hålla kvinnor som slavinnor under hela deras liv. Men också att urskiljningslöst få mörda och döda med stöd av sin religion.

Att som nu Annie Lööf hålla en tyst minut är egoism och självförhärligande istället för en högtstående moral. En sådan individ skall självklart inte ha rätt till en plats i riksdagen. Och självklart skall vi inte acceptera och tillåta någon organisation även om utövarna kallar det religion och utifrån detta betraktelsesätt tror sig ha rätt att döda oliktänkande besinningslöst.Kategorier:Media, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: