4 juli 2022 – Den andra amerikanska revolutionen kommer att bli en världsrevolution

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
DS = Deep State


En andra amerikanska revolutionen är på gång men den här gången kommer den att påverka hela världen och inte bara USA. På global nivå förhandlar den ”regelbaserade världsordningen” (vi styr och du lyder) en kapitulation till världsfrihetsalliansen, är flera källor överens om. Detta kan bekräftas i många olika och till synes orelaterade nyheter.

Excluding Russia from Security Council possible only if UN is disbanded — diplomat

Russian First Deputy Permanent Representative to the UN Dmitry Polyansky AP Photo/Seth Wenig, File

Låt oss börja med världens svar på den khazariska maffiaskådespelaren Vladomyr Zelinskis uppmaning att sparka Ryssland ur FN:s säkerhetsråd. Detta var det ryska svaret: ”Att utesluta Ryssland ur FN:s säkerhetsråd (UNSC) är endast möjligt om hela organisationen upplöses och skapas på nytt”, sa den ryska förste vice ständige representanten till FN, Dmitrij Polyansky.

Det är precis vad det förhandlas om i denna vecka när G20-ländernas representanter samlas i Indonesien. Här kommer den ryske utrikesministern Sergej Lavrov att lägga fram argument för en fullständig översyn av FN etc. ”Faktum är att tillväxtmarknaderna är katastrofalt underrepresenterade”, påpekar Lavrov.

Russia’s Lavrov to join G20 foreign ministers’ meeting in Indonesia

Iran's Foreign Minister Hossein Amir-Abdollahian and Russia's Foreign Minister Sergei Lavrov hold joint news conference, in Tehran

Putin’s proposal to hold UN Security Council’s permanent members summit valid — Lavrov

Flytten att ersätta och förnya det khazariska maffiakontrollerade FN, Världsbanken, BIS, IMF etc. backas upp av en internationell bojkott av den KM-kontrollerade G7-gruppen av länder. G7 kontrollerar nu bara 31 % av världens BNP och 11 % av världens befolkning. Detta betyder att de kommer att förlora hybridkriget som nu förs mot dem.

Som vi rapporterade i förra veckan har en hel grupp länder inklusive Iran, Saudiarabien, Argentina och Indonesien ansökt om att gå med i BRICS (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika) i ett offentligt avslag på G7-blocket.

Iran applies to join BRICS group of emerging countries

Iran has applied to become a member of the group of emerging economies known as the BRICS [File: Morteza Nikoubazl/Reuters]

Escobar: Exile On Main Street – The Sound Of The Unipolar World Fading Away

Detta backas upp med en energi- och ekonomisk bojkott som kommer att tvinga G7-ekonomierna att stanna nästan helt inom några månader. Europa har redan stängts av från rysk gas. De har också förlorat leveranser av olja och gas från Libyen och Algeriet. Detta har hänt medan ”mystiska problem” har stängt ner hälften av Frankrikes kärnkraftsgeneratorer. En avstängning av olja från Mellanöstern är nästa, säger källor från Middle Eastern Green Dragon-samhället.

Även USA har varit avstängt från internationella oljemarknader och kommer att använda sin strategiska petroleumreserv innan åren är slut. Den falska presidenten Joe Bidens tiggeri till Mellanöstern senare denna månad kommer inte att hjälpa, lovar källorna.

Nu har Japan blivit nästa mål efter att slavpremiärminister Fumio Kishida offentligt tillkännagav sin lydnad till KM. Ryssland har börjat nationalisera gasprojektet Sakhalin II som står för 10 % av Japans gasbehov. Denna gas är på väg att stängas av.

Is Russia kicking the West out of key energy deals?

Putin orders a huge Far Eastern oil and gas project be re-organised

Is Russia kicking the West out of key energy deals?

Japan kommer också att få en lång varm sommar då dess kärnkraftverk saboteras.

Japan’s JERA says it shut down a 500 MW power plant due to fire

Japan's biggest power generator JERA prepares for restart of some aged units, in Chiba

Därefter kommer en avstängning av olja från Mellanöstern att tvinga Japans ekonomi att stanna i höst tillsammans med de andra G7 KM-kolonierna.

Det är därför som G7 inte kommer att ha något annat val än att försöka förhandla fram ett fredsavtal med resten av världen vid veckans G20-möte i Indonesien.

Som en förberedelse för detta åkte den ryske presidentens avatar Vladimir Putin till Indonesien i förra veckan för att träffa Indonesiens president Joko Widodo (Jokowi). Källor i Indonesien säger att Putin erbjöd sig att hjälpa Indonesien att bygga upp en ny huvudstad på Borneo. Inte nog med det, ryssarna lovade att detta också skulle bli huvudstaden för den nya regionen Ostasien och Oceanien, säger källorna. EAO skulle vara en av de sju regioner som kommer att ersätta det nuvarande G7-dominerade FN:s Säkerhetsrådet.

Indonesia and Russia to build $22b refinery in East Java among other projects

Denna åtgärd för att skapa en ny huvudstad för en ny regional gruppering är den sortens sak som kommer upp vid G20-mötet. De kommer att diskutera en fullständig förnyelse av efterkrigstidens Bretton Woods-system, säger MI6-källor.

Detta måste snarast omarbetas eftersom det gamla systemet håller på att kollapsa.

I Europa är bönder med traktorer – den moderna motsvarigheten till högafflar – på krigsstigen. Detta är mest uppenbart i Holland där gödsel dumpas på politikers gräsmattor medan gränser och flygplatser stängs av bönder som rasar över dåligt planerade restriktioner av nitrater.

The nitrate revolution in the Netherlands will start on July 4

I Polen och på andra håll har demonstrationer till förmån för ett Europa United från Lissabon till Vladivostok börjat.

EU-regimen är under tiden så korrupt att de bara publicerar direkta lögner istället för verkliga ekonomiska data. Varför skulle Europas statistikkontor Eurostat annars säga så här om hur de beräknade den så kallade inflationen på 8,6 %: ”relaterade uppgifter finns inte eller är föremål för statistisk konfidentialitet.” Detta är handlingar från en misslyckad regim.

Euro zone inflation hits record 8.6% as the European Central Bank prepares for its first rate hike in 11 years

Christine Lagarde, President of the European Central Bank (ECB) holds a news conference following the meeting of the governing council of the ECB in Frankfurt am Main, western Germany, on March 10, 2022. - The European Central Bank sped up its plans to wind down its bond-buying programme but gave itself time before raising interest rates, as the conflict in Ukraine clouded the outlook for the eurozone. The Russian invasion was a "watershed for Europe", the bank said in a statement, reaffirming a pledge to "

HICP – Expenditure weights, breakdown by type of product (mainly used by the ECB): 2000

Selected euro area statistics and national breakdowns

https://www.ecb.europa.eu/stats/ecb_statistics/escb/html/table.en.html?id=JDF_ICP_ECONOMIC_ACTIVITIES_INW&period=2020

I USA rasar samtidigt det andra frihetskriget och den falska Biden-regimens fall är nära förestående. Opinionsundersökningar visar nu att 85 % av amerikanerna tycker att landet går åt fel håll. De visar också att en stor majoritet tycker att ”regeringen är korrupt och riggad mot vanliga människor som mig.” Andra undersökningar visar också att 37 miljoner vapenägare nu är redo att vidta militära åtgärder mot den falska Biden-regimen och dess stödjare.

Bipartisan dissatisfaction with the direction of the country and the economy

QUARTER of Americans say they are ready to take up arms against the government: Poll also finds that more than a third of those currently own guns

Vapenägarna tvingas vidta åtgärder eftersom polisen inte kan. I Chicago till exempel, fanns det 2021 ingen polis som svarade på 406 829 incidenter som representerade ”ett överhängande hot mot liv, kroppsskada eller större egendomsskada/förlust.” Det var 52 % av alla sådana högprioriterade 911-samtal.

Over 400,000 High-Priority Incidents In Chicago In 2021 Had ‘No Police Available To Send’, New Data Shows

Dr Henry Makow uttrycker en vanlig syn på det misslyckade KM-ledarskapet i USA när han säger: ”Deras förakt kan ses i att de gjorde Barrack Obama, en homosexuell, gift med en trans, till president. Sedan riggade de valet och installerade en senil pedofil, kriminell och förrädare, med en pervers pedofil till son.”

july4.jpg

Som en NSA-källa noterar är alla inom militären och byråer som fortfarande stöder dessa människor ”en svamp, förvarad i mörkret och matad med bullsh*t.”

”De här människorna tar ingen hänsyn till människoliv, de fyller dig med RÄDSLO-PORR eftersom det fyller deras fickor. Vanguard och Blackrock är bland de största aktieägarna i Bavarian Nordic, som tillverkar apkoppsvaccinet Jynneos. Den största aktieägaren är Invesco, som av en ”slump” samarbetar med World Economic Forum. Aktien började skjuta i höjden den 9 maj 2022”, avslöjar en Mossad-källa.

Denna typ av insikt får fler och fler råttor att överge det sjunkande UNITED STATES CORPORATION-skeppet.

Till exempel har Jeffrey Sachs, en uber insider, nyligen blivit skurk och har tillhandahållit en del värdefull och handlingskraftig underrättelse för att hjälpa till att befria det amerikanska folket.

I synnerhet pekade han på följande personer som nyckelledare för den blivande KM-världsdiktaturen:

University of Chicago statsvetare Leo Strauss och Yale University klassiker Donald Kagan. Neocon-ledare inkluderade Norman Podhoretz, Irving Kristol, Paul Wolfowitz, Robert Kagan (son till Donald), Frederick Kagan (son till Donald), Victoria Nuland (fru till Robert), Elliott Abrams och Kimberley Allen Kagan (fru till Frederick).

Sachs, som identifierar KM som ”neokoner” säger att deras ”syn är baserad på en övergripande falsk premiss: att USA:s militära, finansiella, tekniska och ekonomiska överlägsenhet gör det möjligt för dem att diktera villkoren i alla regioner i världen.”

Ukraine Is The Latest Neocon Disaster

Han kom också så nära han kunde (jag antar att han fruktar för sitt liv) att anklaga dessa människor för försök till folkmord när han sa

”Jag var ordförande för kommissionen för Lancet i två år om Covid. Jag är ganska övertygad om att det kom från ett amerikanskt biotekniklabb […….] Vi vet inte säkert men det finns tillräckligt med bevis. [Men] det utreds inte, inte i USA, inte någonstans.”

https://covid19commission.org/jeffrey-sachs

Sachs är inte den enda insidern på hög nivå som hoppat av de senaste veckorna. Jeff Bezos har också kommit ut och förolämpat den falska Bidens manusförfattare med denna tweet om inflation:

”Aj. Inflationen är ett alldeles för viktigt problem för att Vita huset ska kunna fortsätta göra uttalanden som detta. Det är antingen rakt fram i felriktning eller ett djupt missförstånd av grundläggande marknadsdynamik.” https://t.co/XgKfEICZpk

— Jeff Bezos (@JeffBezos) 3 juli 2022

Vi ser också seniora KM-agenter springa till påven för att söka skydd. Till exempel, åkte i förra veckan Nancy Pelosi och hennes man för att träffa avataren påven Franciskus. De lyckades dock inte få skydd. Vatikanexperten Moynihan rapporterar ”Påven gav inte Nancy Pelosi helig nattvard. Men det var det hon spelade på. Hon ville ta emot nattvarden från påven Franciskus själv men det kom till föga.”

Med andra ord, Pelosi kommer att behöva gå direkt till skaparen för att be om förlåtelse för hennes många synder.

Vi såg också Elon Musk komma ut från 9 dagars Twitter-tystnad för att visa en bild på sig själv och sin familj med påven. Påven han poserar med på bilden ser mer likt den ursprungliga än Avataren som har spelat sin roll. Musk fick skydd, säger våra Vatikankällor. Det kan dock tas bort beroende på hans agerande under de kommande månaderna, säger de. Han måste också komma ut offentligt och prata om sitt förhållande med DARPA

Deras diskussion var fokuserad på primärvalen, där de flesta av kandidaterna som godkänts av president Trump har klarat sig bra.

Huvudfrågan han betonade var valets integritet: pappersröstsedlar, väljar-ID, räkna dem här i USA, frånvarande röstsedlar endast för militärer utplacerade utomlands. Att skydda gränsen förblir också av högsta prioritet.

Han dissade de falska nyheterna som smutskastade valfuskbekymmet som den ”stora lögnen”, sa några nådiga ord om ett dussin andra anmärkningsvärda personer där, och lämnade sedan i en karavan Chevy Suburbans. Jag är ganska säker på att det var den riktiga killen.

Det förekom också några allvarliga aktioner av militära vita hattar i Carolina i förra veckan. Detta dök upp i nyheterna som en ”mystisk jordbävningssvärm” centrerad kring Ft. Jackson militärbas i Carolina.

Fort Jackson Army Base in Columbia, SC

Enligt CIA-källor: ”The White Hat Military Alliance tog ut flera DUMBS med speciella sprängämnen, som dök upp som små jordbävningar. Ett helt underjordiskt tunnelsystem som användes för handel med barn och förflyttning av kärnvapenmaterial har förstörts ända till Atlanten.”

På tal om White Hats, skickade japansk militär underrättelsetjänst oss det här fotografiet för att stödja deras påstående om att skådespelaren Bruce Willis nu spelar en verklig roll som åklagare John Durham som ”går efter de onda.”

Det finns också en hög nivå av vad som bara kan beskrivas som ”utomjordisk” aktivitet som det rapporteras om över hela planeten.

Till exempel, den 3 juli när CERN-acceleratorn i Schweiz avfyrades dök detta ”Eye of fire” upp i Mexikanska golfen. British Petroleum säger att det är en ”oljebrand”, men tyska underrättelsekällor hävdar att det var någon sorts portal som öppnades.

Om det inte vore konstigt nog för dig, vad sägs om det här: en video av vad som ser ut som att verkligheten delas i två delar.

Sedan dyker naturligtvis ”Off World Craft” upp mer för varje dag som det verkar. ”Det verkar som om de samlas för någon viktig händelse”, spekulerar en CIA-källa.

Här är ett urval av några av de många senaste iakttagelserna.

I ett försök att kasta lite ljus över detta kontaktade vi försvarsentreprenören Northrop Grummans PR-avdelning angående antigravitationsfordon men de kom inte tillbaka till oss. Vi kommer att försöka igen och förhoppningsvis få svar denna gång.

För att avsluta, som vanligt, noterar vi att det här är fascinerande men tills det påverkar våra dagliga liv måste vi koncentrera oss på att befria planeten själva och inte vänta på magisk hjälp från små gröna män.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: